- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #181.801
Erkek ya kendine yediremiyor canım ondan seni suçluyor. Zamanla rayına oturacaktır merak etme.sertleşme sorunu yok istek olunca oluo ama uzun süre kalmıo hemen off hevesim, kırdın başta soğudum deyip duruo sinirim bozuluo onunda suclusu benım offff
İnşallah canım :)Regl bîter bitmez denemelere baslıcam ve Allah ın izmiylede kurtulucam. Onumuzdeki hafta size güZel haberler veririm inşallah
Benim eşim de kaç çocuk istersin filan dedi konuşuyord u benimle bende dört çocuk demişim ne alaka ise :)Ben altt yendim canım. Başımın altına yastık koydum ve yerde yaptık sert zeminde çarşaf serdim. Sırtustu yattım başımın altında yastık koydum. Ayaklarımı yere düz bırakarak yana açtım eşim de bende bol jel surduk penisi eliyle yerlestırdı nefes aldım verirken ıkındım ve penisin başı girince bekledik eşim in aklına fıkra anlatmak geldi kafam dağılsın diye kısa bi fıkra anlattı hem komıktk hemde bulundugumuz durumda fıkra anlatıyor olmasına okadar gıldumki kaslarımı bırakmışım ve tamamı girdi hiç anlamadım girince bekleytik içerde sonra çıkardı ve tekrar ıkındım başı gırdı ve tekrar ıkındı tamamı girdi tekrar çıkardı ve aynı şekilde tekrar denedik. Bırıkıgun bu şekilde yaptık sonra vajına alışınca git gellere calıstık eşim hit gel yaparken ıkındım. Daha sonrakı denemelerde gitgellerde sevişmeyle denedik ozaman daha kolay oldu.
:) en azından kafan dağılıyor alakayı boşver. Şidmi dusunuyoruz eşimle arada adama ne işgenceler yapmışım ya iteleye kakalaya .hep gulecegız bu vajide bıyle anılar bıraktı bizlere herkese.Benim eşim de kaç çocuk istersin filan dedi konuşuyord u benimle bende dört çocuk demişim ne alaka ise :)
Çok doğru canım aynen ya :) insan geçmişe bakınca nasıl da yapamamışz diyor yani bosa geçmiş bir yıl Rabbim hepimizin yuvasına sağlıklı mutlu huzurlu seneler nasib etsin:) en azından kafan dağılıyor alakayı boşver. Şidmi dusunuyoruz eşimle arada adama ne işgenceler yapmışım ya iteleye kakalaya .hep gulecegız bu vajide bıyle anılar bıraktı bizlere herkese.
Amin canımÇok doğru canım aynen ya :) insan geçmişe bakınca nasıl da yapamamışz diyor yani bosa geçmiş bir yıl Rabbim hepimizin yuvasına sağlıklı mutlu huzurlu seneler nasib etsin
olmaz mı bir dk hemen geldim tatlım =) kıyamam ya ağlamak yok. aramıza hoş geldin, dilersen özel msj istersen burdan nasıl istersen yardımcı olurum.
Kuzu eminim yazini gormemistir arkadaslar bende yardimci olmak isyerim ama bende ayni dertden muzdaribim
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım . 4 yildir süren bir vaji hastasıyım. Eşimle cok sikintili bir nisanlilik donemi gecirerek evlendik. Esimin ailesi beni istemedi. Nikahimiza da gelmediler. Evlendikten sonra hic tanimadigim bir ilcede yasamaya basladik. Ailemde kmlerce uzakta yaşıyorum.
esimle sex adina her türlü paylaşımımız oluyor ama iş o noktaya geldiğinde bir bıçak saplanacak gibi korkuyorum.doktora gidip muayene de oldum.. doktor metal çubuğu rahatlıkla soktu . Ama iş gerçeğe binince çok korkuyorum. Daha önce hiç egzersizleri yapmadım. Artik başlamak istiyorum. 29 yaşımdayım. Zaman tersine akıyor artık benim için. Bir çocuk sahibi olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlar
inandığın ve çabaladığın sürece başarmaman için hiçbir neden yok arkadaşım.haklısınız çok teşekkür ederim sizler olmasanız zaten bu derdin üstesinden gelemeyiz çoğu zaman hep karamsarlık oluyor ama inşallah en kısa zamanda bende egzersizlere başlayınca atlatacağımı düşünüyorum ve inanıyorum :)
Merhaba kizlar nerden nasil basliyim bilmiorum en son gecn sene yazmistim burayadiyim.ara sira yazilanlari okumaya devam ediordum.iki yillik evliyim ve hala iliskiye giremedim klasik bir konu.bazen tukendigim ooluor.cok anlayisli bir ese ve aileye sahibim esimle severek evlendik.kayinaldemle ayni apartmandayiz evin tek geliniyim ve arrik benden cocuk bekliorlar torun sevnek istiyorlar muhafazakar bir insanim her duamda bu sikintiyi yenmek icin aglayarak dualar ediorm ama artik bir caba gisteremiorum.esim hacdan geldi bir ay once o gitmeden sonunda jinekologdan randevu aldim ve butun cesaretimi toplayip girdim odasina hickiriklara bogularak durumumu anlattim allah ondan binkere razi olsun okadar iyi bir doktorki.beni bir piskolog gibi dinledi.ve gel bir bakayim snadedi sadece bakicam dokunmicam ve o cok korktugum catal kkoltiguna ciktim ve vajinama elleriyle bastirarak bakti kizlk zarimi gorduu ve ben kendmi hic kasmadim.neden bunu bukadar buyutorsun dedi birkez girse alisacaksin ve iliskiye girmemn icin hicbir sikinti yok anatomin cok guzel dedi cok kotu durumda oldugunu dusunmuorum dedi.kendine dokundurdun ve hic kasmadin dedi.eger kendin cozemezsen suleyman beyin adini verdi bana ama ben rizedeyim ankaraya gitmem imkansiz ve kendim cozebilecegime de inaniorum fakat erteliorum.cok uzattim farkindayim arkadaslar fakat nerden baslayacagimi bilemedim.artik sorunumu esim ben ve rabbimden baska ve birde doktor bilior daha raahatlamis durumdayim.vajinam hemen islanior muthis br istek var esimde ve bende ayni her gece yine guzel geceliklermi giyerek yatiorum kendimi koyvermiorum esimi mutlu etmeyi seviorumon sevisme hersey var ama durum oraya geldiginde duvar kesiliorum.aynayla vajinami inceleyebiliorum kendim dokunuorum.kizlar inaninki acisinda degilim isin utaniorum yazarken ama giris nasil olacak bilemorum okumus biri olarak bukadar cahil nasil olabiliorum.ne yapmam lazim kizlar artik benim bilemiorum
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım . 4 yildir süren bir vaji hastasıyım. Eşimle cok sikintili bir nisanlilik donemi gecirerek evlendik. Esimin ailesi beni istemedi. Nikahimiza da gelmediler. Evlendikten sonra hic tanimadigim bir ilcede yasamaya basladik. Ailemde kmlerce uzakta yaşıyorum.
esimle sex adina her türlü paylaşımımız oluyor ama iş o noktaya geldiğinde bir bıçak saplanacak gibi korkuyorum.doktora gidip muayene de oldum.. doktor metal çubuğu rahatlıkla soktu . Ama iş gerçeğe binince çok korkuyorum. Daha önce hiç egzersizleri yapmadım. Artik başlamak istiyorum. 29 yaşımdayım. Zaman tersine akıyor artık benim için. Bir çocuk sahibi olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum kızlar
buda güzel olmuş aslında, fıkra, kahkaha atın diyorduk bir ara, ama eşinizin dikkatini dağıtmayacaksanız,bizim ki fıkrasızdı, sizin ki doğal süreç güzel olmuş.Ben altt yendim canım. Başımın altına yastık koydum ve yerde yaptık sert zeminde çarşaf serdim. Sırtustu yattım başımın altında yastık koydum. Ayaklarımı yere düz bırakarak yana açtım eşim de bende bol jel surduk penisi eliyle yerlestırdı nefes aldım verirken ıkındım ve penisin başı girince bekledik eşim in aklına fıkra anlatmak geldi kafam dağılsın diye kısa bi fıkra anlattı hem komıktk hemde bulundugumuz durumda fıkra anlatıyor olmasına okadar gıldumki kaslarımı bırakmışım ve tamamı girdi hiç anlamadım girince bekleytik içerde sonra çıkardı ve tekrar ıkındım başı gırdı ve tekrar ıkındı tamamı girdi tekrar çıkardı ve aynı şekilde tekrar denedik. Bırıkıgun bu şekilde yaptık sonra vajına alışınca git gellere calıstık eşim hit gel yaparken ıkındım. Daha sonrakı denemelerde gitgellerde sevişmeyle denedik ozaman daha kolay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?