- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.001
Vajinal mantar canım doktora gt fitil verevektir geciyor.camasırlarını utule buharsız
Kizlaaaar merhaba sanırım hamileyim ikinci çizgiyi gördüm çifte bayram yaşıyorum Rabbim meğer vajinusmusu yenmeyi bebegimizle vesile kılmış :)çok şükür hamilleigim inşallah iyi geçer size hep.dua edeceğim ...
Kuzum hayırlı oldu darısı tum isteyenler.hamılesın vajılı butun arkadaşlara dua et bana hayırlı dileklerim için dua et olurmuKizlaaaar merhaba sanırım hamileyim ikinci çizgiyi gördüm çifte bayram yaşıyorum Rabbim meğer vajinusmusu yenmeyi bebegimizle vesile kılmış :)çok şükür hamilleigim inşallah iyi geçer size hep.dua edeceğim ...
Gecmişolsun canım bi başladımı bırakmıyor maalesefFungan dermo trasyd krem kullanıyorum bırde fıtıl alıcam kullanınca bunları gecıyor sende ıkı kere bu problemi yaşıyorum bıktım artık
Burada birbirimizi tanımamız Şart degıl 8 Yıldır bebek hasretiyle tutuşan biri olarak hamile olanlara sevınıyorum rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh[/QUOQUOT. Rabbim size de nasib eder insallah isteyen tüm herkese tek.dileğim ....
Tebrikler allah basa kadar getirsin canim darisi bizlere insallah.Kizlaaaar merhaba sanırım hamileyim ikinci çizgiyi gördüm çifte bayram yaşıyorum Rabbim meğer vajinusmusu yenmeyi bebegimizle vesile kılmış :)çok şükür hamilleigim inşallah iyi geçer size hep.dua edeceğim ...
Teşekkür ederim canım canimm inşallah hep ama hep.dualarimda olacak vaji li tüm arkadaşlar .:)Allah herkesin gönlüne göre versin.Kuzum hayırlı oldu darısı tum isteyenler.hamılesın vajılı butun arkadaşlara dua et bana hayırlı dileklerim için dua et olurmu
öyle gercekten ama tedavı ölülerden tekrarlıyor ben onu anlamıyorumGecmişolsun canım bi başladımı bırakmıyor maalesef
Teşekkür ederim canım canimm inşallah hep ama hep.dualarimda olacak vaji li tüm arkadaşlar .:)Allah herkesin gönlüne göre versin.
Amin amin canım inşallah ....Tebrikler allah basa kadar getirsin canim darisi bizlere insallah.
. Tam içeriğini bilmesem de duydum gönlünüzce olsun herşey şifa versin Rabbim ...ben pkosluyum duymuşsunuzdur bu hastalığı benım sıkıntım bu
Amin amin canım inşallah ....
Canim arkadasim hamilesin dualarin kabul olur ne olur benim icinde dua et bu vajiyi yenip anne olmak istiyorum kendi cocugumu sevmek buyutmek istoyorum dualarindan bizi eksik etme arkadasim.Amin amin canım inşallah ....
Tabik. Bu. Sitedeki tüm arkadaşlarıma dua edeceğim .vajinusmus u yasayn bilir yani nsallah hepinizz çok tez zamanda. Yener bebek sahibi olur yuvanizdan mutluluk eksik olmaz ...Canim arkadasim hamilesin dualarin kabul olur ne olur benim icinde dua et bu vajiyi yenip anne olmak istiyorum kendi cocugumu sevmek buyutmek istoyorum dualarindan bizi eksik etme arkadasim.
Am,iin hepimize inşallahh Hakkımızda hayırlısı. Tam içeriğini bilmesem de duydum gönlünüzce olsun herşey şifa versin Rabbim ...
Aa masallah hayrli olsn ne zmn yendin:) darisi banaKizlaaaar merhaba sanırım hamileyim ikinci çizgiyi gördüm çifte bayram yaşıyorum Rabbim meğer vajinusmusu yenmeyi bebegimizle vesile kılmış :)çok şükür hamilleigim inşallah iyi geçer size hep.dua edeceğim ...
10kasim da yendim :)amin darısı sizlereAa masallah hayrli olsn ne zmn yendin:) darisi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?