Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burada birbirimizi tanımamız Şart degıl 8 Yıldır bebek hasretiyle tutuşan biri olarak hamile olanlara sevınıyorum rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Kuzum hayırlı oldu darısı tum isteyenler.hamılesın vajılı butun arkadaşlara dua et bana hayırlı dileklerim için dua et olurmu

Tebrikler allah basa kadar getirsin canim darisi bizlere insallah.

Kuzum hayırlı oldu darısı tum isteyenler.hamılesın vajılı butun arkadaşlara dua et bana hayırlı dileklerim için dua et olurmu
Teşekkür ederim canım canimm inşallah hep ama hep.dualarimda olacak vaji li tüm arkadaşlar .:)Allah herkesin gönlüne göre versin.

Canim arkadasim hamilesin dualarin kabul olur ne olur benim icinde dua et bu vajiyi yenip anne olmak istiyorum kendi cocugumu sevmek buyutmek istoyorum dualarindan bizi eksik etme arkadasim.
Tabik. Bu. Sitedeki tüm arkadaşlarıma dua edeceğim .vajinusmus u yasayn bilir yani nsallah hepinizz çok tez zamanda. Yener bebek sahibi olur yuvanizdan mutluluk eksik olmaz ...

Allah buyuk umudunuzu kaybetmeyin hiç bir zaman benımdebir kere Ağrılı olmuştu korkmuştum ama şükür değilmiş kistler yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…