Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[sup]bende 6 aydır evliyim dün eşimle tekrar bi deneme yaptık posizyonda ben alttaydım üstte olunca kendime kıyamıyorum :) yarıya kadar oldu fakat sonrası beton varmış gibi. canım acıdığı için durdurdum burdan okuduklarıma göre kalcaya meyil vermeye çalış dedim ama nasıl yapılır ki içerde zaten lütfen banada yardımcı olun[/sup]

Maşallah sona gelmişssin canım sende. Kalcanın altına yastık koyarsan işiniz daha kolay olur

ıkınıyorum da ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum burdan okuduğuma göre derin nefes alıp balon üfler gibi üflüyorum. zaten öyle yarıya kadar oldu işte yarıdan sonra ne yapacağımı bilmıyorum sanki duvar var

Damila, sevda0601 , helpme, she42 ne yaptiniz kizlar? Bi ilerleme, gelişme var mi? Bana istediginiz zaman yazabilirsiniz arkadaşlar. Regl gunlerinin dışında, kendinize hicbirseyi engel gormeyin. Yatılı misafir, yorgunluk, moral bozukluğu hic bitmez kızlar. Beyninizin bunlari deneme yapmaya engel göstermesine izin vermeyin. Bence bu sıkıntının uzayip durmasinin sebebi aslinda eşin çok anlayışlı davranması ve bu yüzden de erteledikce ertelemek.

İlk ıkısı burdadada diğer ikisi yok gırmıyorlar artık yazmıyolar cunki

Canım o zaman şöle yap.Alttasın ya nasıl olsa bacaklarını iki tarafa doğru tamamen aç bunun faydasını görürsün.Balon üfler gibi üfle.Eğer takılırsa yine çıkar içinden bir kez daha dene.Böle böle 3-4 kez giriş sağla.Eminim olucakdır canım.Birde yarıdayken eşinin itmesini söyle eşin itsin içine.Eşin iterken nefes al nefes var canım ve kontrolu dikkatini dağıt.Mesela komik şeyler düşün gülmeye çalış gülerken hopp die içine girer.Poponu aşağıya doğru kaydır yani eşine doğru it kendini :)

eşim iterken canım yandığı için durduruyorum acaba biraz dişimi mi sıksam
Dişini sık biraz canım.Aslında canın acımıyor sen farkında olmadan kasılıyorsun korkudan ve girişi engelliyorsun sık biraz dişinin hafif yanma illaki olucak.Ama sinek ısırığı gibi olur.İçinden 10 a dek say hemen geçer acısı canım.Bir defalığa mahsus merak etme.Eşinin itmesine izin vermiyorsan sen kendini eşine doğru it.Penisi elinle tut ve yavaş yavaş kendin sok milim milim ilerlesin farketmez hepsini alana dek.İçinde bekletki arada kasların açılma yapsın.

Kızlar bişi sorcam bi ara kızlar şey yazmıştı bayanınn altta olan pozisyonda p.başı girince bacakları eşinin beline mi dolayacaktık onla ilgşli bilgi verebilirmsnz daha az acı duymam için nasıl rahat olur yastık koydm ama bacaklarım kasıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…