- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.041
aynen öyle....anlayış...çocuk halimizi daha da çocuklaştırıyor...ama tutupta eşime bana kız kötü davran anlayışsız ol diyemem :) burda gaza geli,yorum işte :) regl idim ve regl bitiyor bittiği gün misafir geliyor ve bir ay bizdeler...ama olsun...yenicem...Damila, sevda0601 , helpme, she42 ne yaptiniz kizlar? Bi ilerleme, gelişme var mi? Bana istediginiz zaman yazabilirsiniz arkadaşlar. Regl gunlerinin dışında, kendinize hicbirseyi engel gormeyin. Yatılı misafir, yorgunluk, moral bozukluğu hic bitmez kızlar. Beyninizin bunlari deneme yapmaya engel göstermesine izin vermeyin. Bence bu sıkıntının uzayip durmasinin sebebi aslinda eşin çok anlayışlı davranması ve bu yüzden de erteledikce ertelemek.
Evet kaçak mesajlar attım sana dönmedinde geriben kacıyom
korkuyorum olmuyor artık denemiyorum...Evet kaçak mesajlar attım sana dönmedinde geri
Hepimizde korkuyorduk korkuyoruz korkuyor ama istemek önemli olan korku illaki var olmasa vajılı ılmazdık canım. Korka korka atlattık en son yaren18 hem korktu bende cabaladı bir ay surdu ve pes etmedi bak kurtuldu iştekorkuyorum olmuyor artık denemiyorum...
evet gerçekten aynı durumdayızBende ayni durumda sayilirim,4-5 kez tam bir birleşme oldu ama hepsinde p... girerken acı duydum,girdikten sonra rahatliyorum,kegel yaparak ,nefes alip vererek acıyı dindirebiliyorum ama kendim hic gelgit yapamiyorumeşim yapincada ya acıyor ya da idrarim geliyor... cok sıkıldim artik cokkk,bu nedir yaaaa,yapamadikca sinirleniyorum,rahatlayamadikca deliriyorum,bu is bu kadar zorlamamali beni,bilmiyorum artik yaaa.....en zoru parmak egzersizlerini yapip,p....i iceri alabilmek saniyordum, ama yanilmisim sonraki sürec daha zor geldi bana , tam anlamiyla zevk alarak,rahat bir sekilde gelgit yapmayi ne zaman başaracam bilmiyorum,gerektigince ıslanmama ragmen hala zeytinyagi olmadan asla yapamiyorumda offfffff
çok teşekkür ederim,Merhaba öncelikle tebrik ederim. En zor kısmı atlatmışsınız gibi görünüyor. Ben şu an eş denemesinde yarıdan fazlasını alabiliyorum ama dediğiniz gibi eşim üstte olunca korku duyuyorum. Ben üstteyken herşey normal geliyor. Bunu alt-üst şeklinde değil de yanyana eşinizle yüzyüze pozisyonda denerseniz daha kolay aşabilirsiniz belki. Fırsat bulsam ben de deneyeceğim. Fikir olur diye yazmak istedim.
o kadar güzel özetlemişsin kiiiiiiCanım problemin şu ki doktor tamamen fizyolojik olarak hazırlamış snei.Psikolojine o kadar etki etmemiş.Yoksa girilen yer hep aynı pozisyon can yakmaz.Ama çoğu vajinusmus hastası nasıl yendiyse uzun bir süre yendiği poziyonu bırakamaz korkar diğer pozisyonlardan.Ama artık rahatla tatlım.Sen halen ilişki olayını kafanda hastalık olarak algılıyorsun ve tedavi süreci die doktorun verdikleri hapmış gibi sadece yutuyorsun sessizce uyguluyorsun.Şimdi doktoru unut tatlım.Eşinle yatağa uzan ve bütün olanları unut.Endişe duyma eşin içine girene dek zaten acı hissetmiyorsun.Sonra eşine sarıl ve sevişmeye odaklan.Zaten acı yok nede olsa eşinden zevk almaya çalış almasanda alıyormuş gibi rol yap bir süre sonra bedenin gevşer ve rola inanır :))Sonra yavaşça gel git e başlayın vajinan uyarılsın.Sonrasında sende zevk alırsın tatlım başka gecelerde de poziyon değiştir.Şunu unutma girilen yer aynısı artık acı yok bitti kabusun sen başardın buna odaklan.Bir daha asla kötü günler gelmicek...Artık geçtii..
Ustte dene canım yetki gene sende penisi aparat gibi dusunmelisinçok teşekkür ederim,
aparatlarda yetki bende diye sanırım çok rahatım
eşle deneme fikri niye korkutuyo anu daha bulamadım işte
ay deliriciiimmm:)))
seanslar bittiSeansların bittimi canım bıtçediyse doktorunla gorus vittiysede telefonla goruş
ustte yaptıysan altta işin daha kolay bişey yok basının altına yastıgı koy bol jel ve nefesle tamamlanır
yanlış mı anladım...bir oğlunuz var ve vajinismus yaşıyorsunuz?Kızlar bana aparat Yapımı konusunda yardım eder misiniz iki parmağınyarıya kadar alıyorım ama devamı olmuyo aparat denicem ama mum yok evde dışarıda çıkamam oğlumu bırakıp başka ne ile olabilir kalem geldi aklıma etrafını kat kat sarıp kalınlaştırsam
akşam özelden yazışabilir miyizUstte dene canım yetki gene sende penisi aparat gibi dusunmelisin
Canım kolay alıyorsan altta çık kolay işin tarıf edıcez tatlım dur biraz oğlumu bi uyutayımseanslar bitti
dr a göre artık onunla pek işim yokmuş gibi
beynimden bitirmem gerek
zaten zorlandığım kısımda o yaaa
üstte de tam yapabiliyormuyum bilmiyorum
tek bildiğim üstte p..nisin tamamını alabildiğim
o kadar
gelgit yok hiç bişi yok
ama çok kolay alıyorum
ne yapcam gerçekten bilemiyorum
bir de henüz özelden yazamadığım için böyle açık yazıyorum,
kusura bakamayın artık((
her gün gayet rahat en büyük aparatı deniyorum
sıfır ağrı
nerede takılıyorum onu bulamıyorummmmm
üff yaaaa
misafirlerim var ev kalabalık o yüzden geç cevap yazdım
sevgilerle
ve bir de teşekkürler
Mesaj attım canım sana akşam konuşalım ozaman.akşam özelden yazışabilir miyiz
ben özelden yazamıyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?