Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle....anlayış...çocuk halimizi daha da çocuklaştırıyor...ama tutupta eşime bana kız kötü davran anlayışsız ol diyemem :) burda gaza geli,yorum işte :) regl idim ve regl bitiyor bittiği gün misafir geliyor ve bir ay bizdeler...ama olsun...yenicem...

yahu şu an gayet rahat yapabildiğim kegele gece ne oluveriyor...ne kegel kalıyor ne başka bişey...kalsa kaçıp gitmese belki de bitecek bu iş...ama beceriksizin biri oluyorum deneme zamanında

evet gerçekten aynı durumdayız
tam bir komedi
bende aparatlarda çalışmak istemiyordum, şimdi aparat olmadan asla gibi bir durumdayım...
hiç tadım tuzum kalmadı
napcam bilmiyorum
oysa en zorunu atlatmadık mııı

çok teşekkür ederim,
aparatlarda yetki bende diye sanırım çok rahatım
eşle deneme fikri niye korkutuyo anu daha bulamadım işte
ay deliriciiimmm:)))

o kadar güzel özetlemişsin kiiiiii
hakikatende kafamda hastalık olarak algıuladığım gibi
hastalığı yenmişim gibi de algılayamıyorum
oyda penisten büyük aparatı her gün 20 defa o kadar kolay yapıyorum ki
(((((
teşekkür ederimmm

Kızlar bana aparat Yapımı konusunda yardım eder misiniz iki parmağınyarıya kadar alıyorım ama devamı olmuyo aparat denicem ama mum yok evde dışarıda çıkamam oğlumu bırakıp başka ne ile olabilir kalem geldi aklıma etrafını kat kat sarıp kalınlaştırsam

Seansların bittimi canım bıtçediyse doktorunla gorus vittiysede telefonla goruş
ustte yaptıysan altta işin daha kolay bişey yok basının altına yastıgı koy bol jel ve nefesle tamamlanır
seanslar bitti
dr a göre artık onunla pek işim yokmuş gibi
beynimden bitirmem gerek

zaten zorlandığım kısımda o yaaa
üstte de tam yapabiliyormuyum bilmiyorum
tek bildiğim üstte p..nisin tamamını alabildiğim
o kadar
gelgit yok hiç bişi yok
ama çok kolay alıyorum

ne yapcam gerçekten bilemiyorum

bir de henüz özelden yazamadığım için böyle açık yazıyorum,
kusura bakamayın artık((

her gün gayet rahat en büyük aparatı deniyorum
sıfır ağrı
nerede takılıyorum onu bulamıyorummmmm
üff yaaaa

misafirlerim var ev kalabalık o yüzden geç cevap yazdım
sevgilerle
ve bir de teşekkürler

Damila, sevda0601 , helpme, she42 ne yaptiniz kizlar? Bi ilerleme, gelişme var mi? Bana istediginiz zaman yazabilirsiniz arkadaşlar. Regl gunlerinin dışında, kendinize hicbirseyi engel gormeyin. Yatılı misafir, yorgunluk, moral bozukluğu hic bitmez kızlar. Beyninizin bunlari deneme yapmaya engel göstermesine izin vermeyin. Bence bu sıkıntının uzayip durmasinin sebebi aslinda eşin çok anlayışlı davranması ve bu yüzden de erteledikce ertelemek canim Ben burdayi m yarisini aliyorum yarisinda takiliyorum :_(​

yanlış mı anladım...bir oğlunuz var ve vajinismus yaşıyorsunuz?

Benim yurtdisindan vajinismus websitesinden getirttigim aparatlarim var canim boy boy. Onlarla egzersiz yapmıştım ben. Istersen sana kargoyla gondereyim işe yarasin. Ya da istemezsen baskasina gondereyim. Yikayip kaldirdim. Kaynatip kullanırsınız.

Canım kolay alıyorsan altta çık kolay işin tarıf edıcez tatlım dur biraz oğlumu bi uyutayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…