Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba herkese;
ben de kkaderim ve glmserser in yardımıyla kendimce bi aşama kaydettim. onların telkinleri olumlu düşünmem için verdiği cesaretler ve yöntemlerle iki gündür içime alabildim. tabiki gel git yok;
tabiki daha ilerisi henüz yok ama bu büyük bi aşamaydı. inşallah çözeceğim.. tamamen cesaret ve kendini ikna edebilmekmiş.
o kasılmalarım yok artık.
kendime şaşırıyorum; dokunduramazdım bile.
sizler iyiki varsınız. bunu söylemek istedim..

Canım hayırlı olsun gelgitlerde olur kasmıyormussunda artık eşine bırak bundan sonrasını

Ya aslinda direk es denemesine gecmek istiordum Rabbim yaratmis girer parmakka falan ne ugrasion kizim sen diordum kendi kendime ama cesaret o anlik kaldi

Ya aslinda direk es denemesine gecmek istiordum Rabbim yaratmis girer parmakka falan ne ugrasion kizim sen diordum kendi kendime ama cesaret o anlik kaldi
Kaderimin zeytınyag tekniği var dene derim içine bişey girdiğine inanmak önemli olan
Ben kabullenemıyordum girecegıne onun için sonuna kadar parmak denemesi yaptım yok ya olmaz dedim busefer eşimin parmaklarıyla denedık eşim artık başka parmak kalmadı ömrüm hadi bi deneme yapalım dedi oylelikle yaptık ve sonuç mutlu mutlu musmutluuuu

Maviay 18, Atlatamamişiz demekki,onca kitap okudum,üstüne burda yazilanlari aylarca okudum, kadin dogumculari dolaştim durdum,parmak egzersizleriydi,kegeldi hepsini hallettim,p.....girişini bile hallettim,o ufak deligin ne kadar genişleyebildigini gördüm ,alt üst bütün pozisyonlari denedim ama hala sıfır zevk, sıfır istek ve sıfır arzu olan tek şey bolca yanma ve acı hissi.....bi caresini bulursan bana da anlat canim

yanlış mı anladım...bir oğlunuz var ve vajinismus yaşıyorsunuz?​
Evet canım oğlum var evlendiğimizde uğraşırken hamile kalmışım şu an 5 aylık hamileliğim sorunlu geçti ilişki yasaktı o yüzden rafa kaldırdık bu meseleyi şimdi bikaç haftadır çalışıyorum yapmurzerresi de aynı durumda benşmle o atlattı çok şükür darısı Başıma

İnşallah canım. Allahım tez zamanda hepinizi kurtarsın

Bebek uyanmis bakiyor bakisi canlar yakiyor gozlerimden kan akiyor nenni bebek nenni:-( ALLAH im ne olurevlat isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eyle. Kizlar kotuyum ben :-(

Ya bugun iki arkadasimin hamile oldugunu ogrendim umudum kirildi sanki bu illetten kurtulamiycam ve anne olamiycam:-(​
Daha ne yaptin ve ne yapamadin ki umudun kirildi burada umtsuzluga yer yok hep umut var yapicam var olacak insallah var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…