- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.061
Canım hayırlı olsun gelgitlerde olur kasmıyormussunda artık eşine bırak bundan sonrasınımerhaba herkese;
ben de kkaderim ve glmserser in yardımıyla kendimce bi aşama kaydettim. onların telkinleri olumlu düşünmem için verdiği cesaretler ve yöntemlerle iki gündür içime alabildim. tabiki gel git yok;
tabiki daha ilerisi henüz yok ama bu büyük bi aşamaydı. inşallah çözeceğim.. tamamen cesaret ve kendini ikna edebilmekmiş.
o kasılmalarım yok artık.
kendime şaşırıyorum; dokunduramazdım bile.
sizler iyiki varsınız. bunu söylemek istedim..
Canım herkeste aynı degıl oda ıkı yada uc parmakta bozulur ama eşinle konuş birlikte yapın sorun olmamalı bu aşamada.kızlarrr parmak sokunca kızlık bozuluyormus
Hlaş kız dun bir bugun iki aslanım benim sonrasıda gıder ıkın ve it bukadar tatlım içerisi kocman boşluk zatenbiyerr takılmaz acı yok hafi tekrar deneKizlar ya yardim edin isaret parmagini alabiliorum ikinci boguma kadar ama sonra gitmio
Kaderimin zeytınyag tekniği var dene derim içine bişey girdiğine inanmak önemli olanYa aslinda direk es denemesine gecmek istiordum Rabbim yaratmis girer parmakka falan ne ugrasion kizim sen diordum kendi kendime ama cesaret o anlik kaldi
Kayganlastırıcı bile kullanmamıssan bide kullan farkı gor penisi çok kolay halledersin bu aksama hazırlayayımmı seni :)Zeytinyagi teknigi ne ben parmaklari kayganlastirici falan kullanmadan aldim ama p. İcin bebe yagi aldirdim bu sabah esime
İnşallah canım. Allahım tez zamanda hepinizi kurtarsınyanlış mı anladım...bir oğlunuz var ve vajinismus yaşıyorsunuz?Evet canım oğlum var evlendiğimizde uğraşırken hamile kalmışım şu an 5 aylık hamileliğim sorunlu geçti ilişki yasaktı o yüzden rafa kaldırdık bu meseleyi şimdi bikaç haftadır çalışıyorum yapmurzerresi de aynı durumda benşmle o atlattı çok şükür darısı Başıma
ben simdi 38 haftalığım bi sorun yok hiç alttanda bakmadılar yarın yine gitcem bakalım ne diycekler senn nasıl gidiyoCanim suan bende ayni senin durumundayim 35 haftalik hamileyim korkuyorum herseyden nasil gidiyor gebeligin
Ne oldu canım hayırdırBebek uyanmis bakiyor bakisi canlar yakiyor gozlerimden kan akiyor nenni bebek nenni:-( ALLAH im ne olurevlat isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eyle. Kizlar kotuyum ben :-(
Allah aşkıma şimdi bunumu dusunup uzuleceksın hayırrrr uzulmek yok kız basaracaksın halledecegız Rabbimin izniyleYa bugun iki arkadasimin hamile oldugunu ogrendim umudum kirildi sanki bu illetten kurtulamiycam ve anne olamiycam:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?