Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabiki canım ya sen daha başlamadan bitiriyorsun.bugun denemen var kendını ona hazırla ortam yap ambiyans yap bişeyler yap kız. Bugun attıtım meaajıda tekrar oku oku penisi yerlestırınce acaba bu yagmurzerresi başka ne yazmıştı diye düşünme hadi kalk kız

ezberledim o mesaji resmen cok sagol ya toparladin beni ben o kadar gucsuz dustum ki bu yuzden dagiliom hemen.bi bebek haberi alincada basliom aglamaya

Bu illati yenenleri okudukca daha bi guven geliyor bende egzersiz yapiyorum iki parmak yapiyodum bunu 4 yaptim giriyo yani ama es denemesi olmadi denedim

kadın üstteki poziyonu ben tam olarak durusmu ayarlayamadıgım için sanırım bi türlü yapamdım altta ki pozisyondada bi korku sarıyo beni o da olmuyo ben nası yapıcam şimdi

bu korkunun beni daha fazla yıpratmasına izin vermicem artk ve insallah bu haftasonu eşimin yanına gittiğimde yenmiş olarak geri dönücem çünkü artık kendime çok sinir olmaya basladım

doktora gitmeyi bile 2 haftadır erteliyorum ( bu çarşamba için randevu aldım ama çok güçsüzüm çokkkk bugün randevu alınca bile böğüre böğüre ağlamak istedim herkes çatır çatır doğururken ben psikolojimin içine ettim. neydi benim farkım anlamıyorum çok cesaretsiz çok güçsüzüm. bu konu dışında her konuda hırslıydım azimliydim ama bu konu beni yerle bir etti :'(

yok yok ümitsiz olmayalım
ya da en azından yalnız değiliz diyip avunalım mı bilemedim ki
nasıl bir manyaklık bizimkisi bulamadım kiiii

bu bir süreç
ve adım adım ilerliycez sanırım

hangimiz önce halledersek bi haber edelimmm

Merhaba Arkadaslar
Evleneli 4 ay oldu ve ben hala vajinismusluyum. Bi kac kez bu isi kendim halledicem gibi hissettim ama olmadi malesef. Ben doktora gitmeye karar verdim. Bana doktorla bu hastaliktan kurtulmus arkadaslar doktor onerirse sevinirim. Ayrica bu doktorlar nasil bir tedavi uyguluyor acaba? Hayal ettgim tek sey doktora gitsem ve dondugumde kurtulsam sundan. Tabi canim o kadar tatli ki doktorda da bisey hissetmesem .... Yeteneksiz ve beceriksiz hissetmekten biktim, her normal kadin gibi hissetmek istiyorum, artik aglamiyorum bile.. Bu dert gercekten baska birsey, Allah kimseye yasatmasin, en mutlu zamanlarin hayal kirikligi ve husranla geciyor. Herkes kurtulsuun bir an once ins.

seni cok iyi anliyorum canim bende cok cesaretsizdim kendi kendime hic bisey yapamadim canimda cok tatli ve doktora gitmekte buldum careyi sonrasinda kurtuldum.. eger istanbuldaysan saygin micozkadioglunu tavsiye ederim

seni cok iyi anliyorum canim bende cok cesaretsizdim kendi kendime hic bisey yapamadim canimda cok tatli ve doktora gitmekte buldum careyi sonrasinda kurtuldum.. eger istanbuldaysan saygin micozkadioglunu tavsiye ederim
Istanbulda degilim ama nerede olursa gidecegim zaten. Ama benim icin onemli olan tedavi yontemi. Senden rica etsem bana ozelden biraz anlatabilir misin tedavi yontemini ayse4255???

Istanbulda degilim ama nerede olursa gidecegim zaten. Ama benim icin onemli olan tedavi yontemi. Senden rica etsem bana ozelden biraz anlatabilir misin tedavi yontemini ayse4255???
canim sana ozel msj atamiyorum yeni uyesin sanirim.. sehir disindan olanlara daha hizli yapiliyo seanslar toplam 4 seans suruyo..tedavi sekli bilincli hipnoz ve ev odevleri canim ama inan hic korkulacak seyler degil benim canim cok tatlidir esim benden korkmustu bu durumu yenemem diye ama 4 seansta kurtuldum

Cok sevindim senin adina. Umarim ben de kurtulurum. Peki ne miktarda bir odeme yaptiniz? Birde ev odevlerini yapamam diye dusunuyorum, o yuzden korkuyorum, ama inan ki senin adina cok sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…