- 29 Kasım 2014
- 60
- 28
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.081
Ağlama canım. Allah tez zamanda kurtarsın hepiniziezberledim o mesaji resmen cok sagol ya toparladin beni ben o kadar gucsuz dustum ki bu yuzden dagiliom hemen.bi bebek haberi alincada basliom aglamaya
Dört parmak mı giriyorBu illati yenenleri okudukca daha bi guven geliyor bende egzersiz yapiyorum iki parmak yapiyodum bunu 4 yaptim giriyo yani ama es denemesi olmadi denedim
Evet once iki sonra 4 giriyo ama es denemesi olmadiDört parmak mı giriyor
Canım dört oluyorsa penisi almaman imkansız. Pozısyon degıstırın ve bolca yaglayın penisi ve vajınayıEvet once iki sonra 4 giriyo ama es denemesi olmadi
Maviay 18, Atlatamamişiz demekki,onca kitap okudum,üstüne burda yazilanlari aylarca okudum, kadin dogumculari dolaştim durdum,parmak egzersizleriydi,kegeldi hepsini hallettim,p.....girişini bile hallettim,o ufak deligin ne kadar genişleyebildigini gördüm ,alt üst bütün pozisyonlari denedim ama hala sıfır zevk, sıfır istek ve sıfır arzuolan tek şey bolca yanma ve acı hissi.....bi caresini bulursan bana da anlat canim
seni cok iyi anliyorum canim bende cok cesaretsizdim kendi kendime hic bisey yapamadim canimda cok tatli ve doktora gitmekte buldum careyi sonrasinda kurtuldum.. eger istanbuldaysan saygin micozkadioglunu tavsiye ederimMerhaba Arkadaslar
Evleneli 4 ay oldu ve ben hala vajinismusluyum. Bi kac kez bu isi kendim halledicem gibi hissettim ama olmadi malesef. Ben doktora gitmeye karar verdim. Bana doktorla bu hastaliktan kurtulmus arkadaslar doktor onerirse sevinirim. Ayrica bu doktorlar nasil bir tedavi uyguluyor acaba? Hayal ettgim tek sey doktora gitsem ve dondugumde kurtulsam sundan. Tabi canim o kadar tatli ki doktorda da bisey hissetmesem .... Yeteneksiz ve beceriksiz hissetmekten biktim, her normal kadin gibi hissetmek istiyorum, artik aglamiyorum bile.. Bu dert gercekten baska birsey, Allah kimseye yasatmasin, en mutlu zamanlarin hayal kirikligi ve husranla geciyor. Herkes kurtulsuun bir an once ins.
Istanbulda degilim ama nerede olursa gidecegim zaten. Ama benim icin onemli olan tedavi yontemi. Senden rica etsem bana ozelden biraz anlatabilir misin tedavi yontemini ayse4255???seni cok iyi anliyorum canim bende cok cesaretsizdim kendi kendime hic bisey yapamadim canimda cok tatli ve doktora gitmekte buldum careyi sonrasinda kurtuldum.. eger istanbuldaysan saygin micozkadioglunu tavsiye ederim
canim sana ozel msj atamiyorum yeni uyesin sanirim.. sehir disindan olanlara daha hizli yapiliyo seanslar toplam 4 seans suruyo..tedavi sekli bilincli hipnoz ve ev odevleri canim ama inan hic korkulacak seyler degil benim canim cok tatlidir esim benden korkmustu bu durumu yenemem diye ama 4 seansta kurtuldumIstanbulda degilim ama nerede olursa gidecegim zaten. Ama benim icin onemli olan tedavi yontemi. Senden rica etsem bana ozelden biraz anlatabilir misin tedavi yontemini ayse4255???
Cok sevindim senin adina. Umarim ben de kurtulurum. Peki ne miktarda bir odeme yaptiniz? Birde ev odevlerini yapamam diye dusunuyorum, o yuzden korkuyorum, ama inan ki senin adina cok sevindim canimcanim sana ozel msj atamiyorum yeni uyesin sanirim.. sehir disindan olanlara daha hizli yapiliyo seanslar toplam 4 seans suruyo..tedavi sekli bilincli hipnoz ve ev odevleri canim ama inan hic korkulacak seyler degil benim canim cok tatlidir esim benden korkmustu bu durumu yenemem diye ama 4 seansta kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?