- 1 Ağustos 2014
- 288
- 207
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.101
Olucak tabi canım pes etme lütfen ve biraz daha azimli hırslı çalış.Yağmurzerresi arkadaşı biraz aktifleştir bence hızlı çalışsın.Ne kadar yavaş ilerlerse o kadar çok pes etme noktası yaşar.Bu hastalığın çözümü bir anlık cesaretler..BAŞARICAKSIN BURAYA YAZICAKSIN DÜNYANINEN GÜZEL ANNELERİNDEN BİRİ OLUCAKSINOlcak dimi bu illeti yenip hamile kalcam ve paylascam sizlerle bu mutlulugu
canim ilk gorusme 300 lira. seans ucretide 2500 ile 4500 arasinda belirleniyo benim 3 bin civari falandi.. ev odevlerini bende yapamam demistim ama o kadar kolay yaptimki kendime inanamamistim emin ol sende yapabilirsin hic korkma.. evet biraz pahali keske cesaretim olsaydida kendim yapabilseydim ama olmadi canim o yuzden o verdigim paraya hic uzulmedim cunku sikintimdan kurtuldum umarim sende en kisa zamanda kurtulursunCok sevindim senin adina. Umarim ben de kurtulurum. Peki ne miktarda bir odeme yaptiniz? Birde ev odevlerini yapamam diye dusunuyorum, o yuzden korkuyorum, ama inan ki senin adina cok sevindim canim
catladiktan sonrasi onemli canim ovulasyon testi kullan istersenKizlar yumurtlama doneminde yumurta catladktan snrasi mi onemli yksa oncesi mi
tebrikler canim :) ne kadar kolaymis dimi :)Yendımmmmen sonunda ıkıncı defada başardım Allah'ım Şükürler olsun olduuuu azîm arkadaşlar ertelemeyin ben 1.5sene erteledım ve olduuuuu
Evet ya onca stres sıkıntı boş yereymıs sımdı bundan sonra ne yapmalıyım gut gel yapamıyorum normal mı bu bundan sonrası ıcın destek beklıyorum ıyıkı varsınız ıyıkı bu sıteyı buldum cok sey Oğrendım sağ olun hepınız harıka ınsanlarsınız darısı herkesın basına pes etmeyıntebrikler canim :) ne kadar kolaymis dimi :)
canim ilk gorusme 300 lira. seans ucretide 2500 ile 4500 arasinda belirleniyo benim 3 bin civari falandi.. ev odevlerini bende yapamam demistim ama o kadar kolay yaptimki kendime inanamamistim emin ol sende yapabilirsin hic korkma.. evet biraz pahali keske cesaretim olsaydida kendim yapabilseydim ama olmadi canim o yuzden o verdigim paraya hic uzulmedim cunku sikintimdan kurtuldum umarim sende en kisa zamanda kurtulursun
catladiktan sonrasi onemli canim ovulasyon testi kullan istersen
Merhaba bir şey sormak istiroum ,Merhaba arkadaşlar bende yeni evlendim ilk 4 denememiz hüsranla sonuçlandı. cok istememe ragmen is o asamaya gelince panik yapiyordum başı bile girmiyordu. Eşim çok anlayıslı sağolsun hiç zorlanmadı beni. ama ben çok üzüldüm dün emla krem aldım sordum o bana çokcesaret verdi. sonra uüste çıktım yapıcam bu sefer olacak dedim çok hırs yaptım ve başardım. krem pek uyuşturmadi canım da yandı hatta bi ara yine panikleyip titreme başladım ama pes etmedim ben titreyince eşim beni gaza getirdi motive etti ve üstesinden geldik çok şükür. kesinlikle korkmayın hersey istemek ve hırsla ooluyor. benim gibi canı tatlı biri bile yapabildiyse herkes çok rahat yapar. kendimize güven çok önemli inşallah hepiniz en yakın zamanda bu sorunu asabilirsiniz
Merhaba bir şey sormak istiroum ,
Benimde çok uzun süre oldu 3 yıla yakındır evliyiz ama eşimin söylemesiyle beni 1 yılda evlenmeden önce beklediği için o beni toplam 4 yıldır bekliyor ve şuan çok karamsar ereksiyon sıkıntısı var ve tükenmiş durumda onu nasıl toparlayacağım nasıl bu sorunu aşacağım bilmiyorum onun umudunu yitirmesi ya da bu bunalım süreci benim vicadanımı çok etkiliyor ne yapacağım sen de bu süreçlerden geçtin mi bu süre zarfında
Eşim 32 yaşında siz nekadr süre bu sıkıntıyla uğraştınız ?Esiniz kac yasnda ? Bnm esimde oyleydi bikti cunku ama 10 kasimda yendik suan kolayca giriyor sukur.
Yag suruyorumCanım dört oluyorsa penisi almaman imkansız. Pozısyon degıstırın ve bolca yaglayın penisi ve vajınayı
Yag suruyorumsorun nerde bilmiyorum artik
Dort parmak canimBu dört dediğiniz nedir acaba?
Dort parmak canim
Bu işte en kolayı kaçmak.bahane bulmak.ertelemek. Bi isteseniz bak nasıl oluyor. Nekadar kacacaksınki eşin her istedıgınde bununla yuzleşmeye devam edeceksin
canim oncelikle ara vermeden iliskiye devam etki alisasin.. yaparkende girdikten sonra eger yanmalarin oluyosa biraz bekle yanma gectikten sonra esin yavas yavas gitgel yapmaya baslasin zaten basladigi anda vajina iyice islaniyo ve hosuna gitmeye basliyo tabi bu anlarda kendini serbest birak szaten gerisi geliyo sonra sen buyuk olan sorunu cozdun gerisi cok kolay artik..Evet ya onca stres sıkıntı boş yereymıs sımdı bundan sonra ne yapmalıyım gut gel yapamıyorum normal mı bu bundan sonrası ıcın destek beklıyorum ıyıkı varsınız ıyıkı bu sıteyı buldum cok sey Oğrendım sağ olun hepınız harıka ınsanlarsınız darısı herkesın basına pes etmeyın
zaten hafif agri ve akinti oluyo o donemde iliski sonrasida yat biraz kalkmadan insallah sonrasinda olur canim.. ben ilk defa bu ay aldim ov testi kullaniyorum bakalim hayirlisi artikDun ve bgn yumurtlma belirtisinde akintim oldu bu gece deneme yapcz. Ovulasyon testini bilmiyorum bakacam netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?