Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olcak dimi bu illeti yenip hamile kalcam ve paylascam sizlerle bu mutlulugu
Olucak tabi canım pes etme lütfen ve biraz daha azimli hırslı çalış.Yağmurzerresi arkadaşı biraz aktifleştir bence hızlı çalışsın.Ne kadar yavaş ilerlerse o kadar çok pes etme noktası yaşar.Bu hastalığın çözümü bir anlık cesaretler..BAŞARICAKSIN BURAYA YAZICAKSIN DÜNYANINEN GÜZEL ANNELERİNDEN BİRİ OLUCAKSIN

bende vajinusmusu yenenlerdenim belkide hic vajinusmus degildim cevreden duyduklarim yersiz korkular beni cok uzuyordu nisanliminda destegiyle butun korkularimi yendim olay benim simarikligimdan ibaretti belkide nisanlimla bi turlu iliskiye giremiyorduk cok korkuyordum ama birgun kendimi tam anlamiyla hazir hissettim ve basardim dusundugum gibi aci yada agri olmadi kesinlikle ben bicak yarasi gibi bi aci bekliyordum degilmis dis cevrenizdeki olumsuz dusuncelere kulaklarinizi tikayin sevdiginizin kadini olma dusuncesiyle ona teslim olun o zaten sizin caninizi acitmamak icin elinden geleni yapacaktir ama hala iliskiye girememis arkadaslarima bi tavsiye iliski esnasinda partnerinizi siz yonetin ve pozisyonunuuz siz ustte olun ben buradaki tecrubeli arkadaslardan ogrendiklerimi uyguladim ve suan cok mutluyum

Cok sevindim senin adina. Umarim ben de kurtulurum. Peki ne miktarda bir odeme yaptiniz? Birde ev odevlerini yapamam diye dusunuyorum, o yuzden korkuyorum, ama inan ki senin adina cok sevindim canim
canim ilk gorusme 300 lira. seans ucretide 2500 ile 4500 arasinda belirleniyo benim 3 bin civari falandi.. ev odevlerini bende yapamam demistim ama o kadar kolay yaptimki kendime inanamamistim emin ol sende yapabilirsin hic korkma.. evet biraz pahali keske cesaretim olsaydida kendim yapabilseydim ama olmadi canim o yuzden o verdigim paraya hic uzulmedim cunku sikintimdan kurtuldum umarim sende en kisa zamanda kurtulursun

tebrikler canim :) ne kadar kolaymis dimi :)
Evet ya onca stres sıkıntı boş yereymıs sımdı bundan sonra ne yapmalıyım gut gel yapamıyorum normal mı bu bundan sonrası ıcın destek beklıyorum ıyıkı varsınız ıyıkı bu sıteyı buldum cok sey Oğrendım sağ olun hepınız harıka ınsanlarsınız darısı herkesın basına pes etmeyın

Tesekkurler canim..

Merhaba bir şey sormak istiroum ,

Benimde çok uzun süre oldu 3 yıla yakındır evliyiz ama eşimin söylemesiyle beni 1 yılda evlenmeden önce beklediği için o beni toplam 4 yıldır bekliyor ve şuan çok karamsar ereksiyon sıkıntısı var ve tükenmiş durumda onu nasıl toparlayacağım nasıl bu sorunu aşacağım bilmiyorum onun umudunu yitirmesi ya da bu bunalım süreci benim vicadanımı çok etkiliyor ne yapacağım sen de bu süreçlerden geçtin mi bu süre zarfında

Esiniz kac yasnda ? Bnm esimde oyleydi bikti cunku ama 10 kasimda yendik suan kolayca giriyor sukur.

Dort parmak canim

Soruyu sorduktan sonra tahmin ettim de tekrar yazmak istemedim, buarada ben de yağ egzersizini denedim aslında çok faydalı da işte devamlı egzersiz gerektiriyor herhalde bilmiyorum ki ama yaşadığımız bu sıkıntılı süreçleri paylaşırsak kendimizi daha iyi hissedip daha doğru yol izleyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü insan sadece kendi evliliğinde bu problem var zannediyor ve ümitsizliğe kapılıyor. Sizin nekadar oldu bu sorun ?

canim oncelikle ara vermeden iliskiye devam etki alisasin.. yaparkende girdikten sonra eger yanmalarin oluyosa biraz bekle yanma gectikten sonra esin yavas yavas gitgel yapmaya baslasin zaten basladigi anda vajina iyice islaniyo ve hosuna gitmeye basliyo tabi bu anlarda kendini serbest birak szaten gerisi geliyo sonra sen buyuk olan sorunu cozdun gerisi cok kolay artik..

Dun ve bgn yumurtlma belirtisinde akintim oldu bu gece deneme yapcz. Ovulasyon testini bilmiyorum bakacam netten
zaten hafif agri ve akinti oluyo o donemde iliski sonrasida yat biraz kalkmadan insallah sonrasinda olur canim.. ben ilk defa bu ay aldim ov testi kullaniyorum bakalim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…