- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.121
Canım daha cok yolun basındasın inşallah atlatacaksın stres yapma kendine cunku gozunde buyuttukce bu isde o kadar zorlasıyor. Dr gitmedende cozen arkadaslar var burada istersen bizimle egzersizlere basla sende olmazmı?Merhaba Arkadaslar
Evleneli 4 ay oldu ve ben hala vajinismusluyum. Bi kac kez bu isi kendim halledicem gibi hissettim ama olmadi malesef. Ben doktora gitmeye karar verdim. Bana doktorla bu hastaliktan kurtulmus arkadaslar doktor onerirse sevinirim. Ayrica bu doktorlar nasil bir tedavi uyguluyor acaba? Hayal ettgim tek sey doktora gitsem ve dondugumde kurtulsam sundan. Tabi canim o kadar tatli ki doktorda da bisey hissetmesem .... Yeteneksiz ve beceriksiz hissetmekten biktim, her normal kadin gibi hissetmek istiyorum, artik aglamiyorum bile.. Bu dert gercekten baska birsey, Allah kimseye yasatmasin, en mutlu zamanlarin hayal kirikligi ve husranla geciyor. Herkes kurtulsuun bir an once ins.
Eşim 32 yaşında siz nekadr süre bu sıkıntıyla uğraştınız ?
canim oncelikle ara vermeden iliskiye devam etki alisasin.. yaparkende girdikten sonra eger yanmalarin oluyosa biraz bekle yanma gectikten sonra esin yavas yavas gitgel yapmaya baslasin zaten basladigi anda vajina iyice islaniyo ve hosuna gitmeye basliyo tabi bu anlarda kendini serbest birak szaten gerisi geliyo sonra sen buyuk olan sorunu cozdun gerisi cok kolay artik..
Normal vajinismus olmasan bile bu duruma alışıp haz alman için bir süre gerekiyormuş o sebeple sende bir sıkıntı yok, zaten korku gerginlikle ıslanma beklenemez sıkıntı da orda başlıyor zaten korkudan kendini kasıp gerilme buarada saçma sapan bir yazı okudum genel olarak bütün vajinismusu yaşayan kadınlara söylüyorum vajinismula eşcinsellik arasında bir bağ mı var diye bir başlık yazmışlar fakat içeriği simişler başlığı okumak bile sinir bozmaya yetiyor ne alaka onunla bunun haksız mıyımvalla gitgel yaparken hiç de ıslanma olmuo... ilk ilişkilerde demi hoşuna gidiyo? bende bi problem var o zaman..
suanda zevk almaya bakmıyorum alışayım dıyorum zamanla zevkle olur herhalde yanı bu yaşadıklarım normal dıyodunuz dımı gıt gel yapamamak zamanla olacaksa kafaya takmayayımvalla gitgel yaparken hiç de ıslanma olmuo... ilk ilişkilerde demi hoşuna gidiyo? bende bi problem var o zaman..
canımm içime su serptin bazı insanların yazıları beni eksikmişim problemliymişim gibi hissettiriyor haklısın kasılmadan ötürü rahat olamamaktan ötürü ıslanamıorum...takma bunları yaa eşcinsellikle ne alakası var görmemiş ol bence canımm
Kizlar soru soran olmamis ozel mesajlarda durum belirtmissiniz. O yuzden tek tek hepinize yazmiyorum. Insallah burdan okursunuz. Sakın pes etmeyin arkadaşlar. Üstüne gidip yenmeye çalışın. Inanin çok kolay. Bunlar hep duydugunuz cumleler ama buradan tekrarlayip sizi sıkıştırmak gerekiyor. Bu hastalık erteleme hastalığı çünkü. Damila, esime bana kötü davran diyemem demişsin. Tabii ki öyle demeyeceksin. Sadece seni serbest, kendi haline birakmamasini soyleyeceksin. Ve arkadaşlar yuzeysel sevismeleri birakin artık. Iki tarafi da oyaliyor. Bu dedigimi kulak ardi etmeyin. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
o durumdayken nefes alıp verirkenmı girmeli eşim nasıl nefes alcam püffff....
Canim ozelden yaziyorum sana.Bu sıkıntıyı sizde yaşadıysanız bir şey sormak istiyorum eşinizde de bu vajinismusun son safhalarında karamsarlık sertleşme sorunları oldu mu ve olduysa aşma süresi nasıl oldu ona nasıl yardımcı oldunuz?
Çok teşekkür ederim mesajını bekliyorum, üye olalı çok oldu ama çok iyi kullanmayı bilmiyorum o yüzden özelden değil ya da yeni bir konu açmak yerine böyle cevapla kısmından durumumu açıkladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Canim ozelden yaziyorum sana.
Canım yazdıklarını şimdi okuyabildim.Bunla doğal süreçler bak ben kendimden örnek vereyim sana belki aynı şeyleri yaşamışızdır.Bende senin gibi vaji olmadan önce gayet bakımlıydım.Giydiklerimle makyajımla sürekli eşimin dikkatini çekmeyi beni beğenmesini isterdim.Ama vajinusmus olunca inan bana banyo yapıp saçlarımı hiç taramadan direk bağlar oldum.Ne kuaföre gidip kaş aldırıyodum nede makyaj yapıyodum.Kıyafete gelince aynı şeyleri giyip duruyodum ve giydiklerimin özellikle kapalı olmasını tercih ediyordum.Yani eşimin aklına seks düşüncesi gelmesin die kendimi soyutluyordum daha doğrusu böle yaparak bunu amaçladıgımı çok sonra farkettim.Kendimi tamamen hayattan soyutlamıştım Hiçbirşey beni ilgilendirmiyordu yatakdan hiç çıkmıyordum arkadaşlarım aradıında duymazdan gelip tlflara bakmıyodum dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyordum.Televizyonda öpüşme sahnesi geçince bütün vücudumu titreme alıyordu.İğrençbirşey yapıyor gibi onlara bakıyodum.Eşim elimi tuttuğunda dahi ellerim bütün vücudum buz gibi ter oluyordu.Denemelerimizde olmayınca eşim sertleşme sorunu yaşamaya başladı ve bunun sorumlusu olarak beni gördü.Artık yıpranmıştı bunu hastalık gibi görmüyordu tek sorumlusu ona göre bendim ve normal değildim.Psikoloğa gitmeliydim saçmalıyordum ona göre.Ve ben çabalamadıkça hiçbirşey yapmadıkça beni görmezden gelmeye başladı .Artık umursamadıda..Merhaba bir şey sormak istiroum ,
Benimde çok uzun süre oldu 3 yıla yakındır evliyiz ama eşimin söylemesiyle beni 1 yılda evlenmeden önce beklediği için o beni toplam 4 yıldır bekliyor ve şuan çok karamsar ereksiyon sıkıntısı var ve tükenmiş durumda onu nasıl toparlayacağım nasıl bu sorunu aşacağım bilmiyorum onun umudunu yitirmesi ya da bu bunalım süreci benim vicadanımı çok etkiliyor ne yapacağım sen de bu süreçlerden geçtin mi bu süre zarfında
Canım yazdıklarını şimdi okuyabildim.Bunla doğal süreçler bak ben kendimden örnek vereyim sana belki aynı şeyleri yaşamışızdır.Bende senin gibi vaji olmadan önce gayet bakımlıydım.Giydiklerimle makyajımla sürekli eşimin dikkatini çekmeyi beni beğenmesini isterdim.Ama vajinusmus olunca inan bana banyo yapıp saçlarımı hiç taramadan direk bağlar oldum.Ne kuaföre gidip kaş aldırıyodum nede makyaj yapıyodum.Kıyafete gelince aynı şeyleri giyip duruyodum ve giydiklerimin özellikle kapalı olmasını tercih ediyordum.Yani eşimin aklına seks düşüncesi gelmesin die kendimi soyutluyordum daha doğrusu böle yaparak bunu amaçladıgımı çok sonra farkettim.Kendimi tamamen hayattan soyutlamıştım Hiçbirşey beni ilgilendirmiyordu yatakdan hiç çıkmıyordum arkadaşlarım aradıında duymazdan gelip tlflara bakmıyodum dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyordum.Televizyonda öpüşme sahnesi geçince bütün vücudumu titreme alıyordu.İğrençbirşey yapıyor gibi onlara bakıyodum.Eşim elimi tuttuğunda dahi ellerim bütün vücudum buz gibi ter oluyordu.Denemelerimizde olmayınca eşim sertleşme sorunu yaşamaya başladı ve bunun sorumlusu olarak beni gördü.Artık yıpranmıştı bunu hastalık gibi görmüyordu tek sorumlusu ona göre bendim ve normal değildim.Psikoloğa gitmeliydim saçmalıyordum ona göre.Ve ben çabalamadıkça hiçbirşey yapmadıkça beni görmezden gelmeye başladı .Artık umursamadıda..
Vajinusmusu yendinm, canım?Tek çaresi vajinusmusu yenip hayatı normal akışına sokmak.Peki bu süreci nasıl aştınız bu sancılı süreci ? Aynen söylediğiniz gibi ben de öncenden daha bakımlı daha eşimin yanında dekolte ya da ne bileyim onun dikatini çekecek şeyler giyerken şimdi daha kapalı aynı yazdığınız gibi saçı yıka topla çık modeline döndüm ve şimdi onu toparlamaya çalışıyorum, eşimde ki karamsarlığı nasıl aşıcam ? doktora gittiniz mi?
Vajinusmusu yendinm, canım?Tek çaresi vajinusmusu yenip hayatı normal akışına sokmak.
Peki doktor yardımıyla mI
Anlamadım tam canım?Eşimin durumu ben vajinusmusu yenince kendiliğinden normale döndü.Sen yendinmi vajiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?