- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.141
Yok canım ben kendim yendim.Doktara gitmedim ama çok doktor araştırdım tedavi yöntemlerini araştırdım.Neler yapdıklarına bakdım.Sonra bu durumu eşime anlattım.Bana kendimin yapabileceğini söyledi.Hatta şöle sölemişti''Sen başarmak istemedikten kendine inanmadıktan sonra hangi doktor senin başarmanı sağlar.Kendi kendinin doktoru ol sana güveniyorum ''demişti.Bende inandım kendime ve yapdım.Yenme süreci çok kolay diyemem ama vajinin hissettirdiklerinden daha kolay tatlımHayır ben malesef daha yenmedim , vajinismusu doktorlar mı yendiniz demek istedim, sıkıntım da o zaten vajinismusu yensem ben de eşim toparlar diye düşünüyorum ama işteee bi yenebilsem..
Cevapladım canım uzun yazdıgım için geç oldu azcıcık :)asql...özel mesaj attım yardımcı olurmusun
Cevapladım canım uzun yazdıgım için geç oldu azcıcık :)
Emlayi henuz kullanmadim canim ama eczaci cok etkili cerrahi islemlerde bile kullaniliyor dedi. Anestol uyusturdu ama tam etkisini esimle denersem daha iyi anliycam ins
Canim tsk ederim. Ben balayinda olmayinca hemen arastirmalara basladim. Bide pek kimseye anlatmamak lazim. Ben yengeme daha olmadi dedim 2. Gun aradi sordu gel gorki tepki su nasil olmaz zaten o anlik bisey surekli denemeye gerek yok kocan senden sogur.... kimseye anlatmiyorum aldim ilaclari olana kadar deniycem ins :) sayfadaki yorumlar havaya sokuyo bide...Bence çok yeniyken bukadar araştırma yapman çok güzel, ben zamanı geri çevirip bukadar araştırmayı sormayı zamanında yapmak çok isterdim. Herkesin dediğini ben de söyleyim için rahat etsin yapılamıycak bir şey yok. Sonuçda doğamıza bu var ve biz bunu inkar edemeyiz. O denemelerde de duvar gibi bir yer geliyor sanki bir duvara temeas ediyor hissi o da hikaye aslında o duvar bizim kafamızda. Ben şuan aşmaya çalışıyorum ve bilip de inandıklarımı paylaşıyorum. Dersen neden hala çözemedin zaman geçtikçe insan tükeniyor ve erteleme durumunu daha çok yaşıyor. O sebepten şuan için olumsuz örnek olsam da sana bu zaman zarfında duyup da aklıma yatan şeyleri paylaşmak istedim.
Canim tsk ederim. Ben balayinda olmayinca hemen arastirmalara basladim. Bide pek kimseye anlatmamak lazim. Ben yengeme daha olmadi dedim 2. Gun aradi sordu gel gorki tepki su nasil olmaz zaten o anlik bisey surekli denemeye gerek yok kocan senden sogur.... kimseye anlatmiyorum aldim ilaclari olana kadar deniycem ins :) sayfadaki yorumlar havaya sokuyo bide...
Hayirli olsun canim.cok sevindim bizede dua et vajinusmusu yenelim hayirlsiiylan bebeklerimiz olsunCanim arkadasim hamilesin dualarin kabul olur ne olur benim icinde dua et bu vajiyi yenip anne olmak istiyorum kendi cocugumu sevmek buyutmek istoyorum dualarindan bizi eksik etme arkadasim.
Merhaba ben bu durumla mekade mücadele ettiniz onu merak ediyorum ve eşinizde olan iletiliminiz nasıldı o da son zamanlara doğru sıkıntılar yaşadı mı ve karamsarlığa düştü mü ? Eğer öyleyse nası yaklaşmalı bu durmda???kizlar yenmis biri olarak size sunu demeliyim ki, o bolgeyi uyusturma yontemiyle yenmeye calismak hic dogru degil.. bunu yapanlar daha sonrasinda da cok sorun yasadi. siz bu sekilde yenmis olmuyorsunuz, biran once zardan kurtulup rahat iliskiye girmek istiyorsunuz ama malesef ki oyle olmuyor. zar yirtildiktan sonra, hatta cerrahi yolla zardan kurtulanlar bile sonrasinda kafalarinda vajinismusu yenemedikleri icin yine birliktelik yasayamiyorlar. vajinismus tamamen istemsiz kasilmalarla alakali. yani beyninizin size oynadigi bir oyun. orayi istediginiz kadar uyusturun, kafanizda bu sorunu halletmedikten sonra olmaz. hem dusunsenize her seferinde uyusturucu kremle mi iliskiye girmeyi deneyeceksiniz? o kremlerin surekli kullanimdaki yan etkilerini biliyor musunuz? ben size en dogru yolunu gostermeye calisiyorum, yardim etmek istiyorum, cunku ben de burdan cok yardim aldim.. eger sadece kafanizda kendinizi cesaretlendirerek yenebileceginize inaniyorsaniz oyle yapin (ben oyle yaptim, egzersiz yapmadim, bir aksam ilik bir dus aldim, kendimi kasmayacagim, hic aci olmayacak, herkes bu isi yapiyorsa ben de yaparim, bu is bu aksam bitecek dedim ve kendimi telkin ederek yendim, ama herkes o sekilde basaricak diye bisey de yok), aksi taktirde diger uyelerin uygulayip sonuc aldigi egzersiz yontemini yapin. ama bunu uyusturucu madde kullanmadan yapin. kayganlastirici kullanin onun yerine (zeytinyagi kullanan da vardi, en azindan zararli bir madde degil). ben hem gleitgelen kullandim hem de durex'in kayganlastiricisini, ikisinden de memnun kaldim. aparatla yapabilirsiniz, mumla yapabilirsiniz, veya kendi parmaginizla. size hangisi daha rahat geliyorsa. ama rica ediyorum bosuna uyusturucu kremler surmeyin, kendinize yazik etmeyin.
sorunuz olursa yardimci olabilirim. herkesin tez zamanda bu dertten kurtulmasini dilerim.
Merhaba ben bu durumla mekade mücadele ettiniz onu merak ediyorum ve eşinizde olan iletiliminiz nasıldı o da son zamanlara doğru sıkıntılar yaşadı mı ve karamsarlığa düştü mü ? Eğer öyleyse nası yaklaşmalı bu durmda???[/QUOTE
soruma hala cevap yok nefes nasıl alcammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?