- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.161
Bisederlik kullan ama canım inşallah işe yarar ve bıdaha kullanmassın.kendını sartlandır bidaha kullanmıcana.Kizlar ben emla surdum azonce afedersiniZ tuvaletimi hissetmeden yaptim tamemn uyusmus nekadar saglikli bilemiyorum ama 1.kere olsa o psikolojiden bi kurtulsak gerisini suan dusunmuyorum hic olmamasi cok yoruyo umarim esimlede ise yarar
Canim yarim saate uyustu ama cok garip bi his ya hissederek yasamak lazim aslinda... agda icinde 45 dk falan denio acisini azaltiyo icinden cikan strecle kapayip beklicen ise yariyorBisederlik kullan ama canım inşallah işe yarar ve bıdaha kullanmassın.kendını sartlandır bidaha kullanmıcana.
Bide ben agda için kullanmak isrıyorumda nekasar surede uyustu acaba tam uyusma oluyor mu
Merhaba ben bu durumla mekade mücadele ettiniz onu merak ediyorum ve eşinizde olan iletiliminiz nasıldı o da son zamanlara doğru sıkıntılar yaşadı mı ve karamsarlığa düştü mü ? Eğer öyleyse nası yaklaşmalı bu durmda???
Teşekkür ederim umarım bu sıkıntıyı yaşayan herkes burada başarı hikayelerini anlatır İNŞALLAHmerhaba, tabiki sorunlarimiz oldu, zaten sorun olmasi beni bu kadar kararli bir sekilde yenmeyi istememi sagladi. 5 aylik evliyim, 1 bucuk ay sonra yendim, ama neredeyse her gun deniyorduk o da bizi cok yipratti. bi sure sonra esimde sertlesme problemi olmaya basladi. ilk basta deniyorduk, ama basarisiz olunca kisa bi sure sonra esimin ereksiyonu kayboluyordu sonra deneyemiyorduk. normalde esim cok sakin, anlayisli, sabirli, centilmen biridir. ama bu sorun onu cok tahammulsuz yapmisti. en ufak bi seye kiziyordu, bana karsi anlayisli olmamaya baslamisti. kabus gibiydi, en mutlu olmamiz gereken donemde aramizda duvarlar var gibiydi. cinsellik erkekler icin cok onemli, bunun olmayisini kaldiramiyorlar, o nedenle de hircin oluyorlar. ben de esimdeki bu degisimleri gordukten sonra kendi kendimi telkine basladim. bir gunde olmadi tabi ama, 1 haftada kendimi cok cesaretlendirmistim. direk esimle deneme yaptim. acidigi yerde durdum derin nefes aldim tekrar devam ettim. ikinarak ilerledim. bi baktim olmus bile, canim da oyle abartildigi gibi yanmadi, birisi cimdik atmis gibi hissettim sonra gecti. kanama da az oldu. zaten olduktan sonra "bu muymus yaa" diyosunuz. hic buyutmeyin kafanizda gercekten. biliyorum soylemesi kolay ama, yapmasi da kolay ona emin olabilirsiniz.
Ins cnm sagolasn valla Ayaklrmi yarim saat kaldrdm idrar yollarm enfeksiyn kapti ilac kullandm gecti iliski sirasnda kuruluk oldu krem kullandk yine enfeksyn kapti hamile mymdr diye de ilac kullanmak istemyrm biktim suan bu agridanzaten hafif agri ve akinti oluyo o donemde iliski sonrasida yat biraz kalkmadan insallah sonrasinda olur canim.. ben ilk defa bu ay aldim ov testi kullaniyorum bakalim hayirlisi artik
Eşim 32 yaşında siz nekadr süre bu sıkıntıyla uğraştınız ?
Canım çok teşekkürler ben çok çalışıp hallettim iki parmağı üç parmağa geçtim sen başka bi arkadaşımıza gönder onlarıBenim yurtdisindan vajinismus websitesinden getirttigim aparatlarim var canim boy boy. Onlarla egzersiz yapmıştım ben. Istersen sana kargoyla gondereyim işe yarasin. Ya da istemezsen baskasina gondereyim. Yikayip kaldirdim. Kaynatip kullanırsınız.
Sana aparat yok parmakla halletcez :) :)Akayy çok teşekkürler canım aparat göndereceğini söylemiştin ben iki parmak olayını hallettim üç parmağa geçeceğim sen başka bi arkadaşımıza gönderebilirsin onları.
İki seneye yakin evliyim[QUOdatoprak1, post: 38081944, member: 542710"]Soruyu sorduktan sonra tahmin ettim de tekrar yazmak istemedim, buarada ben de yağ egzersizini denedim aslında çok faydalı da işte devamlı egzersiz gerektiriyor herhalde bilmiyorum ki ama yaşadığımız bu sıkıntılı süreçleri paylaşırsak kendimizi daha iyi hissedip daha doğru yol izleyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü insan sadece kendi evliliğinde bu problem var zannediyor ve ümitsizliğe kapılıyor. Sizin nekadar oldu bu sorun ?
İki seneye yakin evliyimcevremde benden sonra evlenenlerin cocugu oluyor benim yok soruyorlar falan ama kimse bilmiyor sorun oldugunu olmasi cok istiyorum artik tam bir kari koca olmak isiyorum hep deniyorum olmuyor tek duam bu illetten kurtulmak bu sayfa cok yardomci oldu bu sayede ilerledim 4 parmaga
Merhaba canim iyi gidiyor sukur sagligimiz yerinde tek sorun bebisim ters doner insallah 36 haftaligiz bizde persembe gunude bizim muayenemiz var doktorun ne dedi cati muayenesi oldunmuben simdi 38 haftalığım bi sorun yok hiç alttanda bakmadılar yarın yine gitcem bakalım ne diycekler senn nasıl gidiyo
Aslanım benim öyle tabiki.guvenin kndinizeEvet kızlar biraz daha çaba gösterelim ve kurtulalım bundan çünkü biz mutlu olmayı hakedioruz ve bunu yenecek gücede sahibiz Allah ın izni ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?