Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar ben emla surdum azonce afedersiniZ tuvaletimi hissetmeden yaptim tamemn uyusmus nekadar saglikli bilemiyorum ama 1.kere olsa o psikolojiden bi kurtulsak gerisini suan dusunmuyorum hic olmamasi cok yoruyo umarim esimlede ise yarar
Bisederlik kullan ama canım inşallah işe yarar ve bıdaha kullanmassın.kendını sartlandır bidaha kullanmıcana.
Bide ben agda için kullanmak isrıyorumda nekasar surede uyustu acaba tam uyusma oluyor mu

Insan bi an önce cevap duymak istiyor değil mi seni çok iyi anlıyorum hem erteleme hem de sabrsızlığı içinde tutan bir şey bu dediğim gibi ıkınmak çok iyi gelicek

Bisederlik kullan ama canım inşallah işe yarar ve bıdaha kullanmassın.kendını sartlandır bidaha kullanmıcana.
Bide ben agda için kullanmak isrıyorumda nekasar surede uyustu acaba tam uyusma oluyor mu
Canim yarim saate uyustu ama cok garip bi his ya hissederek yasamak lazim aslinda... agda icinde 45 dk falan denio acisini azaltiyo icinden cikan strecle kapayip beklicen ise yariyor

merhaba, tabiki sorunlarimiz oldu, zaten sorun olmasi beni bu kadar kararli bir sekilde yenmeyi istememi sagladi. 5 aylik evliyim, 1 bucuk ay sonra yendim, ama neredeyse her gun deniyorduk o da bizi cok yipratti. bi sure sonra esimde sertlesme problemi olmaya basladi. ilk basta deniyorduk, ama basarisiz olunca kisa bi sure sonra esimin ereksiyonu kayboluyordu sonra deneyemiyorduk. normalde esim cok sakin, anlayisli, sabirli, centilmen biridir. ama bu sorun onu cok tahammulsuz yapmisti. en ufak bi seye kiziyordu, bana karsi anlayisli olmamaya baslamisti. kabus gibiydi, en mutlu olmamiz gereken donemde aramizda duvarlar var gibiydi. cinsellik erkekler icin cok onemli, bunun olmayisini kaldiramiyorlar, o nedenle de hircin oluyorlar. ben de esimdeki bu degisimleri gordukten sonra kendi kendimi telkine basladim. bir gunde olmadi tabi ama, 1 haftada kendimi cok cesaretlendirmistim. direk esimle deneme yaptim. acidigi yerde durdum derin nefes aldim tekrar devam ettim. ikinarak ilerledim. bi baktim olmus bile, canim da oyle abartildigi gibi yanmadi, birisi cimdik atmis gibi hissettim sonra gecti. kanama da az oldu. zaten olduktan sonra "bu muymus yaa" diyosunuz. hic buyutmeyin kafanizda gercekten. biliyorum soylemesi kolay ama, yapmasi da kolay ona emin olabilirsiniz.

Teşekkür ederim umarım bu sıkıntıyı yaşayan herkes burada başarı hikayelerini anlatır İNŞALLAH

zaten hafif agri ve akinti oluyo o donemde iliski sonrasida yat biraz kalkmadan insallah sonrasinda olur canim.. ben ilk defa bu ay aldim ov testi kullaniyorum bakalim hayirlisi artik
Ins cnm sagolasn valla Ayaklrmi yarim saat kaldrdm idrar yollarm enfeksiyn kapti ilac kullandm gecti iliski sirasnda kuruluk oldu krem kullandk yine enfeksyn kapti hamile mymdr diye de ilac kullanmak istemyrm biktim suan bu agridan

Kızlar kusura bakmayın pek hakım olamadım bugun misafırlerden arada baktım meaajlara cevap verıp çıkıyorum özelden direk ulasabılırsınız bugun baya yogunum gırdıkce cvp verebılırım inşallah. Allah kolaylıklar versin

Akayy çok teşekkürler canım aparat göndereceğini söylemiştin ben iki parmak olayını hallettim üç parmağa geçeceğim sen başka bi arkadaşımıza gönderebilirsin onları.

Canım çok teşekkürler ben çok çalışıp hallettim iki parmağı üç parmağa geçtim sen başka bi arkadaşımıza gönder onları

[QUOdatoprak1, post: 38081944, member: 542710"]Soruyu sorduktan sonra tahmin ettim de tekrar yazmak istemedim, buarada ben de yağ egzersizini denedim aslında çok faydalı da işte devamlı egzersiz gerektiriyor herhalde bilmiyorum ki ama yaşadığımız bu sıkıntılı süreçleri paylaşırsak kendimizi daha iyi hissedip daha doğru yol izleyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü insan sadece kendi evliliğinde bu problem var zannediyor ve ümitsizliğe kapılıyor. Sizin nekadar oldu bu sorun ?[/QUOTE]
İki seneye yakin evliyimcevremde benden sonra evlenenlerin cocugu oluyor benim yok soruyorlar falan ama kimse bilmiyor sorun oldugunu olmasi cok istiyorum artik tam bir kari koca olmak isiyorum hep deniyorum olmuyor tek duam bu illetten kurtulmak bu sayfa cok yardomci oldu bu sayede ilerledim 4 parmaga

İki seneye yakin evliyimcevremde benden sonra evlenenlerin cocugu oluyor benim yok soruyorlar falan ama kimse bilmiyor sorun oldugunu olmasi cok istiyorum artik tam bir kari koca olmak isiyorum hep deniyorum olmuyor tek duam bu illetten kurtulmak bu sayfa cok yardomci oldu bu sayede ilerledim 4 parmaga[/QUOTE]

canım seni çok iyi anlıyorum. bende 3 yıldır evliyım daha yeni yendim. yenikten sonra 2 kere denedim yine oldu. banada bebek soruyorlar doğal olarak. artık hedefim bebek. allah nasip ederse tabi. egzersizlerde bayagı yol almışsın. bence rtık eşli denemeler yap. bir olmaz iki olmaz ama sonra olur ben öyle yaptım. egzersizi penisle yap artık bence. inşallah sende kurtulursun:)

canım seni çok iyi anlıyorum. bende 3 yıldır evliyım daha yeni yendim. yenikten sonra 2 kere denedim yine oldu. banada bebek soruyorlar doğal olarak. artık hedefim bebek. allah nasip ederse tabi. egzersizlerde bayagı yol almışsın. bence rtık eşli denemeler yap. bir olmaz iki olmaz ama sonra olur ben öyle yaptım. egzersizi penisle yap artık bence. inşallah sende kurtulursun:)[/QUOTE]
İnAllah o gunleri gosterir Rabbim pozisyondami yanlis yapiyorum bipmiyorum kafam karisik

ben simdi 38 haftalığım bi sorun yok hiç alttanda bakmadılar yarın yine gitcem bakalım ne diycekler senn nasıl gidiyo
Merhaba canim iyi gidiyor sukur sagligimiz yerinde tek sorun bebisim ters doner insallah 36 haftaligiz bizde persembe gunude bizim muayenemiz var doktorun ne dedi cati muayenesi oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…