Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar az once es denemesi yaptim ilk defa bu kadar ilerleme oldu ucu girdi az ittirdim biraz daha girdi ama acayip bi aci duydum oranin esnedigini hissettim ama cok yag surdugum icinmi yoksa pozisyondanmi cikti daha deneyemedim cok yaniyor hala

Son zamanlarda kendime acımaktan baska bişey yapmadıgım için hayatımda hersey tersine gitmeye basladı o yüzden artık titreyip kendime gelmem lazım yagmurzerresi bu haftasonu bu işe noktayı koyuyorum :)

Kizlar az once es denemesi yaptim ilk defa bu kadar ilerleme oldu ucu girdi az ittirdim biraz daha girdi ama acayip bi aci duydum oranin esnedigini hissettim ama cok yag surdugum icinmi yoksa pozisyondanmi cikti daha deneyemedim cok yaniyor hala
Canım benim fikrim kendimizi kastıgımız için yani bende öle oluo

Kuzucum kastıgın için acır yoksa acı inanli yok bi gevsek bıraksan acısız olacak

Zaten kastığını anladıgında ayaklarını yere sal öylece dur bacaklarınnında acıdıgını kramp gırdıgını gorursun içine çıkarmaki hala içerde olduğuna inanasın ve kendıne guvenin gelsin

Merhaba canim iyi gidiyor sukur sagligimiz yerinde tek sorun bebisim ters doner insallah 36 haftaligiz bizde persembe gunude bizim muayenemiz var doktorun ne dedi cati muayenesi oldunmu
canm bugun doktor dediki şimdi alttan bakamam sancılanıp geldiğinde bakıyoruz eger uygunsan normal dogm yapıyorz değilsen sezeryan dedi ayrıca benm cocukda 37 haftalıkken ters dondu sennkide doner panik yapma bnm iki haftam kaldı bakalım dogum yapayım bilgi veririm :)

İnAllah olur bunlari denicem aklimda tutmaliyim yardim ve onerin icin tsk ederim yagmur

Kizlar birsey sorucam ben hic kadin dogum uzmanina gitmedim intihap olma sansi varmi birde gitmeye korkuyorum alttan muane eder diye

Son zamanlarda kendime acımaktan baska bişey yapmadıgım için hayatımda hersey tersine gitmeye basladı o yüzden artık titreyip kendime gelmem lazım yagmurzerresi bu haftasonu bu işe noktayı koyuyorum :)

Canım benim fikrim kendimizi kastıgımız için yani bende öle oluo

İnAllah olur bunlari denicem aklimda tutmaliyim yardim ve onerin icin tsk ederim yagmur

merhaba arkadaşlar
işinize yarar mı bilmiyorum ama elimden geldiğince bir şey paylaşmak istedim

ben bu problem için dr a gittim
ve uygulamalı gördüğüm şey,
nefesi burnundan alıp verince aparat takılıyor
ama nefesi burnundan alacaksın
ağzını dişçiye gösteriyor gibi açıp yavaşça haaahhh diye vereceksin
nefesi verirken göbeğin dümdüz olacak
o an sıfır ağrı

ben ağrı hissettiğimi söylediğimde
dedi ki o an aynada yüzüne bak nasıl kasıyorsun yüzünü
gerçektende öyleydi

şimdi
çapı :3,5 cm,
boyu 16 cm lik aparatı çok rahat deniyorum
ve gerçekten hissetmiyorum
üstelik her gün bi kerede 20 defa deniyorum
evde bile doğru duruşu ayarlamadığımda farkediliyor

Kizlar aparat isteyen varsa kargoyla gonderebilirim. Tutma sapiyla birlikte boy boy aparatlar oluyor ya ondan. Dedigim gibi ben amerikadan bi vajinismus sitesinden getirtmistim. Ingilizce bilen varsa yaninda 10 adimda vajinismusu yenmek diye resimli kitabi da var, onu da gonderirim. Yoksa imha edecegim birinin falan eline gecer diye. En iyisi işe yarasin, sevap alayim. Isteyen varsa ozelden adres yazsin. Allah yardimciniz olsun.

MRB ARKADASLAR VAJIMUSU YENMIS VE ANNE OLAN BIR DOSTUNUZ VAR BEN EVLENDIIGMDE MEGERSEM VAJIMUSMSUM BILEMEDIK DENEDIK DENEDIK OLMADI DOKTORA GITTIM OLUR DEDI NORMAL DEDI ESIME DEDM BU BOYLE OLMAZ EVLENDIKTEN 1 AY SNRA TIP FAKULTESINE GITTIM BENI PSKOLOGA YONLENDIRDLER ORDA MACERMAZ BASLADI VE 4 AY SURDU VE PARMAK EGRESIZYLE BASLADIM KEGEL EGRESIZLE BASLADIM ASLINDA VAJIMUS DIYE BIRSEY YYOK SADECE KORKTUGUMZ ICN ISTEM DISI OLUYORMS AYAK TITREMESI KORKU HEPSI ASLINDA PSKILOJIKMEN ARKADASLAR KORKULACAK HIC BIRSEY YOK VE BEN TEDAVIYE BASLADIIGMDA TEDAVININ 1 AYINDA YENDIM AMA TEDAVI YARIM KALMASIN DIYE GIDIYRDM SNRA TEDAVIM BITTI DIGER AY HAMILEYMSIM HABER YOK SUPRIZ SEKILDE OGLUM OLDU YANI KORKMAYIN KEDINIZI RAHAT OLUN SIKMAYIN KENDINIZI ESINIZ DE ANLAYIS ICERSINDE SIZE DESTEK OLSUN VAJIMUS BIR HASTALIK DEGILDIR BIR PSIKOLOLIK SURECTIR UNUTMAYIN SIZ HASTA DEGILSINZ SADECE PSKOLOJIK SUREC YASIYORSUNZ SABIR VE ZAMANLA IYILESIRSINZ HEPINIZE GEMIS OLSUN ARKADASLAR..........

egzersiz olarak 2 parmak yapabiliyordum dün ilk defa zeytinyağıyla deneyelim dedim eşimin parmağından korkuyorum kendi parmağımla başta kendimide yağladım ilk denemede yarısı kadar girdi ama çok ağrıdı ve çıkarmak zorunda kaldım ama pes etmedim biraz dinlendikten sonra eşim parmağıyla denedi ve ilk defa oldu sonra ben tekrar denemeye başladım üstte arkam dönük şekilde deniyorum.. yavaş yavaş derken baktım hepsi girmiş gerçekten ıkınmanın çok faydası var.. ama sorunum şu içimdeyken çok rahatsızdım ve ağrı hissettim eşim en ufak kıpırdadığında kasıldığında çok acıdı hiç hareket ettiremedim şuandan sonra yapmam gereken ne içimdeyken nasıl rahatlamalıyım bol bol nefes alıp vermeye çalıştım ama işe yaramadı

Tamam caniminsallah benimkide doner normal dogum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum hayirlisi olsun insallah bende konturole yarin gidecegim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…