- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.181
Canım benim fikrim kendimizi kastıgımız için yani bende öle oluoKizlar az once es denemesi yaptim ilk defa bu kadar ilerleme oldu ucu girdi az ittirdim biraz daha girdi ama acayip bi aci duydum oranin esnedigini hissettim ama cok yag surdugum icinmi yoksa pozisyondanmi ciktidaha deneyemedim cok yaniyor hala
Kuzucum kastıgın için acır yoksa acı inanli yok bi gevsek bıraksan acısız olacakKizlar az once es denemesi yaptim ilk defa bu kadar ilerleme oldu ucu girdi az ittirdim biraz daha girdi ama acayip bi aci duydum oranin esnedigini hissettim ama cok yag surdugum icinmi yoksa pozisyondanmi ciktidaha deneyemedim cok yaniyor hala
Esim eve gelene kadar zaten gun icinde egzersiz yapiyorum kendime guveniyorum olucak diyorum ama o an hepsi gidiyorCanım benim fikrim kendimizi kastıgımız için yani bende öle oluo
Burdan okuyorum hep derin derin nefes aliyorum ikiniyorumKuzucum kastıgın için acır yoksa acı inanli yok bi gevsek bıraksan acısız olacak
canm bugun doktor dediki şimdi alttan bakamam sancılanıp geldiğinde bakıyoruz eger uygunsan normal dogm yapıyorz değilsen sezeryan dedi ayrıca benm cocukda 37 haftalıkken ters dondu sennkide doner panik yapma bnm iki haftam kaldı bakalım dogum yapayım bilgi veririm :)Merhaba canim iyi gidiyor sukur sagligimiz yerinde tek sorun bebisim ters doner insallah 36 haftaligiz bizde persembe gunude bizim muayenemiz var doktorun ne dedi cati muayenesi oldunmu
İnAllah olur bunlari denicem aklimda tutmaliyim yardim ve onerin icin tsk ederim yagmurZaten kastığını anladıgında ayaklarını yere sal öylece dur bacaklarınnında acıdıgını kramp gırdıgını gorursun içine çıkarmaki hala içerde olduğuna inanasın ve kendıne guvenin gelsin
Son zamanlarda kendime acımaktan baska bişey yapmadıgım için hayatımda hersey tersine gitmeye basladı o yüzden artık titreyip kendime gelmem lazım yagmurzerresi bu haftasonu bu işe noktayı koyuyorum :)
Canım benim fikrim kendimizi kastıgımız için yani bende öle oluo
İnAllah olur bunlari denicem aklimda tutmaliyim yardim ve onerin icin tsk ederim yagmur
Tamam caniminsallah benimkide doner normal dogum hem cok istiyorum hem cok korkuyorum hayirlisi olsun insallah bende konturole yarin gidecegim hayirlisicanm bugun doktor dediki şimdi alttan bakamam sancılanıp geldiğinde bakıyoruz eger uygunsan normal dogm yapıyorz değilsen sezeryan dedi ayrıca benm cocukda 37 haftalıkken ters dondu sennkide doner panik yapma bnm iki haftam kaldı bakalım dogum yapayım bilgi veririm :)
Hayırlı olsun canım gozunaydınburdaki herkesin ve hatta buraya yazmayıp sadece okuyanların ve bu siteden habersiz olup bu derdi çeken herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah benimde tamamen normale döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?