Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

QUATE="lbtk_rabia, post: 38102795, member: 636786"]egzersiz olarak 2 parmak yapabiliyordum dün ilk defa zeytinyağıyla deneyelim dedim eşimin parmağından korkuyorum kendi parmağımla başta kendimide yağladım ilk denemede yarısı kadar girdi ama çok ağrıdı ve çıkarmak zorunda kaldım ama pes etmedim biraz dinlendikten sonra eşim parmağıyla denedi ve ilk defa oldu sonra ben tekrar denemeye başladım üstte arkam dönük şekilde deniyorum.. yavaş yavaş derken baktım hepsi girmiş gerçekten ıkınmanın çok faydası var.. ama sorunum şu içimdeyken çok rahatsızdım ve ağrı hissettim eşim en ufak kıpırdadığında kasıldığında çok acıdı hiç hareket ettiremedim şuandan sonra yapmam gereken ne içimdeyken nasıl rahatlamalıyım bol bol nefes alıp vermeye çalıştım ama işe yaramadı[/QUOTE]
Gozun aydin canim bu surecte denemelerinizi her gun yapin gun gectikce daha da rahatlayacaksin ilk gunlerde biraz yanma hissetmen normal kendini kasmazsan hepsi daha rahat olacak ayrica esinle deneme yapmaya baslamadan incede kegel ve nefes egzersizi yap rahatlamana yardimci olacak penis icerdeykende yanma hissettigin yerde nefes al ver on saniye bekle ayrica kegel yapip hissetmeye calis canim daha guzel gunler seni bekliyor tebrikler...

burdaki herkesin ve hatta buraya yazmayıp sadece okuyanların ve bu siteden habersiz olup bu derdi çeken herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah benimde tamamen normale döner inşallah

Hayırlı olsun canım gozunaydın

merhaba,
bende üstte rahat deniyorum
tamamını alıyorum ama hareket edemiyordum
büyük aparatı denerken bile sıfır acı hissetmeme rağman
üstteyken en küçük harekette tuhaf bir sızı oluyordu
bende önce sadece üstte içeri al çıkar ı denedim
hareket etmedim
baktım kolay alıyorum
hareket ettirmedim böyle gir çık denedim ki kendime güvenim gelsin

altta denemektende dehşet korkuyordum
üstteyken yaptığım gir çık lar kendime güvenimi getirdi

ama birden denedik
gelgit de oldu
ve sıfır acı ağrı sızı:)

kesinlikle gelgiti en azından şimdilik altta denemek lazım bence :)

tabi henüz bir kere denedim
umarım devamı gelir
en azından şuan altta olmaktan korkmuyorum :)

bu bir süreç
adım adım yol alınacak

ha birde 2 yastık aldım
yatağa T şeklinde koydum yastığı
üstüne uzandım
acayipppp kolay oldu

gülmeyin T yee :)))))))))

Nasıl yaptığımıda anlatayım hic düşünmemiştim bu kadar kolay olacağını ve umudum yoktu kesin yapamam dedim yatak odasında yatağa yattim ustume bir battaniye orttum usumeyimm diye önce anestol surdum hafif yaktı biraz bekledim uyussun die sonra bol bebe yagi surdum ve yapana kadar bu yataktan kalkmicam dedimm yuzuk parmagmi ustnde gzdirmeye basladim sonra ikinarak ittirdim girdi gözünü kapatmisim actgmda beyaz beyaz ışıklar uçuyordu iyice girdi sonuna kadar çıkarırken korktum biraz ama bisey olmadı sonra bi daha denedim simdi bunda sonra ne yapicam allahım şükürler olsun sana yarabbim oh rahatladim

Kızlar nasıl oluyur T tam olarak anlatır mısınız

Beklerken nefes alip vermeyi de unutma hepsi zamanla rayina oturacak git gel yaparken ikinmaya gerek yok olayin tadini cikarmaya odaklan daha rahat olacaksin

Zaten kolay canım buyutulecek bişey yok.bunu yapınca anlıyorsun boşuna buyutmusuz okadar diye

insanın beynindeki sis bulutu gidiyor
dr bana dedi ki ne olacağından korkuyorsun
şuan kolunu sıksam emin ol daha çok canın ağrır
ama kolunu sıkıcam desem ağlayıp sızlamazsın :))))

bebeğin çıktığı bir yerden bahsediyoruz dedi

gelde bunu sisli beynine anlat :)

Kızlar nasıl oluyur T tam olarak anlatır mısınız

merhaba canım
amaç, sen biraz yüksekte ol ki penis rahatlıkla girsin

T derken yastığını normal koy
belinin altına gelecek şekilde diğer yastığı uzunlamasına koy

nefes alırken göbeğini şişir verirken göbeğin dümdüz olsun

nefesi verirken ağzını dişçiye açıyormuşsun gibi aç ve haahh diye yavaşça ver

nefesi verirken penis içerial..
penis girdiğinde emin ol ki sıfırrrr acı sızı ağrı

ıkınma olayını bende hiç yapmadım
nefesi de abarttıklarını düşünüyordum

ama dr dedi ki
aparatı denerken yani ieri iterken burnundan nefes al ver farkı gör edi
burundan nefes alıp verince hakkaten olmadı

ağzımdan nefes verince aparatın ilerlediğini hissetmedim bile
ve çok şaşırdım

Tamam canım ilk Eş denememde denicem çünkü Üstte yapabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…