Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Simdi aksam esimle deneyimi nerdesiniz kizlar insanlik için kucuk kendim için büyük bi adim attım yardim please
Tecrübeli arkadaşlarımız daha iyi bilir ama bence iki parmağı halletmeden eş denemesine geçme benim çalıştığım arkadaş izin vermiyor üç parmağı bitirmeden ki bencede geçmemek daha mantıklı eğer eş denemesinde hüsrana uğrarsan umutsuzluğa düşüp çalışmayı bırakabilirsin ama sen yine de diğer arkadaşlarımızın da fikrini al.

Şimdi Dediğin nefesle üç parmağın ikinci boğumunu kadar geldim şükür

Bilmiyorum aslında gaza gelmişken olur diye düşünüyorum cesaretlendim oraya birşey giriyor ve bu benim canimi yakmiyor bunu biliyorum artik

Bilmiyorum aslında gaza gelmişken olur diye düşünüyorum cesaretlendim oraya birşey giriyor ve bu benim canimi yakmiyor bunu biliyorum artik

bende henüz başındayım yanlış yönlendirmek istemem
ben 3 aparatla çalıştım önce
aparatları yaptığım halde ilk eş denemesinde yapamayınca müthiş hayalkırıklığına uğramıştım
o yüzden önce beynim algılasın ağrı sızı yok
içeriye bir şey giriyora alışsın dedim

emin ol gerisi yavaş yavaş olacak

tebrik ederim şimdiden

Simdi aksam esimle deneyimi nerdesiniz kizlar insanlik için kucuk kendim için büyük bi adim attım yardim please
Bence daha değil tatlım.Penis için daha hazır değilsin bence.Tabiki sen bilirsin ama arkadaşlarında sölediği gibi hayalkırıklığı ve motive düşüklüğü sıkıntı yaratabilir senin için.Ama herkes için bir değildir bu.İstersen dene ama hayalkırıklığına uğramayacağına inanıyorsan dene.Ama deneyipde yapamazsan kaslarını daha fazla kasılmaya alıştırırsın..

kızlar kendinize ve eşlerinize hayatı zindan etmeyin.ben düğünden 6 gün sonra kayganlaştırıcı ağrı kesici krem sürerek yapabildim.
gerçekten zor birşey değil oradan bebek çıkıyor yahu..eşlerinizde birden yapması lazım yoksa olmaz.o yuzden siz öyle deyin aniden tek hareketle bitirsin olayı

Oyle olmuyo işte canım vajıde dutum farklı birden yapamaz cunkı vajılı biri kastıgında kurdan bile sokman imkansız.senin durumunla burdakılerın durumu farklı

Bi denicem hayal kırıklıgı olmaz inş aslında ben kendimi vajinin bi tık ilerisnde goruyorum benden daha kotu durumda olanlari gördükçe mesela esini yaklastirmayan banyoda bakamiyan dokunamiyan bende boyle durum olmadi hic sadece ben oraya bisey girmenin imkansiz olduğunu dusunuyodum çok dogum videosu izledim cok arastirdim 5 aydir ve nihayet oraya bisey girebiliyo fikrini yerlestirdim beynime ama aksam nolacak tabi ki bilemem sonucu ne olursa olsun dene diyo icimdeki bi ses inşallah yanilmam herkese saygi duyuyorum cunku hicbirimizin yasadigi şeyler ayni degil rabbim yardımcımız olsun inşallah buraya gece yendim yazabilirim bazen esimin gozlerinin içine bakmaya korkuyorum o bunu haketmiyo ben neler yapiyorum diyorum bu adamın baba olmasi lazim diyorum allah kimsenin emeklerini boşa cikarmasin buradaki herkes anne olmayı hakediyo olucaz da inşallah

ben de dün gece parmak egzersizine başladım,kendi parmağımda zorlandım eşimin parmağıyla denedik...kegel ve özellikle nefes ve tabi ki başrolde zeytinyağı :) oldu girmez derken eskiden oraya dokununca bile acıyoo orda delik falan yok bende hata var diyen ben hissetmedim sayılır parmakları..ağrı sızı acı yokk..unutun o duyduklarınız yok kanmış,yok acıymış,yok ağrıymış.hiçbiri yok bunlar şehir efsanesi..hiç o işi yaparken ölen var mı yada sakat kalan :) belki küçük bir adım bu kadar ilerledim ya şükür.ben oraya bakamazdım bile eşime dokundurtmazdım ,eşim bile şok oldu olmaz sanıyodu çok mutlu oldu..p..s denemesi yapalım dedi.olmuşken olsun dedim :) penisin başını aldım sayılır acı yine yokkk ama yanma gibi tuhaf his olunca eşim tamm dedi yarın devam ederz zorlamayalım diye bıraktık.yani uzun lafın kısası ERTELEMEYİNN..BAHANELER BULMAYIN..OLACAK..Zaten bu doğanın gereği olan bişey yani biz olmayan imkansızı istemiyoruz ki..herkes yapabiliyoken biz neden yapamayalım önce zihnimiz bunu kabul etmeli..ben çok ağladım olmaz dedim yapamam dedim de ne oldu kimse bu sorunu ağlamakla çözmüş mü hiç...ama isteyince oluyo..millet uzaya çıkıyo be biz bunu mu yapamıcaz lütfen deneyin zor deilmiş,denemeden neler yapacağınızı bilemezsiniz..çok uzattım biraz da karışık oldu ama kusura bakmayın sevinçten hep :)

Eh başlamış bugun bıter gibi :) canım oyanna hıssı ve tuhaf bi his hepimizde oldu alışınca gecıyor bısure sonra penisi içinde hıssetmıyosun bole. Hadi hayırlı olsun şimdiden. Aaaa erken deme bugun olacak eminim

teşekkür ederim..inş bende en fazla 1 hafta verdim kendime zaten :)orada delik yok olmaz asla bişey girmez derken dün anladım ki istemek yeterliymiş keşke daha önce başlasaydım ..

htys senin adına çok sevindim...ne çok mutlu olmuşsun canım benim.....heyt beeee sitenin parmaktan korkan tek üyesi ben bu akşam güzel haber vereceğim sizlere....peehhhh deyip geçmeyin...göreceksiniz :) bunun içi boş bir gaz bulutu olmadığını umarak...İNŞALLAH diyorum

Kizlar ben parmak denemesi yapiyorum ama 3 parmak dediniz ya o nasil oluyor eldivene mi sokuyosunuz ben tek parmak deniyorum 2 3 olursa bozarim sanki tovbe :)
Bozulsun lütfen canım zaten Başımıza bozulma kanama vs saçmalıklar Yüzünden gelmedi mi hem ben üç parmak yapıyorum henüz bişi olmadı

Sorma canim havalara uctumm aklima sen geldin inş sende bir an önce bi adim atarsin ve buraya yazariz oldu bitti diye sana güveniyorum

Kizlar ben parmak denemesi yapiyorum ama 3 parmak dediniz ya o nasil oluyor eldivene mi sokuyosunuz ben tek parmak deniyorum 2 3 olursa bozarim sanki tovbe :)
Eline muayene eldivenini geciriyorsun parmaklarina ucgen sekli veriyorsun bol jelle her nefeste biraz daha ilerleyerek devam ediyorsun hepsinin girmasini bekleme anatomik olarak mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…