Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar dun gece denemistim yazmistim okuduysaniz bugun adet oldum pembemsi gibi acaba zar yuzundenmi tamda sirasiydi adet olmanin ilerlemisken

Kızlar siz egzersizleri hangi pozisyonda yapıyorsunuz ben çömelerek yapıyorum yatarak denedim olmadı
Comelerek zor olur. Ben arkama yastik koyup yatagimin ustunde yapardim. Sen hala neden egzersiz yapiyorsun ki canım? Esinle iliskiyi devam etsene. Kendine eziyet edip durma. Nasıl olsa yendin. Anlam veremedim

Ben yenmedim canım karıştırdın galiba:) ağzın bak yesin diyeyim:) Allah söyletti belki de. İnşallah Allah'ım inşallah.

Kizlar bu arada aparatlari atiyorum haberiniz olsun. Kimse mesaj atmamis adres vermemek için sanirim. Aparatlarla egzersiz cok kolay oluyordu oysa ki. Olsun siz yeter ki yapin da neyle yaparsaniz yapin.

selam...bikaç saat önce eş denemesi yapıcam demiştim bi ton gazla...sonuca ulaşamadım ama üzgün değilim biraz da olsa giriş sağladık...fakat yanma olunca kasma oldu kasınca nefes alayım dedim bu kez ereksiyon gitti...bu iş nasıl denk gelecek bilmiyorum :)

Ah canım benim daha gayret etmemiz lazim benim bugün ayaklarim yere basmiyo yapicazzzzssssss

="damila, post: 38115487, member: 539852"]selam...bikaç saat önce eş denemesi yapıcam demiştim bi ton gazla...sonuca ulaşamadım ama üzgün değilim biraz da olsa giriş sağladık...fakat yanma olunca kasma oldu kasınca nefes alayım dedim bu kez ereksiyon gitti...bu iş nasıl denk gelecek bilmiyorum :)[/QUOTE]
Yatili misafirin gelmemismiydi hangi ara deneme yaptiniz senden umidi kesmistik bu ara ama yinede deneme yaptigin icin tebrikler...

Nasıl gaza gelmişssen misafır falan dinlemedin anlaşılan gel kım tutar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…