- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.241
Tamam canim sagol 2 ile devam edeyim tek parmak artik kolay gelio daha kalina gecmem lazimEline muayene eldivenini geciriyorsun parmaklarina ucgen sekli veriyorsun bol jelle her nefeste biraz daha ilerleyerek devam ediyorsun hepsinin girmasini bekleme anatomik olarak mumkun degil
Iki ile devam edeceksen eldivenin tek parmagina iki parmagini gecirTamam canim sagol 2 ile devam edeyim tek parmak artik kolay gelio daha kalina gecmem lazim
Adettir canım. Zar olsaydı ilişki sonrası gelirdiKizlar dun gece denemistim yazmistim okuduysaniz bugun adet oldum pembemsi gibi acaba zar yuzundenmitamda sirasiydi adet olmanin ilerlemisken
Ben yatarak denedim sırt ustuKızlar siz egzersizleri hangi pozisyonda yapıyorsunuz ben çömelerek yapıyorum yatarak denedim olmadı
Comelerek zor olur. Ben arkama yastik koyup yatagimin ustunde yapardim. Sen hala neden egzersiz yapiyorsun ki canım? Esinle iliskiyi devam etsene. Kendine eziyet edip durma. Nasıl olsa yendin. Anlam veremedimKızlar siz egzersizleri hangi pozisyonda yapıyorsunuz ben çömelerek yapıyorum yatarak denedim olmadı
Kusura bakma canim sen yazinca farkettim. Yaren18 di o tamam pardon. Insallah sen de yenersin en kisa zamandaBen yenmedim canım karıştırdın galiba:) ağzın bak yesin diyeyim:) Allah söyletti belki de. İnşallah Allah'ım inşallah.
Mesal atarim muayeneden sonra insallahhayrlısı cnım bakalım ne diycekler
puhahahaaaa :)Kızlar orası uzun ince bir yol gibigozumu kapattigimda hayal ettim icerisni bi an gulme geldi allahım aklima mukayyet ol
Ah canım benim daha gayret etmemiz lazim benim bugün ayaklarim yere basmiyo yapicazzzzssssssselam...bikaç saat önce eş denemesi yapıcam demiştim bi ton gazla...sonuca ulaşamadım ama üzgün değilim biraz da olsa giriş sağladık...fakat yanma olunca kasma oldu kasınca nefes alayım dedim bu kez ereksiyon gitti...bu iş nasıl denk gelecek bilmiyorum :)
Nasıl gaza gelmişssen misafır falan dinlemedin anlaşılan gel kım tutar seniselam...bikaç saat önce eş denemesi yapıcam demiştim bi ton gazla...sonuca ulaşamadım ama üzgün değilim biraz da olsa giriş sağladık...fakat yanma olunca kasma oldu kasınca nefes alayım dedim bu kez ereksiyon gitti...bu iş nasıl denk gelecek bilmiyorum :)
Adettir canım. Zar olsaydı ilişki sonrası gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?