Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yatili misafirin gelmemismiydi hangi ara deneme yaptiniz senden umidi kesmistik bu ara ama yinede deneme yaptigin icin tebrikler...[/QUOTE]
bir misafir geldi...dışarı çıktı iş nedeniyle akşam dönecekti..diğeri ise yarın geliyor...ben de rahat zamanda son kez deneyelim dedim...kendime inanamıyorum ama şimdiye dek önsevişmeden en çok hoşlandığım andı...şimdiye dek odaya girdiğimde aklıma acı son gelirdi..bu kez ise cı sona çok odaklanmadım sanırım bu nedenle hoşuma gitti...ne kadar relax olursam o kadar rahat olacağımı anladım ama annem ve kardeşim burdayken relax olmak namümkün sanırım 1 ay daha ertelendi yine de ufak tefek denemeler yapacaz mecbur...rabbim büyüktür...solan çiçekler bir bakmışız açıyor yeniden...dilerim gönlümüz ferahlar...ama 1 ay benim için zor geçecek...sizler kurtulur da benim için dua edersiniz...

damilaaaa yürü beee kim tutar seni bence çook az kalmış o yanma hepimizde var canım nefes alıp verip devam edeydinizz olucakmışşşşş olsun inanıorm ben yapıcksn

damilaaaa yürü beee kim tutar seni bence çook az kalmış o yanma hepimizde var canım nefes alıp verip devam edeydinizz olucakmışşşşş olsun inanıorm ben yapıcksn
arkadaşım ben 13 aydır bu aşamadayım....o yanmaya gelince nefes alayım diyorum ama eşde ereksiyon kalmıyor o esnada...psikolojik olarak onlar da etkileniyor herhalde...bir de hani olmuyor olmuyor aynı denemede bikaç kez ereksiyon sağlayıp deniyoruz ya...en son denememizde ben ellerimle vajinin kenarlarından tutup gerdirdim biraz eşim denemeye çalıştı çok az bi baskı uyguladı yani her zamanki gibi...ama yanma olmadı...ellerimle gerdirmiş olmamdan dolayı mıydı bilmiyorum...fakat diyorum ya ben hazır olunca eşde ereksiyon yok eşde olunca ben de kafa mantık yok gülüyorum ama bu ikisini denk getiriebilseydik yenmiş olacağımı düşünüoyorum bikaç aydır ama olmuyor işte...şimdi bir ay daha girdi

Aynen canim bu bende de oluyor ama buda bisey hic girmiceni dusunuyordum umutsuzdum ama olucak bi gun adet oldum denemeye ara vermek kotu oldu

Aynen canim bu bende de oluyor ama buda bisey hic girmiceni dusunuyordum umutsuzdum ama olucak bi gun adet oldum denemeye ara vermek kotu oldu
evet....benim ilk zamanlar eş denemesinde bacaklarım titriyordu..krapmlar giriyordu...onları aştım..çok şükür allahın izni ile bu kötü günler de biter elbet...bugün arkadaşım sessizce sen hamile misin dedi...şaşırdım hayır dedim...öyle görünüyorsun da kaç gündür bana dedi...kilo falan da almadım neden böyle dedi bilmiyorum..ama bu bile sevindirdi beni...öyle bir inaşallah dedim ki..rabbim kabul buyursun...hayırlısı ile tabi

İnş tatlım bizde hamile olur bebek sevincini yaşarız

Kizlar bende sayfada okuya okuya gaza geldim anestol almistim zaten buaksam denedik afedersiniz ucu girdi ama devam edemedim acidan ziyade baski hissi rahatsiz edio ilacinda etkisi cok oldu aci hissetmedim de devami.nasil gelck

Kizlar bende sayfada okuya okuya gaza geldim anestol almistim zaten buaksam denedik afedersiniz ucu girdi ama devam edemedim acidan ziyade baski hissi rahatsiz edio ilacinda etkisi cok oldu aci hissetmedim de devami.nasil gelck
Canım benım başlangıçta bır sızlama oluyor esın o an ılerlemesın
canım baskı olduğu an esın dursun sen nefes al ver

Rahatlayınca ıkın ve esın ılerlesın baskı olunca tekrar durun ama ıc

sonra ıkın ılerlesın baskı oldukça durun çıkarmadan bekleyın rahatlayınca devam edın bız 3 denemesıde boyle yaptık

C
. artik banada hetkes aile akraba olsun bebek yokmu diyolar bilmiyolarki sorun var

Tamam canim bidahakine durup bekliycem biraz... buna sukur balayinda bacaklarimi acinca titriodu simdi baya ilerledim parmakta sorun yok ucuda tamam insss devamida gelcekkk
Ucu gördüyse devamı gelır yavas yavas pes etmeden devam ben tam pes edecegım an edın olacak dıye moral verıyor ve pes etmıyosun 3defa boyle başardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…