- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.261
Yatili misafirin gelmemismiydi hangi ara deneme yaptiniz senden umidi kesmistik bu ara ama yinede deneme yaptigin icin tebrikler...[/QUOTE]="damila, post: 38115487, member: 539852"]selam...bikaç saat önce eş denemesi yapıcam demiştim bi ton gazla...sonuca ulaşamadım ama üzgün değilim biraz da olsa giriş sağladık...fakat yanma olunca kasma oldu kasınca nefes alayım dedim bu kez ereksiyon gitti...bu iş nasıl denk gelecek bilmiyorum :)
:))))))))))))))))))))))Nasıl gaza gelmişssen misafır falan dinlemedin anlaşılan gel kım tutar seni
arkadaşım ben 13 aydır bu aşamadayım....o yanmaya gelince nefes alayım diyorum ama eşde ereksiyon kalmıyor o esnada...psikolojik olarak onlar da etkileniyor herhalde...bir de hani olmuyor olmuyor aynı denemede bikaç kez ereksiyon sağlayıp deniyoruz ya...en son denememizde ben ellerimle vajinin kenarlarından tutup gerdirdim biraz eşim denemeye çalıştı çok az bi baskı uyguladı yani her zamanki gibi...ama yanma olmadı...ellerimle gerdirmiş olmamdan dolayı mıydı bilmiyorum...fakat diyorum ya ben hazır olunca eşde ereksiyon yok eşde olunca ben de kafa mantık yokdamilaaaa yürü beee kim tutar seni bence çook az kalmış o yanma hepimizde var canım nefes alıp verip devam edeydinizz olucakmışşşşş olsun inanıorm ben yapıcksn
Aynen canim bu bende de oluyor ama buda bisey hic girmiceni dusunuyordum umutsuzdum ama olucak bi gun adet oldum denemeye ara vermek kotu olduarkadaşım ben 13 aydır bu aşamadayım....o yanmaya gelince nefes alayım diyorum ama eşde ereksiyon kalmıyor o esnada...psikolojik olarak onlar da etkileniyor herhalde...bir de hani olmuyor olmuyor aynı denemede bikaç kez ereksiyon sağlayıp deniyoruz ya...en son denememizde ben ellerimle vajinin kenarlarından tutup gerdirdim biraz eşim denemeye çalıştı çok az bi baskı uyguladı yani her zamanki gibi...ama yanma olmadı...ellerimle gerdirmiş olmamdan dolayı mıydı bilmiyorum...fakat diyorum ya ben hazır olunca eşde ereksiyon yok eşde olunca ben de kafa mantık yokgülüyorum ama bu ikisini denk getiriebilseydik yenmiş olacağımı düşünüoyorum bikaç aydır ama olmuyor işte...şimdi bir ay daha girdi
evet....benim ilk zamanlar eş denemesinde bacaklarım titriyordu..krapmlar giriyordu...onları aştım..çok şükür allahın izni ile bu kötü günler de biter elbet...bugün arkadaşım sessizce sen hamile misin dedi...şaşırdım hayır dedim...öyle görünüyorsun da kaç gündür bana dedi...kilo falan da almadım neden böyle dedi bilmiyorum..ama bu bile sevindirdi beni...öyle bir inaşallah dedim ki..rabbim kabul buyursun...hayırlısı ile tabiAynen canim bu bende de oluyor ama buda bisey hic girmiceni dusunuyordum umutsuzdum ama olucak bi gun adet oldum denemeye ara vermek kotu oldu
İnş tatlım bizde hamile olur bebek sevincini yaşarızevet....benim ilk zamanlar eş denemesinde bacaklarım titriyordu..krapmlar giriyordu...onları aştım..çok şükür allahın izni ile bu kötü günler de biter elbet...bugün arkadaşım sessizce sen hamile misin dedi...şaşırdım hayır dedim...öyle görünüyorsun da kaç gündür bana dedi...kilo falan da almadım neden böyle dedi bilmiyorum..ama bu bile sevindirdi beni...öyle bir inaşallah dedim ki..rabbim kabul buyursun...hayırlısı ile tabi
Canım benım başlangıçta bır sızlama oluyor esın o an ılerlemesınKizlar bende sayfada okuya okuya gaza geldim anestol almistim zaten buaksam denedik afedersiniz ucu girdi ama devam edemedim acidan ziyade baski hissi rahatsiz edio ilacinda etkisi cok oldu aci hissetmedim de devami.nasil gelck
canım baskı olduğu an esın dursun sen nefes al verKizlar bende sayfada okuya okuya gaza geldim anestol almistim zaten buaksam denedik afedersiniz ucu girdi ama devam edemedim acidan ziyade baski hissi rahatsiz edio ilacinda etkisi cok oldu aci hissetmedim de devami.nasil gelck
Rahatlayınca ıkın ve esın ılerlesın baskı olunca tekrar durun ama ıcCanım benım başlangıçta bır sızlama oluyor esın o an ılerlemesın
canım baskı olduğu an esın dursun sen nefes al ver
sonra ıkın ılerlesın baskı oldukça durun çıkarmadan bekleyın rahatlayınca devam edın bız 3 denemesıde boyle yaptıkCanım benım başlangıçta bır sızlama oluyor esın o an ılerlemesın
.evet....benim ilk zamanlar eş denemesinde bacaklarım titriyordu..krapmlar giriyordu...onları aştım..çok şükür allahın izni ile bu kötü günler de biter elbet...bugün arkadaşım sessizce sen hamile misin dedi...şaşırdım hayır dedim...öyle görünüyorsun da kaç gündür bana dedi...kilo falan da almadım neden böyle dedi bilmiyorum..ama bu bile sevindirdi beni...öyle bir inaşallah dedim ki..rabbim kabul buyursun...hayırlısı ile tabi
Tamam canim bidahakine durup bekliycem biraz... buna sukur balayinda bacaklarimi acinca titriodu simdi baya ilerledim parmakta sorun yok ucuda tamam insss devamida gelcekkkCanım benım başlangıçta bır sızlama oluyor esın o an ılerlemesın
Buyrun nasil yardimci olabilirimAcilll yardiiimmm
Kasılınca bekleyın yavaş yavaş acele etmeden ve ıkınmayı unutmaTamam canim bidahakine durup bekliycem biraz... buna sukur balayinda bacaklarimi acinca titriodu simdi baya ilerledim parmakta sorun yok ucuda tamam insss devamida gelcekkk
Ucu gördüyse devamı gelır yavas yavas pes etmeden devam ben tam pes edecegım an edın olacak dıye moral verıyor ve pes etmıyosun 3defa boyle başardıkTamam canim bidahakine durup bekliycem biraz... buna sukur balayinda bacaklarimi acinca titriodu simdi baya ilerledim parmakta sorun yok ucuda tamam insss devamida gelcekkk
Aynen ben bunaldım ve akrabamın kızının hamılelıgını duyunca 2ay önce evlenmıstı ben bır gaza geldım ve o gazla denedık ve olduC
.artik banada hetkes aile akraba olsun bebek yokmu diyolar bilmiyolarki sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?