Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasim ben 3 yillik ewliyom fakat vajinismusum artik psikolojim mahvoldu etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum nasil yenerim bu illeti lutfen yardimci olun

Canım harıka ınsanlar var burada mutlaka oku ve yaptıklarını buraya yaz ne durumdasın bilemiyoruz ıns sende basaracaksın ne bılmek ostıyorsan buraya yaz mutlaka bıri sana cvb verecektır cekınme

Canım harıka ınsanlar var burada mutlaka oku ve yaptıklarını buraya yaz ne durumdasın bilemiyoruz ıns sende basaracaksın ne bılmek ostıyorsan buraya yaz mutlaka bıri sana cvb verecektır cekınme
Oncelikle bu rahatligi verdiginiz icin tesekkur ederi sessizce takip ediyordum bu sayfayi artik dayanamadim 3 yillik ewliyim benimle evlenenlerin hep cocuklari oldu ama benim yok tabiki kimseye derdimi anlatamiyorum esim sagolsun cok anlayisli 25 yasindayim hersey mukemmel gidiyor cok sukurma ama artik tahammul edemiyorum utaniyorum esime karsi.daha once denemeye calistim kulak copu ile basladim yarisini alabildim sonra cok aci ve yanma yapti dayanamadim 3 gun boyle dewm ettim ama arkasi gelmedi ne yapmam gerekiyor lutfen bi ümidim sizlerkaldiniz yardimci olur musunuz bana da

bende hamilemisin,bebek yok mu, seni rüyamda gördüm hamileydin yoksa gerçekten hamilemisin.......gibi cümlelerden artık çok sıkıldım inanın rüyasında hamile görmeyen kalmadı beni kayınvalideme her gidişimizde kayınpederimin önümüze muz fındık ceviz koyması bal yiyin bol bol diye eşime tenbih etmesi de cabası offffffffff.....

Ayni durum bende de war canim

Comelerek zor olur. Ben arkama yastik koyup yatagimin ustunde yapardim. Sen hala neden egzersiz yapiyorsun ki canım? Esinle iliskiyi devam etsene. Kendine eziyet edip durma. Nasıl olsa yendin. Anlam veremedim
Banada yardim edin allah rizasi icin artik bebek istiyorum son umudum sizler kaldiniz nolur kurtarin beni bu illetten

Amin canim sen hangi asamadasin

son aşamadaydım diyebilirim yani eşli denemelerde fakat araya azaman girdi maalesef. (yani ben özel dönemimdeyim o yüzden deneyemiyoruz.) ama sana tavsiyem sayfaları iyice oku ve yenen birilerinden yardım iste.kendine bir yol arkadaşı seç ve çalışmalarına o şekilde devam et. ben bu şekilde ilerleme kaydedebildim.

canım senin adına çok sevindim inşallah gerisi gelicek hep beraber yenicez bu hastalığı :)
Allah rizasi icin bana da yardim edin kimse yokmu siz guzel seyler yazdikca yeniden umitleniyorum beni de kuratarin bu illetten bende anne olmak istiyorum nolur artik biktim 3 yildir ayni seyleri yasamaktan utaniyorum esimden nolir yardim edin bana da

Anliyorum canim allah yardimcimiz olsun yeni uyeyim insallah bulurum birilrini

Bende ilk zamanlar glitgelen diye bir krem kullanıyordum ama bana etki etmedi açıkcası bende bıraktım şimdi ıslanma yoluyla daha rahat oluyor diyebilirim. anestolu kullanmadım ancak emla etkilimi?
Emla cok etkili ama Sonrası cok can acıtıyor yanma hissi cok.

Banada yardim edin allah rizasi icin artik bebek istiyorum son umudum sizler kaldiniz nolur kurtarin beni bu illetten
Canim anladigim kadariyla hic parmak egzersizi yapmamissin. Once aynayla iyice incele vajinani. Kendine su bazlı bir kayganlastırıcı al, ve serce parmagina surerek yavasca ikinarak ilerlet gördüğün küçücük açıklığa. Orasi disardan kucuk görünüyor ama çok esnek. Ikindigin zaman açılacak canim ikinnayi unutma. Oradan bebek çıkıyor. Serce parmak ne ki. Hic aci hissetmeyeceksin inan bana. Bol kayganlastirici sür. Sonucu bize haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…