Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim hic bir zaman umidini yitirme. Inan uğraşırsan yeneceksin kolayca. Ve cok kolaymis neden erteledim diye uzuleceksin. O yuzden en başından söylüyorum, bir gününü bile bu illetten kurtulmak için ugrasmadan harcama. Beynin sana oyun oynuyor bunu unutma. Esin icine girdiginde sana zevkten baska hicbirsey olmayacak.

Canım ereksiyon malesef beklemeye müsait birşey değil. Nefes alıp bekleyince oyalanmış oluyorsun. O sırada seni öpüp koklayabilir sen nefesini alır verirsin eşin de formdan düşmemiş olur hatta belki daha da sertleşebilir bir de öyle deneyin

Reglin bitsin sende hamile kalacaksınnnn:)Kaçarın yokkii..

arkadaşlar bende bu sefer yanma olmadı eşim yarısından fazlasını girdim dedi ama o duvar ne anlamadım
yokda beana mı öyle geliyo acaba diyorum ama yarısından fazlası girdi orda bi duvar var canım acıdığı için bıraktırdım

merhaba arkadaşlar nefes ve kegel egzersizi yapmama rağmen hala aynı yerdeyim ilerleme kaydedemiyoruz bu nasıl bir şey anlayamıyorum artık
Parmak egzersizi yapmismiydin yapmadiysan sadece kegel ve nefes egzersiziyle ilerleme kaydetmen zor canim bu is duzenli egzersiz gerektiriyor nefes aldim verdim olacak diye bir sey yok yani durum herkeste ayni seyretmiyor herkesin durumu derecesi birbirinden farkli kimisi aparatla calisabiliyor parmaklariyla calisamiyor kimisi var kendi parmaklariyla calisiyor esinin parmaklariyla calisamiyor yani anlayacagin herkeste durum farkli sana tavsiyem egzersiz yapman ve egzersizler tamamen bitene kadar es denemesi yapmaman

yada orası sonradan mı esner p.nisin hepsinin ilklerde girmemesi lazım.
Bu bir surec canim ilk basta basini alirsin sonra yarisini alirsin ilerleyen gunlerde daha fazlasini da alacaksin olayi bir gunde halletmek bizler icin zor zamanla hepsi rayina oturacak ne kadar olduguna degil de artik olayin tadini cikarmaya bakmak lazim sonrasi zaten anlamadan olur canim icini ferah tut

hayır parmak egzersizi yapmadım yapamadım deneyemedim maalesef çok mutsuzum
Ama nasil olacak o zaman hadi diyelim parmagini deneyemedin aparat deneyebilirsin hadi o da olmadi diyelim esinin parmaklariyla calisabilirsin olmadi yapamadim dersen bu is olmaz olacak yapicam ben bu isi basaricam demelisin ilk sart bu beyin olarak hazir olmalisin

Sana katılıyorum ahulum. Onu yapmam bunu yapamam femeyin sihirli değnek olaydı bizde denersik ama yok onun için egzersize baslayın yaa çok üzülüyorum kendilerine guvenmeyenler için

hayır parmak egzersizi yapmadım yapamadım deneyemedim maalesef çok mutsuzum

merhaba hiç umutsuz olma lütfen
ben parmak kelimesini halen daha duymak istemiyorum
aparat ı gördüğümde hayatta yapamam dedim

burayı gizli gizli okudum
cesaret geldi ama hareket gelemedi :)
baktım halledemiyorum
öteliyorum

ve böyle yaşamak istemiyorum
dehşet bir kararlılıkla dr a gittim
ve aparatlarla başbaşa kaldık:)

parayı da verince mecburen öyle bir yapıyorsun kiii
ve sıfır ağrı
dr un yönlendirmesiyle

şuan sürecim henüz bitmiş değil ama
en büyük aparatı çok rahat hergün alıyorum
p..niside çok rahat alıyorum
gelgit kısmındayım
haa o da oldu aslında ama beni tatmin etti

korkularım oluyor bitti mi şimdi, geçti mi diye
ama aşama olarak çok iyi bir yerde olduğumu biliyorum

dr a gitmeme gerek var mıymış
biraz daha cesur olsaymışım yokmuş
ama kendimi tanıyorum
cesur değildim
gitmeden yapamazdım
öteleyip dururdum
burayı okuyup okuyup derdim ki
ama benim durumum başka ben umutsuz vakayım

bunlar yalan
kendine söylediğin en güzel yalan

önce kendine şunu sor cesur musun?
cevap evetse burada çok tatlı arkadaşlar var
müthiş destek olan

ama cesur değilsen nolur öteleme
gerçekten bu muy muş diyeceksin

sevgilerle

Merhaba arkadaslar ben 1,5 yillik evliyim ilk 6 ay buradan haberim yoktu.bunu sadece ben yasiyorum zannettim.aslinda buna hicbir anlam veremedim cunku daha once hic duymamistim.daha sonra burayi bulunca biraz rahatladim.yalniz olmadigimi anladim ve burdaki dayanismayi cok begendim.yenen arkadaslardan bana da yardim etmelerini rica ediyorum.nolur arkadaslar bi bebegimiz olmasini cok istiyoruz.esimi cok seviyorum ve onu cok mutlu etmek istiyorum lutfen yardiiiim((

Kendime aparat hazirlayip onunla deniyorum aparatla korkmuyorum.hatta cevresi 12 cm ve boyu 13 cm olan aparati bile alabiliyorum 3 ayda bu asamaya gelebildim.ama es denemesinde yapamiyorum nedenini anlayamadim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…