- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.301
Canim hic bir zaman umidini yitirme. Inan uğraşırsan yeneceksin kolayca. Ve cok kolaymis neden erteledim diye uzuleceksin. O yuzden en başından söylüyorum, bir gününü bile bu illetten kurtulmak için ugrasmadan harcama. Beynin sana oyun oynuyor bunu unutma. Esin icine girdiginde sana zevkten baska hicbirsey olmayacak.Allah rizasi icin bana da yardim edin kimse yokmu siz guzel seyler yazdikca yeniden umitleniyorum beni de kuratarin bu illetten bende anne olmak istiyorum nolur artik biktim 3 yildir ayni seyleri yasamaktan utaniyorum esimden nolir yardim edin bana da
Canım ereksiyon malesef beklemeye müsait birşey değil. Nefes alıp bekleyince oyalanmış oluyorsun. O sırada seni öpüp koklayabilir sen nefesini alır verirsin eşin de formdan düşmemiş olur hatta belki daha da sertleşebilir bir de öyle deneyinarkadaşım ben 13 aydır bu aşamadayım....o yanmaya gelince nefes alayım diyorum ama eşde ereksiyon kalmıyor o esnada...psikolojik olarak onlar da etkileniyor herhalde...bir de hani olmuyor olmuyor aynı denemede bikaç kez ereksiyon sağlayıp deniyoruz ya...en son denememizde ben ellerimle vajinin kenarlarından tutup gerdirdim biraz eşim denemeye çalıştı çok az bi baskı uyguladı yani her zamanki gibi...ama yanma olmadı...ellerimle gerdirmiş olmamdan dolayı mıydı bilmiyorum...fakat diyorum ya ben hazır olunca eşde ereksiyon yok eşde olunca ben de kafa mantık yokgülüyorum ama bu ikisini denk getiriebilseydik yenmiş olacağımı düşünüoyorum bikaç aydır ama olmuyor işte...şimdi bir ay daha girdi
Yardima haziriz canim siz yeter ki isteyin kararli olun ve duzenli bir sekilde egzersizleri yapinVajinismus hastasiyim lutfen yardimci olun artik bebek istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum
Reglin bitsin sende hamile kalacaksınnnn:)Kaçarın yokkii..bende hamilemisin,bebek yok mu, seni rüyamda gördüm hamileydin yoksa gerçekten hamilemisin.......gibi cümlelerden artık çok sıkıldım inanın rüyasında hamile görmeyen kalmadı benikayınvalideme her gidişimizde kayınpederimin önümüze muz fındık ceviz koyması bal yiyin bol bol diye eşime tenbih etmesi de cabası offffffffff.....
Parmak egzersizi yapmismiydin yapmadiysan sadece kegel ve nefes egzersiziyle ilerleme kaydetmen zor canim bu is duzenli egzersiz gerektiriyor nefes aldim verdim olacak diye bir sey yok yani durum herkeste ayni seyretmiyor herkesin durumu derecesi birbirinden farkli kimisi aparatla calisabiliyor parmaklariyla calisamiyor kimisi var kendi parmaklariyla calisiyor esinin parmaklariyla calisamiyor yani anlayacagin herkeste durum farkli sana tavsiyem egzersiz yapman ve egzersizler tamamen bitene kadar es denemesi yapmamanmerhaba arkadaşlar nefes ve kegel egzersizi yapmama rağmen hala aynı yerdeyim ilerleme kaydedemiyoruzbu nasıl bir şey anlayamıyorum artık
Bu bir surec canim ilk basta basini alirsin sonra yarisini alirsin ilerleyen gunlerde daha fazlasini da alacaksin olayi bir gunde halletmek bizler icin zor zamanla hepsi rayina oturacak ne kadar olduguna degil de artik olayin tadini cikarmaya bakmak lazim sonrasi zaten anlamadan olur canim icini ferah tutyada orası sonradan mı esner p.nisin hepsinin ilklerde girmemesi lazım.
Ama nasil olacak o zaman hadi diyelim parmagini deneyemedin aparat deneyebilirsin hadi o da olmadi diyelim esinin parmaklariyla calisabilirsin olmadi yapamadim dersen bu is olmaz olacak yapicam ben bu isi basaricam demelisin ilk sart bu beyin olarak hazir olmalisinhayır parmak egzersizi yapmadım yapamadım deneyemedim maalesefçok mutsuzum
Sana katılıyorum ahulum. Onu yapmam bunu yapamam femeyin sihirli değnek olaydı bizde denersik ama yok onun için egzersize baslayın yaa çok üzülüyorum kendilerine guvenmeyenler içinAma nasil olacak o zaman hadi diyelim parmagini deneyemedin aparat deneyebilirsin hadi o da olmadi diyelim esinin parmaklariyla calisabilirsin olmadi yapamadim dersen bu is olmaz olacak yapicam ben bu isi basaricam demelisin ilk sart bu beyin olarak hazir olmalisin
hayır parmak egzersizi yapmadım yapamadım deneyemedim maalesefçok mutsuzum
Sana katılıyorum ahulum. Onu yapmam bunu yapamam femeyin sihirli değnek olaydı bizde denersik ama yok onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?