- 29 Kasım 2014
- 43
- 18
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.321
Kendime aparat hazirlayip onunla deniyorum aparatla korkmuyorum.hatta cevresi 12 cm ve boyu 13 cm olan aparati bile alabiliyorum 3 ayda bu asamaya gelebildim.ama es denemesinde yapamiyorum nedenini anlayamadim gitti.
Teskkur ederim aslinda her denemeye baslamadan once bu sefer olacak diyorum ama yine olmuyor ben de uye olup sizlerden yardim almak Istedim bu asamaya gelmisken doktora para verip gitmek istemiyorumBence yolun uzun kısmını bitirmişsin
tebrik ederim harikasın
Teskkur ederim aslinda her denemeye baslamadan once bu sefer olacak diyorum ama yine olmuyor ben de uye olup sizlerden yardim almak Istedim bu asamaya gelmisken doktora para verip gitmek istemiyorum
Bence eş denemesi sırasında aceleci davranıyor olabilirsiniz. Aynısını ben de yaşadım kocaman görünen aparat yağ gibi kayıp giderken penis kapıda kalıyordu. Sonra eş denemesinde önce başını alıp biraz sakinleşmeyi bekledim o sırada eşimle ilgilendimTeskkur ederim aslinda her denemeye baslamadan once bu sefer olacak diyorum ama yine olmuyor ben de uye olup sizlerden yardim almak Istedim bu asamaya gelmisken doktora para verip gitmek istemiyorum
eşli denemede ilk başardığın zamandan sonra ne yaptın yani gel git kısmındayım oda oldu demişsinya git geli ilk nasıl yaptın ben içimdeyken kıpırdayamıyorum bilemerhaba hiç umutsuz olma lütfen
ben parmak kelimesini halen daha duymak istemiyorum
aparat ı gördüğümde hayatta yapamam dedim
burayı gizli gizli okudum
cesaret geldi ama hareket gelemedi :)
baktım halledemiyorum
öteliyorum
ve böyle yaşamak istemiyorum
dehşet bir kararlılıkla dr a gittim
ve aparatlarla başbaşa kaldık:)
parayı da verince mecburen öyle bir yapıyorsun kiii
ve sıfır ağrı
dr un yönlendirmesiyle
şuan sürecim henüz bitmiş değil ama
en büyük aparatı çok rahat hergün alıyorum
p..niside çok rahat alıyorum
gelgit kısmındayım
haa o da oldu aslında ama beni tatmin etti
korkularım oluyor bitti mi şimdi, geçti mi diye
ama aşama olarak çok iyi bir yerde olduğumu biliyorum
dr a gitmeme gerek var mıymış
biraz daha cesur olsaymışım yokmuş
ama kendimi tanıyorum
cesur değildim
gitmeden yapamazdım
öteleyip dururdum
burayı okuyup okuyup derdim ki
ama benim durumum başka ben umutsuz vakayım
bunlar yalan
kendine söylediğin en güzel yalan
önce kendine şunu sor cesur musun?
cevap evetse burada çok tatlı arkadaşlar var
müthiş destek olan
ama cesur değilsen nolur öteleme
gerçekten bu muy muş diyeceksin
sevgilerle
Tabiki faydasi olur.ben o esnada girisi bulamiyorum aslinda.bulmaya calisirken telastan nefesi falan unutuveriyorum:)Bence eş denemesi sırasında aceleci davranıyor olabilirsiniz. Aynısını ben de yaşadım kocaman görünen aparat yağ gibi kayıp giderken penis kapıda kalıyordu. Sonra eş denemesinde önce başını alıp biraz sakinleşmeyi bekledim o sırada eşimle ilgilendimsonra derin nefes aldım üfleyerek verirken penisi içeri ittim. Bu şekilde çok büyük ilerleme kaydetmiştim. Belki faydası olur size.
Telaş yüzünden de kasıyoruz canım o yüzden sakinleşmek gerekiyor aşama aşama gitmek gerekiyor. Birdenbire alamıyoruz tamamını. Olur merak etme maşallahın var :)Tabiki faydasi olur.ben o esnada girisi bulamiyorum aslinda.bulmaya calisirken telastan nefesi falan unutuveriyorum:)
cnm öncelikle sakin olmalısın..bende daha başındayım nefes egzersizleri bitti..parmak egzersizinide bitiyorum bu hafta sonu inş..yardımcı olmamı istersen olabilirim.Arkadasim ben 3 yillik ewliyom fakat vajinismusum artik psikolojim mahvoldu etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum nasil yenerim bu illeti lutfen yardimci olun
Nefes egzesizini nasil yapiyorsuniz cnmcnm öncelikle sakin olmalısın..bende daha başındayım nefes egzersizleri bitti..parmak egzersizinide bitiyorum bu hafta sonu inş..yardımcı olmamı istersen olabilirim.
Peki ama nasil nolur yardim edinCanim hic bir zaman umidini yitirme. Inan uğraşırsan yeneceksin kolayca. Ve cok kolaymis neden erteledim diye uzuleceksin. O yuzden en başından söylüyorum, bir gününü bile bu illetten kurtulmak için ugrasmadan harcama. Beynin sana oyun oynuyor bunu unutma. Esin icine girdiginde sana zevkten baska hicbirsey olmayacak.
Yap, aya calisiyorum canim yaniyor of of yapacagim diye oturuyorum olmadan kalkiyorumCanim anladigim kadariyla hic parmak egzersizi yapmamissin. Once aynayla iyice incele vajinani. Kendine su bazlı bir kayganlastırıcı al, ve serce parmagina surerek yavasca ikinarak ilerlet gördüğün küçücük açıklığa. Orasi disardan kucuk görünüyor ama çok esnek. Ikindigin zaman açılacak canim ikinnayi unutma. Oradan bebek çıkıyor. Serce parmak ne ki. Hic aci hissetmeyeceksin inan bana. Bol kayganlastirici sür. Sonucu bize haber ver.
Siz doktorla calisiyorsunuz anladigim kadariyla Ilk girisi nasil yaptiniz bide esim uzun sure sert kalamiyor bi iki dakika fala[/QUOTE][QUOTE="flores, post: 38128986, member: 327327"telaş yüzünden de kasıyoruz canım o yüzden sakinleşmek gerekiyor aşama aşama gitmek gerekiyor. Birdenbire alamıyoruz tamamını. Olur merak etme maşallahın var :)
ONLARDA ANLAYIŞSILARMIŞ DEMEKKİ , CANINIZI SIKMAYIN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN....bende hamilemisin,bebek yok mu, seni rüyamda gördüm hamileydin yoksa gerçekten hamilemisin.......gibi cümlelerden artık çok sıkıldım inanın rüyasında hamile görmeyen kalmadı benikayınvalideme her gidişimizde kayınpederimin önümüze muz fındık ceviz koyması bal yiyin bol bol diye eşime tenbih etmesi de cabası offffffffff.....
SONRASI DERKEN , YANİ UYUŞTURMA HİSSİ BİTTİKTEN SONRAMIEmla cok etkili ama Sonrası cok can acıtıyor yanma hissi cok.
Tebrik ederimmmmmm :)Şunu bu akşam bi denermisin canım.Ama lütfen dene bak ben zaman ayırıp yazıyorum yazık olmasın yazdımaa :)Şaka bir yana tatlım sen zaten başarmışsın hayy maşallah azmine :)Bunu dene olucak ben adım kadar eminimm ..Sende önce kendine inan deki bu hatunun dediklerini yaparsam olacak:)Güzelim Akşam denerken sen üstte ol eşin altta olsun bacaklarını aç ve eşinin üstüne otur.Aparatını eline al eşinin üstündeyken aparatınla çalış o sırada münkün oldugunca eşinle öpüş ve sen aparat yaparken eşin sana dokunsun.Aparatla git gel yapdıkdan sonra eşinin penisi tut ve eşin hiç kıpırdamasın elinle penisi tıpki bir aparat gibi düşünüp içine al.Onun penis oldugunu unut farzetki aparat var elinde kendin tut kendin sok içine ve tamamını alana dek kontrol sende olsun sonra tamamını alınca penisin üstüne çok yavaş hareketlerle otur kalk.Sonraa sonrası yokkk bakk başardın bileee :))Kendime aparat hazirlayip onunla deniyorum aparatla korkmuyorum.hatta cevresi 12 cm ve boyu 13 cm olan aparati bile alabiliyorum 3 ayda bu asamaya gelebildim.ama es denemesinde yapamiyorum nedenini anlayamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?