Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teskkur ederim aslinda her denemeye baslamadan once bu sefer olacak diyorum ama yine olmuyor ben de uye olup sizlerden yardim almak Istedim bu asamaya gelmisken doktora para verip gitmek istemiyorum

bence dr luk aşama kalmamış zaten
insanlar bu aşamaya gelmek için dr a gidiyorlar:)

bu hafta çok yoğunum
müsait oldukça giriyorum

ama bugün müsait olduğum ilk anda size dönerim

burada çok tecrübeli ve mükemmel arkadaşlar var
onlar da görünce eminim ilgileneceklerdir

sevgilerle

Egzersiz yapamam diyen arkadaslarim ben de ayni durumdaydim hatta ben uzun bir sure bu durumu kabullenemedim ama birgun kendimd dedimki eger bunun caresi buysa bi denemek lazim bu kadar insan egzersiz diye bas bas bagirmaz eger faydali olmasaydi.kendimi gaza getirip tek parmak yaptim.sira iki parmaga gelince olmazzz ki nasil olcak derken tekrar siteyi acip gecmis mesajlari okudum ve motivd oldum.onu da yaptim.burayi surekli takip etmem cok isime yaradi cok tesekkur ederim burda yardimci olan herkese.

Teskkur ederim aslinda her denemeye baslamadan once bu sefer olacak diyorum ama yine olmuyor ben de uye olup sizlerden yardim almak Istedim bu asamaya gelmisken doktora para verip gitmek istemiyorum
Bence eş denemesi sırasında aceleci davranıyor olabilirsiniz. Aynısını ben de yaşadım kocaman görünen aparat yağ gibi kayıp giderken penis kapıda kalıyordu. Sonra eş denemesinde önce başını alıp biraz sakinleşmeyi bekledim o sırada eşimle ilgilendim sonra derin nefes aldım üfleyerek verirken penisi içeri ittim. Bu şekilde çok büyük ilerleme kaydetmiştim. Belki faydası olur size.

eşli denemede ilk başardığın zamandan sonra ne yaptın yani gel git kısmındayım oda oldu demişsinya git geli ilk nasıl yaptın ben içimdeyken kıpırdayamıyorum bile

Tabiki faydasi olur.ben o esnada girisi bulamiyorum aslinda.bulmaya calisirken telastan nefesi falan unutuveriyorum:)

Tabiki faydasi olur.ben o esnada girisi bulamiyorum aslinda.bulmaya calisirken telastan nefesi falan unutuveriyorum:)
Telaş yüzünden de kasıyoruz canım o yüzden sakinleşmek gerekiyor aşama aşama gitmek gerekiyor. Birdenbire alamıyoruz tamamını. Olur merak etme maşallahın var :)

Arkadasim ben 3 yillik ewliyom fakat vajinismusum artik psikolojim mahvoldu etrafimda cocuk gorunce dayanamiyorum nasil yenerim bu illeti lutfen yardimci olun
cnm öncelikle sakin olmalısın..bende daha başındayım nefes egzersizleri bitti..parmak egzersizinide bitiyorum bu hafta sonu inş..yardımcı olmamı istersen olabilirim.

[QUOTE="flores, post: 38128986, member: 327327"telaş yüzünden de kasıyoruz canım o yüzden sakinleşmek gerekiyor aşama aşama gitmek gerekiyor. Birdenbire alamıyoruz tamamını. Olur merak etme maşallahın var :)[/QUOTE]
Siz doktorla calisiyorsunuz anladigim kadariyla Ilk girisi nasil yaptiniz bide esim uzun sure sert kalamiyor bi iki dakika fala

Peki ama nasil nolur yardim edin

Yap, aya calisiyorum canim yaniyor of of yapacagim diye oturuyorum olmadan kalkiyorum

[QUOTE="flores, post: 38128986, member: 327327"telaş yüzünden de kasıyoruz canım o yüzden sakinleşmek gerekiyor aşama aşama gitmek gerekiyor. Birdenbire alamıyoruz tamamını. Olur merak etme maşallahın var :)
Siz doktorla calisiyorsunuz anladigim kadariyla Ilk girisi nasil yaptiniz bide esim uzun sure sert kalamiyor bi iki dakika fala[/QUOTE]
Hayır canım doktora falan gitmedim biraz buradan faydalandım biraz da mantık yürüttüm. Zaten tamamen aşmış da değilim iş yoğunluğundan denemeye pek fırsat kalmıyor. %75 oldu diyorum kendimce. :) ilk giriş ilk günlerdeydi penis başı bile girmedi belki zorlaya zorlaya zarı bozduk. Sonra kendi parmağımla denedim. Baktım oluyor devam ettim o bahsettiğim büyük aparat (şişe boğazını streçlemiştim) ile çalıştım. O aparata da alışınca eş denemesinde yarısı tek seferde girdi. Sonraki denemede biraz daha girdi ve başka deneme yapamadık daha. Sertleşme problemi hepimizin eşinde var neredeyse ama bu gayet doğal canım çünkü cinselliğin beyindeki anlamı yavaş yavaş değişmeye başlıyor ister istemez. Arzu ve zevk içermesi gerekirken korku ve acıyı getiriyoruz. Eh, tahrik eden bir unsur yoksa erkek erekte olamıyor haliyle. Bu yüzden ne kadar çabuk aşarsak o kadar iyi aslında. O yüzden sana yazdığım mesajda deneme sırasında nefes için beklerken eşini öp kokla diye yazdım. Canlı tutun yani isteğinizi. Burada fiziksel konuşuyoruz mecburen ama bence psikolojik kısmı da çok önemli.

ONLARDA ANLAYIŞSILARMIŞ DEMEKKİ , CANINIZI SIKMAYIN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN....

Bazen çok merak iyi değildir bilmemen en doğrusu ... Hele bekarsan hiç araştırma okuma bilme.... Sadece şunu bil eşler arasında psikolojik bi hastalık...

Kendime aparat hazirlayip onunla deniyorum aparatla korkmuyorum.hatta cevresi 12 cm ve boyu 13 cm olan aparati bile alabiliyorum 3 ayda bu asamaya gelebildim.ama es denemesinde yapamiyorum nedenini anlayamadim gitti.
Tebrik ederimmmmmm :)Şunu bu akşam bi denermisin canım.Ama lütfen dene bak ben zaman ayırıp yazıyorum yazık olmasın yazdımaa :)Şaka bir yana tatlım sen zaten başarmışsın hayy maşallah azmine :)Bunu dene olucak ben adım kadar eminimm ..Sende önce kendine inan deki bu hatunun dediklerini yaparsam olacak:)Güzelim Akşam denerken sen üstte ol eşin altta olsun bacaklarını aç ve eşinin üstüne otur.Aparatını eline al eşinin üstündeyken aparatınla çalış o sırada münkün oldugunca eşinle öpüş ve sen aparat yaparken eşin sana dokunsun.Aparatla git gel yapdıkdan sonra eşinin penisi tut ve eşin hiç kıpırdamasın elinle penisi tıpki bir aparat gibi düşünüp içine al.Onun penis oldugunu unut farzetki aparat var elinde kendin tut kendin sok içine ve tamamını alana dek kontrol sende olsun sonra tamamını alınca penisin üstüne çok yavaş hareketlerle otur kalk.Sonraa sonrası yokkk bakk başardın bileee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…