- 17 Kasım 2014
- 67
- 95
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.341
cnm önce idarının varmışta tutuyormuşsun gibi yapmaya başla orayı kas bırak ama bunu tuvaletin varken yapma idrar torbanda sarkma oluyormuş..gün içinde aklına geldiğinde yap..nefes alıp vermeyi ben parmağı içeri alacakken yapıyorum 5 dk önce nefes egzersizlerrine başla burundan derin nefs al sonra yavaşça ver verirken karnın düz olsun ve ıkın zaten orası hemen açılıyo ben daha önce baktığımda delik falan yoktu hatta ağlıyodum bende hata var delik yok diye ama varmış :) ameliyat eldivenine zeytinyağı sür önce serçe parmağını sokmaya çalış bu arada ilk sokarken nefes al ver ıkın ve parmağının bir kısmını al yanma baskı hissi az da olsa olabilir çıkarma yine de.bekle tekrar aynı şekilde nefes al ileri ittr.tamamını alınca bekle kendini rahat hissedince çıkar işaret parmağıyla yap aynı şeyi inan çok basit burundan derin nefes al verirken yavaşça ıkın hepsi bu sonra 2 parmak veya mumla falan deneyebilirsn..anlatması kolay diyebilirsin ama ben oraya bakamayan biriydim bakmam bile aylar sürdü..parmakların 2 sini 1 gece de aldım hatta p..n ucunu bile aldım sayılır..inan bana psikolojik parmakların girdiğinde anlayacaksın ki oraya p..s rahatlıkla girer..sakın erteleme..bi de ilk yatak odasında deneme bence orası biraz kasıyo gibi tv karşını ben yorgan serdim yerde orada daha rahat oldu..bu arada ben kendi parmağımı rahat alamadım eşimin parmağıyla yaptık bence o daha kolay ama kişiye göre değişebilir..birde önceki sayfalarda linki vardı adından emin deilim ama sanırım vajinismussuz günlere merhaba demek için adlı konuya bak ilk sayfayı oku ve tmm diyeceksin cesaret gelecek..kkaderim adlı arkadaşımız çookk güzel paylaşmış beni o cesaretlendirdi..şu anda sonuca gelmedim ama gelmiş kadar rahatım olur diyorum çünkü orasının esnek olduğunu gördüm..tekrar ne istersen sorabilirsin..Nefes egzesizini nasil yapiyorsuniz cnm
Bende oyle canim parmak giriyor hatta 4 parmak ama es denemesi sadece ucuKendime aparat hazirlayip onunla deniyorum aparatla korkmuyorum.hatta cevresi 12 cm ve boyu 13 cm olan aparati bile alabiliyorum 3 ayda bu asamaya gelebildim.ama es denemesinde yapamiyorum nedenini anlayamadim gitti.
Cok tesekkur ederim.insallah haftaya persembe doktor randevum var genel muayene o zamana kadar yenmek istiyorum artik bi tik kaldi sona biliyorum ama.daha oncesinde de gittim muayene oldum hersey normal dedi sadece kendini kastigin icin olmuyor demisti.bunlari deniycem desteginiz icin tesekkurler.zaten bu asamaya sadece sizleri takip ederek geldim kimbilir kac kisi var gizli takipciniz:)[/QUOTE][QUOasqL, post: 38131400, member: 614531"]Tebrik ederimmmmmm :)Şunu bu akşam bi denermisin canım.Ama lütfen dene bak ben zaman ayırıp yazıyorum yazık olmasın yazdımaa :)Şaka bir yana tatlım sen zaten başarmışsın hayy maşallah azmine :)Bunu dene olucak ben adım kadar eminimm ..Sende önce kendine inan deki bu hatunun dediklerini yaparsam olacak:)Güzelim Akşam denerken sen üstte ol eşin altta olsun bacaklarını aç ve eşinin üstüne otur.Aparatını eline al eşinin üstündeyken aparatınla çalış o sırada münkün oldugunca eşinle öpüş ve sen aparat yaparken eşin sana dokunsun.Aparatla git gel yapdıkdan sonra eşinin penisi tut ve eşin hiç kıpırdamasın elinle penisi tıpki bir aparat gibi düşünüp içine al.Onun penis oldugunu unut farzetki aparat var elinde kendin tut kendin sok içine ve tamamını alana dek kontrol sende olsun sonra tamamını alınca penisin üstüne çok yavaş hareketlerle otur kalk.Sonraa sonrası yokkk bakk başardın bileee :))
Reglin bitsin sende hamile kalacaksınnnn:)Kaçarın yokkii..
kızlar bende 2 hafta öncesine kadar vajinismustum... 3 senelik evliyim nasıl yendik hiç bilmiyorum ama :) parmak egzersizi de yaptık ama sonrasında cok ara verdik. en son ben gerçekten sıkıldım çünkü...
yapamayacağım boşanalım diyecek kıvama geldim.. sonra günlerden bir gün deneme yapalım dedik ve ben nefes egzersizi ile penisin tamamını içime almışım farketmeden. acı hissettim ama umduğum gibi bir acı olmadı... umarım sizde en kısa zamanda yenersiniz çünkü bu hastalık tüm hayatı etkiliyor
ONLARDA ANLAYIŞSILARMIŞ DEMEKKİ , CANINIZI SIKMAYIN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN....
tebrik ederimm darısı bize :)
Bebiliyorum başarıcam çok az kaldı inş..:)
Tebrikler insallaj biz de basaririz bunu yasayan herkes icin dua edelim bu bir imtihan sonucta oyle bakmak gerek.saol cnm inşallah dualarım sizinle
Ben de
Be
Tebrikler insallaj biz de basaririz bunu yasayan herkes icin dua edelim bu bir imtihan sonucta oyle bakmak gerek.
Merhaba prenses 333 yazdıklarınızı okudum ve dua ediyorum sizin için inşallah başarılı ol olmuşsunuzdur. Bende aynı durumdayım ama bn parmak egzersizlerim başarılı ve umutluyum sadece paylaşmak sohbet etmek istiyorumdoktora göründüm herhangi fizyolojik bir sorun yok dedi. psikoloğa gittim oda bana e siz yapabilmişsiniz vajinimus değilsin dedi. anlamadım gitti. burdan öğrenip araştırdığım bi kaç ünlü doktor var ama onlarda çok pahalı imkanımıız yok çok borcumuz var kredi ödüyoruz. biz zaten yaptık ama nede olsa düzelecek bir gün diye doktora gitmdiy düşünmedik ( gittiğim bi kaç doktor beni hayal kırıklığına uğrattı sözleriyle..
ben bugün parmak egzersizi yapmak istiyorum sonuçta burdaki tüm arkadaşlar böyle yendiler. içeri girmesinden korkmuyorum ama elimd eolmadan kasıyorum neden acaba bunu bilmiyorum işte
belki dedim parmak egzersizi ne başlasam en azından kasılmalrım düzelir kasmam artık kendimi diye düşündüm. nasıl başlayacağım konusunda önerileriniz var mı yani parmağımı jelleyip direk mi deneme yapayım yoksa çok afedersiniz özür diyeleyerek söylüyorum hayal kurup ne bilim zevk alarak mı yapmam gerekiyor
Evt canim hirs yapmaliyiz basarmak icinArkadaşlar benim anlayamadığım bişey var. Yardıma ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Bende dahil birkaç arkadaş tecrübemizle faydalı olabiliriz diye mümkün olan sıklıkta girip cevaplamaya çalışıyoruz. Ancak birçok kişi günde bir kere girip yada onu da yapmayıp habersiz bırakıyor. Tamam özgür iradeniz kabul ama motivasyon açısından hırslanma açısından zayıf kalıyorsunuz. Hasta doktor kovalayacağına , doktor hasta kovalıyor gibi. Bu şekilde ne yazık ki zor yenersiniz. Sizi hırsa ve çalışmaya davet ediyorum.
eşli denemede ilk başardığın zamandan sonra ne yaptın yani gel git kısmındayım oda oldu demişsinya git geli ilk nasıl yaptın ben içimdeyken kıpırdayamıyorum bile
Guzel anlattin bu yontemi bende denicem adetim bitincebüyük ihtimalle üstte sen oluyorsun
kıpırdarken de sızlama ya da daha değişik bişey hissediyorsun:)
ben bu problemi şöyle aştım
üste geçince gayet kolay içime alıyorum
fakat hiçbirşekilde hareket edemiyorum
altta olmam gerektiğini anladım ama çok korkuyordum altta olmaktan:)
ben aparatlarla çalışıyorum ya
önce büyük aparata jel sürdüm
denedim çok kolay girdi
ama eşimle denediğimde pozisyonu oturtamadım heralde olmadı
sonra 2 yastık aldım
birini başımın altına koydum
diğerinide uzunlamasına
yani yastıklar T şeklinde oldu
yastığın üzerine uzandım
yüksekte kalmış oldum
büyük aparatı alır gibi eşimle denedim
baktım çokkkkk kolay
sonra eşime bıraktım
arada nefeside unutmamaya çalıştım
eşim gelgit yaptı
sonra 2 defa daha denedi
bir sorun olmadı
haaaa benim için yeterli mi
hayır
daha iyisi olabilir:)
Guzel anlattin bu yontemi bende denicem adetim bitince
Merhaba canim bu gun gittik randevuye moral bozuklugu ile dondum oglum 34 hafdada kalmis hic buyumemis 36 haftaligiz ama buyumemis doktorum bir hafya daha beklemeyi onerdi hala almazsa mecburi dogum olur dedi cok uzgunum cok saglikli besleniyorum ama onla alakasi yok sanirimhayrlısı cnım bakalım ne diycekler
yok mu beni göreeeen!!!!merhaba kader arkadaşlarımben yanlış bi şey yapmaktan korktuğum için hiç egzersiz yapmadım. dün kadın doğum uzmanına gittim bana yardımcı olamayacağını cinsel terapi uzmanına gitmemi söyledi. işin kötüsü bulunduğum şehirde yokmuş :'( evde egzersiz yapıp bi olumsuzluk yaşayan var mı merak ediyorum bir de adetime 6-7 gün kaldı sizce egzersize başlamalı mıyım araya adet girince başa dönmekten korkuyorum umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?