- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.361
Canım bende arta yapıyon 3kez denedım ama hala gıt gel yapamıyoz canım cok acıyor ne yapmalıyımbüyük ihtimalle üstte sen oluyorsun
kıpırdarken de sızlama ya da daha değişik bişey hissediyorsun:)
ben bu problemi şöyle aştım
üste geçince gayet kolay içime alıyorum
fakat hiçbirşekilde hareket edemiyorum
altta olmam gerektiğini anladım ama çok korkuyordum altta olmaktan:)
ben aparatlarla çalışıyorum ya
önce büyük aparata jel sürdüm
denedim çok kolay girdi
ama eşimle denediğimde pozisyonu oturtamadım heralde olmadı
sonra 2 yastık aldım
birini başımın altına koydum
diğerinide uzunlamasına
yani yastıklar T şeklinde oldu
yastığın üzerine uzandım
yüksekte kalmış oldum
büyük aparatı alır gibi eşimle denedim
baktım çokkkkk kolay
sonra eşime bıraktım
arada nefeside unutmamaya çalıştım
eşim gelgit yaptı
sonra 2 defa daha denedi
bir sorun olmadı
haaaa benim için yeterli mi
hayır
daha iyisi olabilir:)
Canim adetine daha epey var nekadar erken baslarsan okadar kardir ben adet gunune kadar parmak egzersizi yapiyorum vallayok mu beni göreeeen!!!!
şimdi fördüm canım ben yenenli 1 ayı geçti sana yardımcı olabilrimyok mu beni göreeeen!!!!
valla ahulum haklısın benm anlamadığım yardım isteyen arkadaşlara yardım ediyoruz seve seve ama cevap gelmiyor saçma geliyor bana bu olayArkadaşlar benim anlayamadığım bişey var. Yardıma ihtiyacınız olduğunu söylüyorsunuz. Bende dahil birkaç arkadaş tecrübemizle faydalı olabiliriz diye mümkün olan sıklıkta girip cevaplamaya çalışıyoruz. Ancak birçok kişi günde bir kere girip yada onu da yapmayıp habersiz bırakıyor. Tamam özgür iradeniz kabul ama motivasyon açısından hırslanma açısından zayıf kalıyorsunuz. Hasta doktor kovalayacağına , doktor hasta kovalıyor gibi. Bu şekilde ne yazık ki zor yenersiniz. Sizi hırsa ve çalışmaya davet ediyorum.
yoo illa üstte olmak gerekmiyor her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdırKızlar illa bunu yenmek için Üstte mi olmak gerekiyor? Cunku benim onu yapmaya hiç cesaretim yok, herseyi eşimden bekliyorum.
merhaba arkadaşlar
işinize yarar mı bilmiyorum ama elimden geldiğince bir şey paylaşmak istedim
ben bu problem için dr a gittim
ve uygulamalı gördüğüm şey,
nefesi burnundan alıp verince aparat takılıyor
ama nefesi burnundan alacaksın
ağzını dişçiye gösteriyor gibi açıp yavaşça haaahhh diye vereceksin
nefesi verirken göbeğin dümdüz olacak
o an sıfır ağrı
ben ağrı hissettiğimi söylediğimde
dedi ki o an aynada yüzüne bak nasıl kasıyorsun yüzünü
gerçektende öyleydi
şimdi
çapı :3,5 cm,
boyu 16 cm lik aparatı çok rahat deniyorum
ve gerçekten hissetmiyorum
üstelik her gün bi kerede 20 defa deniyorum
evde bile doğru duruşu ayarlamadığımda farkediliyor[/QUOTE.
Teşekkürler bu bilgi için
Bu is hirs isi kararli olunca gerisi cok kolay geliyor yeter ki isteyin ertelemeyinEvt canim hirs yapmaliyiz basarmak icin
Bu sekilde yenemeyeceklerinin farkinda degiller her halde ertelemeye devam ediyorlarvalla ahulum haklısın benm anlamadığım yardım isteyen arkadaşlara yardım ediyoruz seve seve ama cevap gelmiyor saçma geliyor bana bu olay
Canım bende arta yapıyon 3kez denedım ama hala gıt gel yapamıyoz canım cok acıyor ne yapmalıyım
Bisey daha aklima takildi hani bi nokta var takildigimiz dedinizya ben 13 cm aparati aldim ama oyle bi noktayla hic karsilasmadim acaba p.... te mi karsilascam .
Bisey daha aklima takildi hani bi nokta var takildigimiz dedinizya ben 13 cm aparati aldim ama oyle bi noktayla hic karsilasmadim acaba p.... te mi karsilascam .
Canlar baya yazmıssınız okuyamadım özelden msj atanlarda olmus hepaıne cevap veremiyorum ne olur hakkınızı helal edin oğlum hasta ateslenoyor sureklı yeni birileri yardım istemiş sadece birine yazabildim diğerleri kusuruma bakmasın. Oğlum için dua edin ne olur ateşi 38.5 oluyor dusurmekte zorlanıyorum mahcup olmamak için girdim haber vereyım dedim.hayırlı gecelerr.
Bakalım bıde boyle deneyeyım cok tsklermerhaba,
ben başlamadan önce büyük aparata jel sürüyorum
önce aparatla deniyorum
sonra da eşimle çok kolay oluyor
sen de öncesinde alıştırma yap
bir de benim yaptığım gibi iki yastığın üstüne uzan yüksekte ol
bir de öyle dene bakalım
Cok gecmıs olsunCanlar baya yazmıssınız okuyamadım özelden msj atanlarda olmus hepaıne cevap veremiyorum ne olur hakkınızı helal edin oğlum hasta ateslenoyor sureklı yeni birileri yardım istemiş sadece birine yazabildim diğerleri kusuruma bakmasın. Oğlum için dua edin ne olur ateşi 38.5 oluyor dusurmekte zorlanıyorum mahcup olmamak için girdim haber vereyım dedim.hayırlı gecelerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?