Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım bende arta yapıyon 3kez denedım ama hala gıt gel yapamıyoz canım cok acıyor ne yapmalıyım

valla ahulum haklısın benm anlamadığım yardım isteyen arkadaşlara yardım ediyoruz seve seve ama cevap gelmiyor saçma geliyor bana bu olay

merhaba,
tabi ki illa üstte olmak gerekmiyor
önemli olan penisi içeri almak

dr bana 3 pozisyon var başlangıç için dediğinde
3. olarak üstte olmayı önermişti
bende yooooo onu hiç yapamam demiştim

ama baktım en kolay o şekilde eş denemesi oldu
üstte olunca da hareket edemedim
belki benim cesaretsizliğim bilmiyorum ama

alta geçince de hareket daha kolay oluyor gibi :)))))

Bisey daha aklima takildi hani bi nokta var takildigimiz dedinizya ben 13 cm aparati aldim ama oyle bi noktayla hic karsilasmadim acaba p.... te mi karsilascam .

Canım bende arta yapıyon 3kez denedım ama hala gıt gel yapamıyoz canım cok acıyor ne yapmalıyım

merhaba,
ben başlamadan önce büyük aparata jel sürüyorum
önce aparatla deniyorum
sonra da eşimle çok kolay oluyor

sen de öncesinde alıştırma yap
bir de benim yaptığım gibi iki yastığın üstüne uzan yüksekte ol
bir de öyle dene bakalım

Bisey daha aklima takildi hani bi nokta var takildigimiz dedinizya ben 13 cm aparati aldim ama oyle bi noktayla hic karsilasmadim acaba p.... te mi karsilascam .

nefes alırken göbeğini şişir
nefesini verirken ağzını dişçiye gösteriyormuş gibi sonuna kadar aç haaahhh diye yavaşça ver
göbeğin dümdüz olsun
işte nefesi verirken
p..nişi tut ve aparat deniyormuşsun gibi dene
bir de istersen yastığın üstüne uzan
yüksekte ol biraz
bacaklarını kırarak aç

Merhaba arkadaşlar. Şuan ilk defa birilerine bu derdimi anlatabiliyorum. Sizin yazdiklariniz sayesinde bu cesareti bulabildim. Cok mutlu bi evliliğim var tek sorunumuz bu ama bi türlü aşamıyorum bu sorunu burada parmak egzersizleri yapan arkadaşlar adına da çok seviniyorum çünkü ben onları yapabileceğimi zannetmiyorum. Ne olacak bu durum bilmiyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim..

Canlar baya yazmıssınız okuyamadım özelden msj atanlarda olmus hepaıne cevap veremiyorum ne olur hakkınızı helal edin oğlum hasta ateslenoyor sureklı yeni birileri yardım istemiş sadece birine yazabildim diğerleri kusuruma bakmasın. Oğlum için dua edin ne olur ateşi 38.5 oluyor dusurmekte zorlanıyorum mahcup olmamak için girdim haber vereyım dedim.hayırlı gecelerr.

çok çokkkk geçmiş olsun canım benim...
Allah yardımcınız olsun
dualarım sizinle
çok öpüyorum

Bakalım bıde boyle deneyeyım cok tskler

Cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…