- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.381
Canım önce bu Sayfayı baştan bır oku cok faydasını goreceksın ve yapamam deme dene bak cok kolay OLDUĞUNU goreceksın bende 4 gun önce yendım önce kegel egzersızı ardından nefes ardından parmak egzersızı ve aparattan sonra mutlu son bende 1.5 sene cektım ama azîm sonunda başardımMerhaba arkadaşlar. Şuan ilk defa birilerine bu derdimi anlatabiliyorum. Sizin yazdiklariniz sayesinde bu cesareti bulabildim. Cok mutlu bi evliliğim var tek sorunumuz bu ama bi türlü aşamıyorum bu sorunuburada parmak egzersizleri yapan arkadaşlar adına da çok seviniyorum çünkü ben onları yapabileceğimi zannetmiyorum. Ne olacak bu durum bilmiyorum bana da yardımcı olursanız çok sevinirim..
Canim aparatlari nereden temin edebilirimcanım önce aparatla dene
daha sonra eşin denerken farzet aparat la devam ediyorsun
Canim nefes egzersizleri ne kadar zaman suruyor ve aparatları nereden temin edebilirimCanım önce bu Sayfayı baştan bır oku cok faydasını goreceksın ve yapamam deme dene bak cok kolay OLDUĞUNU goreceksın bende 4 gun önce yendım önce kegel egzersızı ardından nefes ardından parmak egzersızı ve aparattan sonra mutlu son bende 1.5 sene cektım ama azîm sonunda başardım
Canim o mutlulugu bende esime yasatmak istiyorum allah rizasi icin bana da yardim edin 3 yildir cekiyorum bu cileyiaynen öyle canım imtihan... yasamayan bilemez biz o kadar zor günler geçirdik kiesim suan cok mutlu yüzü bir başka gülüyor... Allah herkese nasip etsin
Canim aparatlari nereden temin edebilirim
Anladim canim ben is geregi ilcede oturuyorum daha once doktora gottim ama hic oyle bise vermedi ne yapacagim bilmiyorum yardimci olur musunuz bana da lutfenmerhaba,
ben dr a gittiğim için bana 3 farklı boyda aparatı dr verdi
Canim aparatlari nereden temin edebilirim
Tamam canim allah razi olsuncanım şimdi senin için baktım
internetten dilatör diye aratırsan bulursun
bende ilk kez bakıyorum
dilatörset.com diye bi yerde fiyat da yazıyor
birde vaginismus.com da gördüm
bak fikrin olur hiç olmazsa
Canim nefes egzersizleri ne kadar zaman suruyor ve aparatları nereden temin edebilirim
Allah razi olsun canim peki uyusturmak icin krem onerir misin bana allahin izniyle bende kurtulacagim bu illettencanım merhaba. aparat almak zorunda değilsin. bildiğin bakkal mumuyla başlayabilirsin. sonra aşama aşama mumu havlu kağıtla kalınlaştırarak devam edebilirsin. yada parmakla ben öle yendim vakit kaybetme erteleme bir yerden başla bak ben yendim üzeimden okadar yük kaklktı ki anlatamam.bilirim osıkıntılı günleri. hadi başla bir yerden sor her ürlü soruyu bana yardımcı olurum sana.
Allah razi olsun canim peki uyusturmak icin krem onerir misin bana allahin izniyle bende kurtulacagim bu illetten
Egzersizleri n ne kadar sürdü cnmben öle bişeyler kullanmadım. gerek duymadım. egzersiz yaptım sık olmasada yaptım. egzersiz yaparken durex in kayganlaştırıcısını kullandım. onuda bir kere aldım bir kutusu bitmeye yakın hallettim o işi zaten. egzersiz yaptıkça beyin alışıyor bence ende başla egzersizee. sonra penisle eş denemlerim oldu. ondada bebanthol krem oldum iki kez. en son denememde de hiç bir şey sürmedim. ben egzersizlr byağı rahatlamışım sanırım..
Egzersizleri n ne kadar sürdü cnm
Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.Canlar baya yazmıssınız okuyamadım özelden msj atanlarda olmus hepaıne cevap veremiyorum ne olur hakkınızı helal edin oğlum hasta ateslenoyor sureklı yeni birileri yardım istemiş sadece birine yazabildim diğerleri kusuruma bakmasın. Oğlum için dua edin ne olur ateşi 38.5 oluyor dusurmekte zorlanıyorum mahcup olmamak için girdim haber vereyım dedim.hayırlı gecelerr.
Merhaba.dun denedik ve Ilerleme kaydettik.onceden hic giris yapamamistik dun az da olsa giris yaptik.insallah boyle giderse bitecek bu sıkınti.cok tesekkur ederim desteginiz icin.nefes alırken göbeğini şişir
nefesini verirken ağzını dişçiye gösteriyormuş gibi sonuna kadar aç haaahhh diye yavaşça ver
göbeğin dümdüz olsun
işte nefesi verirken
p..nişi tut ve aparat deniyormuşsun gibi dene
bir de istersen yastığın üstüne uzan
yüksekte ol biraz
bacaklarını kırarak aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?