Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım önce bu Sayfayı baştan bır oku cok faydasını goreceksın ve yapamam deme dene bak cok kolay OLDUĞUNU goreceksın bende 4 gun önce yendım önce kegel egzersızı ardından nefes ardından parmak egzersızı ve aparattan sonra mutlu son bende 1.5 sene cektım ama azîm sonunda başardım

Canim nefes egzersizleri ne kadar zaman suruyor ve aparatları nereden temin edebilirim

Canim nefes egzersizleri ne kadar zaman suruyor ve aparatları nereden temin edebilirim

canım merhaba. aparat almak zorunda değilsin. bildiğin bakkal mumuyla başlayabilirsin. sonra aşama aşama mumu havlu kağıtla kalınlaştırarak devam edebilirsin. yada parmakla ben öle yendim vakit kaybetme erteleme bir yerden başla bak ben yendim üzeimden okadar yük kaklktı ki anlatamam.bilirim osıkıntılı günleri. hadi başla bir yerden sor her ürlü soruyu bana yardımcı olurum sana.

Allah razi olsun canim peki uyusturmak icin krem onerir misin bana allahin izniyle bende kurtulacagim bu illetten

Allah razi olsun canim peki uyusturmak icin krem onerir misin bana allahin izniyle bende kurtulacagim bu illetten

ben öle bişeyler kullanmadım. gerek duymadım. egzersiz yaptım sık olmasada yaptım. egzersiz yaparken durex in kayganlaştırıcısını kullandım. onuda bir kere aldım bir kutusu bitmeye yakın hallettim o işi zaten. egzersiz yaptıkça beyin alışıyor bence ende başla egzersizee. sonra penisle eş denemlerim oldu. ondada bebanthol krem oldum iki kez. en son denememde de hiç bir şey sürmedim. ben egzersizlr byağı rahatlamışım sanırım..

Egzersizleri n ne kadar sürdü cnm

Egzersizleri n ne kadar sürdü cnm

5 - 6 sürmüştür. benim egzersizlerimin uzun sürmesinin başka nedeni var. ben kendimi hazır hissediyordum ama özelden yazarım daha açık. ama pes etmezsen 1 haftada halledenler var. bence sen daha vakit kaybetme bak sende benim gibi bayağı ertelemeşsin. daha uzatma egzersiz yap mutlu sonu göreceksin vee bu muydu diyeceksin..

Arkadaşlar ben de 3 aydır bu problemle yaşıyorum. Görüyorum ki çok daha uzun zaman buna sabredenleriniz olmuş. çabayla ve istekle yenilebiliyormuş demek ki. Ama ben çok zayıf hissediyorum kendimi artık. Erkek arkadaşım çok anlayışlı olmasına rağmen ben sürekli gerilip kasılıyorum. Önceden yaşamış olduğum üzücü bir olay buna sebep oldu sanırım ve atlatamıyorum şimdi. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve bunu yaşamak istediğime eminim. İnanın başarısızlıkla sonuçlanmasından korktuğum için bahsettiğiniz egzersizlere bile başlamaya cesaretim yok

Cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin.

Merhaba.dun denedik ve Ilerleme kaydettik.onceden hic giris yapamamistik dun az da olsa giris yaptik.insallah boyle giderse bitecek bu sıkınti.cok tesekkur ederim desteginiz icin.

Bu asamaya geldigime inanamiyorum arkadaslar.hic baslamamis olan arkadaslarim lütfen artik ertelemeyin.biryerlerden baslayin nolur ertelemeyin.bi baslasaniz gerisi gelecrk ve basardiginizi gordukce bu bile sizi cok mutlu edecek.ve tabiki esinizi de.hadi bakalim az kaldi:))))))))))))))

Gecmis sayfalari okuyun ve burdaki arkadaslarin tavsiyelerine uyun gerisi gelir.ben de once tek parmakla basladim sonra iki parmagi kus seklinde yapip denedim bikac gun boyle devam etti sonra uc parmak kendime aparat yaptim kaleme havlu kagit sardim ve asama asama kalinlastirdim.yalniz nen prezervatifin kayganligini kullandim.tabi bunlar hemen pat diye olmadi .ilk baslarken cok agladim yapamycm dedim.o yuzden hep erteledim ama baktim ki burda yenenler de aynisini yasamis.aslinda kendimi kanitlamak istedim esime.aparat icimdeyken gosterdim esim sokkk oldu tabi.onun verdigi cesaretlede buraya kadar geldim.dualarim hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…