- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.401
Canim bence arkadaşları bu sekilde yönlendirme. Penisi aparat gibi düşünürseniz işiniz çok zor. Israrla söylüyoruz ki giriş esnasinda sevisilecek. Eşler ön sevismedeki gibi öpmeye vs. devam edecek. Hicbisey yapamiyosa erotik cumleler kuracak o anda. Ve orasi iyice isteyip acilacak boylece. Senin yonlendirdigin gibi yaparlarsa gorev gibi olur. O arada ne peniste ereksiyon kalir ne de vajinada islaklik. Ön sevisme de boşa gitmiş olur. Penisi aparat gibi düşünüp yenince yenseniz de hala yenmemis gibi ugrasir durursunuz. Zevk almaya odaklanin. Inanin işiniz cok kolaylaşacak.nefes alırken göbeğini şişir
nefesini verirken ağzını dişçiye gösteriyormuş gibi sonuna kadar aç haaahhh diye yavaşça ver
göbeğin dümdüz olsun
işte nefesi verirken
p..nişi tut ve aparat deniyormuşsun gibi dene
bir de istersen yastığın üstüne uzan
yüksekte ol biraz
bacaklarını kırarak aç
Gecmis olsun canim Allah yardimciniz olsunCanlar baya yazmıssınız okuyamadım özelden msj atanlarda olmus hepaıne cevap veremiyorum ne olur hakkınızı helal edin oğlum hasta ateslenoyor sureklı yeni birileri yardım istemiş sadece birine yazabildim diğerleri kusuruma bakmasın. Oğlum için dua edin ne olur ateşi 38.5 oluyor dusurmekte zorlanıyorum mahcup olmamak için girdim haber vereyım dedim.hayırlı gecelerr.
Canım sana bağlı aparatı evde muma peçete ve strec takarak yapabılırsın veya hazır aparatlarla nette satılıyordurCanim nefes egzersizleri ne kadar zaman suruyor ve aparatları nereden temin edebilirim
Ne kadar giriş sağladın canım ??asglseni kirmadim denedim.biraz olsgiris yaptik.destegin icn tesekkurler.
Ne kadar giriş sağladın canım ??[/QUO]
Tam kestiremiyorum ama dortte bir gibiydi onceden disari bosalirdi esim dun tamamen Iceriye bosaldi girdigini de hissettim elimle de kontrol ettim.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versimGecmis olsun canim Allah yardimciniz olsun
dert bitmiyor yani...bekardık evlenelim evlendik vaji vaji biter çocuk çocuk olur hastalık...allah hep tatlı telaşlar versin...Çok sağolun canlar. Dusmek bilmeyen bi ateşti Allahım birdaha ne bize ne başkasına yasatmasın.
Hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar
Canım geçmiş olsun.Çok sağolun canlar. Dusmek bilmeyen bi ateşti Allahım birdaha ne bize ne başkasına yasatmasın.
Hayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar
Siz hangi asamadasinizOlmuyor olmuyor offf bunalimdayim
Cok sagol canim bide bu dediklerini uygulayayim.[/QUOTE]52, member: 614531"]Öncesinde egzersiz yap.Egzersizin hemen arkasından penisi al canım.4te biri girse dahi pes etme.Ertesi günde geri kalanını yaparım deme.Dur nefes al ve deki hepsi girecek.Nefes al nefesini verirken penisi içine al.Sana tavsiyem kendini penise doğru it.Herkese tavsiye veriyorum ama durum nasıl gelişiyo die dün eşimle yaparken kendimce test ettim.Eğer penisi kendi elimle tutup yavaş yavaş penisi itersem biraz daha zor oluyor.Ama penisi elimle önce sokup sonra kendimi penise doğru itersem yani kalçamı penise doğru itersem giriş çok çabuk gerçekleşiyor denemeni öneririm cnmcım :)
Canim bence arkadaşları bu sekilde yönlendirme. Penisi aparat gibi düşünürseniz işiniz çok zor. Israrla söylüyoruz ki giriş esnasinda sevisilecek. Eşler ön sevismedeki gibi öpmeye vs. devam edecek. Hicbisey yapamiyosa erotik cumleler kuracak o anda. Ve orasi iyice isteyip acilacak boylece. Senin yonlendirdigin gibi yaparlarsa gorev gibi olur. O arada ne peniste ereksiyon kalir ne de vajinada islaklik. Ön sevisme de boşa gitmiş olur. Penisi aparat gibi düşünüp yenince yenseniz de hala yenmemis gibi ugrasir durursunuz. Zevk almaya odaklanin. Inanin işiniz cok kolaylaşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?