Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bence arkadaşları bu sekilde yönlendirme. Penisi aparat gibi düşünürseniz işiniz çok zor. Israrla söylüyoruz ki giriş esnasinda sevisilecek. Eşler ön sevismedeki gibi öpmeye vs. devam edecek. Hicbisey yapamiyosa erotik cumleler kuracak o anda. Ve orasi iyice isteyip acilacak boylece. Senin yonlendirdigin gibi yaparlarsa gorev gibi olur. O arada ne peniste ereksiyon kalir ne de vajinada islaklik. Ön sevisme de boşa gitmiş olur. Penisi aparat gibi düşünüp yenince yenseniz de hala yenmemis gibi ugrasir durursunuz. Zevk almaya odaklanin. Inanin işiniz cok kolaylaşacak.

Gecmis olsun canim Allah yardimciniz olsun

Uzın süredir giremdiğim gibi iletide alamadım.şimdi düzeldi.ben artık penisle çalışmaya geçtim ama eşimle konuşmuyoruz.parmak egzetsizlerine devam ediyorum. Tam girdirdiğim parmak hatta iki parmak girdiğim halde.dün gece yapamadım acıttım nedense olmadı tekrar denedim yok olmuyo.

nibastan, post: 38145612, member: 635677"]Uzın süredir giremdiğim gibi iletide alamadım.şimdi düzeldi.ben artık penisle çalışmaya geçtim ama eşimle konuşmuyoruz.parmak egzetsizlerine devam ediyorum. Tam girdirdiğim parmak hatta iki parmak girdiğim halde.dün gece yapamadım acıttım nedense olmadı tekrar denedim yok olmuyo.[/QUOTE]
Seni cok Iyi anliyorum psikolojik olarak rahat olmak çok onemli.ben de buyuk aparati alirken bazen tek parmagi alamiyordum.egzersizlere baslamadan önce rahatla ve en alt basamaktan basla.illaki olacak sadece o an yapamiyorsan biraz ara ver.moralini bozma sakin.

Öncesinde egzersiz yap.Egzersizin hemen arkasından penisi al canım.4te biri girse dahi pes etme.Ertesi günde geri kalanını yaparım deme.Dur nefes al ve deki hepsi girecek.Nefes al nefesini verirken penisi içine al.Sana tavsiyem kendini penise doğru it.Herkese tavsiye veriyorum ama durum nasıl gelişiyo die dün eşimle yaparken kendimce test ettim.Eğer penisi kendi elimle tutup yavaş yavaş penisi itersem biraz daha zor oluyor.Ama penisi elimle önce sokup sonra kendimi penise doğru itersem yani kalçamı penise doğru itersem giriş çok çabuk gerçekleşiyor denemeni öneririm cnmcım :)

52, member: 614531"]Öncesinde egzersiz yap.Egzersizin hemen arkasından penisi al canım.4te biri girse dahi pes etme.Ertesi günde geri kalanını yaparım deme.Dur nefes al ve deki hepsi girecek.Nefes al nefesini verirken penisi içine al.Sana tavsiyem kendini penise doğru it.Herkese tavsiye veriyorum ama durum nasıl gelişiyo die dün eşimle yaparken kendimce test ettim.Eğer penisi kendi elimle tutup yavaş yavaş penisi itersem biraz daha zor oluyor.Ama penisi elimle önce sokup sonra kendimi penise doğru itersem yani kalçamı penise doğru itersem giriş çok çabuk gerçekleşiyor denemeni öneririm cnmcım :)[/QUOTE]
Cok sagol canim bide bu dediklerini uygulayayim.

misafirden ara bulup yazdım..günde bir kez bakıp okuyorum sadece...vakit çok yok...keşke misafirim olmasaydı ama hayır diyemezdim...nasıl deneme yapacağım bilmiyorum...1 ayım daha gidecek sanırım

Cok sagol canim bide bu dediklerini uygulayayim.[/QUOTE]
Bugun denedik once egzersiz yaptim sonra esimle.alttayken daha rahatim yerlestirdikten sonra kalcami esime dogru kaldirdim yarisini aldim hic acimadi yanmadi inanamadim girmedi galiba dedim ama kontrol ettim girdi hepsini bile cok rahat alabilirdim ama esim bosaldi sertlik gidince orda kaldı.pes etmek yok denemelere devam:)

kesinlikle yorumunuza katılmıyorum
maviay ın söyledikleriyle korkumu yendim

vajinusmus hastaları daha penisi nasıl içeri alacaklarını düşünüyorken,
hangi vajinusmuslu ilk birleşmelerde zevk alabilmiştir ki

konuştuğum birçok kişi (vajinusmus u yenenler) en erken 1 ay sonra zevk alan varken!!!
herkesin tek bir endişesi var:
- penisi içeri alabilecek miyim??? diye
önce bu korkunun kırılması lazım
beyin bu kadar kilitliyken ilk aşamada zevk alana selam söyleyin
zaten o kadar mantıklı düşünebilseydik,
hiçbirimiz bu problemi yaşamazdık

benim için çok faydalı olduğu için
maviay a
teşekkürü borç bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…