- 1 Kasım 2014
- 52
- 29
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.421
Az egzersiz yaptim dimdi es denemesi oda olmuo eşimde bende artik usandik[/canım benı usanmak yok vajı onu ıstıyor üstüne gıt denemelere egzersıze devam oluyor înan kı oluyor
Yorumuma katilmayabilirsin ki:) O unlemler falan noluyor onu anlamadim. Bu arada aleykum selam. Cunku ilk gecede zevk alan selam soyledigin kisi benim. Ve benim egzersiz yaptigim donemde benden once yenen arkadaslarim. Maviay arkadasimiz hala egzersiz yapiyor doktora gidip yendigi halde. Cunku sorun penisin iceri girmesinde degil, kafada bitiyor. Zevke odaklansa bircok kisi daha erken yenecek ve yendikten sonrasi daha keyifli olacak. Iyi geceler size.kesinlikle yorumunuza katılmıyorum
maviay ın söyledikleriyle korkumu yendim
vajinusmus hastaları daha penisi nasıl içeri alacaklarını düşünüyorken,
hangi vajinusmuslu ilk birleşmelerde zevk alabilmiştir ki
konuştuğum birçok kişi (vajinusmus u yenenler) en erken 1 ay sonra zevk alan varken!!!
herkesin tek bir endişesi var:
- penisi içeri alabilecek miyim??? diye
önce bu korkunun kırılması lazım
beyin bu kadar kilitliyken ilk aşamada zevk alana selam söyleyin
zaten o kadar mantıklı düşünebilseydik,
hiçbirimiz bu problemi yaşamazdık
benim için çok faydalı olduğu için
maviay a
teşekkürü borç bilirim...
Gzersizlerde hangi asamadasin.moralini bozma arkadasim insallah olacak.Az egzersiz yaptim dimdi es denemesi oda olmuo eşimde bende artik usandik
Ben 1,5 senedir bunu yasiyorum.esime de bana da tam bikkinlik gelmistiki egzersizlere yogunlastim ve insallah sona cok az kaldi.esim de bile yenilenme goruyorum.sadece biraz daha kendimize zaman ayirip bu sorunun ustune gitmek gerek.E
Gzersizlerde hangi asamadasin.moralini bozma arkadasim insallah olacak.
Canim umidini kaybetme. Hep bu sıkıntının ustune git. Beyin duz mantık calisiyor unutma. Yenecegim de ve beynini inandirmaya çalış. Sakın usanma, erteleme. Imtihandasin canim. Yenmeye çabala. Allah yardimcin olsun. Denerken soracagin seyler olursa yazabilirsin ozelimden de.Az egzersiz yaptim dimdi es denemesi oda olmuo eşimde bende artik usandik
Hayir canim.Ark benım sayfa hep hata verıyor sızlerde de oylemı
Yorumuma katilmayabilirsin ki:) O unlemler falan noluyor onu anlamadim. Bu arada aleykum selam. Cunku ilk gecede zevk alan selam soyledigin kisi benim. Ve benim egzersiz yaptigim donemde benden once yenen arkadaslarim. Maviay arkadasimiz hala egzersiz yapiyor doktora gidip yendigi halde. Cunku sorun penisin iceri girmesinde degil, kafada bitiyor. Zevke odaklansa bircok kisi daha erken yenecek ve yendikten sonrasi daha keyifli olacak. Iyi geceler size.
Ben dakıkada bır tekrar tekrar Sıfre gırıyom sınır bozucuHayir canim.
ünlemin herhangi kötü bir anlamı yoktu
vajinusmus problemini yaşayanların duygusunu anlatmaya yarayan bir ifadeydi
niye şahsınıza alındınız ki ünlemleri
kötü bir şey demedim ki
hele şuan 5 aralık Mevlana töreni izliyorken kimseye ünlemle sataşacak halim yok
burası güzel ve dost bir ortam
maalesef vajinusmuslular için sorun penisi içeri alabilecek miyim de
yoksa ben vajinusmus olduğum halde yıllardır zevk konusunda problem yaşamayan biriyim
tek sorunum penisi içeri alamamakta-ydı
gerçekten de sizinle de diğer zevk alan arkadaşlarınızdan da faydalanmak isterim
çünkü benim görüştüklerim böyle bir durum yaşamamışlar
ne güzel siz şanslı azınlıktasınız
ne kadar süre egzersiz yaptınız
bu problemi kaç yıldır yaşıyordunuz
merak ettim, iyi geceler diliyorum
hepimiz aynı taraftayız, ünlem nokta parantez
sıkıntının boyutuna göre değişiyor hepsi bu
Ne bileyim ben yorumunuzu dostca bulmadim, zevk alan varsa benden selam söyleyin vs. cok agresifce geldi bana. Her neyse canim, burasi dostca bir ortam evet. Herkes birbirine yardımcı olmaya calisiyor bosver unutalim. Ben 4 yıl cektim bu sikintiyi canim. Uzadi, cunku araya hamilelik bebek bakimi vs. girdi yenmeden. Ilk iliskidw zevk aldim inan bana. Kendini buna odaklaman lazım. Keske ayrintili anlatabilsem vakit olsa da. Ama inanmiyorsun ki kuzum:)ünlemin herhangi kötü bir anlamı yoktu
vajinusmus problemini yaşayanların duygusunu anlatmaya yarayan bir ifadeydi
niye şahsınıza alındınız ki ünlemleri
kötü bir şey demedim ki
hele şuan 5 aralık Mevlana töreni izliyorken kimseye ünlemle sataşacak halim yok
burası güzel ve dost bir ortam
maalesef vajinusmuslular için sorun penisi içeri alabilecek miyim de
yoksa ben vajinusmus olduğum halde yıllardır zevk konusunda problem yaşamayan biriyim
tek sorunum penisi içeri alamamakta-ydı
gerçekten de sizinle de diğer zevk alan arkadaşlarınızdan da faydalanmak isterim
çünkü benim görüştüklerim böyle bir durum yaşamamışlar
ne güzel siz şanslı azınlıktasınız
ne kadar süre egzersiz yaptınız
bu problemi kaç yıldır yaşıyordunuz
merak ettim, iyi geceler diliyorum
hepimiz aynı taraftayız, ünlem nokta parantez
sıkıntının boyutuna göre değişiyor hepsi bu
Ne bileyim ben yorumunuzu dostca bulmadim, zevk alan varsa benden selam söyleyin vs. cok agresifce geldi bana. Her neyse canim, burasi dostca bir ortam evet. Herkes birbirine yardımcı olmaya calisiyor bosver unutalim. Ben 4 yıl cektim bu sikintiyi canim. Uzadi, cunku araya hamilelik bebek bakimi vs. girdi yenmeden. Ilk iliskidw zevk aldim inan bana. Kendini buna odaklaman lazım. Keske ayrintili anlatabilsem vakit olsa da. Ama inanmiyorsun ki kuzum:)
Tarziniz cok farkli bilmenizi isterim. Ben de size mutluluklar dilerim. Arkadaşlar kusura bakmayin laf uzadi.önyargı kötü bişeydir:)
agresifçe!!! ne münsebet! bak yine ünlem:)
senin süreç çok çok farklı gelişmiş, inanmamak gibi bi cehaletim olamaz, niye inanmıyayım
ama çoğunluğun ilk aşamada zevk almadığını benden daha iyi biliyorsundur, çünkü bu psikolojik bir rahatsızlık
niyetim konuyu başka yere kaydırmak olamaz, bir insana bile birinin bir satırlık faydası oluyorsa Alah razı olsun
ben bu sıkıntıyı çokkkkk uzun süre çektim, liseden beri eşimle sevgiliydik, halen daha dehşet zevk alırım
ama ilişki olamadı, artık tek bir derdim vardı onu başarmak ve nihayet başardım
herkes için yorucu bir süreç, senin dediğin inanki en ideali ama emin ol hiçbirimizin psikolojisi o kadar iyi değil
biz henüz emekleme aşamasındayız, en azından özelden görüştüğüm arkadaşlarım adına konuşayım
elbet koşacaz ama hele bir yürüyelim diyoruz
güzel Allahım evladınla eşinle mutlu bir ömür nasip etsin. atlattığın halde yardımcı oluyorsun ne güzel. Allah razı olsun
burası herkesin faydalandığı bir platform, konuyu dağıtmak hoş olmaz.
ben sadece bana çok faydası olduğu için yorum yazma gereği duydum.
Canim aslinda sitede cok moralim bozuldu yazmayacaktim ama bildirim geldi yardim etmek istedim. Canim gunde su kadar egzersiz yapacaksin diye davranışçı doktorlarin dedigi gibi bir kural yok. Onemli olan senin oraya aparatin veya parmagin girebildigini ve sana birsey olmadigini gorup rahatlaman icin yapiliyor egzersiz. Gecenlerde okudugum bir makaleye gore, aslinda bu aparatlar vajinal dilatör degil. Dilator genisletici demek fakat bu aparatlar vajina genisletmiyor. Zaten iliskiye girdikce daha rahat hissedeceksin kendini, egzersizle degil ilskiyle daha rahat hale gelecek vajinan. Bu bir süreç. Bu aparatlarla veya parmakla calismamizin asil nedeni, orada yer oldugunu, oraya penis boyutunda birseyin girebildigini ve acimadigini tecrübe edip, beynimize bunu gostermek. Egzersizi gunde ne kadar yaptigin degil, yapip yapmadigin onemli canim. Bazen az yaparsin bazen cok. Ama o gun kendine koydugun hedefi, yani mesela bugun iki parmak veya penisten bir küçük aparati icime alacağım hedefine ulasman onemli. Ben bu konudaki atastirmalarima ve kendi yasanmisligima dayanarak boyle dusunuyorum tatlim. Mantikli gelirse uygularsin. Allah yardimcin olsun.Yenen arkadaslarim bisey sorcam.es denemelerine gectim aparat almada hicbir sıkıntı yok.egzersizlere de devam etcem ama acaba gunde ne kadar egzersiz yapayim onceden bir saat yapiyodum.azaltirsam basa donerim diye korkuyorum.uzun sure egzersiz yspinca zarar verir miyim diye de korkuyorum acikcasi..
Canim genel muayeneye ne icin gittigini bilmiyorum ama esinle yenmeden vajinal ultrasona girme derim. Iyice yenip rahatlayinca gir aciliyeti yoksa. Aksi takdirde orada kastigin icin psikolojin kotu etkilenebilir.Bi sorum daha var. Gizlice okurken bu soruyu da sorsa birisi derdim hep.aslinda egzersiz lere gec baslamamdaki bi neden de kizlik zari bozulur mu tereddutuydu.burdan aldigim cesaretle esimi karsima aldim konustum bak ben bunu yenmek istiyorum egzersizlerde bozulabilir sen de yanimda ol dedim.takmistim cunku illada gorsun diye.zaten hep bu dusunceler yuzunden bu hale geldim.esim dediki ben sana guveniyorum sen basla aramizda asla oyle bi problem olmaz.zaten bu konusmadan sonra doktora gittik zarin duruyor bozulmsmis dedi.amaaaan dedim ne zarmis be evlendim hala altin kafesteki kus gibi korumaya calisiyorum.icim rahatlamisti ve tam gaz basladim egzersizlere.hala da ivime o kadar buyuk seyler girdi ama kan falan gelmedi.esimle denerken cok az bi kirmizimsi akinti geldi.persemve genel muayeneye gitcemzar olunca yapmiyorlar bozulmustur umarim. Ne dersiniz arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?