Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ii geceler,:) bişey sorcm yeşim yerkoç isminde doktora tedavi olan yada duyan bilen var mı tedavi ücreti ne kadar :/ çünkü kendi kendime çabalsyıp sonuç alamamktn yoruldum bebek istyrum artık
Sonuc alamayacak birsey yok canim. Cabalamaya devam edersen olacak Doktora gitmeye kesin karar vermeden once kendine bir hafta ver kararli egzersiz icin. Buradan da birinden duzenli yardim iste takildigin yerde sorman icin. O bir haftada yenemezsen ondan sonra doktor arayisina gir olmaz mi. Doktor sihirli degnek kullanmiyor ki. O da aparat yada parmak egzersizi odev veriyor. Biz yendiysek sen de yenersin burada. Ama kendine hic ama hic guvenmiyosan,kendi kendime yapamam diyosan o zaman bilemem. Ama bunu demeden once unutma ki bu sikintinin cozumu egzersiz.

Cok tesekkur ederim canim.verilen bilgiler benim icin cok degerli.zamsn ayirip yardimci olan herkesten Allah razi olsun. Kimseye anlatamadiklarimizi burda anlatmak ve tavsiye almak,yalniz olmadigimizi gormek cok guzel.sonucta burda kimse uzman degil.kim nasil fayda gormusse onu paylasiyor insanlar faydalansin diye

Arkasdlar bisey sorucam son es denememde ucu girmisti demistim sonra adet oldum zaten ama adetim cok yogun ped dayanmiyor birde parcaciklar oluyor pihti gibi hic basiniza geldimi boyle bisey

Arkasdlar bisey sorucam son es denememde ucu girmisti demistim sonra adet oldum zaten ama adetim cok yogun ped dayanmiyor birde parcaciklar oluyor pihti gibi hic basiniza geldimi boyle bisey
Onunla ilgili bişey değil canım ben evlenmeden once her ay o şekilde oluyordum doğumdan sonra degıstı daha az ve sancısı daha az olmaya basladım

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum siteye sadece bi şey paylaşmak istedim belki faydası olur diye. Özür dileyerek yazıyorum o ilk giriş anında acı hissettiğinizde mesela yarısındayken falan öpüşün dikkatiniz dağılıyo ve rahatlıyosunuz farkında olmadan oluyo tabi anlattığım kadar basit değil ama bence faydalı

Bu sitenin çok çok eski üyelerindenim, başlığı da bayağıdır takip ediyorum ama annemle ablam üye olduğu için açık açık yazamadım yeni üyelik almak durumunda kaldım. Bana da bir akıl verin lütfen

7,5 aylık evliyim ama eşimle birlikte olamıyoruz. İlk denemede olayın ciddiyetini anlayamadım, meğer kendimi fena kasıyormuşum ve izin vermiyormuşum ama bunun bir sorun olduğunu düşünmedim ve yattık uyuduk. Takip eden 2gün boyunca eşim benimle hiç konuşmadı neredeyse 48 saatin tamamı ağlaya ağlaya evde dolanarak geçti. Konuşmaya çalışıyorum derdimi anlatmaya elimde olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama yok dinlemiyor beni. Çıktım sokaklarda boş boş gezdim, düşündüm taşındım, netten araştırdım durdum. Bu durumun normal olduğunu, herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu gördğm fakat gelin görün ki bizimkine anlatamıyorum (( 2 gün sonra bir şekilde konuştuk derdimi anlattım düzelmeye başladı aramız. Ama bu olay yüzünden ben bir daha denemeye korkar oldum. Ya olmazsa ya yine aynı olursak diye düşünmekten sonraki 3-4 denemede de başarısız oldum

7. ayımız neredeyse bitecek, biz ya 5 ya 6 kez denedik. Artık sevişmek için bile yaklaşmıyor bana. Ben adım atınca da bir şekilde şakalaşmayla ya da başka şekilde kesiyor. Hayal kırıklığına uğramaktan mı korkuyor yoksa artık beni istemiyor mu anlayamıyorum Hiç bir özelimiz de yok zaten işten 8gibi geliyor, yemek yer yemez hemen internete oyun başına kaçıyor. Ne 2 dakika sohbetimiz var ne cinsel yaşamımız...Ev arkadaşı olduk resmen. Parmak egzersizi yapmaya başladım burayı okumaya başladıktan sonra,, 2 parmak olmuyor ama tek parmakla yapabiliyorum. Ama eş denemesini nasıl yapayım yanıma yanaştığı yok ki

Çok üzülüyorum çok sıkılıyorum hiç bir paylaşımımız kalmadı evimi özlüyorum. Hiç bir şey anlamadım evlilikten. Keşke sabah uyandığımda annemin babamın evinde olsam, bunların hepsi rüya olsa diyorum . Ne yapacağım ben ?

Canim benim uzulme dicem ama biliyorum hic kolay deil den sen ol sakin erteleme bu durumu esine anlatmaya calis.Ben 2 yil erteledim halende basarmis deilim ama ilk zamanki gibide deilim cok ilerleme kaydettim ve inaniyorumki basaricam.Sende azimli ol dusunerek kendini daha fazla yipratma burda tecrubeli arkadaslar sna muhakkak yazicaklardir.

Bende evliliğimin ilk 3 ayı magfoldum bu konudan dolayı hep ağlıyordum çünkü tam ilişki için hazırlanıyrum yatağa giriyoruz ve ben yapamıyordum ;(( psikolojik tedavi aldım parmak egzersizleri filan düzeldim ama şuan bile eşimin dokunmasını istemiyorum huylanıuprum ilişkiye girerken eşimi tutuyorum ve ben tedaviyi yarımda bıraktığım için eşimin dokunmasına izin vermiyorum tedaviyi tam alsaydım dokundururduö

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben de azmediyorum eşim biraz yardimci olsa yenecegim belki ama yok

esinin tutumu nasıldi canim sogukluk var miydi benimki gibi

Benim eşimde ara sıra kızıyordu hatta iliskiden soğudu işte sen kafanda bitireceksin düşünme ben hangi doktora gitsm şuan doluyuz sizi daha sonra alabiliriz tedaviye diolardı ben çok üzülüyodum işte tedavi gördüm şuan bile çok yenmiş değilim ama eskiye göre iyi diyebilirim

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ben de azmediyorum eşim biraz yardimci olsa yenecegim belki ama yok

esinin tutumu nasıldi canim sogukluk var miydi benimki gibi
Yani evet esini destegi cok onemli.Tabiki ilk zamanlarda soyleniyordu yani kucucuk kizlar yapiyo bukadr korkucak ne var olum yok ucunda diyordu taki ben budurumun bir psikolojik hastalik oldunu anlatana kadar.Ben parmak eksersizleri yapamiyorum ama esim ile calisiyorum saolsun destekcim hep beni motive ediyor ve bayagi ilerledim diyebilirim yarisi kadar onceden bana dokununca bagiriyordum Ama esinide anlamaya calis erkek nede olsa.Kararli ol ve azmet unutma yalniz deilsin

son paragrafınız o kadar sızlattı ki içimi...ben de böyle hisler içindeydim...eşim anlayışlıydı bu konuda her zaman ama başka başka problemlerm oldu hem de bir ay iki ay değil tam bir yıl...çok şükür şimdi iyiyiz ben den hala sorunu çözemedim..sizin için de dua ettim taaaa gönülden kendim için de ve herkes için...inşallah tez zamanda kurtulursun....eşine burada yazılanları da okut belki seni daha iyi anlar...tek olmadığını bilir..durumun farkına varır...rabbim yar ve yardımcın olsun...sevgiler

Haklisin canim ben de basta hayal kırıklığı na uğradı o yuzden böyle davranıyo diyordum anlamaya çalışıyorum onu amahic bbirsey yapmadgni gorunce üzülüyor insan. Alisamiyorum evlilige evime bir turlu. İnşallah hep birlikte su lanetten kurtulacagiz

Çok cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Allah kimsenin basina vermesin evinde huzurunu kaçırmasin.

Yazdıklarımın uzerinden biraz zaman gecinc okuturum iyi fikir aslında. Belki biraz biraz anlamaya calisir beni de sadece bana özel bir durum olmadığını anlar :/

Canim burada yazilanlari esine de okut daha bilincli bir sekilde yaklasmasini sagla bu durumun senin elinde olmadigini anlarsa sana olan tutumunun duzelecegini dusunuyorum once bilinclenmeli ki bu surecte sana destek olsun cunku es destegi cok onemli egzersizler sirasinda seni motive etmeli sende duzenli egzersiz ve kararlilikla bu isin ustesinden gelirsin Allah'ın izniyle

ben eşimle paylaşıyorum bazen buradakileri...tek değilim bana ait bir şımarıklık çocukluk kapris korku ya da hastalık değil...bu normal...ve herkesin başına gelebiliyor...anlayışlıydı eşim ama buradaki başarılardan bahsetmek ona da bana verdiği gibi umut verdi...o da ben de deneyimsizdik bir de bu korku eklendi yaşamımıza...zehir gibi bir ilk yıl geçirdim...nasıl unuturum hiç bilmiyorum...belki rabbim bir bebek nasip eder...yuvamıza bir renk bir ses gelir...deriz geçmişe mazi derler... :)

eşin yaptığı yanlışı farkettiğinde seni daha iyi anlayacak...bi doktora bile gidecek olsanız ikinizle terapi yapmak isteyecektir..tek kişilik sorun değil bu...öyle olsa tek başına çözebilirdi insan..yani tek başına egzersiz yapmakala çözülürdü mesela...ama çift kişilik bir süreç evlilik cinsel yaşam...başımıza kötü şeyler geldi..belki bir sınav...sabretmeli..ama şu da bir gerçek ki yaşam devam ediyor ve geçen zaman asla geri gelmiyor...biz her anımızı bu kabus bitsin diye düşünerek geçiriyoruz ister istemez...ama bu sırada başka güzel şeyleri de görmüyor duymuyor hissetmiyoruz...güçlü olmak gerekiyor demek ki...ve yenmek yenmek yenmekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…