- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.461
Burdan cevaplayabilirim.merhaba.tamam beklerim cevabını :)
şu mesajında yazdığını ayrıntılı bahseder misin demiştim...hani popoyu eşe doğru kaldırmak diye bişeyden bahsetmişsin...yanlış hatırlamıyorsam...faydası oldu demişsin...tam olarak anlaymadımBurdan cevaplayabilirim.merhaba.
Ben altta daha rahat oluyorum.denerken alttaydim popomun altina yastik koydum.ucu girince esim bosalmaya basladi bende onu beklemeden kendimi esime dogru ittim ve boylece giris kolaylasti.bu benim icin buyuk bir adim cunku onceden kendimi geri cekerdim esim zorlanirdi.ikimizin cabasiyla birlesme oldu diyebilirim.şu mesajında yazdığını ayrıntılı bahseder misin demiştim...hani popoyu eşe doğru kaldırmak diye bişeyden bahsetmişsin...yanlış hatırlamıyorsam...faydası oldu demişsin...tam olarak anlaymadım
Ben aynı şekilde hamile kalmıştım aman dikkat:)Ben all
Ben altta daha rahat oluyorum.denerken alttaydim popomun altina yastik koydum.ucu girince esim bosalmaya basladi bende onu beklemeden kendimi esime dogru ittim ve boylece giris kolaylasti.bu benim icin buyuk bir adim cunku onceden kendimi geri cekerdim esim zorlanirdi.ikimizin cabasiyla birlesme oldu diyebilirim.
Canim cok vaktim yok her zaman giremiyorum bahsetyigim sayfalara bakarsan yardimci olur sana.Bana da yardim edermisiniz
Derken?eeee yani?
Kafanizdaki soruyu daha aciklayici sorarsaniz yardimci olabilirim?ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?