Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inançlı olmak süreci daha kolay geçirmeye yarıyor aslında...yani dini inanç kastım...o zaman eşler birbirini daha iyi anlıyor...yani allahın nasibi ise sabretmeli ama çaba da sarfetmeli diyor kişiler...ve birbirne destek oluyor...evliliğe çocuk diye bakmanın da yanlış olduğunu da düşünüyorum...öyle olur ki çocuk nasip etmez yaradan bu da başka bir sabır sınavındır...yani hayat tek gündür o da bugündür...kıymeti bilmek lazım...bugün nasibimize düşen neyse ona şükretmek gerek...insanın ömrü iyiliklere şükür zorluklara sabır ve çaba ile geçiyor kısacası

Ben all
Ben altta daha rahat oluyorum.denerken alttaydim popomun altina yastik koydum.ucu girince esim bosalmaya basladi bende onu beklemeden kendimi esime dogru ittim ve boylece giris kolaylasti.bu benim icin buyuk bir adim cunku onceden kendimi geri cekerdim esim zorlanirdi.ikimizin cabasiyla birlesme oldu diyebilirim.

Ben aynı şekilde hamile kalmıştım aman dikkat:)

Selamlar.

1,5 yil ceken ve sonra vajinusmusu 4. gun yenen, bu topikteki 2 kisinin de yenmesine yardim eden eski vajinismusluyum. Aslinda hala tam olarak iliskiye giremesem de isteyince girebiliyorum.

Oncelikle sunu belirteyim arkadaslar vajinusmusu ustte daha rahat yenersiniz. Kontrol sizde oluyor cunku caniniz yaninca bekleyebilirsiniz. Ama esiniz ustte olursa durdurmaniz zaman alir daha tedirgin olursunuz.

Duvara carpma hissi geldiginde penisi asagi dogru ittirin. Cunku o yanlis yone gittigini gosterir. Giristeki az yanmaya biraz kaylanabilirseniz devaminda hicbir sey hissetmiyorsunuz. Olup olmadigini anlamiyorsunuz bile.

Inanmakta bitiyor is. Kendinize guvenin. Ben parmakla basladim aparat hazirladim sonra bunu yapabiliyorsam onu da yaparim dedim 4. Gun bitirdim isi.

Zor degil. Korkmayin. Cesaret azim ve kendine guven ile 2 gunde yenenler var bu illeti.

Bu topige cok takildigimda liste hazirliyordum. Simdi yapan var mi bilmiyorum ama lutfen vajinusmusu yenenler ve egzersiz yapanlari ayirdiginiz bir liste yapin. O listeye girmek icin daha cok calisiyor vajili dostlar. Benim cok vaktim olmadigimdan artik yardim edemiyorum.

Ama isin sirri azim guven cesarette...

Herkese basarilar...

12587. sayfaya bakarsaniz yendigim gun attigim mesaj o sayfada. Ondan sonraki sayfalara da bakarsaniz listelerimi ve yolladigim pozisyon fotograflarini bulabilirsiniz.

1283. Sayfada da daha once hazirladigim listeler var. Hazirlamak isteyen gonulluye ornek olabilir. Cok aramayin diye ben aradim sizler icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…