- 7 Aralık 2014
- 133
- 38
- 43
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.481
Daha once konuyu takip etmediniz sanirim. Kegel egzersizi, parmak egzersizi ve aparat egzersizi var. Onlardan bahsediyorum.burdaki konu ne ? siz egzersizden bahsediosunuz ??
Aslinda başta hissettigin yanmaya biraz katlanabilsen devaminda girip girmedigini anlamiyorsun bile.Ben 1 aylik evliyim egzersiz falan yapmiyorum ama esim cok yardimci oluyor birlikte cabaliyoruz ucu girdikten sonra ben kasiyorum kendimi itiyorum esimi
Tamam. Denerken ustte ol ve esine arkani don. Yani ustte yuzun donuk nasil duruyorsan arkan donuk de oyle dur.Bu gece tekrar deniycem olmazsa bende egzersizlere basliycam
Bu cok onemli zaten. Parmak egzersizlerinde o gordugun yeri hissederek anliyorsun. Yonunu dogru buluyorsun sonra. O bosluga girdigi an aci falan kalmiyor.Az once netten resimlerine baktim gercekten kisacik bir yeri dar gerisi kocaman boslukmus bugun bunlari da bilerek tekrar deniycem
Rica ederim :)Cok teşekkür ederim hepinize bu sefer tarif ettiklerinizi uygulayip deniycem aynen oyle yon bulamiyoruz bizesim diyor ki duvar gibi aslinda kendisinin gitmesi lazim diyor onunda ilk deneyimleri benimle oldugundan o da bilmiyor :)
Evet popo tarafina dogru ittireceksin bekle sana pozisyon fotosu koyacagim.Ucu girince penisi popoma dogrumu bastiricam canim
ya ben kaç kez başldm bu egzerszlere ama hep aynı yerde takılıyorum iki parmktn sonrası gelmyo denemeye geçyorum başarısz oluyorum yine başa dönyrum ara veryorm egzerslri düzenli yapmk çk önemli sanrm ama ben günde bir bazen iki günde bir denyorm hep iki parmktn birazck daha kalınlştryrum bi türlü girmiyo apart canm sıkılıyo iki gün sonra tekrr denyrm yine girmyo sürekli böle oluyo egzrszlrmSonuc alamayacak birsey yok canim. Cabalamaya devam edersen olacakDoktora gitmeye kesin karar vermeden once kendine bir hafta ver kararli egzersiz icin. Buradan da birinden duzenli yardim iste takildigin yerde sorman icin. O bir haftada yenemezsen ondan sonra doktor arayisina gir olmaz mi. Doktor sihirli degnek kullanmiyor ki. O da aparat yada parmak egzersizi odev veriyor. Biz yendiysek sen de yenersin burada. Ama kendine hic ama hic guvenmiyosan,kendi kendime yapamam diyosan o zaman bilemem. Ama bunu demeden once unutma ki bu sikintinin cozumu egzersiz.
Inşallah :)Anladim canim insallah bu soylediklerini uyguluycam yarin guzel haberler veririm insallah :)
Hergun denemen lazim. Ben basta serce parmagimi bile alamiyordum. Canim yandi biraktim. Sonra bu isi basaracagim herkes boyle basarmis baska carem yok dedim ve ayni gun icinde orta parmaga kadar geldim. Nasil bir aparat kullaniyorsun?ya ben kaç kez başldm bu egzerszlere ama hep aynı yerde takılıyorum iki parmktn sonrası gelmyo denemeye geçyorum başarısz oluyorum yine başa dönyrum ara veryorm egzerslri düzenli yapmk çk önemli sanrm ama ben günde bir bazen iki günde bir denyorm hep iki parmktn birazck daha kalınlştryrum bi türlü girmiyo apart canm sıkılıyo iki gün sonra tekrr denyrm yine girmyo sürekli böle oluyo egzrszlrm
Okudugum kitapta hergun 5 kere deneyin diyordu,yenebilmek icin azcik hırs gerek ;onca derdim var, bide vajinusmusla ugraşamam ,yeter artik bu ne beeeya ben kaç kez başldm bu egzerszlere ama hep aynı yerde takılıyorum iki parmktn sonrası gelmyo denemeye geçyorum başarısz oluyorum yine başa dönyrum ara veryorm egzerslri düzenli yapmk çk önemli sanrm ama ben günde bir bazen iki günde bir denyorm hep iki parmktn birazck daha kalınlştryrum bi türlü girmiyo apart canm sıkılıyo iki gün sonra tekrr denyrm yine girmyo sürekli böle oluyo egzrszlrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?