Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben 1 aylik evliyim egzersiz falan yapmiyorum ama esim cok yardimci oluyor birlikte cabaliyoruz ucu girdikten sonra ben kasiyorum kendimi itiyorum esimi

Ben 1 aylik evliyim egzersiz falan yapmiyorum ama esim cok yardimci oluyor birlikte cabaliyoruz ucu girdikten sonra ben kasiyorum kendimi itiyorum esimi
Aslinda başta hissettigin yanmaya biraz katlanabilsen devaminda girip girmedigini anlamiyorsun bile.

Yalniz sunu soyliyeyim egzersizlerden kotkma. Ben.evliligimin basinda egzersiz yapmadim her iliski denemesi husrandi. Ne zamanki cesaret edip egzersize basladim 4 gunde yendim. Bu isin basariai egzersizden geciyor. Cunku vajinani taniyorsun. Giris yolu nasil bir yapida onu biliyorsun. Ve bunlari yapabiliyorsam iliskiye de girerim diye cesaret geliyor ve sonunda iliskiyi de basarabiliyoraun. Yrnenlerin hepsi egzersizle yendi. Ne yapip edip egzersizlere baslaman lazim.

Bu gece tekrar deniycem olmazsa bende egzersizlere basliycam
Tamam. Denerken ustte ol ve esine arkani don. Yani ustte yuzun donuk nasil duruyorsan arkan donuk de oyle dur.

Vucudunu biraz one eğ. Elinle penisi tut ve vajina girisine getir. Sonra derin nefes alip ver ve penisi elinle ittirirken bir yandan da ikinmaya basla. Eger yanma hissedersen bekle derin nefes al tekrar devam et.

Eger duvara toslamis hissi yasarsan aci da yasarsin. Bu dogru yone gitmedigini yukari dogru ittigini gosterir. Popona dogru ittirmeye calis. Yanma artarsa dogru yoldasin. Zaten cok kisa sure sonra uyusuyor hicbir sey hissetmiyorsun kanala giriyor. Sen hissetmezsin ama esin tamaminin girip girmedigini hisseder.

Kolay gelsin.

Az once netten resimlerine baktim gercekten kisacik bir yeri dar gerisi kocaman boslukmus bugun bunlari da bilerek tekrar deniycem
Bu cok onemli zaten. Parmak egzersizlerinde o gordugun yeri hissederek anliyorsun. Yonunu dogru buluyorsun sonra. O bosluga girdigi an aci falan kalmiyor.

Vajinusmuslularin aci cekmesinin sebebi yonu dogru tutturamamak. Yukari degil popoya dogru asagi ittirirseniz hepsi hallolacak. Yanma hissedip korkup cekilme. Ustune git.

Cok teşekkür ederim hepinize bu sefer tarif ettiklerinizi uygulayip deniycem aynen oyle yon bulamiyoruz biz esim diyor ki duvar gibi aslinda kendisinin gitmesi lazim diyor onunda ilk deneyimleri benimle oldugundan o da bilmiyor :)

Cok teşekkür ederim hepinize bu sefer tarif ettiklerinizi uygulayip deniycem aynen oyle yon bulamiyoruz biz esim diyor ki duvar gibi aslinda kendisinin gitmesi lazim diyor onunda ilk deneyimleri benimle oldugundan o da bilmiyor :)
Rica ederim :)

O zaman is sana dusuyor :) unutma ucu girdikten sonra asagi dogru ilerle :)

Ciftin oldugu pozisyonda esin yatacak sirt ustu sen ustunde boyle deneyeceksin.

Diger resim de vajinanin yonunu anlaman icin.

Fark ettiysen penis yukari giderse duvara carpar. Asagi giderse yon bulur.

Eklentiler

• 2014-12-07-18-08-20.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 103
  • 2014-12-07-18-08-57.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 89
ya ben kaç kez başldm bu egzerszlere ama hep aynı yerde takılıyorum iki parmktn sonrası gelmyo denemeye geçyorum başarısz oluyorum yine başa dönyrum ara veryorm egzerslri düzenli yapmk çk önemli sanrm ama ben günde bir bazen iki günde bir denyorm hep iki parmktn birazck daha kalınlştryrum bi türlü girmiyo apart canm sıkılıyo iki gün sonra tekrr denyrm yine girmyo sürekli böle oluyo egzrszlrm

Hergun denemen lazim. Ben basta serce parmagimi bile alamiyordum. Canim yandi biraktim. Sonra bu isi basaracagim herkes boyle basarmis baska carem yok dedim ve ayni gun icinde orta parmaga kadar geldim. Nasil bir aparat kullaniyorsun?

Okudugum kitapta hergun 5 kere deneyin diyordu,yenebilmek icin azcik hırs gerek ;onca derdim var, bide vajinusmusla ugraşamam ,yeter artik bu ne beeededigim gun, eşimle yapabilmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…