Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hergun denemen lazim. Ben basta serce parmagimi bile alamiyordum. Canim yandi biraktim. Sonra bu isi basaracagim herkes boyle basarmis baska carem yok dedim ve ayni gun icinde orta parmaga kadar geldim. Nasil bir aparat kullaniyorsun?
muma peçete sarıp streçleyp iyice yağlyıp öyle çalışyrum :/ ben ilk başldğmda kulak çubğyla başlyp 15 dakkda orta parmktn daha kalın bi aparta geçtm sonra biraz cnm yanarak iki parmk ama üç parmk kalınlğnda apart bi türlü girmyo ve denemye geçtğmzde iki parmk zor gryo p.. hiç girmz diye düşünyrm ve egzersz yaparken perine kısmının gerildğni hissedyrum ve p.. kesin orayı yırtar diye çk korkuyrum

Okudugum kitapta hergun 5 kere deneyin diyordu,yenebilmek icin azcik hırs gerek ;onca derdim var, bide vajinusmusla ugraşamam ,yeter artik bu ne beeededigim gun, eşimle yapabilmistik
ben bi türlü canımın yanmycğnı kendme anlatamyrum o yüzdende kararlı olamyrum gündüz diyorm ki bugün kesn olck kesn olck artık ama o an gelnce bi korku kaplıyo içimi

Canım mum sert. Ben bir tane kulak cubuguna havlu kagit sardim ustune strec fil sardim ustune doktor eldiveni gecirdim. Eldiveni jelledim oyle basladim calismaya. Inceleri hallettikce kalinlastirdim.

Bi tanesine tam alismadan ikinciye gecme. Isareti aldim diye hemen ortaya gecme. Birak bi isarete alis. Iceri yokla. Nasil bir yapida onu anla.

Giris kismi illaha yanacak ama oyle dayanilmayacak gibi degil. Derin nefes al. Birden itme. Cok yavas hareket et. Canin aciyinca bekle derin nefes al. Gitmiyor gibiyse pozisyonu degistir.

Egzersizsiz basaramazsin. Once egzersiz kismina alisman lazim. Eger penis vajinin agzindayken geriliyor ve canin aciyorsa girisi tam tutturamadin demektir. Bana da oyle olurdu. Cikar tekrar dene. Olmayacak diye dusunme. Egzersiz sart.

Cok sagol canim bide bu dediklerini uygulayayim.
Bugun denedik once egzersiz yaptim sonra esimle.alttayken daha rahatim yerlestirdikten sonra kalcami esime dogru kaldirdim yarisini aldim hic acimadi yanmadi inanamadim girmedi galiba dedim ama kontrol ettim girdi hepsini bile cok rahat alabilirdim ama esim bosaldi sertlik gidince orda kaldı.pes etmek yok denemelere devam:)[/QUOTE]
Aldığım en güzel haber canımmm..Çok mutlu oldum azda dediklerim işe yarıyor demek :)

Canim hıcbırsey olmuyor zorlandığın yerde dur sakınlesıp ıkın ve ılerle ben boyle yendım

ben bi türlü canımın yanmycğnı kendme anlatamyrum o yüzdende kararlı olamyrum gündüz diyorm ki bugün kesn olck kesn olck artık ama o an gelnce bi korku kaplıyo içimi
Canım hepımız aynı durumdaydık yarınlar hıc bıtmıyor kararlı olup egzersız yapmak ve Başarmak yarın deme bır saat sonra deme hemen sımdı

Aldığım en güzel haber canımmm..Çok mutlu oldum azda dediklerim işe yarıyor demek :)[/QUOTE]
Tabi ki de yariyor. Herseyden once manevi desteginiz cok onemli.

kendimden umudu kestim artık kusura bakma asql verdiğin bilgiler yinede çok işime yaradı boşa yazmadın yani..ben istedikçe mucize gibi engeller çıkıyor herhalde Allah istemiyor...

8186237, member: 64]Sen hangi asamadasin?[/QUOTE]
kendimden umudu kestim artık kusura bakma asql verdiğin bilgiler yinede çok işime yaradı boşa yazmadın yani..ben istedikçe mucize gibi engeller çıkıyor herhalde Allah istemiyor...
Ne yani pes mi edeceksin.omru
sona geldim ama sonuç yok
Ben de sona geldim insallah sonuc olacak.umutsuz olmaz arksdasim.neden olmasin ki.moralini ve azmini kaybetme.omrumuzun sonuna kadar boyle mi yasayacagiz.butun egzersizleri yapabiliyor musun.

sevgılı cinslerim korkulacak hıc bırsey yok bunda doğanın kanunu bu vajınus bır surectır ve tedavısı olan bır surectır emınmkı hepınız basaracaksınz cunku bız kadınlar dünyanın en cesur varlıklarız bunu unutmayın=) =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…