- 23 Temmuz 2014
- 115
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.501
muma peçete sarıp streçleyp iyice yağlyıp öyle çalışyrum :/ ben ilk başldğmda kulak çubğyla başlyp 15 dakkda orta parmktn daha kalın bi aparta geçtm sonra biraz cnm yanarak iki parmk ama üç parmk kalınlğnda apart bi türlü girmyo ve denemye geçtğmzde iki parmk zor gryo p.. hiç girmz diye düşünyrm ve egzersz yaparken perine kısmının gerildğni hissedyrum ve p.. kesin orayı yırtar diye çk korkuyrumHergun denemen lazim. Ben basta serce parmagimi bile alamiyordum. Canim yandi biraktim. Sonra bu isi basaracagim herkes boyle basarmis baska carem yok dedim ve ayni gun icinde orta parmaga kadar geldim. Nasil bir aparat kullaniyorsun?
ben bi türlü canımın yanmycğnı kendme anlatamyrum o yüzdende kararlı olamyrum gündüz diyorm ki bugün kesn olck kesn olck artık ama o an gelnce bi korku kaplıyo içimiOkudugum kitapta hergun 5 kere deneyin diyordu,yenebilmek icin azcik hırs gerek ;onca derdim var, bide vajinusmusla ugraşamam ,yeter artik bu ne beeededigim gun, eşimle yapabilmistik
Canım mum sert. Ben bir tane kulak cubuguna havlu kagit sardim ustune strec fil sardim ustune doktor eldiveni gecirdim. Eldiveni jelledim oyle basladim calismaya. Inceleri hallettikce kalinlastirdim.muma peçete sarıp streçleyp iyice yağlyıp öyle çalışyrum :/ ben ilk başldğmda kulak çubğyla başlyp 15 dakkda orta parmktn daha kalın bi aparta geçtm sonra biraz cnm yanarak iki parmk ama üç parmk kalınlğnda apart bi türlü girmyo ve denemye geçtğmzde iki parmk zor gryo p.. hiç girmz diye düşünyrm ve egzersz yaparken perine kısmının gerildğni hissedyrum ve p.. kesin orayı yırtar diye çk korkuyrum
Bugun denedik once egzersiz yaptim sonra esimle.alttayken daha rahatim yerlestirdikten sonra kalcami esime dogru kaldirdim yarisini aldim hic acimadi yanmadi inanamadim girmedi galiba dedim ama kontrol ettim girdi hepsini bile cok rahat alabilirdim ama esim bosaldi sertlik gidince orda kaldı.pes etmek yok denemelere devam:)[/QUOTE]Cok sagol canim bide bu dediklerini uygulayayim.
Canim hıcbırsey olmuyor zorlandığın yerde dur sakınlesıp ıkın ve ılerle ben boyle yendımmuma peçete sarıp streçleyp iyice yağlyıp öyle çalışyrum :/ ben ilk başldğmda kulak çubğyla başlyp 15 dakkda orta parmktn daha kalın bi aparta geçtm sonra biraz cnm yanarak iki parmk ama üç parmk kalınlğnda apart bi türlü girmyo ve denemye geçtğmzde iki parmk zor gryo p.. hiç girmz diye düşünyrm ve egzersz yaparken perine kısmının gerildğni hissedyrum ve p.. kesin orayı yırtar diye çk korkuyrum
Canım hepımız aynı durumdaydık yarınlar hıc bıtmıyor kararlı olup egzersız yapmak ve Başarmak yarın deme bır saat sonra deme hemen sımdıben bi türlü canımın yanmycğnı kendme anlatamyrum o yüzdende kararlı olamyrum gündüz diyorm ki bugün kesn olck kesn olck artık ama o an gelnce bi korku kaplıyo içimi
Aldığım en güzel haber canımmm..Çok mutlu oldum azda dediklerim işe yarıyor demek :)[/QUOTE]Bugun denedik once egzersiz yaptim sonra esimle.alttayken daha rahatim yerlestirdikten sonra kalcami esime dogru kaldirdim yarisini aldim hic acimadi yanmadi inanamadim girmedi galiba dedim ama kontrol ettim girdi hepsini bile cok rahat alabilirdim ama esim bosaldi sertlik gidince orda kaldı.pes etmek yok denemelere devam:)
Ahh keske:)Ben aynı şekilde hamile kalmıştım aman dikkat:)
Sen hangi asamadasin?kendimden umudu kestim artık kusura bakma asql verdiğin bilgiler yinede çok işime yaradı boşa yazmadın yani..ben istedikçe mucize gibi engeller çıkıyor herhalde Allah istemiyor...
Ayyy csnim ne guzel.mutlu son.tebrik ederim.darisi bize insallahBaşardım kızlar şimdi ilk eş denememde oldu süperdi süper
Çok kolaymış kuzum inan ki başladık iki dakika sonra oldu o kadar rahat oldu ki acaba ben yanlış mı biliyorum vajili değil miyim bile dedimAyyy csnim ne guzel.mutlu son.tebrik ederim.darisi bize insallah
Ne yani pes mi edeceksin.omrukendimden umudu kestim artık kusura bakma asql verdiğin bilgiler yinede çok işime yaradı boşa yazmadın yani..ben istedikçe mucize gibi engeller çıkıyor herhalde Allah istemiyor...
Ben de sona geldim insallah sonuc olacak.umutsuz olmaz arksdasim.neden olmasin ki.moralini ve azmini kaybetme.omrumuzun sonuna kadar boyle mi yasayacagiz.butun egzersizleri yapabiliyor musun.sona geldim ama sonuç yok
Bunlari duymak cok guzel.ne kadarlik evlisin birde nasil yaptigini yazabilir misin.Çok kolaymış kuzum inan ki başladık iki dakika sonra oldu o kadar rahat oldu ki acaba ben yanlış mı biliyorum vajili değil miyim bile dedim
14 aylık Evliyim Sabah her şeyi çok Detaylı yazacağım canım uzun biraz. ama çok çok çok kolaymış yazık etmişim geçen zamana.Bunlari duymak cok guzel.ne kadarlik evlisin birde nasil yaptigini yazabilir misin.
Tebrikler canim cook sevindim senin adina.. birileri bu hastaliktan kurtuldukca benim icim rahatliyo ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunku.. allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin herkesin yardimcisi olsun insallahBaşardım kızlar şimdi ilk eş denememde oldu süperdi süper
anestol şu krem olan değil mi emla yerine kullanılabilir mi?Gel canım gel burda hepimiz aynı duyguları yasıyoruz bu illetten kurtulacagız inşallah hepmiz Allah kuluna Yeter Cokca dua biraz kegel biraz parmak egzersizi birazda anestol ve zeytinyagı işte formül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?