Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba,
Uzun süre bir birliktelik ardından sevdigim insanla evlendım. Ama bende bu durumla karşı karşıyayım. dr gittim hiçbir sıkıntı yok kafanda halletmen gerekir dedi. Parmak egzersizi verdi. 1 parmagı rahatca doktorun yanında aldım 1 hafta sonra 2 parmak dedi onuda denedim oda oldu. Yani suan 2 parmagımı ve bakkal mumunu alabiliyorum. ama is esli olaya geldiginde esimin p.. alamıyorum. Böyle bir durumla karsılasım durumu yenen bırı bana allah rızası ıcın yardım etsın

canım gözünaydın bu sayfaya bakamıyorum çoğu zamanda şimdi farkettim gözün aydın şuan ne durumdasın?

kendimden umudu kestim artık kusura bakma asql verdiğin bilgiler yinede çok işime yaradı boşa yazmadın yani..ben istedikçe mucize gibi engeller çıkıyor herhalde Allah istemiyor...
Umudu kesmiceksin.Sen kendinden umudu kessen dahi ben senden asla kesmicem ..Yanlışı nerde yaptıysak ordan tekrar başlıcaz kuzum :)

Kızlar dün yendim çok şükür ve en baştan en Detaylı şekilde anlatıyorum her şeyin. 14 aylık Evliyim. Evlendiğimiz hafta hep denedik iliskiyi ama olmadı, bi keresinde eşim boşaldı ve hamile kalmışım, hamileliğim çok sorunlu geçti doktorlar ilişki yasak dedi böylece dokuz ay denemedik, doğum zamanı geldi doktor çatı Kontrolü yapcaktı bağırdım yaptırmadım adam sen vajinşsmussun dedi ve ben bu hastalığı ilk kez orda duydum ama önemsemedim doğuma odaklandım, doğumdan dört ay sonra kontrolüm vardı giitim gittiğimde de bu hastalık için be yapabileceğimi sordum bana bi uzman psikiyatr adı verdi ama gitşmek istemedim çünkü kayıtlara Vajinismus hastası olarak Geçmek istemedim sonra bu siteyi buldum burda yazılanları tek tek okudum, ayna karşısına geçti vajinamı inceledim ve farkettim ki ben yerini bile bilmiyormuşum, aynı gün parmak egzersizine başladım buarada burayı okumaya devam ettim o arada asql nin birine ben size yardım edebilirim yazdığını gördüm ve kendisinden yardım istedim Sağolsun bana çok yardımcı oldu tek parmak iki parmak üç parmak derken dün ilk eş denememizi yaptık. Önce sıcak bi duş aldım transparan geceliğimi giydim kokularımı sürdüm son kez egzersiz yaptım iki parmak ile yirmi kere gitgel yaptım ve son kez vajinama aynada baktım eşimin yanına gittim yatağımıza geçtik. Normalde ben altta olcaktıl asla Üstte olamam diyordum ama ön sevilme sırasında üste çıktı denedim ve tek seferde hızlıca girdi ben inanmadım hemen alta geçtim yine oldu. Ne kan geldi ne acı üsteliktw çok zevk aldık. O kadar kolay oldu ki kayganlaştırıcı bile kullanmadık. Her detayını anlattım kızlar sorunuz varsa cevaplarım yardımcı olurum Allah beni kurtardı herkesi kurtarsın.

Bende dun yendim super mutluluk

arkadaşlar gözünüz aydın.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.darısı diğer arkadaşlara olsun.

Sıra geldi teşekkür saftasına. Öncelikle benden hiçbir yardımı esirgemeyen, nazımı çeken, tanımadığı birine koşulsuz yardım eden kendisine meleğim dediğim asql ye; ben buraya ilk kez girip yardım edin dediğimde bana ilk cavabı yazıp beni ilk cesaretlendiren kkaderime; benim gibi bu şekilde hamile kalıp sonradan yenerek bana yalnız Değilim dedirten yağmurzerresine; akayyya; ahuluma ve yalnız olmadığımı hissettiren bütün kader Arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz olur :) benim bir sorum olacak. Yarısında karşımıza çıkan duvar gibi yeri hiç hissetmedin mi? Popoya eğimli mi ilerledi penis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…