Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

keşke daha fazla yardımcı olabilseydim arkadaşım, rica ederim ne demek. Allah başka dert keder vermesin bundan sonra hep mutlu ol inşallah.

Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz olur :) benim bir sorum olacak. Yarısında karşımıza çıkan duvar gibi yeri hiç hissetmedin mi? Popoya eğimli mi ilerledi penis?
duvar diye kastettiğiniz şeyi anlatmaya çalışıyım arkadaşım, ben parmaktan yola çıkarak anlatıym siz yapısını tahmin edersiniz. vajinaya parmakla giriş yapmak istediğinizde, popo altına yastık koymazsanız parmak bir boğum ilerler sonra duvar gibi birşeye çarpar ilerlemez, sonra ilk boğumdan kırın parmağınızı biraz daha ilerler yine durur sonra son boğumuda kırınca tamamen girmiş olur parmak ve parmağın vajina içinde aldığı şekil kanca gibidir. sonra popo altına yastık koyduğunuzda parmak dimdik girer. şimdi olay şu popoyla beli bağımsız hareket ettirmek lazım.hangi pozisyonda yendiniz ona göre anlatıcam.

Gozun aydin canim tebrikler darisi diger arkadaslarin basina...

Üstte yüzüm eşime dönükken yarısı oluyor. Sırtım dönükken rahat edemiyorum ve yarısı bile olmuyor. Zaten pozisyon yüzünden geç kalıyorum farkındayım. Tam oturamıyorum haliyle, bacaklar da çömelince yoruluyor. Yorulunca da kasılıyor. Sırt üstü istiyorum aslında ama acımayacağına inandıramıyorum kendimi. Eşim bilmeden çok itecek gibi geliyor. Sizinle daha önce de konuşmuştuk popoyu belden yukarı doğru kaldırmaya çalışmıştım onu da becerememiştim.

Dun es denemesi yaptık olmadı olmadı olmadı sıkıldım artık...yenen arkadaslar sizin adınıza cok sevindim inş bizde o gunleri goruruz

Peki neden kan gelmedi benden
tamamen giriş olduğu halde kan gelmediyse şu ihtimaller vardır, egzersiz yapınca zar esniyor diyordu arkadaşlar bunu sadece onlardan duydum doğrudur mutlaka, benim bildiğim ihtimalse, zar zaten ortasında delik olan bir yapıdadır ve bu delik pns kalınlığında birşey geçtiğinde açılır ve kan gelir, ancak bu delik pns kalınlığından genişse pns geçsede zara dokunamadığından kanama olmaz,doğumda açılır zar, halk arasında esnek zar denilen yapı budur. ama birde şu var bazılarının zarıda birkaç denemede pns i hareket ettirmeye çalışırken kanıyormuş.eğer kimerak ediyorsanız eşinizle kdın doğumcuya gidip zar yapısını öğrenin, bazen erkekler sorun edebiliyor çünkü. zar yırtıldıktan 1 hfta içinde ne zaman yırtıldığı anlaşılabiliyor aklında olsun canm.

aaa kuzum çömelmeyeceksin yanlış.
namazdaki oturma şekli vardır ya, kaval kemikleri yere değecek. yoksa işkence gibi gelir.
benim konunun linki bulmalıyım 1 dk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/
lütfen burayı okur musun.sonra tekrar konuşalım belki anlatamamışımdır canm.

Eşim önemsemiyor ama kan gelmeyince ben şüpheye düştüm acaba olmadı mı diye, epey parmak egzersizi yaptım belki Ondandır.

Arkadaslar duvara carpma hissi penisi yukari ittirdiginiz icin oluyor. Bu yuzden aci cekiyorsunuz. Popoya dogru ittireceksiniz. Boyle:

Ayrica ilk es denemesinde esiniz sirt usttu yatsin siz de bu ppozisyonda deneyin penis yolu daha rahat buluyor:

Bir de kan gelme herkeste olmuyor. Egzersiz yaparken esnetiyorsunuz orayi. O yuzden kan gelmeyebilir. Telas yapmayin.

Eşim önemsemiyor ama kan gelmeyince ben şüpheye düştüm acaba olmadı mı diye, epey parmak egzersizi yaptım belki Ondandır.
eşinin yapısını bilirsin şuan önemsemez yarın birgün lafını yapacaksa şimdiden git hem senin kafanda soru işaretikalmasın. bana sorsan önemseme derim. çünkü zaten o zar Allah tarafından biz mikroplardan korunalım diye yaratılmış birşey, kızlıkla falan alakası yok yani.

Rahim boynu yazan yerde mi takılıyorum acaba Yarıya kadar sorun yok bende Ikınsam da o duvar dediğim yer tam açılmıyor.
o resimlere bakmayın bence arkadaşlar rahim dümdüz görünüyor ama parmakla kontrol ederseniz anlattığım şekilde vajina içi hiçte öyle dümdüz görünmüyor. ama popo altına yüksekçe yastık koyduğunuzda dümdüz girebiliyorsunuz.

Rahim boynu yazan yerde mi takılıyorum acaba Yarıya kadar sorun yok bende Ikınsam da o duvar dediğim yer tam açılmıyor.
Hayir. Rahim boynu yazan yer tam girdigini gosteriri. Siz o kirmizi kisimda ilk giriste yasiyorsunuz aciyi. Penis yukari dogru giderse o kirmizi yere carpiyor. Zorlayinca da aci cekiyorsunuz. O aciyi hissettigini an bekleyin derin nefes alin. Ve biraz dogrulup penisi popoya ittirmeye calisin.

Bu resimleri aylar once de koymustum buraya. Ve bu resimler cok kisiye yardimci oldu bilmenizi isterim.

Evet dediginiz gibi parmakla kontrol ettiginiz zaman o boslugu farkediyorsunuz. Ama bu resim duz oldugunu degil popoya egimli oldugunu gosteriyor.

Sizin bahsettiginiz pozisyon altta olunca ise yariyor. Ustte de bu dedigim gecerli. Cogu kisi altta yenemiyor. Ben de ustte bu pozisyonda yendim.

bazen şekiller çizilmeye çalışılırken en karmaşık şeyleri daha yalın halde çiziyorlar bence. mesela vajina girişide bazı reimlerde çok karmaşık görünüyor vajina girişi kocaman bir delikgibi görünüyor, insanlarda korkuyor benim orda delik yok ki diye.

arkadaşım o resimlerle yada sizle alakalı değil cümlem zaten 1.5 yıl önce açtığım konuda bende kullandım onu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismusu-zeytin-yag-ile-yendim.625082/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/
burda bazen birilerine birşey anlatırken diğer arkadaş hemen kişisel alıp savunmaya geçiyor, bunu yapmayın, burda kimsenin kimseyle derdi yok, yardımcı olanlarada minnettarız, ne dediğimizle değil de ne demek istediğimizle ilgilenirseniz daha rahat anlaşılabiliriz.

Bu konuda haklisiniz ama o bu resim icin gecerli degil. Bu resme bakip haaa asagi dogru ittirecegim diye dogru anlayip basaran arkadaslarimiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…