- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.598
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.541
Yoktur canım. Ben yarısına geliyorum takılıyor gitmiyor o yüzden sordum yanlışlık bizde büyük ihtimal :) sağolEvet canım popoya eğimliydi ama duvar falan yoktu bi Yanlışlık mı var acaba
keşke daha fazla yardımcı olabilseydim arkadaşım, rica ederim ne demek. Allah başka dert keder vermesin bundan sonra hep mutlu ol inşallah.Sıra geldi teşekkür saftasına. Öncelikle benden hiçbir yardımı esirgemeyen, nazımı çeken, tanımadığı birine koşulsuz yardım eden kendisine meleğim dediğim asql ye; ben buraya ilk kez girip yardım edin dediğimde bana ilk cavabı yazıp beni ilk cesaretlendiren kkaderime; benim gibi bu şekilde hamile kalıp sonradan yenerek bana yalnız Değilim dedirten yağmurzerresine; akayyya; ahuluma ve yalnız olmadığımı hissettiren bütün kader Arkadaşlarıma teşekkür ederim.
duvar diye kastettiğiniz şeyi anlatmaya çalışıyım arkadaşım, ben parmaktan yola çıkarak anlatıym siz yapısını tahmin edersiniz. vajinaya parmakla giriş yapmak istediğinizde, popo altına yastık koymazsanız parmak bir boğum ilerler sonra duvar gibi birşeye çarpar ilerlemez, sonra ilk boğumdan kırın parmağınızı biraz daha ilerler yine durur sonra son boğumuda kırınca tamamen girmiş olur parmak ve parmağın vajina içinde aldığı şekil kanca gibidir. sonra popo altına yastık koyduğunuzda parmak dimdik girer. şimdi olay şu popoyla beli bağımsız hareket ettirmek lazım.hangi pozisyonda yendiniz ona göre anlatıcam.Tebrik ederim. İnşallah bundan sonrası sorunsuz olur :) benim bir sorum olacak. Yarısında karşımıza çıkan duvar gibi yeri hiç hissetmedin mi? Popoya eğimli mi ilerledi penis?
Gozun aydin canim tebrikler darisi diger arkadaslarin basina...Sıra geldi teşekkür saftasına. Öncelikle benden hiçbir yardımı esirgemeyen, nazımı çeken, tanımadığı birine koşulsuz yardım eden kendisine meleğim dediğim asql ye; ben buraya ilk kez girip yardım edin dediğimde bana ilk cavabı yazıp beni ilk cesaretlendiren kkaderime; benim gibi bu şekilde hamile kalıp sonradan yenerek bana yalnız Değilim dedirten yağmurzerresine; akayyya; ahuluma ve yalnız olmadığımı hissettiren bütün kader Arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Peki neden kan gelmedi bendenkeşke daha fazla yardımcı olabilseydim arkadaşım, rica ederim ne demek. Allah başka dert keder vermesin bundan sonra hep mutlu ol inşallah.
Üstte yüzüm eşime dönükken yarısı oluyor. Sırtım dönükken rahat edemiyorum ve yarısı bile olmuyor. Zaten pozisyon yüzünden geç kalıyorum farkındayım. Tam oturamıyorum haliyle, bacaklar da çömelince yoruluyor. Yorulunca da kasılıyor. Sırt üstü istiyorum aslında ama acımayacağına inandıramıyorum kendimi. Eşim bilmeden çok itecek gibi geliyor.duvar diye kastettiğiniz şeyi anlatmaya çalışıyım arkadaşım, ben parmaktan yola çıkarak anlatıym siz yapısını tahmin edersiniz. vajinaya parmakla giriş yapmak istediğinizde, popo altına yastık koymazsanız parmak bir boğum ilerler sonra duvar gibi birşeye çarpar ilerlemez, sonra ilk boğumdan kırın parmağınızı biraz daha ilerler yine durur sonra son boğumuda kırınca tamamen girmiş olur parmak ve parmağın vajina içinde aldığı şekil kanca gibidir. sonra popo altına yastık koyduğunuzda parmak dimdik girer. şimdi olay şu popoyla beli bağımsız hareket ettirmek lazım.hangi pozisyonda yendiniz ona göre anlatıcam.
tamamen giriş olduğu halde kan gelmediyse şu ihtimaller vardır, egzersiz yapınca zar esniyor diyordu arkadaşlar bunu sadece onlardan duydum doğrudur mutlaka, benim bildiğim ihtimalse, zar zaten ortasında delik olan bir yapıdadır ve bu delik pns kalınlığında birşey geçtiğinde açılır ve kan gelir, ancak bu delik pns kalınlığından genişse pns geçsede zara dokunamadığından kanama olmaz,doğumda açılır zar, halk arasında esnek zar denilen yapı budur. ama birde şu var bazılarının zarıda birkaç denemede pns i hareket ettirmeye çalışırken kanıyormuş.eğer kimerak ediyorsanız eşinizle kdın doğumcuya gidip zar yapısını öğrenin, bazen erkekler sorun edebiliyor çünkü. zar yırtıldıktan 1 hfta içinde ne zaman yırtıldığı anlaşılabiliyor aklında olsun canm.Peki neden kan gelmedi benden
aaa kuzum çömelmeyeceksin yanlış.Üstte yüzüm eşime dönükken yarısı oluyor. Sırtım dönükken rahat edemiyorum ve yarısı bile olmuyor. Zaten pozisyon yüzünden geç kalıyorum farkındayım. Tam oturamıyorum haliyle, bacaklar da çömelince yoruluyor. Yorulunca da kasılıyor. Sırt üstü istiyorum aslında ama acımayacağına inandıramıyorum kendimi. Eşim bilmeden çok itecek gibi geliyor.Sizinle daha önce de konuşmuştuk popoyu belden yukarı doğru kaldırmaya çalışmıştım onu da becerememiştim.
Eşim önemsemiyor ama kan gelmeyince ben şüpheye düştüm acaba olmadı mı diye, epey parmak egzersizi yaptım belki Ondandır.tamamen giriş olduğu halde kan gelmediyse şu ihtimaller vardır, egzersiz yapınca zar esniyor diyordu arkadaşlar bunu sadece onlardan duydum doğrudur mutlaka, benim bildiğim ihtimalse, zar zaten ortasında delik olan bir yapıdadır ve bu delik pns kalınlığında birşey geçtiğinde açılır ve kan gelir, ancak bu delik pns kalınlığından genişse pns geçsede zara dokunamadığından kanama olmaz,doğumda açılır zar, halk arasında esnek zar denilen yapı budur. ama birde şu var bazılarının zarıda birkaç denemede pns i hareket ettirmeye çalışırken kanıyormuş.eğer kimerak ediyorsanız eşinizle kdın doğumcuya gidip zar yapısını öğrenin, bazen erkekler sorun edebiliyor çünkü. zar yırtıldıktan 1 hfta içinde ne zaman yırtıldığı anlaşılabiliyor aklında olsun canm.
eşinin yapısını bilirsin şuan önemsemez yarın birgün lafını yapacaksa şimdiden git hem senin kafanda soru işaretikalmasın. bana sorsan önemseme derim. çünkü zaten o zar Allah tarafından biz mikroplardan korunalım diye yaratılmış birşey, kızlıkla falan alakası yok yani.Eşim önemsemiyor ama kan gelmeyince ben şüpheye düştüm acaba olmadı mı diye, epey parmak egzersizi yaptım belki Ondandır.
Rahim boynu yazan yerde mi takılıyorum acabaArkadaslar duvara carpma hissi penisin yukari gittigini gosterir. Asagi popoya dogru ittireceksiniz. Sekle bakin. Eki Görüntüle 1328087
o resimlere bakmayın bence arkadaşlar rahim dümdüz görünüyor ama parmakla kontrol ederseniz anlattığım şekilde vajina içi hiçte öyle dümdüz görünmüyor. ama popo altına yüksekçe yastık koyduğunuzda dümdüz girebiliyorsunuz.Rahim boynu yazan yerde mi takılıyorum acabaYarıya kadar sorun yok bende Ikınsam da o duvar dediğim yer tam açılmıyor.
Hayir. Rahim boynu yazan yer tam girdigini gosteriri. Siz o kirmizi kisimda ilk giriste yasiyorsunuz aciyi. Penis yukari dogru giderse o kirmizi yere carpiyor. Zorlayinca da aci cekiyorsunuz. O aciyi hissettigini an bekleyin derin nefes alin. Ve biraz dogrulup penisi popoya ittirmeye calisin.Rahim boynu yazan yerde mi takılıyorum acabaYarıya kadar sorun yok bende Ikınsam da o duvar dediğim yer tam açılmıyor.
Bu resimleri aylar once de koymustum buraya. Ve bu resimler cok kisiye yardimci oldu bilmenizi isterim.o resimlere bakmayın bence arkadaşlar rahim dümdüz görünüyor ama parmakla kontrol ederseniz anlattığım şekilde vajina içi hiçte öyle dümdüz görünmüyor. ama popo altına yüksekçe yastık koyduğunuzda dümdüz girebiliyorsunuz.
arkadaşım o resimlerle yada sizle alakalı değil cümlem zaten 1.5 yıl önce açtığım konuda bende kullandım onu.Bu resimleri aylar once de koymustum buraya. Ve bu resimler cok kisiye yardimci oldu bilmenizi isterim.
Evet dediginiz gibi parmakla kontrol ettiginiz zaman o boslugu farkediyorsunuz. Ama bu resim duz oldugunu degil popoya egimli oldugunu gosteriyor.
bazen şekiller çizilmeye çalışılırken en karmaşık şeyleri daha yalın halde çiziyorlar bence. mesela vajina girişide bazı reimlerde çok karmaşık görünüyor vajina girişi kocaman bir delikgibi görünüyor, insanlarda korkuyor benim orda delik yok ki diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?