- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.561
mesela düşünsenize ressam kulak çizer ama Allahın yarattığı gibimidir, o en basit çizgilerle anlatır bende bunu demek istiyorum. çizilenle hissedilen çok farklı.arkadaşım o resimlerle yada sizle alakalı değil cümlem zaten 1.5 yıl önce açtığım konuda bende kullandım onu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismusu-zeytin-yag-ile-yendim.625082/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/
burda bazen birilerine birşey anlatırken diğer arkadaş hemen kişisel alıp savunmaya geçiyor, bunu yapmayın, burda kimsenin kimseyle derdi yok, yardımcı olanlarada minnettarız, ne dediğimizle değil de ne demek istediğimizle ilgilenirseniz daha rahat anlaşılabiliriz.
Yo kissel almadim. Daha onceki mesajlarima bakarsaniz kisisel almayan bi yapim oldugunu anlarsiniz. Sadece bu resimlere bakmayin demenize mudehale ettim. Yardimi olmayan ya da yanlis tarif eden bir resim oldugunu dusunsem koymam buraya.arkadaşım o resimlerle yada sizle alakalı değil cümlem zaten 1.5 yıl önce açtığım konuda bende kullandım onu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismusu-zeytin-yag-ile-yendim.625082/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nismussuz-guenlere-merhaba-demek-icin.675956/
burda bazen birilerine birşey anlatırken diğer arkadaş hemen kişisel alıp savunmaya geçiyor, bunu yapmayın, burda kimsenin kimseyle derdi yok, yardımcı olanlarada minnettarız, ne dediğimizle değil de ne demek istediğimizle ilgilenirseniz daha rahat anlaşılabiliriz.
Evet haklisiniz. Ama parmak egzersizinden kactiklari icin iceriyi hissetmeden deneyen cok kisi var. Bu da hissetmeden deneyenlere yardimci oluyor.mesela düşünsenize ressam kulak çizer ama Allahın yarattığı gibimidir, o en basit çizgilerle anlatır bende bunu demek istiyorum. çizilenle hissedilen çok farklı.
Zaten az kaldigini hissettiginiz an beyinde bitirmis oluyorsunuz :)Kizlarrrrr merhaba bende daha 1 aylik evliyim parmak egzersizi yeterli gelmiodu az once kurdana pecete sardim kalinlastirdim ameliyat eldivenine soktum kayganlastirici surdum vee sok oldum agriyi birakin orda bisi varmi yokmu hissetmedim p..s boyu kadar soktum inanilmaz kolayy ama neden esimle denerken acio sanirim egzersiz yapip ardindan esle denemem lazim ha die yaptigimdan kasmis olabilirim... bide zarin ortasindan gectigini anliyorum biyerde takilio ortasini acio vee sonrasi derin bosluk orayi esimle gecmem lazim iste ama olcak az kaldi :)
zaten aşağı doğru itilecek biliyorum arkadaşım hatta konumun ilk sayfasında bir resim var sonlara doğru eklemiştim bende aynı şeyi söylüyorum burda sıkıntı yok, sıkıntı o duvar gibi görünen yerde eğim varken şekilde öyle bir eğim görünmüyor.parmak egzersizi hiç yapmadım ama bir defasında vajina yapısına bakıym derken incelediğimde böyle olduğunu farketmiştim. neyse siz haklısınız uzatmaya gerek yok.Bu konuda haklisiniz ama o bu resim icin gecerli degil. Bu resme bakip haaa asagi dogru ittirecegim diye dogru anlayip basaran arkadaslarimiz oldu.
ben kendim koyduğum halde aynı cümleyi kurmuşluğum vardır size denk geldi sadece. ya tamam şekil doğruda parmakla girişi kontrol ettiniz mi hiç? ben açıkçası hiç egzersiz yapmadım ve bilmiyordum iç yapısını, dediğim gibi yaptığımda gördümki içerdeki yapı burda çizilen kadar sade değil onu söylemek istiyorum.Yo kissel almadim. Daha onceki mesajlarima bakarsaniz kisisel almayan bi yapim oldugunu anlarsiniz. Sadece bu resimlere bakmayin demenize mudehale ettim. Yardimi olmayan ya da yanlis tarif eden bir resim oldugunu dusunsem koymam buraya.
Ben o duvar gibi yere takıldığımda "burada ne var da böyle oluyor" diyerek parmağımla hissetmeye çalıştım. Bademcik gibi iki yapı var ve ortası açık "gel bana" diyor. Parmağım geçebiliyor ama eşim takılıyor.zaten aşağı doğru itilecek biliyorum arkadaşım hatta konumun ilk sayfasında bir resim var sonlara doğru eklemiştim bende aynı şeyi söylüyorum burda sıkıntı yok, sıkıntı o duvar gibi görünen yerde eğim varken şekilde öyle bir eğim görünmüyor.parmak egzersizi hiç yapmadım ama bir defasında vajina yapısına bakıym derken incelediğimde böyle olduğunu farketmiştim. neyse siz haklısınız uzatmaya gerek yok.
Su an "siz haklisiniz uzatmaya gerek yok" diyerek alinganlik yapan ben miyim siz misiniz?zaten aşağı doğru itilecek biliyorum arkadaşım hatta konumun ilk sayfasında bir resim var sonlara doğru eklemiştim bende aynı şeyi söylüyorum burda sıkıntı yok, sıkıntı o duvar gibi görünen yerde eğim varken şekilde öyle bir eğim görünmüyor.parmak egzersizi hiç yapmadım ama bir defasında vajina yapısına bakıym derken incelediğimde böyle olduğunu farketmiştim. neyse siz haklısınız uzatmaya gerek yok.
o zaman o bademcik gibişey ilk başta ki giriş varya arkadaşım orası, kapıyı itersinde yandan geçer gidersin öyle gibidir. ıkınarak korkmadan ama hassasça itmeniz gerekiyor ama eş denemesinde pns biraz girdiyse muhtemelen orayı geçip siz bahsedilen eğimli yere gelmişsinizdir. popoyu arkadan kaldırır gibi yapıp,vajinayı da aşağı doğru baktırdığınızda ama beliniz sabit olacak, popoyu belden kırar gibi kaldırın sonra oturmaya devam edin. derin derin nefes alıp, nefesi gevşeyerek verin derin derin.Ben o duvar gibi yere takıldığımda "burada ne var da böyle oluyor" diyerek parmağımla hissetmeye çalıştım. Bademcik gibi iki yapı var ve ortası açık "gel bana" diyor. Parmağım geçebiliyor ama eşim takılıyor.
Hangi pozisyonda deniyorsunuz?Ben o duvar gibi yere takıldığımda "burada ne var da böyle oluyor" diyerek parmağımla hissetmeye çalıştım. Bademcik gibi iki yapı var ve ortası açık "gel bana" diyor. Parmağım geçebiliyor ama eşim takılıyor.
yok amacım alınganlık yapmak değildi, şuan gereksiz bir polemiğin içine girmek istemedim. asla buralarda görmedim mantığıylada düşünmedim, kpss sınavı yüzünden burayı çok ihmal ettim, aklım hep burdaydı ne yaptılar diye ve bende uzun süredir yoktum yani, hele ki gerçekten burda yardım etmeye çalışan herkese kendi adıma minnettarım, çünkü yardım edin ne olur diyen birinin neler hissettiğini bir zamanlar öyle iyi yaşadım ki ve yalnızdım o zamanlar, bu siteyi ne yazık ki bulamamıştım, yendiğim gün söz verdim kendime herkese yardımcı olmaya çalışıcam diye, ama bu sorunu yaşayan bir sürü kardeşimiz var kimseye tek başımıza yetemeyiz heleki, benim söylediğim bir şeyden değil de senin kinden cesaret bulur ve yener, bunu kim bilebilir ki. ben sizi yanlış anlamadım ama yanlış anlaşıldım sanırım, belkide istemeden sebep verdim buna hakkınızı helal edin, kimseyi üzmek istemem. ben alınganlık değilde konu uzamaya başladı diye siz haklısınız uzatmaya gerek yok demiştim.Su an "siz haklisiniz uzatmaya gerek yok" diyerek alinganlik yapan ben miyim siz misiniz?
Ben hakli oldugumu savunmuyorum. Daha once ise yaradigini vurguluyorum sadece. Ve her defasinda da size hakli oldugunuzu vurguluyorum.
Beni buralarda cok gormediginiz icin hakli olarak tepki veriyorsunuz. Ama daha once bu topikte neler yaptigima bakma sansiniz ve zamaniniz varsa beni daha iyi anlar ve yargilamazsiniz.
Size katiliyorum. Parmak egzersiziyle yaparken egim hissediliyor. Bu fotografta da yok gibi gorunuyor o egim. Ama zaten es denemesinde aci cekilmesinin sebebi o egimden dolayi duvara toslama. Insanlar duvara toslama hissini hissettikten sonra bu fotografi hatirlayip asagi dogru itince basariya ulasiyorlar.
Umarim anlatabilmisimdir. Maksadim size karsi cikmak ve dediklerimi empoze etmek degil. Ayni seyden bahsediyoruz. Ayni amaci tasiyoruz.
henüz yeni evli olmanız büyük şans, çünkü her geçen gün insanlar erteledikçe korkularıda artar, boşvermişlik başlar.dediğiniz gibi aslında kendimizi kasmadığımızda yeterli kayganlık sağlandığında acı hissi olmaz. şöyle düşün hani küçükken birşeyi vermek istemediğimizde avcumuza saklar diğer çocuk onu almak için elimizi açmaya çalıştıkça biz daha çok sıkardık ya ,işte acının sebebi bu, avcumuzu açsak acı kalmayacak.Kizlarrrrr merhaba bende daha 1 aylik evliyim parmak egzersizi yeterli gelmiodu az once kurdana pecete sardim kalinlastirdim ameliyat eldivenine soktum kayganlastirici surdum vee sok oldum agriyi birakin orda bisi varmi yokmu hissetmedim p..s boyu kadar soktum inanilmaz kolayy ama neden esimle denerken acio sanirim egzersiz yapip ardindan esle denemem lazim ha die yaptigimdan kasmis olabilirim... bide zarin ortasindan gectigini anliyorum biyerde takilio ortasini acio vee sonrasi derin bosluk orayi esimle gecmem lazim iste ama olcak az kaldi :)
Siz de hakkinizi helal edin :)yok amacım alınganlık yapmak değildi, şuan gereksiz bir polemiğin içine girmek istemedim. asla buralarda görmedim mantığıylada düşünmedim, kpss sınavı yüzünden burayı çok ihmal ettim, aklım hep burdaydı ne yaptılar diye ve bende uzun süredir yoktum yani, hele ki gerçekten burda yardım etmeye çalışan herkese kendi adıma minnettarım, çünkü yardım edin ne olur diyen birinin neler hissettiğini bir zamanlar öyle iyi yaşadım ki ve yalnızdım o zamanlar, bu siteyi ne yazık ki bulamamıştım, yendiğim gün söz verdim kendime herkese yardımcı olmaya çalışıcam diye, ama bu sorunu yaşayan bir sürü kardeşimiz var kimseye tek başımıza yetemeyiz heleki, benim söylediğim bir şeyden değil de senin kinden cesaret bulur ve yener, bunu kim bilebilir ki. ben sizi yanlış anlamadım ama yanlış anlaşıldım sanırım, belkide istemeden sebep verdim buna hakkınızı helal edin, kimseyi üzmek istemem. ben alınganlık değilde konu uzamaya başladı diye siz haklısınız uzatmaya gerek yok demiştim.
çünkü bir zamanlar burda yardım etmeye çalışırken bazen insanlar karşı karşıya gelebiliyor, haliyle kimse birbirini tanımıyor, iyi niyetle söylenilen birşey yanlış anlaşılabiliyor, kimsenin burda çıkarı yok o yüzden kimsenin kimseyi empoze etmeye çalışma gibi bir niyeti yok ben farkındayım sizin iyi niyetinizin, sadece yanlış anlaşıldım bence.
henüz yeni evli olmanız büyük şans, çünkü her geçen gün insanlar erteledikçe korkularıda artar, boşvermişlik başlar.dediğiniz gibi aslında kendimizi kasmadığımızda yeterli kayganlık sağlandığında acı hissi olmaz. şöyle düşün hani küçükken birşeyi vermek istemediğimizde avcumuza saklar diğer çocuk onu almak için elimizi açmaya çalıştıkça biz daha çok sıkardık ya ,işte acının sebebi bu, avcumuzu açsak acı kalmayacak.
Siz de hakkinizi helal edin :)
Bir ara neredeyse bu topikten hic cikmiyordum. Hatta egzersiz yapanlara ayri, yenenlere ayri liste hazirliyorum. Misal kasim ayini 21 gelinle kapadik gelsin Aralik gelinleri diyerek cogu kisiyi gaza getiriyordum. Herkes aralik ayinin gelin listesine girebilmek icin daha cabuk gaza geliyordu. Sonra egzersiz yapablarin asamalarini yaziyorfum misal cadikedi 2 parmak kkaderim mum ecem 10cm kacem 11cm vs... sonra işe girdim falan cok giremez oldum. Simdi firsat buldugum anlarda girebiliyorum.
Ama sizon gini benim de aklim kaliyor. Yenemeyene yardim etmek ve yendigini gormek cok cok guzel bir duygu. Tekrar vajiden kurtulmus gibi oluyor insan :)
K
Kesinlikle canim simdide ameliyat eldiveninin her parmagina az daha kalinini yaptim 5 tane sirayla deniycem inceden kalina... bunlarin hicbiri aslinda aci azalsin diye degil sadece beyin kabul etsin bisey girdigini diye...
helal olsun ne demek.yanlış anlaşıldığım için üzüldüm sadece.
haklısın canm eskiden daha farklıydı aslında ekşi sözlük biraz dağıttı bizi, sonrada bu kadar toparlanabildik. ben mesela şuan özelden yardımcı olmaya çalışıyorum yada hotmailden maille. yeniden hareketlendirmek lazım.
bende bazen bakıyorum bekliyorum kimse olmayınca çıkıyorum bencede çok aktif değil. birde istiyorumki yenene kadar peşimizi bırakmasınlar. çünkü fazla kişi olunca ben takip edemeyebiliyorum kimlerin olduğunu.Eskiden daha çok yardım eden vardı. Ben az girdiğim için mi göremiyorum acaba. Çok aktif değil artık topik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?