Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben buralarda olmadığımdan bilmiyorum. Ekşi sözlük ne yaptı? Topikle alay mı etti? Buraya girip farklı üyeler gibi mi davrandı?
onu hep yapıyorlardı zaten de size yolladığım ilk konu varya onunla kendi çaplarında alay ettiler hergün 500 ziyaretçi oluyordu sonra baktık ekşi sözlükte konu açmışlar vajinismusu yağ ile yenmek diye, bende sabit konumu kapatmaları için ricada bulundum, o sırada konu içeriğini sildim falan daha fazla kişi okuyup ta orda rencide etmesin bizi diye, buda yasakmış onların yüzünden birde ben ceza aldım sitede düşün yani.

Canım ben de ilk önce üstte ve yüzüm eşime dönük denemiştim. Oyle hiç başarılı olamadım.

Sen ilk fırsatta yine üstte ol ama bu sefer eşine arkanı dön. Bu pozisyonda daha kolay oluyor. Çoğu kişi bu pozisyonda başarılı oldu. Eşine arkanı dön. Pnisi vajinin girişine getir. Biraz öne eğil. Yavaş yavaş ittirmeye çalış derin nefes alarak. Baktın bir gerginlik var (yanma değil) yırtılacak gibi bir gerginlik. O zaman girişi tam tutturamamışsındır. Tekrar ara. Bulduğun zaman tekrar derin nefes alarak ittirmeye başla. Baktın yanma var doğru yoldasın. O yanma katlanılamayacak gibi değil zaten. Ikınmaya ve nefes alıp vermeye devam et. Daha ileri gitmiyorsa biraz doğrul popona doğru ittirmeye başla. Yanma devam edecek ve penis ilerleyecek. Sen ne olduğunu bile anlamadan hepsi girecek. Eşin diyecek hepsi girdi diye. Sen hissetmeyeceksin bile

bak önce namazdaki gibi oturma pozisyonu al sonra birazcık yüksel o rahat pozisyonda yerine yerleştir ve elinle biraz girene kadar bırakma ki kaymasın sonra ıkınarak oturmaya çalış.

bence ikisinide denesin hangisi rahatsa ona devam etsin derim neden dersen banada yüzüm dönük kolay gelmişti, konuştuğum kişilere de o şekilde kolay gelmiş, yapısal farklılık işte, birde varya mesela altta yenen bile var bana göre imkansızdı mesela eşimi itiyordum falan.birde bişey daha söyleyim o yanma hissi var ya aslında kaygan olsada yeterli kayganlık sağlanmayınca olur, mesela iyice yağlamıştık vajinayı ufacık bir yanma bile olmadı, ama jelle hiçbir ilerleme kaydedememiştim.

Ya boşverin gitsin Gerçek kimliğimiz belli değil bir şey değil. İstedikleri kadar alay etsinler. O alay edenlerle aynı toplu taşıma aracına binsek bilmezler bile kim olduğumuzu. Siz sonuca bakın. İnsanlar yaşamadan bilemezler. O alay edenler de evlenir bir gün gelir başlarına. O zaman anlarlar hatalarını. Sonra yine buraya gelirler yardım için

Vallaha ben yendiğim halde dün ilişkiye girerken ne yüzüm dönük yapabildim ne arkam dönük Sonra alta geçtim bu sefer başardım Ama ilk yendiğimde arkam dönük kolay yenmiştim

Dediğin gibi iki pozisyonu da hatta yapabilirse 3 pozisyonu da denesin. Hangisi rahat olursa onla yapsın. Ben de yeterince kayganlık sağlanamadığı için herhalde hala yanma oluyor. Ama biz sık deneyemiyoruz eşim sürekli şehir dışında ondan herhalde

bak önce namazdaki gibi oturma pozisyonu al sonra birazcık yüksel o rahat pozisyonda yerine yerleştir ve elinle biraz girene kadar bırakma ki kaymasın sonra ıkınarak oturmaya çalış.
İkinize de teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Konuşma tarzlarınız birbirine benziyor ve çok naif geliyor söylemeden geçemedim :) tanımadan ısınırsınız ya bazı üyelere aynen öyle oldu.

Ayy ne guzel motive ettin yaa cok tsk ederimm :) kafamda yolu gidisati hissiyati oturdu artik ama bol egzersiz yapip deniycem esimle bugun pazartesi ins bu hafta bitmis olcakkkk evliligimin 2. Ayi ilk gunler gibi aglayarak gecmicekk :)

Madem ekşi sözlükteki kendini bilmezler yüzünden (ben de yazardım orada ya neyse) buralar boş kalmış o halde canlandırmak lazım.

Üye olmayıp buraları okuyarak vakit harcamayın. Üye olun yardım alın.

Kimseden utanmayın çekinmeyin. Bunlar çok doğal şeyler. Herkes anadan doğma cinselliği becerecek diye bir kural yok.

Korkmak normal bir şey. Ben kimseden çekinmedim ailem arkadaşlarım hepsi bilirdi vajinismus olduğumu. O kadarki çok yakın bir erkek arkadaşım var o bile bilirdi.

Kimse de bana acımadı. Herkes normal karşıladı. Çekinilecek şey değil bu. Olağan bir şey. Hatta vajinismus olmak benim için saflık demek.

Onun için ne yapıyoruzzzzz? Üye olup soru soruyoruz egzersiz yapıyoruz ve yeniyoruz.

Ayy ne guzel motive ettin yaa cok tsk ederimm :) kafamda yolu gidisati hissiyati oturdu artik ama bol egzersiz yapip deniycem esimle bugun pazartesi ins bu hafta bitmis olcakkkk evliligimin 2. Ayi ilk gunler gibi aglayarak gecmicekk :)

Ya gerçekten iş beyinde bitiyor. Sen zaten hazırsın olmuş bil :)

bende şey yazmıştım,kısaca hatırladığımı yazayım, zeytinyağ kullanıyoruz diye bizimle alay eden bu insanlar, yarın bir ereksiyon sorunu yaşasalar, benzin içilcek dense hiç tereddüt etmeden içerlerdi.demiştim
erkekler bayan gibi üye olmuş gelmiş burda bize yazıyorlar. ama o zamanlar baya panikledik ya sorma kimlik belli değil tamam da, eşlerimiz bizim burda yardımcı olduğumuzu biliyorlar, ne yazdığımı bilmesede, yarın ekşi sözlükte birdenk gelse fırça yerdim kesin =Sneyse geldi geçti.

bak şimdi ön sevşmede herşey yolunda ama giriş ve sonrasında eşin seni uyarmaya devam ediyor mu yoksa sadece girişemi odaklanıyor?

bende öyle söylüyordum vajili olmak benim içinde saflık.

Ben simdi parmaktaydim bgn aparat deneemek istiyorum nasil yapabilirim

İkinize de teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Konuşma tarzlarınız birbirine benziyor ve çok naif geliyor söylemeden geçemedim :) tanımadan ısınırsınız ya bazı üyelere aynen öyle oldu.
=)) Allah razı olsun canm. zaten bu sıkıntıyı yaşayanlar hep düşünürüm bence karakter olarak birbirne benzeyen insalar oluyor, belkide bu yüzdendir=) çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…