- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.601
işte o yüzden canm, ön sevşmedeki gibi uyarmaya devam etse o zaman ne acı hissedersin ne yanma, çok rahat olur herşey, aralıksız uyarması gerekiyr.mesela kulak memesiIkimizde girise odaklaniyoruz
Bu konuda malesef sanssizim. Esim normal seylerden zevk alan bi insan. Ben anormalim. Fantazi seviyorum. O konuda uyumsusuz. O yuzden de cok uyarilamiyorumişte o yüzden canm, ön sevşmedeki gibi uyarmaya devam etse o zaman ne acı hissedersin ne yanma, çok rahat olur herşey, aralıksız uyarması gerekiyr.mesela kulak memesi
Canim bir tane kulak cubuguna kagit havlu sar incelihini sen ayarla. Havlunun ucunu buk. Doktor eldivenine gecir. Eldiveni yika ve jel sur. Benim aparatim oydu.Ben simdi parmaktaydim bgn aparat deneemek istiyorum nasil yapabilirim
Bilsem cevaplardım ama zeytinyağı ile ilgili bir bilgim yok malesefKizlar, zeytinyagini uzun süre kullanmak vajinanin icine zarar verir mi???
Lubricant kullandim bir kez, hemen kurudu,kayganligi yitirdik,zeytinyagi daha dogaldir diyede baska marka denemedimBilsem cevaplardım ama zeytinyağı ile ilgili bir bilgim yok malesef
En iyi yol kayganlaştırıcı jel ama. Çünkü vajinanın ph seviyesine uygun oluyor onlar. Zararsız.
Vallaha dediğim gibi zeytinyağı hakkında bir fikrim yok. Ben okeyin kayganlaştırıcı jeini kullandım hala kullanıyorum memnun kaldım. Ama elbet bir bilen cevap verecektir zeytinyağı ile ilgili.Lubricant kullandim bir kez, hemen kurudu,kayganligi yitirdik,zeytinyagi daha dogaldir diyede baska marka denemedim
Kayganlaştırıı kuMeraba kızlar bende yeni evliyim benim sorunum ilişkiden çok korkuyorum eşimin p..sini yarıya kadar aldım ama deneyesim gelmiyor tekrar içim sızlıyor düşününce.Bi aparat yaptım kendime onunla çalışıyorum ara ara ilk girişte yanma gibi bi acı oluyor ve gel git de çol acıyor geçici bi durum mu?
Kayganlaştırıı kullanıyor musun?Meraba kızlar bende yeni evliyim benim sorunum ilişkiden çok korkuyorum eşimin p..sini yarıya kadar aldım ama deneyesim gelmiyor tekrar içim sızlıyor düşününce.Bi aparat yaptım kendime onunla çalışıyorum ara ara ilk girişte yanma gibi bi acı oluyor ve gel git de çol acıyor geçici bi durum mu?
Tesekkurler :)Aparatin yoksa sende benim gibi kendin yapabilirsin ben 8 10 kurdana kagit pecete sardim strec sardim ameliyat eldivenine soktum 5 tane yaptim inceden kalina hoop diye girdi valla anlamadim bile orda bisey varmi yokmu :)
Ortave bas parmagini kus seklinde yap.prezervatifle daha kolay giriyor.bol kayganlastirici sur.tek parmakla yaptigin gibi popoya egimli sekilde ikinarak ittir giriyor.ilk basta girmeyecekmis gibi oluyor ama biraz cabalayinca giriyor.once ilk boguma kadar biraz calis sonra gerisi geliyor zaten.birde comelerek ben daha kolay yapiyorum egzersizleri.oylede deneyebilirsin.Bende su aparatlardan yapacagım ben isaret ve orta parmagı alabiliyorum tek tek ama iki parmagı mumkun degil acılmıor sanki acaba yanlış yeremi deniyorum ?
Deneyecegim inşallah kus derken nasıl oluyor o?Ilk
Ortave bas parmagini kus seklinde yap.prezervatifle daha kolay giriyor.bol kayganlastirici sur.tek parmakla yaptigin gibi popoya egimli sekilde ikinarak ittir giriyor.ilk basta girmeyecekmis gibi oluyor ama biraz cabalayinca giriyor.once ilk boguma kadar biraz calis sonra gerisi geliyor zaten.birde comelerek ben daha kolay yapiyorum egzersizleri.oylede deneyebilirsin.
Hani cocukken küsūnce ķűs Isareti yapardikiki parmagi ust uste koyuyosun.Deneyecegim inşallah kus derken nasıl oluyor o?
AParati da su sekilde hazirladim ben.kalemin uzerine pecete sardimuc kismini toparlayip strecledim ve prezervatife gecirdim.ilerleme kaydettikce kalinlastirdin.simdi p...boyutuyla calisiyorum.Hani cocukken küsūnce ķűs Isareti yapardikiki parmagi ust uste koyuyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?