Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

işte o yüzden canm, ön sevşmedeki gibi uyarmaya devam etse o zaman ne acı hissedersin ne yanma, çok rahat olur herşey, aralıksız uyarması gerekiyr.mesela kulak memesi
Bu konuda malesef sanssizim. Esim normal seylerden zevk alan bi insan. Ben anormalim. Fantazi seviyorum. O konuda uyumsusuz. O yuzden de cok uyarilamiyorum

Yahu ne tembelsiniz hanımlar. Yok mu egzersiz yapan, sorusu olan? Yok mu eş denemesi yapan ve yenen? Bu topik hiç bu kadar boş olmazdı. Silkelenin kendinize gelin yenin şu illleti.

Lubricant kullandim bir kez, hemen kurudu,kayganligi yitirdik,zeytinyagi daha dogaldir diyede baska marka denemedim
Vallaha dediğim gibi zeytinyağı hakkında bir fikrim yok. Ben okeyin kayganlaştırıcı jeini kullandım hala kullanıyorum memnun kaldım. Ama elbet bir bilen cevap verecektir zeytinyağı ile ilgili.

Meraba kızlar bende yeni evliyim benim sorunum ilişkiden çok korkuyorum eşimin p..sini yarıya kadar aldım ama deneyesim gelmiyor tekrar içim sızlıyor düşününce.Bi aparat yaptım kendime onunla çalışıyorum ara ara ilk girişte yanma gibi bi acı oluyor ve gel git de çol acıyor geçici bi durum mu?

Kayganlaştırıı ku

Kayganlaştırıı kullanıyor musun?

Bende su aparatlardan yapacagım ben isaret ve orta parmagı alabiliyorum tek tek ama iki parmagı mumkun degil acılmıor sanki acaba yanlış yeremi deniyorum ?

Ilk
Bende su aparatlardan yapacagım ben isaret ve orta parmagı alabiliyorum tek tek ama iki parmagı mumkun degil acılmıor sanki acaba yanlış yeremi deniyorum ?
Ortave bas parmagini kus seklinde yap.prezervatifle daha kolay giriyor.bol kayganlastirici sur.tek parmakla yaptigin gibi popoya egimli sekilde ikinarak ittir giriyor.ilk basta girmeyecekmis gibi oluyor ama biraz cabalayinca giriyor.once ilk boguma kadar biraz calis sonra gerisi geliyor zaten.birde comelerek ben daha kolay yapiyorum egzersizleri.oylede deneyebilirsin.

[QUOTEumutsuzolmaz, post: 38205785, member: 641583"]Ilk

Ortave bas parmagini kus seklinde yap.prezervatifle daha kolay giriyor.bol kayganlastirici sur.tek parmakla yaptigin gibi popoya egimli sekilde ikinarak ittir giriyor.ilk basta girmeyecekmis gibi oluyor ama biraz cabalayinca giriyor.once ilk boguma kadar biraz calis sonra gerisi geliyor zaten.birde comelerek ben daha kolay yapiyorum egzersizleri.oylede deneyebilirsin.[/QUOTE]
Pardon Isaret parmagi diycektm:)

Deneyecegim inşallah kus derken nasıl oluyor o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…