- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.621
Anladım bende yapacagım artık kafama koydum. siz baya yol katetmişsiniz inşallah az kalmışAParati da su sekilde hazirladim ben.kalemin uzerine pecete sardimuc kismini toparlayip strecledim ve prezervatife gecirdim.ilerleme kaydettikce kalinlastirdin.simdi p...boyutuyla calisiyorum.
Eldiven de olabilir ama ben prezervatifle daha rahat oluyorum.tabi biraz pahaliya geliyo ama napalim.hmm anladımm tamam boyle deneyeyim birde siz eldiven takıyormusunuz yaparken ?
Insallah arkadasim.3 aydir egzersiz yapiyorum.ve cok faydasini gordum.iki parmak girmezse hemen pes etme sakin.aynanin karsisinda 1 saat bekledim girsin diye sonunda girdi simdi diyorum ki iki parmak da neymis yaaa ūç bile giriyor:)Anladım bende yapacagım artık kafama koydum. siz baya yol katetmişsiniz inşallah az kalmış
En kolay egzersiz zamani esimle beraberken bosalinca orasi cok genisliyor o zamani ve kayganligi degerlendirip yapiyorum.In
Insallah arkadasim.3 aydir egzersiz yapiyorum.ve cok faydasini gordum.iki parmak girmezse hemen pes etme sakin.aynanin karsisinda 1 saat bekledim girsin diye sonunda girdi simdi diyorum ki iki parmak da neymis yaaa ūç bile giriyor:)
İnşallah bizlerde iki parmak neymiş deriz birgun ya cok kotu bir his yarın eşimin dogum gunu ve ben ona en guzel hediyeyi vermek isterdimInsallah arkadasim.3 aydir egzersiz yapiyorum.ve cok faydasini gordum.iki parmak girmezse hemen pes etme sakin.aynanin karsisinda 1 saat bekledim girsin diye sonunda girdi simdi diyorum ki iki parmak da neymis yaaa ūç bile giriyor:)
kendi kayganlıgınmı esinin kayganlıgımı canımEn kolay egzersiz zamani esimle beraberken bosalinca orasi cok genisliyor o zamani ve kayganligi degerlendirip yapiyorum.
Inan bana cabalarsan ve Inanirsan olur.ben 5 aydir burayi gizlice takip ettim denilenleri yaptim basaranlardan guc aldim ve bu seviyeye geldim yeni uye oldum.İnşallah bizlerde iki parmak neymiş deriz birgun ya cok kotu bir his yarın eşimin dogum gunu ve ben ona en guzel hediyeyi vermek isterdim
Her ikisi dekendi kayganlıgınmı esinin kayganlıgımı canım
Yapacagım bende ayapacagım amma oyle amma boyle yapmam gerekKe
Her ikisi de
Aynen katiliorum bende bakiodum uye degildim bi ara basladjm geri biraktim egzersizleri burdaki yazilari okuyunca hevese geldim gene basladim egzersizlere basaricaInan bana cabalarsan ve Inanirsan olur.ben 5 aydir burayi gizlice takip ettim denilenleri yaptim basaranlardan guc aldim ve bu seviyeye geldim yeni uye oldum.
İnşallah basarırsınBende isaret parmagindayim kus seklinde olani denicem aparat diodum ama onun icin erken sanirim
Kayganlaştırıcı olarak zeytin yağını kullanıyordum zararlıymış öle okudum bugün aldık marketten ama ilk girişte 3-4 cm lik yerde bi acı oluyor ilerisinde yok orda bi çıkıntı var gibi belki daha alışmadı orası?Kayganlaştırıı kullanıyor musun?
Girişte yanma mı oluyor acı mı? Yanma ise o normal. Bende de hala oluyor girişteki yanma. Zaten onu atlatınca her şey bitiyor bir şey hissetmiyorsun.Kayganlaştırıcı olarak zeytin yağını kullanıyordum zararlıymış öle okudum bugün aldık marketten ama ilk girişte 3-4 cm lik yerde bi acı oluyor ilerisinde yok orda bi çıkıntı var gibi belki daha alışmadı orası?
Yanmayla acı karışık sankii o noktayı geçince çok rahat ilerliyor ama gel git ler sıkıntılı daha 3-4 gün oldu belki zamanla geçerGirişte yanma mı oluyor acı mı? Yanma ise o normal. Bende de hala oluyor girişteki yanma. Zaten onu atlatınca her şey bitiyor bir şey hissetmiyorsun.
Bende öyleyim gel gıtler sorunlu ama alışıyorum 4.deneme daha rahattımGirişte yanma mı oluyor acı mı? Yanma ise o normal. Bende de hala oluyor girişteki yanma. Zaten onu atlatınca her şey bitiyor bir şey hissetmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?