Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Afkadaslar dun gece.herseyi yaptim ama yine tam girdiremedim.anlamiyorum ki nerde hata yapiyoruz.egzersiz yaptim kayganlasyirici kullandim.hazirdim aslinda.o kadar sinirliyim ki bu vajinusmusa yaaa.esim de erken bosaldi.aparatla cok rahatim ya korku morku yokkkk.esimin biraz daha dayanabilmesi icin ne yapabiliriz.

[QUOTE="umutsuzolmaz, post: 38209436, member: 641583"Afkadaslar dun gece.herseyi yaptim ama yine tam girdiremedim.anlamiyorum ki nerde hata yapiyoruz.egzersiz yaptim kayganlasyirici kullandim.hazirdim aslinda.o kadar sinirliyim ki bu vajinusmusa yaaa.esim de erken bosaldi.aparatla cok rahatim ya korku morku yokkkk.esimin biraz daha dayanabilmesi icin ne yapabiliriz.[/QUOTE]
Artik parmagi gectim kocaman aparati agrisiz kolayca Icime aliyorum.birde icime bosaliyor esim.hamile kalirsam yenmem daha uzun zaman alir.gir gir gir gir artiiiik.

Canım hamile kalma olasılığın çok yüksek üç gün sonra sağlıl Ocağında test yaptır bence. Bide acıya değil ilişkiye odaklanman için yeterince ön Sevişme yaşadığından emin misin
Dun yumurtlama donemimdi.olabilir evet.on sevisme gayet iyi.ama girme aninda oraya odaklaniyorum.girisi bulamiyorum bulunca da girmeye baslayinca esim bosaliyor.problemim aci falsn degil aninda girisi bulamiyorum

Ucundan biraz daha fazlası girmişti boşaldı o şekilde hamile kalacağım aklıma bile gelmezdi adetim geçmesine rağmen test yapmamıştım hamile olduğumu öğrendiğimde çocuk iki aylıktı.

Ya bende dun kendi hazirladigim apartlarla basarili olunca gaza geldim aksam deneyelim dedim ama olmadi sadece ucunu alabildim baski hissettim sanirim henuz hazir degilim esimle olmasina

Aşama aşama ilerleyin kızlar. Diyelim ki işaret parmağındasınız, orta parmağa geçmeden önce işaret parmağını almak size çocuk oyuncağı gibi gelmeli. Ya da iki parmağa geçmeden önce tek parmakları tamamen halledin. Aparat ve eş denemesi için de geçerli tabii bunlar. Gönül isterdi ki 1 seferde hepsi olsun ama malesef kendimizin doktoru olmak zorundayız. Atlaya atlaya giderseniz bir yerde başarısız olma ihtimaliniz artar bu da moralinizi bozar.

dün yine hepsini alabildim 3. kez oldu ama git gel hiç yapamıyorum eşim biraz hareket ettiğinde ağlıyorum resmen ben üstte arkam dönük şekilde yapabiliyorum bu durumda ne yapmam lazım

ahhh ahhhh..misafir varken utanmalarım arttı da arttıı aman ses gider aman anlaşılır aman nasıl duş alıcaz şimdi derken iyice kasıldım ben bu ara kısaca bakıp çıkıyorum sadece...hayırlısı diyelim..ama misafir varken eşim rahat duramıyor tabi erkek sonuçta...bir sır vericem size kimseye demediğim için burda sır olmuş oluyor :) en çok bu zamanlarda zevk aldım ya... :)))))))))) ama iş sonuca gelince gene korku var

dün yine hepsini alabildim 3. kez oldu ama git gel hiç yapamıyorum eşim biraz hareket ettiğinde ağlıyorum resmen ben üstte arkam dönük şekilde yapabiliyorum bu durumda ne yapmam lazım
Aynı durum bendede var git gelde çok yanıyor dayanamıyorum kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama faydası yok emla krem sürünce çok rahat oluyor uyuştuğu için ama zararı vardır diye süremiyorum

Adrenalin diyosun
Benim eşime de annesi bizde kalınca veya biz onlarda kalınca bişeyler oluyor

vajinismusu yenmeden aşılama yada tüp bebek yaptıran var mı _7 senedir evliyim artık ciddi anlamda sorun oluştu eşimin ailes neredyse boşatacak hememn bebek sahibi olmamız lazım tabi önce Allah ın ziniyle lütfen bana önce bunu yen demeyşn kafamızın rahat olması için bebk istiyoruz. bunu yapan hastaneler var mı ve aşamalrı ne kdar sürer şimdi tüp bebek için dr. a gitsem ne zman yapar

Ben hastalğı nasıl yenebikeceğimi araştırırken yapıldığına dair birşeyler okumuştum Google yaz bence tüp bebek merkezlerinin tel No Alıp doktorları ara sor kesin bilgi verirler kulaktan dolma olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…