- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.641
Canım hamile kalma olasılığın çok yüksek üç gün sonra sağlıl Ocağında test yaptır bence. Bide acıya değil ilişkiye odaklanman için yeterince ön Sevişme yaşadığından emin misinSona geldim.noktayi koyamiyorum.
Dun yumurtlama donemimdi.olabilir evet.on sevisme gayet iyi.ama girme aninda oraya odaklaniyorum.girisi bulamiyorum bulunca da girmeye baslayinca esim bosaliyor.problemim aci falsn degil aninda girisi bulamiyorumCanım hamile kalma olasılığın çok yüksek üç gün sonra sağlıl Ocağında test yaptır bence. Bide acıya değil ilişkiye odaklanman için yeterince ön Sevişme yaşadığından emin misin
Sen hamile kaldiginda giriyor muydu.ya da ne kadari giriyodu.Dun yumurtlama donemimdi.olabilir evet.on sevisme gayet iyi.ama girme aninda oraya odaklaniyorum.girisi bulamiyorum bulunca da girmeye baslayinca esim bosaliyor.problemim aci falsn degil aninda girisi bulamiyorum
Bisey daha sorcam esin sertlestiginde aparat kadar sert olabiliyor mu ve ne kadar sure sert kalabiliyor.acaba bu konuda mi sıkınti var bilmiyorum kiCanım sen ilişkiye başlamadan önce eşine göster nereye gireceğini o bulsun
canım gözünaydın bu sayfaya bakamıyorum çoğu zamanda şimdi farkettim gözün aydın şuan ne durumdasın?
ahhh ahhhh..misafir varken utanmalarım arttı da arttıı aman ses gider aman anlaşılır aman nasıl duş alıcaz şimdi derken iyice kasıldım ben
Aynı durum bendede var git gelde çok yanıyor dayanamıyorum kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama faydası yok emla krem sürünce çok rahat oluyor uyuştuğu için ama zararı vardır diye süremiyorumdün yine hepsini alabildim 3. kez oldu ama git gel hiç yapamıyorum eşim biraz hareket ettiğinde ağlıyorum resmen ben üstte arkam dönük şekilde yapabiliyorum bu durumda ne yapmam lazım
Adrenalin diyosunahhh ahhhh..misafir varken utanmalarım arttı da arttıı aman ses gider aman anlaşılır aman nasıl duş alıcaz şimdi derken iyice kasıldım benbu ara kısaca bakıp çıkıyorum sadece...hayırlısı diyelim..ama misafir varken eşim rahat duramıyor tabi erkek sonuçta...bir sır vericem size kimseye demediğim için burda sır olmuş oluyor :) en çok bu zamanlarda zevk aldım ya... :)))))))))) ama iş sonuca gelince gene korku var
Ben hastalğı nasıl yenebikeceğimi araştırırken yapıldığına dair birşeyler okumuştum Google yaz bence tüp bebek merkezlerinin tel No Alıp doktorları ara sor kesin bilgi verirler kulaktan dolma olmazvajinismusu yenmeden aşılama yada tüp bebek yaptıran var mı _7 senedir evliyim artık ciddi anlamda sorun oluştu eşimin ailes neredyse boşatacak hememn bebek sahibi olmamız lazım tabi önce Allah ın ziniyle lütfen bana önce bunu yen demeyşn kafamızın rahat olması için bebk istiyoruz. bunu yapan hastaneler var mı ve aşamalrı ne kdar sürer şimdi tüp bebek için dr. a gitsem ne zman yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?