- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.661
O zevk bende şöyle oluyor on sevişme uzun oluyor ve beynime aman zaten burada yapamayiz diye rahat bırakıyorum nasılsa olmucak o is oraya gitmicek diye damilacimahhh ahhhh..misafir varken utanmalarım arttı da arttıı aman ses gider aman anlaşılır aman nasıl duş alıcaz şimdi derken iyice kasıldım benbu ara kısaca bakıp çıkıyorum sadece...hayırlısı diyelim..ama misafir varken eşim rahat duramıyor tabi erkek sonuçta...bir sır vericem size kimseye demediğim için burda sır olmuş oluyor :) en çok bu zamanlarda zevk aldım ya... :)))))))))) ama iş sonuca gelince gene korku var
Her hastaya gore değişiyormuş yani hastalık boyutuna gore ama simdi bunu söyleyip insanları olumsuz etkilemek istemem bn zor bir hasta olabilirim veya baskası benden daha kotu durumdadır ona gore değişir tatlım
aynen öyle....hay ben bu kafaım içine bipppppppp :)O zevk bende şöyle oluyor on sevişme uzun oluyor ve beynime aman zaten burada yapamayiz diye rahat bırakıyorum nasılsa olmucak o is oraya gitmicek diye damilacim
Merhaba sana özelden bi sayfa yazdım ama site kabul etmedi yeterli puanım mı ne yokmuş söyle anlatiyim 8 ay çektim bu derdi 3 gun once çözdüm Dr saygin micozkadioglu na gittim tedavi oldum Allah ondan razı olsun ne diyebilirim bi anlamda hayatımı kurtardı asla cozemeyecegimi düşünürken... Parmak egzersizi diil zaten bn yapamazdim tedavi olmadan parmak egz kolay uygulanan bir çeşit aparatla egzersiz yapıyorsun ve 4 seansta bitiyor sormam istediğin bisey varsa burdan sor tatlım cunku msj atma hakkım yok
Beklemenin zeytinyağının falan bi faydası yok konuşmayla cizuldugune de asla inanmıyorum bosa vakit de kaybetme kocanı da kendinden uzaklaştırma bizim resmen çözdükten sonra hayatımız değişti
Istersen o tarihe kadar egzersiz yapalim bakalim belki hic gerek kalmadan halledersin denemwkte fayda varMerhaba, bende evliligimin tam bir sene ve bir ayimi bugün doldurdum. Cok yazilar gördüm 2 sene 5 sene 6 sene cok iyi dayanmislar benim sabrim kalmadi. bugün Dr. Saygindan terminimi aldim 22.12.2014 terminim var. yurt disindan katiliyorum. Fiyat pahali evet ama düsününce zor hastalariz hak ediyorlar. ´Ben malesef altinlarimi satip gidecegim ama bunu esim hak ediyor diye düsünüyorum. Insallag Rabbim mutlu bir sekilde dönmemi saglar.
canim bende saygin beyin hastasiydim evliligimin 9. ayinda gitnistim 4 seansta kurtuldum.. evet biraz pahali ama hakediyolar bencede ayrica bende altinimi satip tedavimi olmustum canim umarim sende kurtulursun bi an onceMerhaba, bende evliligimin tam bir sene ve bir ayimi bugün doldurdum. Cok yazilar gördüm 2 sene 5 sene 6 sene cok iyi dayanmislar benim sabrim kalmadi. bugün Dr. Saygindan terminimi aldim 22.12.2014 terminim var. yurt disindan katiliyorum. Fiyat pahali evet ama düsününce zor hastalariz hak ediyorlar. ´Ben malesef altinlarimi satip gidecegim ama bunu esim hak ediyor diye düsünüyorum. Insallag Rabbim mutlu bir sekilde dönmemi saglar.
uyus bi durum işte...ama gülüyorum artık...sahi artık vajiyle ilgili espriler yapar oldum...relaxım şu sıralar...misafirden kaynaklı...misafir sonrasında da dilerim relax olurum...belki işe yarar :)Adrenalin diyosun
Benim eşime de annesi bizde kalınca veya biz onlarda kalınca bişeyler oluyor
Istersen o tarihe kadar egzersiz yapalim bakalim belki hic gerek kalmadan halledersin denemwkte fayda var
canim bende saygin beyin hastasiydim evliligimin 9. ayinda gitnistim 4 seansta kurtuldum.. evet biraz pahali ama hakediyolar bencede ayrica bende altinimi satip tedavimi olmustum canim umarim sende kurtulursun bi an once
O zevk bende şöyle oluyor on sevişme uzun oluyor ve beynime aman zaten burada yapamayiz diye rahat bırakıyorum nasılsa olmucak o is oraya gitmicek diye damilacim
aslinda bi alistirma yapsam olurmu bilemedim. Nasil yapiyorsunki sen?Cok sagol ama öyle yenebilecegimi hic düsünmüyorum ben. Sen kendinmi yaptin
Yenen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum ben kendi parmağımla yapamadığm için eşimin parmagını aldım bikac kere sonra cesaretle penis te az girdi ya da şimdi sormak istediğim bunu böyle mi devam ettirmeliyim yani rahatsız ettiği bi nokta var orda duruyo acıtıyo haraket de serbest değilim yani sanki ağrı yapıyo.yoksa parmakla aparatla mı devam etmeliyiz.
Bir de çoğu kişiden farklı olarak aparat ve parmak bana daha itici geliyor çünkü daha sertler penisin yapısı tam oraya göre yumuşaklığı var ondan onla denemeye devam edeyim mi
Canım o duvar veya Ağrı olduğu an ıcınde bekleyın esınız hareket etmesın sız derın derın nefes Alıp verin sakınlestıgınız an ıkının ve esınız ılerlesın ben boyle yendımYa bende Vajiyim parmaj egzersizi hic yapmadim güven yok ama bende penisi yaklasik iki uc cm icime aldim gerisi olmuyor bende sanki bir duvar gibi geriliyorum. Ben parmak mum falan yapmazdim esimle denerdim ama herkezin cesareti farkli. Ben Doktora gitmeye karar verdim Dr.Saygin M. Gidecegim.
evet canim istanbulda yasiyorum ama disardan gelenler icin hizlandiriyolar mesela seanslari ardara koyuyolar kolay olsun diye 1 hafta icinde halletmis olursun insallah canimEsim altinlari satmaya karsi cikti benim ilk gururuma yediremiyorum dedi. Ama ikna ettim.
Insallah. Sen Istanbuldami yasiyorsun? Biz Otelde kalacagiz ama Otel bulamadik henüz
Evet ben kendim yendim hepimiz senin durumundaydik hic oyle dusunme doktor randevuna kadar kurtulmus olabilirsin denemekten bir sey kaybetmezsin benden sana tavsiye tamam de hemen baslayalim egzersizeCok sagol ama öyle yenebilecegimi hic düsünmüyorum ben. Sen kendinmi yaptin
Olur olur ne kaybedeceksin kendine guven gelir ilk is beyin olarak hazir olmalisin ben bunu yapicam demelisin duzenli egzersiz ve kararlilikla ustesinden gelirsin emin ol buradaki egzersiz yapan butun arkadaslarla ayni durumdasin birbirimizden farkimiz yok egzersiz herkese ilk basta cok itici geliyor ama bir basladiktan sonra ve olduktan sonra ileri asamalari da yapmak isteyeceksinaslinda bi alistirma yapsam olurmu bilemedim. Nasil yapiyorsunki sen?
Bence de canım bende burayı görünce doktor randevumu iptal ettim 10 günde yendim doktorlar bizim acziyetimizi kullanıp paramızı sömürüyorlar insan önce kendi kendinin doktordur lütfen dene lütfen hepimiz senin gibiydik inanEvet ben kendim yendim hepimiz senin durumundaydik hic oyle dusunme doktor randevuna kadar kurtulmus olabilirsin denemekten bir sey kaybetmezsin benden sana tavsiye tamam de hemen baslayalim egzersize
Evet insanin psikolojisi bozuluyor gercekten ne kadar basit birşey biz yapamiyoruz ama allah yardimcimiz olsunsizin yazismanizi okuyunca gülesim geldi biryandanda icim yandi. Ne tür bir dert vermis Rabbim bize. Bende ilk aralar cok gülüyordum su durumuma sakalar yapip görümcemle yada esimle ama su son 3 ay iyice piskopata bagladim. Insallah hepimiz kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?