Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaderdaslarim dun gece esimle denedik parmagim giriyo aci yok ama penis deyince çok canım yaniyo benn simdi 2 parmagi nasıl yapicam yapanlar bir tarif edebilir mi acaba

Kaderdaslarim dun gece esimle denedik parmagim giriyo aci yok ama penis deyince çok canım yaniyo benn simdi 2 parmagi nasıl yapicam yapanlar bir tarif edebilir mi acaba
Iki parmağını birleştir ya da üstüste koy kayganlaştıcını sür kendine hedef koy önce ilk boğum iki üç... Ben önce orta parmağı sokuyordum onu tam çıkarmadan yanına işaret parmağımı da ekleyip ikisini sokuyordum aynı ayna ikisi zor geliyordu. Ikisini birlikte eldivenin tek parmağına sokanlar da var ama ben yapmadım.

Tup bebege gerek yok. Vajina girisine bosaldikca da hamile kalabilirsiniz. Parmak egzersizi yapiyorsaniz parmaginizla iceri itin spermleri. Tavsiye etmem bebek fakat cok istediginiz icin yazdim. o kadar parayi tupbebege vereceginize ya boyle yapin yada yenmek icin doktora gidin.

Yenen arkadaslarim.yaaa niye yapamiyorum anlamadim gitti.simdi de esimin erken bosalmasi basladi.ne yapalim noluf bi fikir verin.girmeye basliyor bosalinca bitiveriyor.acidan dolayi olsa belki dayanicam cunku cok sıkıldmmm.buyuk bi hevesle egzersiz leri yapip son asamada takilmak moralimi bozuyor.bu son asamayi yapmak icin doktora mi gideyim bilemrdim ki.

Bu konuda malesef sanssizim. Esim normal seylerden zevk alan bi insan. Ben anormalim. Fantazi seviyorum. O konuda uyumsusuz. O yuzden de cok uyarilamiyorum
aslında başlangıçta öyle gibi geliyor insana ama sonra ortak noktada buluşabiliyorsunuz, o senin nelerden zevk aldığını farkettikçe yavaş yavaş onlara yönelmeye başlıyor merak etme sen.

canm bu vajinismus yaşayan bayanların eşinde ereksiyon sorunu yada erken boşlm olabiliyor. pns başını sıkıp bırakmak falan gibişeyler vardı bu durum için sanıyorum, birde zeytinyağ kullanın bence ki giriş daha hızlı olsun eşiniz rahatlamadan.

dün yine hepsini alabildim 3. kez oldu ama git gel hiç yapamıyorum eşim biraz hareket ettiğinde ağlıyorum resmen ben üstte arkam dönük şekilde yapabiliyorum bu durumda ne yapmam lazım
gel git leri kendin yap eşin yapmaya çalışırsa tedirgin olursun ilk etapta biraz vajina içinin iyice ıslanması lazım, gevşemesi lazım yoksa vajina içi genişlemeyince kendinide kasınca canın yanar arkadaşım.

Aynı durum bendede var git gelde çok yanıyor dayanamıyorum kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama faydası yok emla krem sürünce çok rahat oluyor uyuştuğu için ama zararı vardır diye süremiyorum
yanma hissi yeterli kayganlık olmadığı için yaşanıyor, emla değilde bir defaya mahsus zeytinyağ yada jel kullıp kayganlık olduğunda acımadığını görmeniz rahatlatabilir. birde gelgit sırasındada giriştede hep söylüyorum ama eşiniz ön sevşmedeki gibi sizi uyarmaya devam etsin.

Tamam bakalım oyle deneyim bugün ki dersim 2 parmak

Canım eşin boşaldıktan sonra tekrar sertleşemiyormu?İlk boşalmasını yaşasın ikinci boşalmada deneyin.Eşin vajinusmus sebebiyle penis üzerindeki hakimiyetini muhtemelen kaybetmiş ve boşalmasını ayarlayamıyor.İkinci kez sertleştiğinde eşinin içine al güzelim.Birde yatar pozisyonda bacaklarını tamamen açarak dene.İlişki esnasında kasılıp kasılmadığını anlamak için kendi popona dokun kasılma varsa nefes alıp vererek kasılmayı azalt güzelim.

Canım parmak egzersizlerinin tamamen bitirmeden lütfen bir daha penis deneme.Böle yaparak kaslarını kasılmaya alıştırıyorsun vajinusmusu daha fazla ileletiyorsun..

yok yahu benim aşamam falan yok ki...ben bu sitenin en berbat öğrencisiyim...egzersiz bile yapamıyorum ki..sadece eş denemesi yapıyorum...o da bu sıralar kesintiye uğradı...sizler süpersiniz
Canım artik sende başla egzersize misafirin gittikten sonra daha asacagimiz çok yol var hemen bitmiyo bu zıkkım şey

Canım artik sende başla egzersize misafirin gittikten sonra daha asacagimiz çok yol var hemen bitmiyo bu zıkkım şey
garip ama ben egzersiz yapmadan yenebileceğime inanıyorum aslında....komik belki...kimileri kaçış diyecek belki...olabilir de...ama inanıyorum..hele o ereksiyon bitmese belki de sahiden yeneceğim....baktım olmadı egzersiz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…