Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende oyle diyodum canım ama olmuyo egzersiz şart ben oyle dusunerek aha da 5 ayimm gitti benden sonra evlenenler hamile

Kızlar kızlarrrrrrrrr allık fircasina yarim peçete sardim strecledim o da girdi içimde bi 15 dakika beklettim çıkardım ve yeniden yaptım hic acimadi sadece şuan birazcık yanma var bundan sonra ne yapmaliyim parmaklarimi korkmadan sokabiliyorum sırada ki odevim nedir allahim nasıl basarili bir ogrenciyim

Birde benden kan gelmedi neden acaba ayrıca egzersizden korkan bayanlar basta damila hemen başlayın cok basitmis ben bu kadar kolay olacağını dusunmemistim gercekten 5 aydir bosuna eziyet cektirdim kendime ikinmadan o kadar rahat giriyor lütfen birazcık cesaret kendize guvenin bayanlar siz bu zamana kadar neler neler astiniz bu mu yikicak sizi

Allık fırcası ıyı fıkır bende yapayım hemen jelde surdunmu canım

Evet tatlım bebe yagim var ondan döktüm birde başlamadan önce anestol surdum yarin biraz daha kalinlastircam peceteyle

Evet tatlım bebe yagim var ondan döktüm birde başlamadan önce anestol surdum yarin biraz daha kalinlastircam peceteyle
bebe yagı yakmıyormu iceriyi benim bugun adet gunum aslında ama gelmesin icimden bugzediyorum artık bebek istiyorum

ıkınmadan NASIL GİRİYOR YAAAAAAAAAAAAAAAAA

bu nasıl iş ya...bu nasıl cesaret......valla tebrikler....ıkınmadan nasıl giriyor...nefesle mi yaptın sadece...krem mi uyuşturdu..ne oldu da öyle kolay girdi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…