- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.701
puhahaaa....bazen de eğlenmek lazım... evet durumumuza uygun şarkı sözleriyle de gelin kızlar :)Kadere inanirim olacak olacak
ya senin şu mesajdaki kız ne sallıyor...flamadır herhalde ama ben şeye benzetiyorum onu komik bir şekilde...şeye :) şeye işte :)Kadere inanirim olacak olacak
Bende oyle diyodum canım ama olmuyo egzersiz şart ben oyle dusunerek aha da 5 ayimm gitti benden sonra evlenenler hamilegarip ama ben egzersiz yapmadan yenebileceğime inanıyorum aslında....komik belki...kimileri kaçış diyecek belki...olabilir de...ama inanıyorum..hele o ereksiyon bitmese belki de sahiden yeneceğim....baktım olmadı egzersiz artık...
Hahha sen diyince farkettim isyan bayragim o benim ben sutyene benzettim dogrumudurya senin şu mesajdaki kız ne sallıyor...flamadır herhalde ama ben şeye benzetiyorum onu komik bir şekilde...şeye :) şeye işte :)
ilklere gireceğim..egzersizsiz yeneceğim :)))))))))))))))))) İNŞALLAHBende oyle diyodum canım ama olmuyo egzersiz şart ben oyle dusunerek aha da 5 ayimm gitti benden sonra evlenenler hamile
he ben de ona benzettim...baktıkça güldüm..tam bizim siteye uygun :) kadınlar kulübü :)Hahha sen diyince farkettim isyan bayragim o benim ben sutyene benzettim dogrumudur
Olabilir tabi ki bize uygun isyan bayragi yapmislarhe ben de ona benzettim...baktıkça güldüm..tam bizim siteye uygun :) kadınlar kulübü :)
Allık fırcası ıyı fıkır bende yapayım hemen jelde surdunmu canımKızlar kızlarrrrrrrrr allık fircasina yarim peçete sardim strecledim o da girdi içimde bi 15 dakika beklettim çıkardım ve yeniden yaptım hic acimadi sadece şuan birazcık yanma var bundan sonra ne yapmaliyim parmaklarimi korkmadan sokabiliyorum sırada ki odevim nedir allahim nasıl basarili bir ogrenciyim
bebe yagı yakmıyormu iceriyi benim bugun adet gunum aslında ama gelmesin icimden bugzediyorum artık bebek istiyorumEvet tatlım bebe yagim var ondan döktüm birde başlamadan önce anestol surdum yarin biraz daha kalinlastircam peceteyle
bendede emla var ama sonra cok yakıyorbebe yagı yakmıyormu iceriyi benim bugun adet gunum aslında ama gelmesin icimden bugzediyorum artık bebek istiyorum
Biliyorum güzelim ne hissettiğini ama birden olmuyoki..İstersen ama gerçekten istersen ve beni yarı yolda bırakmıcaksan beraber çalışalımTamam ama birden dayanamiyorum artık olsun istiyorum
Ay çok isterim tabi çalışalım çok mutlu olurumm asla birakmamBiliyorum güzelim ne hissettiğini ama birden olmuyoki..İstersen ama gerçekten istersen ve beni yarı yolda bırakmıcaksan beraber çalışalım
ıkınmadan NASIL GİRİYOR YAAAAAAAAAAAAAAAAAKızlar kızlarrrrrrrrr allık fircasina yarim peçete sardim strecledim o da girdi içimde bi 15 dakika beklettim çıkardım ve yeniden yaptım hic acimadi sadece şuan birazcık yanma var bundan sonra ne yapmaliyim parmaklarimi korkmadan sokabiliyorum sırada ki odevim nedir allahim nasıl basarili bir ogrenciyim
bu nasıl iş ya...bu nasıl cesaret......valla tebrikler....ıkınmadan nasıl giriyor...nefesle mi yaptın sadece...krem mi uyuşturdu..ne oldu da öyle kolay girdi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar kızlarrrrrrrrr allık fircasina yarim peçete sardim strecledim o da girdi içimde bi 15 dakika beklettim çıkardım ve yeniden yaptım hic acimadi sadece şuan birazcık yanma var bundan sonra ne yapmaliyim parmaklarimi korkmadan sokabiliyorum sırada ki odevim nedir allahim nasıl basarili bir ogrenciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?