Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu nasıl iş ya...bu nasıl cesaret......valla tebrikler....ıkınmadan nasıl giriyor...nefesle mi yaptın sadece...krem mi uyuşturdu..ne oldu da öyle kolay girdi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım benim önce anestol suruyorum küçücük sonra bebe yagi parmagimi ittiriyorum giriyo ikinmadan sokabiliyorum girmedigi yerde popomu kaldiriyorum

Canım benim önce anestol suruyorum küçücük sonra bebe yagi parmagimi ittiriyorum giriyo ikinmadan sokabiliyorum girmedigi yerde popomu kaldiriyorum
bi de bu popo nasıl kaldırılıyor...yukarı doğru mu geriye doğru mu...ay yarabbi neler soruyorum :) anlamıyorum ama popomu kaldırıyorum iyi de nasıl :)

iyi de nefessiz ıkınmadan hiç zorlanmadan parmak alıyorsan peniste alırsın ki...parmağı bile güçlükle çalışıyor çok kişi...
alışana kadar ıkınacaksın. diyelim parmağa alışmaya çalışıyorsun ıkın. parmağı başardın, ıkınmadan dene. zorlanmadan oluyorsa iki parmağa geç mesela.

normali ıkınmadan girmesi zaten. ben en büyük aparatımı başardıktan sonra ıkınmadan denemiştim tekrar ve hiç zorlanmadım. tv izlerken gayet sakin hiç bişey yokmuş gibi davrandım ve ittim.
bu vajina nasıl bir yer yahu....eeee o zaman biz neden acı çekiyoruz...ya da egzersiz yapan kişiler böyle rahatlıkla alıp nasıl eş denemesinde acı çekiyor..nasıl beyniniz var kızlar sizin :)

bu vajina nasıl bir yer yahu....eeee o zaman biz neden acı çekiyoruz...ya da egzersiz yapan kişiler böyle rahatlıkla alıp nasıl eş denemesinde acı çekiyor..nasıl beyniniz var kızlar sizin :)
işte o anlamsız şeye vajinismus deniyor canım
peniste de aynı mantık o zaman alışana dek ıkınacaksın...daaa olmuyor işte...gerçi ıkınmakta doğrusunu yapabilmek lazım
aynen öyle peniste de aynı mantık. ıkınıp sıkınmadan acıyı düşünmeden tek seferde penisi aldın mı bu iş çözülecek.
zaten mantıklı düşününce bu işi zevk için yapan insanlar ıkınmakla uğraşıyor olamaz herhalde

Canım esimle en son dun denedik yerini bulamıyoruz o da canımı yakiyo o zaman parmak çalışmıştım parmagimla ben bulup itiyodum bugün aparat yaptım kendime ama biraz daha çalışayım öyle esimle denicem ayrıca popo kaldırmak da şöyle yatağa sırt ustu yat bacaklarini doğum yapar gibi kir ve poponu kaldır havaya umarim anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…