- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.721
Canım benim önce anestol suruyorum küçücük sonra bebe yagi parmagimi ittiriyorum giriyo ikinmadan sokabiliyorum girmedigi yerde popomu kaldiriyorumbu nasıl iş ya...bu nasıl cesaret......valla tebrikler....ıkınmadan nasıl giriyor...nefesle mi yaptın sadece...krem mi uyuşturdu..ne oldu da öyle kolay girdi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi de nefessiz ıkınmadan hiç zorlanmadan parmak alıyorsan peniste alırsın ki...parmağı bile güçlükle çalışıyor çok kişi...Canım benim önce anestol suruyorum küçücük sonra bebe yagi parmagimi ittiriyorum giriyo ikinmadan sokabiliyorum girmedigi yerde popomu kaldiriyorum
normali ıkınmadan girmesi zaten. ben en büyük aparatımı başardıktan sonra ıkınmadan denemiştim tekrar ve hiç zorlanmadım. tv izlerken gayet sakin hiç bişey yokmuş gibi davrandım ve ittim.ıkınmadan NASIL GİRİYOR YAAAAAAAAAAAAAAAAA
bi de bu popo nasıl kaldırılıyor...yukarı doğru mu geriye doğru mu...ay yarabbi neler soruyorum :) anlamıyorum ama popomu kaldırıyorum iyi de nasıl :)Canım benim önce anestol suruyorum küçücük sonra bebe yagi parmagimi ittiriyorum giriyo ikinmadan sokabiliyorum girmedigi yerde popomu kaldiriyorum
alışana kadar ıkınacaksın. diyelim parmağa alışmaya çalışıyorsun ıkın. parmağı başardın, ıkınmadan dene. zorlanmadan oluyorsa iki parmağa geç mesela.iyi de nefessiz ıkınmadan hiç zorlanmadan parmak alıyorsan peniste alırsın ki...parmağı bile güçlükle çalışıyor çok kişi...
bu vajina nasıl bir yer yahu....eeee o zaman biz neden acı çekiyoruz...ya da egzersiz yapan kişiler böyle rahatlıkla alıp nasıl eş denemesinde acı çekiyor..nasıl beyniniz var kızlar sizin :)normali ıkınmadan girmesi zaten. ben en büyük aparatımı başardıktan sonra ıkınmadan denemiştim tekrar ve hiç zorlanmadım. tv izlerken gayet sakin hiç bişey yokmuş gibi davrandım ve ittim.
peniste de aynı mantık o zaman alışana dek ıkınacaksın...daaa olmuyor işte...gerçi ıkınmakta doğrusunu yapabilmek lazımalışana kadar ıkınacaksın. diyelim parmağa alışmaya çalışıyorsun ıkın. parmağı başardın, ıkınmadan dene. zorlanmadan oluyorsa iki parmağa geç mesela.
işte o anlamsız şeye vajinismus deniyor canımbu vajina nasıl bir yer yahu....eeee o zaman biz neden acı çekiyoruz...ya da egzersiz yapan kişiler böyle rahatlıkla alıp nasıl eş denemesinde acı çekiyor..nasıl beyniniz var kızlar sizin :)
aynen öyle peniste de aynı mantık. ıkınıp sıkınmadan acıyı düşünmeden tek seferde penisi aldın mı bu iş çözülecek.peniste de aynı mantık o zaman alışana dek ıkınacaksın...daaa olmuyor işte...gerçi ıkınmakta doğrusunu yapabilmek lazım
ben penisi yarıladım canım devamı için uğraşıyorum :)flores ve htys az kaldı size...ne güzel...valla tebrikler...ha leylmira da öyle
İns canım sona gidiyoruz artik sen de sıra saçını başını yola yola yaptircam sanaflores ve htys az kaldı size...ne güzel...valla tebrikler...ha leylmira da öyle
:))))))))))))))))))İns canım sona gidiyoruz artik sen de sıra saçını başını yola yola yaptircam sana
Tamam ama parmagindan tiksinmek yok seviceksin onu:))))))))))))))))))
önce eş denemesi yapıcam müsait olduğumda..bikaç denemede de olmazsa mecbur parmak :) parmağımdan bile nefret eder oldum ha :)
aynen öyle kukucuğunu daha çok seveceksin ki o da seni sevsin iyi davransınTamam ama parmagindan tiksinmek yok seviceksin onu
kızlarrrrrrrrrrrr ne diyosunuz...ay sevdiniz yani onu :) hakkaten sevmek gerek...parmak deneyince daha mı.ok seviyoruz....ayy kafam karıştı şimdi....aynen öyle kukucuğunu daha çok seveceksin ki o da seni sevsin iyi davransın
Hahaahah evet yani kisaca cinselligide seviceksin sevicez inşaynen öyle kukucuğunu daha çok seveceksin ki o da seni sevsin iyi davransın
dilerim...ama şu an tiksinti hissi var....midem kalkıyorrrTamam ama parmagindan tiksinmek yok seviceksin onu
anneeeemmmm kızlar maşallah....adınıza sevindim az kaldı sizin için...bana da dua edin hemiHahaahah evet yani kisaca cinselligide seviceksin sevicez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?