- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.741
parmağınla bulduğun yeri tarif etsene....bir de eş denemesinde bulamıyoruz demişsin..biz de bulamıyoruzdur kesin...sanki arsadan bahsediyoruz ha :)Canım esimle en son dun denedik yerini bulamıyoruz o da canımı yakiyo o zaman parmak çalışmıştım parmagimla ben bulup itiyodum bugün aparat yaptım kendime ama biraz daha çalışayım öyle esimle denicem ayrıca popo kaldırmak da şöyle yatağa sırt ustu yat bacaklarini doğum yapar gibi kir ve poponu kaldır havaya umarim anlatabildim
Tabi ki canım şuan aynada bakınca ay ne güzelmiş benim kukum dedim o da ikinmadann sok parmagini dedi biz iyi anlaşmaya başladıkkızlarrrrrrrrrrrr ne diyosunuz...ay sevdiniz yani onu :) hakkaten sevmek gerek...parmak deneyince daha mı.ok seviyoruz....ayy kafam karıştı şimdi....
bak senin vajinin maharetlerine konuşbailiyorda yani :) ben de sevmeyi deniycem...bu iyi fikir...sanki bedenimden ayrı bir organ gibi davranıyorum...görmezden geliyorum hep...psikolojisi bozulmuştur vajinin de :)Tabi ki canım şuan aynada bakınca ay ne güzelmiş benim kukum dedim o da ikinmadann sok parmagini dedi biz iyi anlaşmaya başladık
Canım hala aynada ben deligi göremiyorum parmagimla yokluyorum biraz bastiriyorum ve buluyorumparmağınla bulduğun yeri tarif etsene....bir de eş denemesinde bulamıyoruz demişsin..biz de bulamıyoruzdur kesin...sanki arsadan bahsediyoruz ha :)
böyle sohbet etmek bile insanı normalleştiriyor inanın ki...dilerim yenersiniz...dilerim ben de yenerim..siz bana yardımcı olursunuz...Tabi ki canım şuan aynada bakınca ay ne güzelmiş benim kukum dedim o da ikinmadann sok parmagini dedi biz iyi anlaşmaya başladık
deliği göremiyorsun ama bastırında giriyor hatta hiç acı olmuyor...şu an inan gözümde terminatör gibisin :) parmakla bile zor yapanları okuduk genelde...senin maşallahın varCanım hala aynada ben deligi göremiyorum parmagimla yokluyorum biraz bastiriyorum ve buluyorum
Yok iste öyle davranma bende tiksiniyodum ama ordan bebeğim gelecek tiksinemembak senin vajinin maharetlerine konuşbailiyorda yani :) ben de sevmeyi deniycem...bu iyi fikir...sanki bedenimden ayrı bir organ gibi davranıyorum...görmezden geliyorum hep...psikolojisi bozulmuştur vajinin de :)
Kızlar çok güzel şeyler yazılmış gece hepsini şimdi okudum. Çok doğru mesajlar verilmiş evliliğimiz için gereken özveriyi göstermemiz ve huzuru kendimiz kurmamız lazım. Sevdiğimiz adamların üzülmesine bile katlanamayız öyle değil mi ? O zaman buna sebep olmayalım. Artık hiçbirimiz çocuk değiliz birer kadın olduk evli barklı insanlarız. Buna rağmen kendi vücudumuzdan korkmak iğrenmek olmaz. Bu işi hiç zorlanmadan ilk geceden beri yapabilen kadınlar genellikle kadınlığının hep farkında olan ve bunu seven kadınlardır bana göre. Bedeni ile barışık, ağdadan bile zevk alan, ohh kaymak gibi oldum kocamın aklı başından gidecek deyip kikirdeyen kadınlar. Bizler ise yok ben bakamam, ay dokunamam diyoruz. Bu işi önce kafada bitirmek lazım ise, kadınlığımızla barışacağız ilk başta. Ne yazık ki toplumumuzda bekar kızlardan geçtim, kız çocuklarına bile kendilerinden utanmaları gerektiği aşılanıyor. Küçük yaştan beri bilinçaltında "orası yasak" fikri besleniyor. Bunu bize yapanlar evlendiğimizde karşımıza "aaa niye bebeğin yok yapamadınız mı?" Diye soranlar olarak çıkıyor. Mantığa bakar mısınız... Diyeceğim o ki herşeyden önce kendinizi sevin. Aynada vajinadan önce yüzünüze saçınıza bakın. Şöyle bir savurun rüzgar yapın saçınızla. "Ne de güzelim ayol!" Deyin. Sonra bakın vajinanıza. Üzme şekerim beni aç bakayım ağzını :) cilve katalım biraz hem motive olmuş oluruz değil mi? Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen ben biraz fiziksel yaklaştığımızı ve birşeylerin eksik olduğunu düşündüm. Neşelenelim biraz hanımlar dünyanın çiçekleri biziz kendimizi sevelim
valla hak ediyosun....o havayı :) maşallahın var...inşallah olur...ve haklısın bu çok daha iyi fikir...bebeğimiz gelecek ordan tiksinilir mi hiç...süperYok iste öyle davranma bende tiksiniyodum ama ordan bebeğim gelecek tiksinemembana bak bu arada vajiyi yenmisim normal doğum yapıyorum ne gaz var ben de de haa
evet okumuştum ben her gün burdayım yazmasamda okuyorum...ve yazdıkların ben de birebir eşleşiyor...çocuk gibi davranıyorum kadın gibi değil...artık değişmeli..aynaya bakınca kadın görmem lazım ben sadece bir siluet görüyorum..değişmek şart...
Kiz sorma ben uctum ilahi bir değnek değdi bana galibaa aslında eşim biraz sabretse ben peniside sokarimmdeliği göremiyorsun ama bastırında giriyor hatta hiç acı olmuyor...şu an inan gözümde terminatör gibisin :) parmakla bile zor yapanları okuduk genelde...senin maşallahın var
ben bile ereksiyon gitmese başarırım diyosam kendime sen haydahayda ... kız kim tutar seni...gaz dolu damila gaz veriyor işe bak..ama olsun bu moralle gaz dolarsan daha iyi olur senin için belki...sahiden başarılsın ...BAŞARACAKSIN DA ZATENKiz sorma ben uctum ilahi bir değnek değdi bana galibaa aslında eşim biraz sabretse ben peniside sokarimm
Bence de bende onu yapmak istiyorum hani bi seneye nasıl girersen öyle gidermiş ya benim öyle girmemem lazimulen damila....yeni yıla yenmiş gireceksin...gireceksin dedimmmm...
ayyyy öyle gittiğini düşündüm şimdi pek bi yorucu geldi :)Bence de bende onu yapmak istiyorum hani bi seneye nasıl girersen öyle gidermiş ya benim öyle girmemem lazim
şaka bir yana...hedef koymadan da olmuyor her işte olduğu gibi..durumu kabullenmek bir, bir karar vermek iki, kararda sabit olmak üç, hedefe odaklanmak dörtBence de bende onu yapmak istiyorum hani bi seneye nasıl girersen öyle gidermiş ya benim öyle girmemem lazim
esimde ereksiyon çok şükür şuan sorun degil biz kavga ederr gibi oluyoruz ben ona yavaş ol diyorum biraz bekle canım acıyo diyorum oda olmayacak diye birakiyoben bile ereksiyon gitmese başarırım diyosam kendime sen haydahayda ... kız kim tutar seni...gaz dolu damila gaz veriyor işe bak..ama olsun bu moralle gaz dolarsan daha iyi olur senin için belki...sahiden başarılsın ...BAŞARACAKSIN DA ZATEN
bizde de ereksiyon kaybı yüzünden yarıda kesiliyor her denemeesimde ereksiyon çok şükür şuan sorun degil biz kavga ederr gibi oluyoruz ben ona yavaş ol diyorum biraz bekle canım acıyo diyorum oda olmayacak diye birakiyo
Aynen canım hatirliyosan bende egzersiz yapamam demiştim simdi cuk cuk giriyo allahım ya ne komikşaka bir yana...hedef koymadan da olmuyor her işte olduğu gibi..durumu kabullenmek bir, bir karar vermek iki, kararda sabit olmak üç, hedefe odaklanmak dört
geceliği giymekle olmuyor malesef. bütünleşeceksinevet okumuştum ben her gün burdayım yazmasamda okuyorum...ve yazdıkların ben de birebir eşleşiyor...çocuk gibi davranıyorum kadın gibi değil...artık değişmeli..aynaya bakınca kadın görmem lazım ben sadece bir siluet görüyorum..değişmek şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?