Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmağınla bulduğun yeri tarif etsene....bir de eş denemesinde bulamıyoruz demişsin..biz de bulamıyoruzdur kesin...sanki arsadan bahsediyoruz ha :)

kızlarrrrrrrrrrrr ne diyosunuz...ay sevdiniz yani onu :) hakkaten sevmek gerek...parmak deneyince daha mı.ok seviyoruz....ayy kafam karıştı şimdi....
Tabi ki canım şuan aynada bakınca ay ne güzelmiş benim kukum dedim o da ikinmadann sok parmagini dedi biz iyi anlaşmaya başladık

Tabi ki canım şuan aynada bakınca ay ne güzelmiş benim kukum dedim o da ikinmadann sok parmagini dedi biz iyi anlaşmaya başladık
bak senin vajinin maharetlerine konuşbailiyorda yani :) ben de sevmeyi deniycem...bu iyi fikir...sanki bedenimden ayrı bir organ gibi davranıyorum...görmezden geliyorum hep...psikolojisi bozulmuştur vajinin de :)

bak senin vajinin maharetlerine konuşbailiyorda yani :) ben de sevmeyi deniycem...bu iyi fikir...sanki bedenimden ayrı bir organ gibi davranıyorum...görmezden geliyorum hep...psikolojisi bozulmuştur vajinin de :)
Yok iste öyle davranma bende tiksiniyodum ama ordan bebeğim gelecek tiksinemem bana bak bu arada vajiyi yenmisim normal doğum yapıyorum ne gaz var ben de de haa

D damila aşağıdaki mesajı daha önceden yazmıştım. okumuş muydun bilmiyorum ama bence tekrar okumalısın. bakış açısı önemli canım.

Yok iste öyle davranma bende tiksiniyodum ama ordan bebeğim gelecek tiksinemem bana bak bu arada vajiyi yenmisim normal doğum yapıyorum ne gaz var ben de de haa
valla hak ediyosun....o havayı :) maşallahın var...inşallah olur...ve haklısın bu çok daha iyi fikir...bebeğimiz gelecek ordan tiksinilir mi hiç...süper

D damila aşağıdaki mesajı daha önceden yazmıştım. okumuş muydun bilmiyorum ama bence tekrar okumalısın. bakış açısı önemli canım.
evet okumuştum ben her gün burdayım yazmasamda okuyorum...ve yazdıkların ben de birebir eşleşiyor...çocuk gibi davranıyorum kadın gibi değil...artık değişmeli..aynaya bakınca kadın görmem lazım ben sadece bir siluet görüyorum..değişmek şart...

deliği göremiyorsun ama bastırında giriyor hatta hiç acı olmuyor...şu an inan gözümde terminatör gibisin :) parmakla bile zor yapanları okuduk genelde...senin maşallahın var
Kiz sorma ben uctum ilahi bir değnek değdi bana galibaa aslında eşim biraz sabretse ben peniside sokarimm

Kiz sorma ben uctum ilahi bir değnek değdi bana galibaa aslında eşim biraz sabretse ben peniside sokarimm
ben bile ereksiyon gitmese başarırım diyosam kendime sen haydahayda ... kız kim tutar seni...gaz dolu damila gaz veriyor işe bak..ama olsun bu moralle gaz dolarsan daha iyi olur senin için belki...sahiden başarılsın ...BAŞARACAKSIN DA ZATEN

esimde ereksiyon çok şükür şuan sorun degil biz kavga ederr gibi oluyoruz ben ona yavaş ol diyorum biraz bekle canım acıyo diyorum oda olmayacak diye birakiyo

geceliği giymekle olmuyor malesef. bütünleşeceksin yüzündeki masum gülümsemeyi bir kenara atıp derin derin bakacaksın kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…