- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.761
puhahaaaAynen canım hatirliyosan bende egzersiz yapamam demiştim simdi cuk cuk giriyo allahım ya ne komik
aneneeeemmmm ben mi yaocam bunu...kız yapayım derken gülerim bengeceliği giymekle olmuyor malesef. bütünleşeceksinyüzündeki masum gülümsemeyi bir kenara atıp derin derin bakacaksın kocana
İste onun sebebi de senin vajinin bu kadar uzamasi normal ilişkiye girsen bence düzelir o da rayina oturur benim fikrimbizde de ereksiyon kaybı yüzünden yarıda kesiliyor her deneme
flores sen artık çocuk değilsin anladım :)geceliği giymekle olmuyor malesef. bütünleşeceksinyüzündeki masum gülümsemeyi bir kenara atıp derin derin bakacaksın kocana
zaten benden etkilendiğini söylüyor....küstü mü küsüyormuş onunkideİste onun sebebi de senin vajinin bu kadar uzamasi normal ilişkiye girsen bence düzelir o da rayina oturur benim fikrim
İste onun sebebi de senin vajinin bu kadar uzamasi normal ilişkiye girsen bence düzelir o da rayina oturur benim fikrim
Tamam misafirin ne zaman gidicekzaten benden etkilendiğini söylüyor....küstü mü küsüyormuş onunkide
kadınım ayol ah hah haaayyyflores sen artık çocuk değilsin anladım :)
bu ayın sonunda...o yüzden yeni yıla gelin olmak benim için zor ihtimalTamam misafirin ne zaman gidicek
vaysss....tecrübe konuşuyor...arada bana izelden tüyolar ver...ben de hiç yok o şeyden :)kadınım ayol ah hah haaayyy
şaka bir yana benim aşırı çocuksu davrandığım anlar olur eşimle konuşurken falan. o halime de bayılıyor. bebek sever gibi seviyor öyle yapınca
ama iş başka yerlere geldi mi çocukluğa yer yok canım. değişiveriyorum o zaman. kuralına göre oynamak lazım.
Olsun 31 aralığı iyi degerlenir o zamanbu ayın sonunda...o yüzden yeni yıla gelin olmak benim için zor ihtimal
ALLAH BÜYÜKTÜR...ondan umut hiç bir zaman kesilmez...içimden bir his benim de kurtulacağımı söylüyor...önceden bununla yaşayacağımı sanıyordum eşime istersen ayrılabilirsin söz hakkım yok bile demiştim...şimdi çzöümsüz olmadığını ve birgün kurtulacağımı hissediyorum..o bir günü kısaltmak benim elimde...siz egzersizle bunu yapabiliyorsunuz...bana da o cesaret gelir inşallah...hatta egzersize gerek kalmadan yenebilirim inşallah...Olsun 31 aralığı iyi degerlenir o zaman
İnş canım tabi ki yeniceksin yenicez ama senin çok karali olman lazim hirslanman lazimALLAH BÜYÜKTÜR...ondan umut hiç bir zaman kesilmez...içimden bir his benim de kurtulacağımı söylüyor...önceden bununla yaşayacağımı sanıyordum eşime istersen ayrılabilirsin söz hakkım yok bile demiştim...şimdi çzöümsüz olmadığını ve birgün kurtulacağımı hissediyorum..o bir günü kısaltmak benim elimde...siz egzersizle bunu yapabiliyorsunuz...bana da o cesaret gelir inşallah...hatta egzersize gerek kalmadan yenebilirim inşallah...
bir bahtszılık var evlendiğimizdne beri...düğünümüz sorunlu oldu sonrasında bu sorun geldi..sonrasında ailemin sorunları oldu yardımcı olmaya çalıştık..hastalık oldu deneyemedik...illa bi terslik buldu bizi....ne zaman hırslansam toparlasam kendimi bişeyler çıktı...olsun gene de üzülmeyeceğim..üzüldükçe bataklık gibi bu çekiyor seni...üzülmeyeceğim umutla bakacağımİnş canım tabi ki yeniceksin yenicez ama senin çok karali olman lazim hirslanman lazim
Tesekkur ederim cvp icin.post: 38235705 .!.:canm bu vajinismus yaşayan bayanların eşinde ereksiyon sorunu yada erken boşlm olabiliyor. pns başını sıkıp bırakmak falan gibişeyler vardı bu durum için sanıyorum, birde zeytinyağ kullanın bence ki giriş daha hızlı olsun eşiniz rahatlamadan.
Bunlari duymaya cok Ihtiyacim varumutsuzolmaz post: 38243820 .!.:Tesekkur ederim cvp icin.
Evet ben kendim yendim hepimiz senin durumundaydik hic oyle dusunme doktor randevuna kadar kurtulmus olabilirsin denemekten bir sey kaybetmezsin benden sana tavsiye tamam de hemen baslayalim egzersize
Evet insanin psikolojisi bozuluyor gercekten ne kadar basit birşey biz yapamiyoruz ama allah yardimcimiz olsun
Tamm canim cok sagol.Canım eşin boşaldıktan sonra tekrar sertleşemiyormu?İlk boşalmasını yaşasın ikinci boşalmada deneyin.Eşin vajinusmus sebebiyle penis üzerindeki hakimiyetini muhtemelen kaybetmiş ve boşalmasını ayarlayamıyor.İkinci kez sertleştiğinde eşinin içine al güzelim.Birde yatar pozisyonda bacaklarını tamamen açarak dene.İlişki esnasında kasılıp kasılmadığını anlamak için kendi popona dokun kasılma varsa nefes alıp vererek kasılmayı azalt güzelim.
Bence de canım bende burayı görünce doktor randevumu iptal ettim 10 günde yendim doktorlar bizim acziyetimizi kullanıp paramızı sömürüyorlar insan önce kendi kendinin doktordur lütfen dene lütfen hepimiz senin gibiydik inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?