- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.781
evet canim istanbulda yasiyorum ama disardan gelenler icin hizlandiriyolar mesela seanslari ardara koyuyolar kolay olsun diye 1 hafta icinde halletmis olursun insallah canim
evet canim cok calis gayret goster ve bi an once kurtul insallah sende basaricaksin kendine guvenÖyle dediler zaten banada yeni yila böyle piskopat olarak girmek istemiyorum. Cok calisacagim esimle belki dogru durust denk gelmicek vardiyelerimiz sogumasindan korkuyorum
10 günde yendim 6 günde olacaktı ama eşim müsait değildi o yüzden eş denemesini erteledik 10.günde Sıfır acıyla bitti bu işNasil denicem nasil yapcam bilmiyorum :-(
Siz ne kadar sürede atlattiniz?
Canim ben 5 aylık evliyimSiz ne kadar zamandir evlisiniz?
Benn yardim ederim cnmBana ozelden yardim edecek birisi var miiiii??
Güle güle damilacim yine hemen gelkızlar ben çıkmalıyım...teşkkürler sohbet için....görüşmek üzereeee
Tebrikler canim gozun aydin simdi halay cekme zamani1,5 yildan sonra ilk defa gelin oldum cok sukurrr
Korkmak yok canim doktora giderken daha mi az korkacaksin once bir silkelen kendine gel ben bunu yapmaliyim kendim icin yuvamin mutlulugu icin de basaracam olucak de hazirim de baslayalim hemenNapmaliyim? Ay suan sunu yazarken bile icin pir pir oldu korkudan
Daha doymazsin da yapmalara ask oyunlarina devam her gun yapin canimumutsuzolmaz, post: 38245525, member: 641583"]Valla cekelim cekelim halay cekelim.esime diyorum ki hadi gel kutlayalim.diyo ki napalim.hadi gel bi daha yapalim diyorum
Kizlarrrrrr oldu oldu olduuuuuu heyt be na acimasi yaaaa yok aci maci:)))))
Canlarim. Formulu veriyorum. Burda yazilanlari takip ettim.egzersizleri yaptim.buyuk boy aparati aliyodum ama son noktayi koyamiyodum.bugun canima tak etti.aparati daha da kalinlastirdim.egzersiz yaptim esime hadi gel dedim.bugun bitecek dedim.esim biraz sertlesince alta gectim girisi buldum.esime it artik bitsin dedim.bi baktim p.... yok.aaaa kaybolmus.tabi cigligi bastim girdi girdi diye.esim sokta tabi git gelleri esim icimden cikmadan yapti biraz yanma oldu ama ben sevincimden esimi oyle tuttumki adeta cikma bi daha giremezsen ya diyorum....birde popomu da esime dogru kaldirdim ve tam birlesme olurken bacaklarimi esimin beline doladim.ve mutlu son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?