Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canim istanbulda yasiyorum ama disardan gelenler icin hizlandiriyolar mesela seanslari ardara koyuyolar kolay olsun diye 1 hafta icinde halletmis olursun insallah canim

Öyle dediler zaten banada yeni yila böyle piskopat olarak girmek istemiyorum. Cok calisacagim esimle belki dogru durust denk gelmicek vardiyelerimiz sogumasindan korkuyorum

umutsuzolmaz, post: 38245525, member: 641583"]Valla cekelim cekelim halay cekelim.esime diyorum ki hadi gel kutlayalim.diyo ki napalim.hadi gel bi daha yapalim diyorum
Daha doymazsin da yapmalara ask oyunlarina devam her gun yapin canim

Son düzenleme:
Canlarim. Formulu veriyorum. Burda yazilanlari takip ettim.egzersizleri yaptim.buyuk boy aparati aliyodum ama son noktayi koyamiyodum.bugun canima tak etti.aparati daha da kalinlastirdim.egzersiz yaptim esime hadi gel dedim.bugun bitecek dedim.esim biraz sertlesince alta gectim girisi buldum.esime it artik bitsin dedim.bi baktim p.... yok.aaaa kaybolmus.tabi cigligi bastim girdi girdi diye.esim sokta tabi git gelleri esim icimden cikmadan yapti biraz yanma oldu ama ben sevincimden esimi oyle tuttumki adeta cikma bi daha giremezsen ya diyorum....birde popomu da esime dogru kaldirdim ve tam birlesme olurken bacaklarimi esimin beline doladim.ve mutlu son.

siz benden önce davranıp anlatmışsınız teşekkürler :)

UOTE="aziziyelim, post: 38245709, member: 632210"]sizin adınıza çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah nasıl yaptınız diye sorsam çokmu ileri gitmiş olurum aceba bizede bir umut ışığı doğar diye soruyorum lütfen yanlış anlamayın [/QUOTE]
InsAllah arkadasim.tabi ki de sorabilirsin.burda zaten ozgu rce soramazsak zaten kimseye soramiyorsun.yenmemiz cok zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…