Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sevindim canım darısı bize damila damila duy duy

Burda yardim eden herkese tesekkur ederim.kizlar sizin vesilenizle oldu.care arayan arkadaslarim hemen baslayin egzersizlere birde umutsuz olmayin illaki olacak birgun ama bu mutlulugu ertelemeyin.sorun akliniza takilanlari.uzun zamandir egzersiz yapiyorum bildiklerimi paylasirim.kendinizi asla eksik hissetmeyin ben hic pes etmedim guzel guzel elbiseler de giydim.esimi karsiladim geceliklerle girdim yataga.esimin de cok hosuna gitti ve bu durumu hic problem etmedi.uzatmayayim.hepimiz cok degerliyizzz:)))

Canım hayırlı olsun

Ben birAz kendimi kasıyorum sanırım.İş oraya gelince bi korku sarıyor beni psikolojik bi durum farkındayım inşaallah atlatıcam bu durumu.

Merhaba bu mesajı çok önceden yazmıştım şuan yendim çok şükür eğer bu aşamadayken denemeye devam edersen olur arkadasın dediği gibi bekle yada ufak ufak ilerletmeden hareket ettir o zaman gevşeme oluyor daha da ilerlemen için açılıyor sabret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…