- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.801
Çok sevindim canım darısı bize damila damila duy duyCanlarim. Formulu veriyorum. Burda yazilanlari takip ettim.egzersizleri yaptim.buyuk boy aparati aliyodum ama son noktayi koyamiyodum.bugun canima tak etti.aparati daha da kalinlastirdim.egzersiz yaptim esime hadi gel dedim.bugun bitecek dedim.esim biraz sertlesince alta gectim girisi buldum.esime it artik bitsin dedim.bi baktim p.... yok.aaaa kaybolmus.tabi cigligi bastim girdi girdi diye.esim sokta tabi git gelleri esim icimden cikmadan yapti biraz yanma oldu ama ben sevincimden esimi oyle tuttumki adeta cikma bi daha giremezsen ya diyorum....birde popomu da esime dogru kaldirdim ve tam birlesme olurken bacaklarimi esimin beline doladim.ve mutlu son.
Hemen hemdeeeeeeeDamilaaaaaaa hemen basliyosun egzersize:)))
Canım hayırlı olsunKızlar dün yendim çok şükür ve en baştan en Detaylı şekilde anlatıyorum her şeyin. 14 aylık Evliyim. Evlendiğimiz hafta hep denedik iliskiyi ama olmadı, bi keresinde eşim boşaldı ve hamile kalmışım, hamileliğim çok sorunlu geçti doktorlar ilişki yasak dedi böylece dokuz ay denemedik, doğum zamanı geldi doktor çatı Kontrolü yapcaktı bağırdım yaptırmadım adam sen vajinşsmussun dedi ve ben bu hastalığı ilk kez orda duydum ama önemsemedim doğuma odaklandım, doğumdan dört ay sonra kontrolüm vardı giitim gittiğimde de bu hastalık için be yapabileceğimi sordum bana bi uzman psikiyatr adı verdi ama gitşmek istemedim çünkü kayıtlara Vajinismus hastası olarak Geçmek istemedim sonra bu siteyi buldum burda yazılanları tek tek okudum, ayna karşısına geçti vajinamı inceledim ve farkettim ki ben yerini bile bilmiyormuşum, aynı gün parmak egzersizine başladım buarada burayı okumaya devam ettim o arada asql nin birine ben size yardım edebilirim yazdığını gördüm ve kendisinden yardım istedim Sağolsun bana çok yardımcı oldu tek parmak iki parmak üç parmak derken dün ilk eş denememizi yaptık. Önce sıcak bi duş aldım transparan geceliğimi giydim kokularımı sürdüm son kez egzersiz yaptım iki parmak ile yirmi kere gitgel yaptım ve son kez vajinama aynada baktım eşimin yanına gittim yatağımıza geçtik. Normalde ben altta olcaktıl asla Üstte olamam diyordum ama ön sevilme sırasında üste çıktı denedim ve tek seferde hızlıca girdi ben inanmadım hemen alta geçtim yine oldu. Ne kan geldi ne acı üsteliktw çok zevk aldık. O kadar kolay oldu ki kayganlaştırıcı bile kullanmadık. Her detayını anlattım kızlar sorunuz varsa cevaplarım yardımcı olurum Allah beni kurtardı herkesi kurtarsın.
Tebriklerrr1,5 yildan sonra ilk defa gelin oldum cok sukurrr
Sanada gevmiş olsun ben yokken gelişmeler olmus. Hayırlı olsun canımHepinize tesekkur ederim.
Yagmurzerresi:)Sagol canim senin yazdiklarinda cok fayda sagladi bana.
Sen sağol canım. Allahım bu dertle ugrasan herkese yardım etsinYagmurzerresi:)
Ne guzel yenmeden mi hamile kalmissin.tebrik ederim cok sevindim.:)Yendimmmm kizlarr :) veeee ....
yok yenmedn deglde tam olarak atlatamamstim dyelm daha 2-3 gun once atlatabldimNe guzel yenmeden mi hamile kalmissin.tebrik ederim cok sevindim.:)
Ben birAz kendimi kasıyorum sanırım.İş oraya gelince bi korku sarıyor beni psikolojik bi durum farkındayım inşaallah atlatıcam bu durumu.yanma hissi yeterli kayganlık olmadığı için yaşanıyor, emla değilde bir defaya mahsus zeytinyağ yada jel kullıp kayganlık olduğunda acımadığını görmeniz rahatlatabilir. birde gelgit sırasındada giriştede hep söylüyorum ama eşiniz ön sevşmedeki gibi sizi uyarmaya devam etsin.
Ya bende Vajiyim parmaj egzersizi hic yapmadim güven yok ama bende penisi yaklasik iki uc cm icime aldim gerisi olmuyor bende sanki bir duvar gibi geriliyorum. Ben parmak mum falan yapmazdim esimle denerdim ama herkezin cesareti farkli. Ben Doktora gitmeye karar verdim Dr.Saygin M. Gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?