- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.821
Kan geldi miValla cekelim cekelim halay cekelim.esime diyorum ki hadi gel kutlayalim.diyo ki napalim.hadi gel bi daha yapalim diyorum
Canım hayırlı olsun bebişin.hafi hem kurtuldun hemde bebişinmi olacak harika. Allahım hayırlı evlat versin. Sağlıkla al kucahınaYendimmmm kizlarr :) veeee ....
O zaman hemen egzersize motive et kendiniKizlar ayni dertten muzdarip biri daha geldi araniza :) 3 ay oldu tik yok...inancimda yok..sizi okuyorum
Hemen basladim..zaten sizi okur okumaz baslamistim...ilk asamayi gectim..cok sevindim yaa :)))O zaman hemen egzersize motive et kendini
Canim ben 5 aylık evliyim
Bu illet bu Kadar yayginmi yaaaO zaman hemen egzersize motive et kendini
Cok mutluyum canlarim insallah en kisa zamanda siz de bu mutlulugu yasarsinizzzz
cooook sevindim senin/ sizin adiniza.. nasil yaptin yaaaa bende basarmak istiyorummmm.Kizlarrrrrr oldu oldu olduuuuuu heyt be na acimasi yaaaa yok aci maci:)))))
baslayalim da nasilKorkmak yok canim doktora giderken daha mi az korkacaksin once bir silkelen kendine gel ben bunu yapmaliyim kendim icin yuvamin mutlulugu icin de basaracam olucak de hazirim de baslayalim hemen
Aynen ne acısı cok sevındım canımmmm kızlar hadı ağırlık verın egzersızlereee ınanınnnn oluyorcooook sevindim senin/ sizin adiniza.. nasil yaptin yaaaa bende basarmak istiyorummmm.
Canlarim. Formulu veriyorum. Burda yazilanlari takip ettim.egzersizleri yaptim.buyuk boy aparati aliyodum ama son noktayi koyamiyodum.bugun canima tak etti.aparati daha da kalinlastirdim.egzersiz yaptim esime hadi gel dedim.bugun bitecek dedim.esim biraz sertlesince alta gectim girisi buldum.esime it artik bitsin dedim.bi baktim p.... yok.aaaa kaybolmus.tabi cigligi bastim girdi girdi diye.esim sokta tabi git gelleri esim icimden cikmadan yapti biraz yanma oldu ama ben sevincimden esimi oyle tuttumki adeta cikma bi daha giremezsen ya diyorum....birde popomu da esime dogru kaldirdim ve tam birlesme olurken bacaklarimi esimin beline doladim.ve mutlu son.
Oldukça Yaygın ama bızler burada yeniyoruz hemen ılk sayfaları okuyarak başlıyoruz ve ardından pes etmeden egxersızler ve ve bır gece bakıyorsun kı kabus sona ermısBu illet bu Kadar yayginmi yaaa
cok sev1,5 yildan sonra ilk defa gelin oldum cok sukurrr
iste oradan sonra nasil bi hareket edecem bilemiyorum. deli olcam yaa bende yenmek istiyorummmMerhaba bu mesajı çok önceden yazmıştım şuan yendim çok şükür eğer bu aşamadayken denemeye devam edersen olur arkadasın dediği gibi bekle yada ufak ufak ilerletmeden hareket ettir o zaman gevşeme oluyor daha da ilerlemen için açılıyor sabret :)
egzersizler hangi sayfada yaziyorki.nasil yapcam hic bilmiyorumAynen ne acısı cok sevındım canımmmm kızlar hadı ağırlık verın egzersızlereee ınanınnnn oluyor
Oldukça Yaygın ama bızler burada yeniyoruz hemen ılk sayfaları okuyarak başlıyoruz ve ardından pes etmeden egxersızler ve ve bır gece bakıyorsun kı kabus sona ermıs
Kendıne hazırlayabılırsın bakkal mumunu Alıp etrafına peçete kalınlığı sen ayarlıyorsun sarıp strecle Sarıyosun kullanmada ıse prezervatif ıcınenasil bi aparat bu?
yoyooo Sak'ın haagliycam yaaa
ya ilk sayfada yazilarnlar cok iyi türkce bazi seyleri anlamiyorum onlari okurken bile basim dönüyor sinirden sabirsizliktan. Aslinda benim 22.12.14 de istanbulda dr sayginda terminim var bilet ariyoruz Yurt disinda kaliyorum, ama o zamana Kadar ilerlemek istiyorum.Kendıne hazırlayabılırsın bakkal mumunu Alıp etrafına peçete kalınlığı sen ayarlıyorsun sarıp strecle Sarıyosun kullanmada ıse prezervatif ıcıne
yoyooo Sak'ın ha
Kendıne hazırlayabılırsın bakkal mumunu Alıp etrafına peçete kalınlığı sen ayarlıyorsun sarıp strecle Sarıyosun kullanmada ıse prezervatif ıcıne
yoyooo Sak'ın ha
Strec o canım prezarvatıf Internet'ten bakprezervatif ne bilmiyorumki ben. strec de mutfakda kullanilan sey mi o yemeklere örttügümüz?
banada yazarmisiniz lütfen size yardimci olan noktalariYagmurzerresi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?