- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.841
Bu arada 1bucuk yıldır evliyim.. İnsallah hepberaber aşıcaz bu durumu.. Birde fantazi modelllemesi varmıs eşinizi düşünerek o işi yapıyormus gibi hayal kurcakmısız beyinde baslayıp beyinde biten bir olay oldugu için beynimizi buna kosullamamız lazım her gün hayalinizde 10dakka eşinizle o işi yapmayı hayal edeceksiniz unutmayın en rahat hissettiğiniz olmasını istediginz sekılde hayalini kurun. Her gün vajinayı ac kapa yapıcakmısız sık bırak motodu.. Muhakkak yapın arkadaslarMerabalar yeni üyeyim pek kullanmayı bilmiyorum bu siteyi ama insallah burda yine sizi bulurum. Öncelikle vajinismus hastasıyım ama iyileşiyorum ben sex terapistine gittim özet geciim bana 3 adım söyledi 1.cesaretini topla al aynayı karsına bebe yagı sür ve serce parmagının ilkboğumunu vajınaya sok eger rahatsan ileriye dogru kaydır hergün yap diger parmaklara gec Orta parmaklada yap dedi 2. 2parmagını bir eldivenin içine sok öneririm yani eldiven rahat oluyo ileriye dogru yavas yavas ittir gittiğini gördükce cesaretiniz yerine gelicek 3. Penisi vajınaya sokmayı deneyin önce uc kısmını yavasca ittirin prezervatif kullanırsanız daha kolay olur dedi.. Ama ben 3parmagı bile yapıyorum zorlanıyorm hafif bi yanıyo ama asırı degil ama iliski esnasında kasıyorm kendimi heralde ucunu bile sokamıyoruz bende suan neyapacagımı bilmiyorm hep sunu dusunmustm orası hep kapalı bir perde gibi nasıl olacak o iş aklım aklım almıyodu doktorumun dediği en önemli ve zor nokta neymıs biliyomusunuz eger serce parmak ödevini yaparsanız digerleri kolaymıs zaten vajınanızı tanıyomussunuz kasılmayı rahatlamayı parmak içindeyken hissediyosunuz ayrıca asla kızlık zarı yırtılması gibi bişeyde yok o sadece sert bir penisin girisiyle olurmus sakın kan gelir yapamam demeyin 3parmak deniyorm düşünün...
Canim en baş sayfalarda egzersizin nasıl yapıldığı ve doģru nefes teknikleri varya.oralari dikkatlice okudum.asama asama uygulamaya calistim.ama ben yapamam nasil parmak sokaym diyodum.once kendimi o fikrealistirdim.nerdeyse 5 aydiregzersiz yapiyorum.meger ben vucudumu tanimiyormusum.aynada bakinca orasi kapali dedim.ikinincs aaaa bak acildi diye sasirdim:)es denemesinde alttaydim tabi baslamadan once egzersiz yaptim.kayganlastirici kullandim.esim sertlesince girise koydum.bacaklarimi esimin beline doladim.esiminde telkiniyle kolayca girdi.en onemlisi de baslamadan dua ettim.senin de olacak insallah merak etme..banada yazarmisiniz lütfen size yardimci olan noktalari
Canim sen de benim gibi sonuca gelmissin.ben dun gece bitirdim cok sukur.iki gun oncd niye olmuyor bitsin artik diyodum.dun sunu farkettim esim girmeye calisirken kendimi hala kasiyorum.popoma bi dokundum ordan anladim kastigimi.burdaki arkadaslarin soyledikleri geldi aklima serbest birakir birakmaz pirt diye girdi.Merabalar yeni üyeyim . pek kullanmayı bilmiyorum bu siteyi ama insallah burda yine sizi bulurum. Öncelikle vajinismus hastasıyım ama iyileşiyorum ben sex terapistine gittim özet geciim bana 3 adım söyledi 1.cesaretini topla al aynayı karsına bebe yagı sür ve serce parmagının ilkboğumunu vajınaya sok eger rahatsan ileriye dogru kaydır hergün yap diger parmaklara gec Orta parmaklada yap dedi 2. 2parmagını bir eldivenin içine sok öneririm yani eldiven rahat oluyo ileriye dogru yavas yavas ittir gittiğini gördükce cesaretiniz yerine gelicek 3. Penisi vajınaya sokmayı deneyin önce uc kısmını yavasca ittirin prezervatif kullanırsanız daha kolay olur dedi.. Ama ben 3parmagı bile yapıyorum zorlanıyorm hafif bi yanıyo ama asırı degil ama iliski esnasında kasıyorm kendimi heralde ucunu bile sokamıyoruz bende suan neyapacagımı bilmiyorm hep sunu dusunmustm orası hep kapalı bir perde gibi nasıl olacak o iş aklım aklım almıyodu doktorumun dediği en önemli ve zor nokta neymıs biliyomusunuz eger serce parmak ödevini yaparsanız digerleri kolaymıs zaten vajınanızı tanıyomussunuz kasılmayı rahatlamayı parmak içindeyken hissediyosunuz ayrıca asla kızlık zarı yırtılması gibi bişeyde yok o sadece sert bir penisin girisiyle olurmus sakın kan gelir yapamam demeyin 3parmak deniyorm düşünün...
Canım ben zaten son aparat denemelerimi yapiyorum inşallah az kaldi sonuca darisi sana olsun ama doktora gitmeden önce kendin calis derim bence sen kendin de yenersin doktora gerek yok paranda cebinde kalırbence hizlandirin denemelerinizi olmadi doktora gidin yoksa piskoloji denen birsey kalmiyor
Tamam canım takıldığında sor bize pes etme aparat yap kendine hergun kalinlastirarak korkman gecene kadar onunla çalışHemen basladim..zaten sizi okur okumaz baslamistim...ilk asamayi gectim..cok sevindim yaa :)))
Maalesef canım allah hepimize yardim etsinBu illet bu Kadar yayginmi yaaa
Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck[/QUOTE][QUOTE="yaren51, post: 38248899, member: 637kan geldi mi
hepimizde malesef aynı durum, psikolojik birşey biliyoruz daama bilinçaltımıza söz geçiremiyoruz, yavaş yavaş olacak inşallah.Ben birAz kendimi kasıyorum sanırım.İş oraya gelince bi korku sarıyor beni psikolojik bi durum farkındayım inşaallah atlatıcam bu durumu.
Once kegel ve nefes egzersiziyle basliyorsun kegel egzersizi ilk sayfafa ayrintili bir sekilde anlatilmis onu guzelce oku kisaca tuvaletini tutup birakma hareketi nefes egzersizi ise derin nefes aliyorsun burnundan balon sisirir gibi veriyorsun agzindan daha sonra bir ayna aliyorsun karsina bacaklarini acip arkana yaslaniyorsun bu defa da kegel egzersizini ayna karsisinda yapiyorsun vajinanin nasil acilip kapandigini goruyorsun ve yerini ogreniyorsun ilk yapacaklarin bundan ibaret canim bak ben yazdim sende ihmal etme yap olur mubaslayalim da nasil
Aparat yapabilecegimi hiicc hicc sanmiorum yaTamam canım takıldığında sor bize pes etme aparat yap kendine hergun kalinlastirarak korkman gecene kadar onunla çalış
İstersen beraber calisalim ben bugün denicem ozelden yardımcı olurum sanaAparat yapabilecegimi hiicc hicc sanmiorum yaiki parmak caliscam bi bakalim..aparat cok korkunc
Olur cnmm...İstersen beraber calisalim ben bugün denicem ozelden yardımcı olurum sana
Bende öyle birşey olmuyor ama aparatı sokarken poponu kaldır ve bol yağ sur faydasını gorursunYa kizlarrr birsey sorcam ben aparatlarla calismaya devam ediyorum bakin ben girdikten 3 4 cm sonra biyere takiliyorum ortasini delip geciyorum devam edio ileri dogru uzunlukla ilgili sorun yok zaten....bugun daha kalinina gectim orayi zorladigim halde acilmadi ince sey hemen delip gecio sizdede varmi dogru yoldamiyim kasmayla alakasi yok yalniz korkmuyorum orasi zarmi yani canimizi yakan oranin mi acilmasi gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?