- 14 Ekim 2014
- 1.631
- 1.474
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.861
eneeee...hayırlı olsun kızzz...sevindim senin için... egzersiz canım çekecek nerdeyse..ne ballı söylemişsin öyle :)Damilaaaaaaa hemen basliyosun egzersize:)))
ayyy...essah egzersiz çekiyo canım :) neyse az kaldı misafirin gitmesine...yani yarısı gitti sürenin...dilerim hepimiz kurtuluruzzzzzzzzzzzzz:)Hemen hemdeeeeeee
Zar değil canım vajinanın bir parçası. Ben de hissediyorum onu. Yani doğru yoldasın. Parmakla yapabilirsen arala biraz. Sağa sola it o yeri. Sonra aparatı dene.Ya kizlarrr birsey sorcam ben aparatlarla calismaya devam ediyorum bakin ben girdikten 3 4 cm sonra biyere takiliyorum ortasini delip geciyorum devam edio ileri dogru uzunlukla ilgili sorun yok zaten....bugun daha kalinina gectim orayi zorladigim halde acilmadi ince sey hemen delip gecio sizdede varmi dogru yoldamiyim kasmayla alakasi yok yalniz korkmuyorum orasi zarmi yani canimizi yakan oranin mi acilmasi gerekio
Hadi onlara gününü goster damilaarkadaşım bebek sordu yok nerdeee dedim...hastalığın adını demesemde kendimi kasıyorum galiba canım acıyor dedim...bana "töbeeee bir de acı çıkardı başıma" dedi...ne acısı be manyak mısın dedi...eeee çekmeyenin vereceği tepki bu :)
inşallahHadi onlara gününü goster damila
e buna da inşallahBende bu arada p... Kıvamında bir aparat yaptım azıcık zor oldu ama yaptım biraz beklettim içimde sonra çıkardım sonra bi daha aksama da finishi gorecem inşallah
bi kez bana da öyle olmuştu..tam 10 gün gecikmişti..bir iki gün gecikirdi ama 10 gün ilginç gelmişti...ilişki yaşayamıyor olmamıza rağmen burda vajili hamile kalanları duyunca tahlil yaptırmıştım...ve sonraki gün regl idim :) bazen değişiyor..mevsimsel geçişler bile etkiliyor...ama hamile de olma ihtimalin var...denemelerin oluyordu sonuçta...İnşallah hafta sonu şehir dışına ailemin yanina gitcem artik olurda oyle giderim yoksa 2 hafta sonra donecegim o yüzden benim bugün halletmem lazim bu arada en son adetimi 28 ekimde gördüm aded olamiyorum suphelendim test yaptim ama hamile değilim benim adedim hep düzenlidir ne sorun var acaba
kız sen bitirdin artık...onca aparat yaptın içine aldın...dünyayaı alacak halin yok yaİnşallah hafta sonu şehir dışına ailemin yanina gitcem artik olurda oyle giderim yoksa 2 hafta sonra donecegim o yüzden benim bugün halletmem lazim bu arada en son adetimi 28 ekimde gördüm aded olamiyorum suphelendim test yaptim ama hamile değilim benim adedim hep düzenlidir ne sorun var acaba
Sana daha açık yazayım sen bi hareket yapma önce kendini sakinleştir gevşet bekleyin bi süre iyi hissedince eşine biraz ileri gitmeden içimde hareket ettir de, bulundugu noktadan geriye ve bulunduğu noktaya kadar ileri gitmesini söyle öyle yaparken geri kalanı da gevşeyecektir biraz daha ilerlemesi için açılacak.cok sev
iste oradan sonra nasil bi hareket edecem bilemiyorum. deli olcam yaa bende yenmek istiyorummm
olmuyor işte...bu ereksiyon söz dinlemiyor ki...makine değil sonuçta :) ben bu yüzden yenemediğimi düşünüyorumSana daha açık yazayım sen bi hareket yapma önce kendini sakinleştir gevşet bekleyin bi süre iyi hissedince eşine biraz ileri gitmeden içimde hareket ettir de, bulundugu noktadan geriye ve bulunduğu noktaya kadar ileri gitmesini söyle öyle yaparken geri kalanı da gevşeyecektir biraz daha ilerlemesi için açılacak.
Zar değil canım vajinanın bir parçası. Ben de hissediyorum onu. Yani doğru yoldasın. Parmakla yapabilirsen arala biraz. Sağa sola it o yeri. Sonra aparatı dene.
Ama test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yokbi kez bana da öyle olmuştu..tam 10 gün gecikmişti..bir iki gün gecikirdi ama 10 gün ilginç gelmişti...ilişki yaşayamıyor olmamıza rağmen burda vajili hamile kalanları duyunca tahlil yaptırmıştım...ve sonraki gün regl idim :) bazen değişiyor..mevsimsel geçişler bile etkiliyor...ama hamile de olma ihtimalin var...denemelerin oluyordu sonuçta...
strestendir belki...diyorum ya 10 gün gecikmişti...bana olur yılda bir böyle gecikme...canını sıkma kafanı takma şimdilik buna...uzarsa görünürsün bir doktora...Ama test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yok
Bu gece yenersem vajinismusu 3 günde yenmiş olucam ay doktorlardan bile havalı oldu htys ile vajinismusa 3 günde elvedakız sen bitirdin artık...onca aparat yaptın içine aldın...dünyayaı alacak halin yok yabu iş senin için bitti...hadi bakalım
bir de bu testler çok güvenilir değilmiş yani şu evdeki idrar testi...kan tahlili garantiAma test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?