Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hani kızlar nerdesiniz egzersiz yapan hanımlar ne durumdasiniz cesaret edemeyenler ya siz gizli gizli okuyanlar üye olmak için ne bekliyorsunuz hadi gelin konuşalım yenelim ve bebek sahibi olalım

Zar değil canım vajinanın bir parçası. Ben de hissediyorum onu. Yani doğru yoldasın. Parmakla yapabilirsen arala biraz. Sağa sola it o yeri. Sonra aparatı dene.

arkadaşım bebek sordu yok nerdeee dedim...hastalığın adını demesemde kendimi kasıyorum galiba canım acıyor dedim...bana "töbeeee bir de acı çıkardı başıma" dedi...ne acısı be manyak mısın dedi...eeee çekmeyenin vereceği tepki bu :)

Hadi onlara gününü goster damila

İnşallah hafta sonu şehir dışına ailemin yanina gitcem artik olurda oyle giderim yoksa 2 hafta sonra donecegim o yüzden benim bugün halletmem lazim bu arada en son adetimi 28 ekimde gördüm aded olamiyorum suphelendim test yaptim ama hamile değilim benim adedim hep düzenlidir ne sorun var acaba

bi kez bana da öyle olmuştu..tam 10 gün gecikmişti..bir iki gün gecikirdi ama 10 gün ilginç gelmişti...ilişki yaşayamıyor olmamıza rağmen burda vajili hamile kalanları duyunca tahlil yaptırmıştım...ve sonraki gün regl idim :) bazen değişiyor..mevsimsel geçişler bile etkiliyor...ama hamile de olma ihtimalin var...denemelerin oluyordu sonuçta...

kız sen bitirdin artık...onca aparat yaptın içine aldın...dünyayaı alacak halin yok ya bu iş senin için bitti...hadi bakalım

cok sev

iste oradan sonra nasil bi hareket edecem bilemiyorum. deli olcam yaa bende yenmek istiyorummm
Sana daha açık yazayım sen bi hareket yapma önce kendini sakinleştir gevşet bekleyin bi süre iyi hissedince eşine biraz ileri gitmeden içimde hareket ettir de, bulundugu noktadan geriye ve bulunduğu noktaya kadar ileri gitmesini söyle öyle yaparken geri kalanı da gevşeyecektir biraz daha ilerlemesi için açılacak.

olmuyor işte...bu ereksiyon söz dinlemiyor ki...makine değil sonuçta :) ben bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum

Zar değil canım vajinanın bir parçası. Ben de hissediyorum onu. Yani doğru yoldasın. Parmakla yapabilirsen arala biraz. Sağa sola it o yeri. Sonra aparatı dene.

Tamam canim orda bekletiyim belki esner..
orasi olmasa coktaan olmustu zaten aparat kalinlastikca.zor geciyo yoksa giriste hic problem yok ilerlemio deniycem dedigini cok saol

Ama test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yok

Bu bi süreç hemen koşmayı öğrenemediğimiz gibi hemen sevişmeyi de öğrenemedik biz, ama öğrenilen vucuda öğretilen bişey. Eğer çalışmaya devam ederseniz er geç gevşeyecek onun yapısı öyle yapısı dışında kullanan biziz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…