- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.881
kız nasıl üç gün uzun zamandır burdasın..sen yoksa parmak aparat hızın mı 3 gün...pes diyeceğim haaaaBu gece yenersem vajinismusu 3 günde yenmiş olucam ay doktorlardan bile havalı oldu htys ile vajinismusa 3 günde elveda
İnşallah :)Bu gece yenersem vajinismusu 3 günde yenmiş olucam ay doktorlardan bile havalı oldu htys ile vajinismusa 3 günde elveda
vajiyi yenince kendime ödül değil ceza vereceğim benBu bi süreç hemen koşmayı öğrenemediğimiz gibi hemen sevişmeyi de öğrenemedik biz, ama öğrenilen vucuda öğretilen bişey. Eğer çalışmaya devam ederseniz er geç gevşeyecek onun yapısı öyle yapısı dışında kullanan biziz :)
bir de bu testler çok güvenilir değilmiş yani şu evdeki idrar testi...kan tahlili garanti
İnş tatlım bakalım olmadi annemle giderim artik doktorastrestendir belki...diyorum ya 10 gün gecikmişti...bana olur yılda bir böyle gecikme...canını sıkma kafanı takma şimdilik buna...uzarsa görünürsün bir doktora...
Ne gibi :)vajiyi yenince kendime ödül değil ceza vereceğim ben
he yaaa...manyak mıyım neyim ben :) diyorum bazen kendime :) töbeeeeeeeeeeeNeyden bu kadar korkmuşuz ki anlamadım, ben de kurtulmak istiyorum artık.
Kız sanki burada hemen egzerzisemi başladım ben kaç ay korktum yapamadim sadece geçenlerde parmak yaptım dun yaptim bide bugün hooopp oldu 3 gunkız nasıl üç gün uzun zamandır burdasın..sen yoksa parmak aparat hızın mı 3 gün...pes diyeceğim haaaa
aynanın karşısına geçip kafamı yumruklamak gibi :)Ne gibi :)
sen sitenin zeynasısın zatenKız sanki burada hemen egzerzisemi başladım ben kaç ay korktum yapamadim sadece geçenlerde parmak yaptım dun yaptim bide bugün hooopp oldu 3 gun
Bence geçince kendini o kadar rahatlamış hissedeceksin ki bütün stres de gececek kendine vereceğin ödül de artık belli anladın sen :)aynanın karşısına geçip kafamı yumruklamak gibi :)
o aşamaya bi geleyim...anladığımı daha iyi anlarımBence geçince kendini o kadar rahatlamış hissedeceksin ki bütün stres de gececek kendine vereceğin ödül de artık belli anladın sen :)
İnşallah bu sıkıntıyı çeken ve sadece okuyup yazamayan arkadaşlar var da siz de kurtulursunuz hayırlısıyla sıkıntınızdan duacınızım .o aşamaya bi geleyim...anladığımı daha iyi anlarım
allah razı olsun...AMİNİnşallah bu sıkıntıyı çeken ve sadece okuyup yazamayan arkadaşlar var da siz de kurtulursunuz hayırlısıyla sıkıntınızdan duacınızım .
Sende tembel teneke misafirlerin gitsin sen 2 günde yeniceksinsen sitenin zeynasısın zatenben de...ben de....ben nesiyim sen bul
tembel teneke haaaa.....teneke gibi ses çıkarmazsam ben de burda :) İNŞALLAHSende tembel teneke misafirlerin gitsin sen 2 günde yeniceksin
O bende de oluyodu esimle deniyoduk olmaynca içimden yarin egzersiz sart diyodum dadlumyok ben egzersiz yapmıyorum....ama içimde yeneceğime dair feci bir umut var...böyle bir heyecan bi kıpırdanış...garip bişey...yenecem işte....
he yaaa...manyak mıyım neyim ben :) diyorum bazen kendime :) töbeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?