Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dünyanın kanunu bu yani olacak o eninde sonunda neden kaçıyoruz bu kadar, ben de kendime kızmıyorum değil olan geçen günlerime oldu.
aynen öyle...bzen neyi koruyosun diyorum..koruma içgüdüsü ile mi kasıyorum kendimi bilemedim ki..hani dikkat edin çamaşırınız temiz olsun ama soğuğa oturmayın aman mikrop kapmayın diye diye mi böyle oldu bilmiyorum ki...yani sonuçta normal bişey...daha nereye kadar koruyacaksın diyorum...manyakım ben manyak :)

Senin egzersizsiz yenecegine dair sözün hadi onu geçtim yenecegine dair sözün
kız essaah mı...yeminle kahkaha kopardım burda.... :)))))))))) allah seni yaşatsın....he böyle sözleri çok verdim kendi kendime...burda da vermişim demek...olsun yahu...gazımı söndürmesene :)

ama çok güldüm...heheheeee

Hahaha misafirler gitsin çok gulecez numarni alır sabah aksam yazarim yen yen diye

Hahaha misafirler gitsin çok gulecez numarni alır sabah aksam yazarim yen yen diye
rahat bırakmayan birileri lazım zaten...yeter ulan kafamı şişirdin yahu demek gerek.... :)

şaka bir yana...allah yar ve yardımcımız olsun...elbet yeneceğimiz bir gün var...rabbim nasip ettiğinde kurtulacağız...çabamıza bağlı kaderimiz elbette ve sizler benden çok çabalıyorsunuz...hak ediyorsunuz...bana da dua etmeyi unutmayın...

çorbaya gittim ben...gel htys birlikte içelim :) hadi görüşürz

Bebegin olmalı damila benimde olmalı burada ki herkesin olmalı anne olmak çok yakışacak bize hatta kizin olursa benim adımı koy
adın ne ki kız...çocuğa htys diycek halim yok la havle...espriye döküp güleceğim günler de gelecekmiş meğer...ilk zamanlar ağlamaklıydım...

ama bana yaz böyle sık sık...etkili oluyor inan...

E="yaren51, post: 38251954, member: 637037"]Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck[/QUOTE]
Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın[/QUOTE]
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))

E="yaren51, post: 38251954, member: 637037"]Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck
Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın[/QUOTE]
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))[/QUOTE]
muayenede kastın mı kendini..nasıl oldu...ve dilerim hamilesindir..hayırlısı ise tabi

Mutlaka tabi ama seninde caba gösterip artik noktayı koyman lazim corbanida icmis kadar oldum çok çok sağol ellerine sağlık

E="yaren51, post: 38251954, member: 637037"]Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))[/QUOTE]
Hadi bakalim inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…