- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.921
teşekkürler htys sohbet için...faydalı oluyor kafam dağılıyor en azından....ve egzersiz yapan kızlar...damilaya dua etmeyi unutmayın emi....sevgiler...
Canim bende de vardi ama ben esim bosalacagi an iyice sert olunca girdirmeye calisiyodum bosalinca kaliyodu.esin sertlesmrye baslayinca girise koy ve bastir.olmuyor işte...bu ereksiyon söz dinlemiyor ki...makine değil sonuçta :) ben bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum
Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck
O da olur canim aynen senin gibi dusunuyodum oldu sonundaKizlar parmaklari tek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
Ama test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yok
Haaha o da iyimis simdi bence sıcağı sicagina aparat yap kendine çünkü parmaginla deliği bulabiliyorsun bakalim aparat nasıl olacakKizlar parmaklaritek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
Valla tatlım bilmiyorum artik sebebi ne olmadi kan testi yaptircam bakalım hayırlısıben de aynı durumu yaşamıştım geçen yıl ve gittiğim kadın doğumcu (vajinismus teşhisini koyan) sen önce bu sıkıntını aşmalısın hiç bir sıkıntı yok stresten olmuyor adetin demişti
Canım,Beni asla ve asla yanlış analama.Ama senin konuşma ve mesajlarını takip ediyorum geçen yılda girmişsin sürekli bu şekilde yazıp insanlara sorular sormuşsun.Egzersize başlıcam deyip başlamıyorsun ve sürekli bahaneler yazıyorsun.Bana reglin geldiği için ertelediğini söledin şimdide misafirler diyorsun arkadaşlara.Sonra parmakdan tiksniyorum yazıyorsun.Bunlar senin şahsi düşüncelerin ama buraya yeni gelenler var senin ısrarla parmakdan tiksiniyorum yazşısın onların gözünü korkutuyor.Şimdiye kadar kaç kişi sana yardımcı olmaya çalıştı görüyorum ama sadece yapdıgın sohbet gerçekten uygulamada hiçbirşey yapmıyorsun.Tamam misafirin olabilir ama parmak egzersizi senin burada sohbet etmekten daha az zamanını alır emin ol.Senin kötülüğün için yazmıyorum bunları sadece sitemde bulunuyorum .lütfen vajiyi bu kadar benimseme..göreceksin kız...ben de egzersizsiz yenmezsem bu karabasanı :)
Aah ah ben ki bekarlığımda eğitici videolar izler dokümanlar araştırırdım. Emindim sağlıklı bir cinsel yaşamım olacağına. Şimdi 6 aylık evliyim ama daha yarısına gelebildim yolun.Dünyanın kanunu bu yani olacak o eninde sonunda neden kaçıyoruz bu kadar, ben de kendime kızmıyorum değil olan geçen günlerime oldu.
Haaha o da iyimis simdi bence sıcağı sicagina aparat yap kendine çünkü parmaginla deliği bulabiliyorsun bakalim aparat nasıl olacak
Canim hersey normal.zarin esnemis ancak dogumda bozulur dedi.bu ay hamile olabilirsin tahminimce dedi.[/QUOTE]canımm ne dedi doktor ?
Aynen benim de orası geciktirdi hep başarıyı. Bu arada aparatla denerken oraya takıldığında aparatını ucu aşağıya bakacak şekilde yukarı kaldır. Tekrar it. Sanki vajinadan makata geçecekmişsin gibi. Biraz iğrenç oldu biliyorum ama yazıyla bu kadar oluyor.Tamam canim orda bekletiyim belki esner..
orasi olmasa coktaan olmustu zaten aparat kalinlastikca.zor geciyo yoksa giriste hic problem yok ilerlemio deniycem dedigini cok saol
Kizlar parmaklari tek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
Aah ah ben ki bekarlığımda eğitici videolar izler dokümanlar araştırırdım. Emindim sağlıklı bir cinsel yaşamım olacağına. Şimdi 6 aylık evliyim ama daha yarısına gelebildim yolun.
Ne güzel konuştun gel bir öpeyim seniüzülme dostum diğer yarısı da olacak bugün herkes adına ümitvarım :)
Aynen benim de orası geciktirdi hep başarıyı. Bu arada aparatla denerken oraya takıldığında aparatını ucu aşağıya bakacak şekilde yukarı kaldır. Tekrar it. Sanki vajinadan makata geçecekmişsin gibi. Biraz iğrenç oldu biliyorum ama yazıyla bu kadar oluyor.Dümdüz ilerleme canım boşuna kasılırsın.
Aparat icin mum kullanabilirsin muma pecete sar uzerini strecle o sekilde dene sonrasinda da esinin parmaklariyla sirasiyla mutlaka calisin canim o da yerini tam ogrensin ve seninde ona olan guvenin tam yerine gelsin ondan sonra es denemesine gecin ve es denemesinden once de mutlaka parmak egzersizi nefes ve kegel egzersizi yap isini daha kolaylastirabilir canimAparat yaptim canim onuda aldim ama cok kalin degildi p..s kadar kalini denemedim hic... ama 2 parmak bile hicc acimadiysa p... aci vereceginide sanmiyorum esim cok ugrasmayi sevmio skilio hemen elini cek ben yapayim dio elimi cekmiorum korkudan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?