Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar parmaklari tek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)

Ama test yaptım kocaman tek cizgi cikti ve 14 gün falan geçti yani ve isin ilginç yani aded belirtim hic yok

ben de aynı durumu yaşamıştım geçen yıl ve gittiğim kadın doğumcu (vajinismus teşhisini koyan) sen önce bu sıkıntını aşmalısın hiç bir sıkıntı yok stresten olmuyor adetin demişti

Kizlar parmaklaritek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
Haaha o da iyimis simdi bence sıcağı sicagina aparat yap kendine çünkü parmaginla deliği bulabiliyorsun bakalim aparat nasıl olacak

göreceksin kız...ben de egzersizsiz yenmezsem bu karabasanı :)
Canım,Beni asla ve asla yanlış analama.Ama senin konuşma ve mesajlarını takip ediyorum geçen yılda girmişsin sürekli bu şekilde yazıp insanlara sorular sormuşsun.Egzersize başlıcam deyip başlamıyorsun ve sürekli bahaneler yazıyorsun.Bana reglin geldiği için ertelediğini söledin şimdide misafirler diyorsun arkadaşlara.Sonra parmakdan tiksniyorum yazıyorsun.Bunlar senin şahsi düşüncelerin ama buraya yeni gelenler var senin ısrarla parmakdan tiksiniyorum yazşısın onların gözünü korkutuyor.Şimdiye kadar kaç kişi sana yardımcı olmaya çalıştı görüyorum ama sadece yapdıgın sohbet gerçekten uygulamada hiçbirşey yapmıyorsun.Tamam misafirin olabilir ama parmak egzersizi senin burada sohbet etmekten daha az zamanını alır emin ol.Senin kötülüğün için yazmıyorum bunları sadece sitemde bulunuyorum .lütfen vajiyi bu kadar benimseme..

Dünyanın kanunu bu yani olacak o eninde sonunda neden kaçıyoruz bu kadar, ben de kendime kızmıyorum değil olan geçen günlerime oldu.
Aah ah ben ki bekarlığımda eğitici videolar izler dokümanlar araştırırdım. Emindim sağlıklı bir cinsel yaşamım olacağına. Şimdi 6 aylık evliyim ama daha yarısına gelebildim yolun.

" Amacına ulaşmak için hiçbir şeyi küçümseme, tam ulaşamazsan bile dene; belki başarırsın. Hepimizin güvenini bağladığımız şu 'Belki', hiç de azımsanmayacak bir umuttur der ve ben kaçar hic bir şeyi gözünüzde buyutmeyin unutmayın siz neleri neleri yendiniz bu da ne!!!

Haaha o da iyimis simdi bence sıcağı sicagina aparat yap kendine çünkü parmaginla deliği bulabiliyorsun bakalim aparat nasıl olacak

Aparat yaptim canim onuda aldim ama cok kalin degildi p..s kadar kalini denemedim hic... ama 2 parmak bile hicc acimadiysa p... aci vereceginide sanmiyorum esim cok ugrasmayi sevmio skilio hemen elini cek ben yapayim dio elimi cekmiorum korkudan :)

Tamam canim orda bekletiyim belki esner..
orasi olmasa coktaan olmustu zaten aparat kalinlastikca.zor geciyo yoksa giriste hic problem yok ilerlemio deniycem dedigini cok saol
Aynen benim de orası geciktirdi hep başarıyı. Bu arada aparatla denerken oraya takıldığında aparatını ucu aşağıya bakacak şekilde yukarı kaldır. Tekrar it. Sanki vajinadan makata geçecekmişsin gibi. Biraz iğrenç oldu biliyorum ama yazıyla bu kadar oluyor. Dümdüz ilerleme canım boşuna kasılırsın.

Tamam canim zaten burdaki yonlendirmelerle yol aliyorum yoksa parmakmis aparatmiss kesin kendim bozarim diye denemezdim baya yol katettim cok sukur az kaldi

Aparat yaptim canim onuda aldim ama cok kalin degildi p..s kadar kalini denemedim hic... ama 2 parmak bile hicc acimadiysa p... aci vereceginide sanmiyorum esim cok ugrasmayi sevmio skilio hemen elini cek ben yapayim dio elimi cekmiorum korkudan :)
Aparat icin mum kullanabilirsin muma pecete sar uzerini strecle o sekilde dene sonrasinda da esinin parmaklariyla sirasiyla mutlaka calisin canim o da yerini tam ogrensin ve seninde ona olan guvenin tam yerine gelsin ondan sonra es denemesine gecin ve es denemesinden once de mutlaka parmak egzersizi nefes ve kegel egzersizi yap isini daha kolaylastirabilir canim

merhaba arkadaşlar,
Hepinizi cesaretinizden dolayı tebrik ederim
ben maalesef kendim halledemedim ve dr a gittim
bu benim cesaretsizliğimdi
şuan geriye dönüp bakınca cesaretsiz olacak hiçbir şey yokmuş

buraya yazma nedenim yazacağım bikaç cümle belki birinize yol gösterir
ben tek başıma hiçbir deneme yapamadım maalesef

artık baktım zaman ilerliyor
çok kararlı bir şekilde dr a gitmeye karar verdim
ya tek başına ya birinin desteğiyle halletmem gerekiyordu artık

hayatımda 3 ya da 4 defa zahmet edip kendimi incelemiştim

dr a gittim
5 saat sonra 3 boyutta aparatı denemiş oldum
büyük boy aparat penisle aynı boyda
bunu yazmamdaki neden aynı gün büyük boy aparat bile deneniyor aslında

son aparatı 20 dk beklettik
ilk gün işlem bitmiş oldu

2.gün sabah
önce küçük aparatı 3 defa
sonra orta aparatı 3 defa
sonra da büyük aparatı 3 defa deneyip eş denemesi yapıldı
ve eş denemesi de başarılı oldu

keşke bunun için dr a gitmeyecek kadar cesur olsaydım

şu ana kadar ki sürecimde
ben hiç ıkınma yapmadım
tek yaptığım nefes
buna çok önem verdi

nefes alırken nefesi burnundan al ve göbeğini şişir
verirken ağzınızdan haaaahh diye yavaşça verin göbeğin dümdüz olsun
eğer nefes al ver yaparken yüzün yada elin kolun uyuşuyorsa yanlış nefes alıp veriyorsun

nefesi verirken aparatı itin gerçekten bu çok önemli

bir de
ilk kez aparat denerken
aparata Bepanthen Plus krem sürdük
diğerlerine jel

her denemede mutlaka aparatlara jel sürüyorum

20 gün boyunca büyük aparatla günde 20 defa deneme yapmamı söyledi

bende gerçekten de sıfır ağrı sızı oldu
eşimle denemede hiçbir sıkıntı yaşamıyorum

başlangıçta sadece üstte içime alabiliyordum, gel git imkansız gibi görünüyordu
şimdi altta deniyorum
sırtımın altına da yastık koyuyorum yüksekte kalıyorum çok kolay oluyor

çok zorlanan arkadaşlar
deneme yapmadan önce aparata ya da neyle çalışıyorsanız jel sürüp bikaç kez denedikten sonra hemen penisle deneyin

niyetim kimseyi yanlış yönlendirmek değil
ya da ben böyle yendim diyeyim

önce kendinize güvenin lütfen
nefes başlangıç aşamasındakiler için çok önemli ben nefes almayı unutuyorum bile:)

benim bugün 16. günüm
dün tamamen normal bir ilişki yaşadık
2. günümden beri penisi alma da problemim yoktu
önce gel git nasıl olacak dedim
sonra gel giti yapıyoruz ama hızı yavaş mı acaba dedim
dün ise tamamen normaldi her şey nihayet
ve evet işte buu dedim
nihayet

daha eklemem gereken bir şey var mı bilmiyorum
ama lütfen bi yerden başlayın
parmakla
parmak zor geliyorsa burda ki arkadaşların yaptığı aparatlarla
o da zor geliyorsa 200-250 tl verip dilatör set alın
yok artık hiçbiri değilse size uyan bir dr u bulup hemen tedavi olun lütfen

insan hafifliyor
büyük bir yük kalkıyor
hepinizden güzel haberler okumak dileğiyle...

bu arada aparat deneyip penis deneyemeyen arkadaşlar
aparat denerken her denemede sürekli kendinize şunu diyin
gerçekten ağrımıyor
sonra penis denerken en fazla ne olabilir ki diyin kendinize

en azından bu açıdan büyük aparatla her gün 20 defa deneme yapmam bunu benim için daha kolaylaştır dı
altta yapamam diyordum
aparatları denerken her denemede evet hiç ağrımıyor peniste aynısı diyordum kendime

dediğim gibi en fazla ne olabilir ki:)

kalın sağlıcakla
hepinize güveniyorum
lütfen hadi cesaretttttt
kuş gibi hafifleyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…