- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #182.941
allah razı olsundamila dualarımdasın dostum...
zuhahahhaa :)Kizlar parmaklari tek tek aldim sonra 2 parmak denedim kus isareti yapip hicc acimadi yaw anlamiyorum okadar sey girio.aci sizi 0 neden esimle acio...acaba yanlis yerimi zorluorum :) anlamadim gitti seyini kopar verde oyle deniyim dicem artik :)
asql senin sözlerinin de bende çok etkisi olmuştu...unutmadım..her zaman da teşekkür ettim...evet regl sonrası misafir...bunlar bahanem değil çünkü her iki durumda da deneme yapılamıyor malesef..misafir varken yapabilecek kadar rahat değilim...buradaki sohbetimin amacı kafamı dağıtmak...vajiyi benimsemek değil...kaldı ki benimsemek kabullenmek gerekli yenebilmek için...inkar etmekten iyidir...ben kabullendiğim için espri yapabiliyorum...elbette müsait olduğumda yenmek için çabalayacağım..gün içerisinde sıkma gevşetme yapıp duruyorum fırsat bulunca da burada kafamı dağıtmaya çabalıyorum...evet parmak egzersizinden korkuyorum bunu burada söylüyorum ama peşinden yapabilen herkesi teşvik etmeye çabalıyor onları tek tek tebrik de ediyorum..yine de olumsuz etkiliyorsam belirtsinler...kötü niyetle söylemediğine eminim...herkes farklı şekilde kafa dağıtır ya da motive olur...fakat yazılarımı görmek okumak bıkkınlık verdi ise ya da başkalarının gözünü korkuttu ise...yazmam olur biter...bu dabenim motive şeklimdi...vajiden espri ile bahsettikçe küçülttüğümü hissediyorum...o kocaman vaji kalın altı çizili yazılmış vaji incecik küçücük kalıyor her sohbetimde....Canım,Beni asla ve asla yanlış analama.Ama senin konuşma ve mesajlarını takip ediyorum geçen yılda girmişsin sürekli bu şekilde yazıp insanlara sorular sormuşsun.Egzersize başlıcam deyip başlamıyorsun ve sürekli bahaneler yazıyorsun.Bana reglin geldiği için ertelediğini söledin şimdide misafirler diyorsun arkadaşlara.Sonra parmakdan tiksniyorum yazıyorsun.Bunlar senin şahsi düşüncelerin ama buraya yeni gelenler var senin ısrarla parmakdan tiksiniyorum yazşısın onların gözünü korkutuyor.Şimdiye kadar kaç kişi sana yardımcı olmaya çalıştı görüyorum ama sadece yapdıgın sohbet gerçekten uygulamada hiçbirşey yapmıyorsun.Tamam misafirin olabilir ama parmak egzersizi senin burada sohbet etmekten daha az zamanını alır emin ol.Senin kötülüğün için yazmıyorum bunları sadece sitemde bulunuyorum .lütfen vajiyi bu kadar benimseme..
Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın[/QUOTE]E="yaren51, post: 38251954, member: 637037"]Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck
Canım parmak ve aparat aynı değil bana gore o sekilde calisirsan elini vajinandan cekersin kısa suredeAparat yaptim canim onuda aldim ama cok kalin degildi p..s kadar kalini denemedim hic... ama 2 parmak bile hicc acimadiysa p... aci vereceginide sanmiyorum esim cok ugrasmayi sevmio skilio hemen elini cek ben yapayim dio elimi cekmiorum korkudan :)
merhaba canım sende yasayan biri olarak bu psikolojiyi biliyosun herkes bi şekilde çaba gösteriyo kurtulmak için biz yenenlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz bende saygın beyde tedavi oldum cesaretim yoktu olmayanlarada kesinlikle doktor tavsiye ederim orası ayrı... ama herkes bi şekilde biribirine destek oluyo ilgileniyo ve bunları karşılıksız yapıyoruz senin bu mesajın bana tuhaf geldi senin için işe yaramayan şeyleri satmak istiyorum demişsin ve ben biliyorumki saygın beyle Süleyman beyin tedavi şekilleri aynı ve o aparatlarda ücretle satılan şeyler deil.. ayrıca daha geçenlerde burda bi arkadaş elimde aparat var yardıma ihtiyacı olanlara gönderebilirim diye yazdı allah razı olsun demiştim içimden şimdi senin bu mesajını görünce bana ilginç geldi kusuruma bakmaÖncelkle herkese çok geçmiş olsun..bende ewlendigim ilk 8 ay cok ugrastım inanılmaz yıprandım.şimdi ise bi bebeğim var..Sadece psikolojini güzel tutun ve bu işi uzmanlarına bırakın..bende bir çok arkadaşın gittigi süleyman eserdağ sayesinde kurtuldum 4 gün sürdü..burda daha önce bunu belirttigimde reklam yapıosun dediler.Allah biliyor öyle bir amacım olmadı burdaki arkadaşlarımıza yardımcı olmayıistemiştim..tedavide uyguladıgı dilatörleri kendisi tedavi esnasında ücretli olarak vermişti..eger ilgilenen olursa onları satmak istiyorum..isteyende olursa özelden tedavi yöntemini en azından kendimin nasıl kurtuldugunu paylaşmak isterim..neler yasadıgınızı tahmin edebiliyorum..herkesetekrar geçmiş olsun..
Bu sitede forumlarda birçok kez rastladım ben ama..saygın beyi bilemem ben tedavi sorası parayı ödedigimde dilatörler ile birlikte 4000 tl cevabını almıstım ? Siz bunu bilmeden yorumlayamazsınız.onlar dısarıdansatılan seyler degil ve boy boy biliyosunuz.cokta ucuz rakam degil ayrıca..ilgilenen olur diye düşündüm ayrıca özelden tedavi yöntemimi de paylaşmak istedigimi yazdım.size tuhaf geldiyse yorum yapmayın..ilgilenen arkadaslar yapsın.merhaba canım sende yasayan biri olarak bu psikolojiyi biliyosun herkes bi şekilde çaba gösteriyo kurtulmak için biz yenenlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz bende saygın beyde tedavi oldum cesaretim yoktu olmayanlarada kesinlikle doktor tavsiye ederim orası ayrı... ama herkes bi şekilde biribirine destek oluyo ilgileniyo ve bunları karşılıksız yapıyoruz senin bu mesajın bana tuhaf geldi senin için işe yaramayan şeyleri satmak istiyorum demişsin ve ben biliyorumki saygın beyle Süleyman beyin tedavi şekilleri aynı ve o aparatlarda ücretle satılan şeyler deil.. ayrıca daha geçenlerde burda bi arkadaş elimde aparat var yardıma ihtiyacı olanlara gönderebilirim diye yazdı allah razı olsun demiştim içimden şimdi senin bu mesajını görünce bana ilginç geldi kusuruma bakma
Lütfen yazdıgımıda iyi okuyun..işe yaramayan ieyleri satmak istiyprum gibi bi cümle kurmadım..merhaba canım sende yasayan biri olarak bu psikolojiyi biliyosun herkes bi şekilde çaba gösteriyo kurtulmak için biz yenenlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz bende saygın beyde tedavi oldum cesaretim yoktu olmayanlarada kesinlikle doktor tavsiye ederim orası ayrı... ama herkes bi şekilde biribirine destek oluyo ilgileniyo ve bunları karşılıksız yapıyoruz senin bu mesajın bana tuhaf geldi senin için işe yaramayan şeyleri satmak istiyorum demişsin ve ben biliyorumki saygın beyle Süleyman beyin tedavi şekilleri aynı ve o aparatlarda ücretle satılan şeyler deil.. ayrıca daha geçenlerde burda bi arkadaş elimde aparat var yardıma ihtiyacı olanlara gönderebilirim diye yazdı allah razı olsun demiştim içimden şimdi senin bu mesajını görünce bana ilginç geldi kusuruma bakma
zaten bildigim icin yorumladim cunku cok iyi biliyorumki ayni yontemi kullaniyolar evet o aparatlar kendi uretimleri zaten o fiyati bilerek gittik onlar icinde yada disinda farketmez.. herneyse bana tuhaf gelen sey herkes bi sekilde yardim etmeye calisiyo kendileri aparat hazirlayip egzersiz yapiyolar satmak fikri bu hastalikta tuhaf.. ayrica istedigim yorumuda yapabilirim sonucta herkese acik bi yer tabiki saygi cercevesi icindeBu sitede forumlarda birçok kez rastladım ben ama..saygın beyi bilemem ben tedavi sorası parayı ödedigimde dilatörler ile birlikte 4000 tl cevabını almıstım ? Siz bunu bilmeden yorumlayamazsınız.onlar dısarıdansatılan seyler degil ve boy boy biliyosunuz.cokta ucuz rakam degil ayrıca..ilgilenen olur diye düşündüm ayrıca özelden tedavi yöntemimi de paylaşmak istedigimi yazdım.size tuhaf geldiyse yorum yapmayın..ilgilenen arkadaslar yapsın.
artik sizin icin ise yaramayan seyler...Lütfen yazdıgımıda iyi okuyun..işe yaramayan ieyleri satmak istiyprum gibi bi cümle kurmadım..
Buyrun yapın o zaman ben sizimle muhattap değilim..yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla muhattabım..herkes bişeyleri bilerek para veriyor veya vermiyor..burda beni yargılayamazsınız..belki ihtiyacım var dilatörleri satacak kadar ? Size mi kaldı ?zaten bildigim icin yorumladim cunku cok iyi biliyorumki ayni yontemi kullaniyolar evet o aparatlar kendi uretimleri zaten o fiyati bilerek gittik onlar icinde yada disinda farketmez.. herneyse bana tuhaf gelen sey herkes bi sekilde yardim etmeye calisiyo kendileri aparat hazirlayip egzersiz yapiyolar satmak fikri bu hastalikta tuhaf.. ayrica istedigim yorumuda yapabilirim sonucta herkese acik bi yer tabiki saygi cercevesi icinde
Ne kadar meraklısınız..bırakın sizde yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla ilgilenin..tuhaf geldi diye sorgulamak zorunda degilsiniz..zaten bildigim icin yorumladim cunku cok iyi biliyorumki ayni yontemi kullaniyolar evet o aparatlar kendi uretimleri zaten o fiyati bilerek gittik onlar icinde yada disinda farketmez.. herneyse bana tuhaf gelen sey herkes bi sekilde yardim etmeye calisiyo kendileri aparat hazirlayip egzersiz yapiyolar satmak fikri bu hastalikta tuhaf.. ayrica istedigim yorumuda yapabilirim sonucta herkese acik bi yer tabiki saygi cercevesi icinde
ben zaten yardima ihtiyaci olan arkadaslarla ilgileniyorum ozelden de burdanda yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigince sizin gibi yardimlarimi parayla satmiyorumNe kadar meraklısınız..bırakın sizde yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla ilgilenin..tuhaf geldi diye sorgulamak zorunda degilsiniz..
tabikide ihtiyaciniz olabilir ama ihtiyaci olan birininde 4000 liraya tedavi olmasi ilginc !! ayrica ben sadece fikrimi soyledim bu kadar abartmaniza gerek yokBuyrun yapın o zaman ben sizimle muhattap değilim..yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla muhattabım..herkes bişeyleri bilerek para veriyor veya vermiyor..burda beni yargılayamazsınız..belki ihtiyacım var dilatörleri satacak kadar ? Size mi kaldı ?
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))[/QUOTE]Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın
Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu[/QUOTE]Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))
Evet canim oyleymis[/QUOTE]Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?