Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

asql senin sözlerinin de bende çok etkisi olmuştu...unutmadım..her zaman da teşekkür ettim...evet regl sonrası misafir...bunlar bahanem değil çünkü her iki durumda da deneme yapılamıyor malesef..misafir varken yapabilecek kadar rahat değilim...buradaki sohbetimin amacı kafamı dağıtmak...vajiyi benimsemek değil...kaldı ki benimsemek kabullenmek gerekli yenebilmek için...inkar etmekten iyidir...ben kabullendiğim için espri yapabiliyorum...elbette müsait olduğumda yenmek için çabalayacağım..gün içerisinde sıkma gevşetme yapıp duruyorum fırsat bulunca da burada kafamı dağıtmaya çabalıyorum...evet parmak egzersizinden korkuyorum bunu burada söylüyorum ama peşinden yapabilen herkesi teşvik etmeye çabalıyor onları tek tek tebrik de ediyorum..yine de olumsuz etkiliyorsam belirtsinler...kötü niyetle söylemediğine eminim...herkes farklı şekilde kafa dağıtır ya da motive olur...fakat yazılarımı görmek okumak bıkkınlık verdi ise ya da başkalarının gözünü korkuttu ise...yazmam olur biter...bu dabenim motive şeklimdi...vajiden espri ile bahsettikçe küçülttüğümü hissediyorum...o kocaman vaji kalın altı çizili yazılmış vaji incecik küçücük kalıyor her sohbetimde....

herneyse....tebessüm ilaçtır diyorum ve sana da tebessüm ediyorum :)

E="yaren51, post: 38251954, member: 637037"]Kan falan gelmedi aparattada gelmemisti.ama egzersizlere baslamadan domtora gitmistim evleneli 6 ay olmustu zarin duruyor dedi.bugun yine gitcem randevum vardi bakalim ne diyck
Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın[/QUOTE]
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))[/QUOTE]
Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu

Aparat yaptim canim onuda aldim ama cok kalin degildi p..s kadar kalini denemedim hic... ama 2 parmak bile hicc acimadiysa p... aci vereceginide sanmiyorum esim cok ugrasmayi sevmio skilio hemen elini cek ben yapayim dio elimi cekmiorum korkudan :)
Canım parmak ve aparat aynı değil bana gore o sekilde calisirsan elini vajinandan cekersin kısa surede

merhaba canım sende yasayan biri olarak bu psikolojiyi biliyosun herkes bi şekilde çaba gösteriyo kurtulmak için biz yenenlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz bende saygın beyde tedavi oldum cesaretim yoktu olmayanlarada kesinlikle doktor tavsiye ederim orası ayrı... ama herkes bi şekilde biribirine destek oluyo ilgileniyo ve bunları karşılıksız yapıyoruz senin bu mesajın bana tuhaf geldi senin için işe yaramayan şeyleri satmak istiyorum demişsin ve ben biliyorumki saygın beyle Süleyman beyin tedavi şekilleri aynı ve o aparatlarda ücretle satılan şeyler deil.. ayrıca daha geçenlerde burda bi arkadaş elimde aparat var yardıma ihtiyacı olanlara gönderebilirim diye yazdı allah razı olsun demiştim içimden şimdi senin bu mesajını görünce bana ilginç geldi kusuruma bakma

Bu sitede forumlarda birçok kez rastladım ben ama..saygın beyi bilemem ben tedavi sorası parayı ödedigimde dilatörler ile birlikte 4000 tl cevabını almıstım ? Siz bunu bilmeden yorumlayamazsınız.onlar dısarıdansatılan seyler degil ve boy boy biliyosunuz.cokta ucuz rakam degil ayrıca..ilgilenen olur diye düşündüm ayrıca özelden tedavi yöntemimi de paylaşmak istedigimi yazdım.size tuhaf geldiyse yorum yapmayın..ilgilenen arkadaslar yapsın.

Lütfen yazdıgımıda iyi okuyun..işe yaramayan ieyleri satmak istiyprum gibi bi cümle kurmadım..

zaten bildigim icin yorumladim cunku cok iyi biliyorumki ayni yontemi kullaniyolar evet o aparatlar kendi uretimleri zaten o fiyati bilerek gittik onlar icinde yada disinda farketmez.. herneyse bana tuhaf gelen sey herkes bi sekilde yardim etmeye calisiyo kendileri aparat hazirlayip egzersiz yapiyolar satmak fikri bu hastalikta tuhaf.. ayrica istedigim yorumuda yapabilirim sonucta herkese acik bi yer tabiki saygi cercevesi icinde

Buyrun yapın o zaman ben sizimle muhattap değilim..yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla muhattabım..herkes bişeyleri bilerek para veriyor veya vermiyor..burda beni yargılayamazsınız..belki ihtiyacım var dilatörleri satacak kadar ? Size mi kaldı ?

Ne kadar meraklısınız..bırakın sizde yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla ilgilenin..tuhaf geldi diye sorgulamak zorunda degilsiniz..

Ne kadar meraklısınız..bırakın sizde yardıma ihtiyacı olan arkadaslarla ilgilenin..tuhaf geldi diye sorgulamak zorunda degilsiniz..
ben zaten yardima ihtiyaci olan arkadaslarla ilgileniyorum ozelden de burdanda yardimci olmaya calisiyorum elimden geldigince sizin gibi yardimlarimi parayla satmiyorum

tabikide ihtiyaciniz olabilir ama ihtiyaci olan birininde 4000 liraya tedavi olmasi ilginc !! ayrica ben sadece fikrimi soyledim bu kadar abartmaniza gerek yok

Iyi sevindim Çünkü benden de gelmedi ve hep içimde bimiyor var acaba olmadı mı diye, doktor ne dedi benimle paylaşır mısın
Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))[/QUOTE]
Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu[/QUOTE]
Evet canim oyleymis

Yaren51 simdi geldim hastaneden.alttan muayene oldum.hersey normal.zarim çok esnemis ancak dogumda bozulur artik bozulma falan olmaz dedi doktor.hatta sen bu ay hamilesindir belkide oyle tahmin ediyorum dedi:))))
Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu[/QUOTE]
Evet canim oyleymis[/QUOTE]
Muhtemelen benim de aynı bi zararı olurmuymuş peki çünkü benim ilkim sezaryen olduğu için normal doğum Şansım yok

Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu
Evet canim oyleymis[/QUOTE]
Muhtemelen benim de aynı bi zararı olurmuymuş peki çünkü benim ilkim sezaryen olduğu için normal doğum Şansım yok[/QUOTE]
Canım zarın duruyor olmasının nı bir zararı olup olmadığını soruyorsan. Olmaz merak etme eğer eşin için onemliyse doktora birlikte gidip doktor bi çeltik atarak eşinin yanında halledıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…