Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canim oyleymis
Muhtemelen benim de aynı bi zararı olurmuymuş peki çünkü benim ilkim sezaryen olduğu için normal doğum Şansım yok[/QUOTE]
Canım zarın duruyor olmasının nı bir zararı olup olmadığını soruyorsan. Olmaz merak etme eğer eşin için onemliyse doktora birlikte gidip doktor bi çeltik atarak eşinin yanında halledıyor [/QUOTE]
nassi yani, kizligini eşinin yaninda mi bozmuş oluyor? Kanama falan da oluyodur o zaman

Kuzum yani kızlık zarın duruyor mu[/QUOTE
Evet canim oyleymis
Muhtemelen benim de aynı bi zararı olurmuymuş peki çünkü benim ilkim sezaryen olduğu için normal doğum Şansım yok[/QUOTE]
Zar falan onemli degildursun ne zarari var ki dedi.esimi de cagirdim doktor onada anlatti Icim rahat etsin diye ozellikle duymasini istedim.ama esim bana kirildi ben sana guvenmemezlik yapmadim ki doktora soylettirdin diye.canim ben rahat ettim dedim sorun kalmadi:)))

Muhtemelen benim de aynı bi zararı olurmuymuş peki çünkü benim ilkim sezaryen olduğu için normal doğum Şansım yok
Canım zarın duruyor olmasının nı bir zararı olup olmadığını soruyorsan. Olmaz merak etme eğer eşin için onemliyse doktora birlikte gidip doktor bi çeltik atarak eşinin yanında halledıyor [/QUOTE]
nassi yani, kizligini eşinin yaninda mi bozmuş oluyor? Kanama falan da oluyodur o zaman[/QUOTE]
Eşler sıkıntı yapıyorsa doktorda yanında yapıyor canım. aman aman bi kan yokkı canım zaten cevuz buyuklıgundee geliyor okadar.

Evet kızlar biz yardim icin buradayız hele de ben 7\24 egzersiz için yardim ederim lütfen yazın başlayın sorun sorusturun

Evet işte sanırım vajinal kas denilen yer orası sıkıntıda orda oluyor bende yanma vs ıkınır gibi yapınca orasıda açılıyor korkmadan ittirmeye çalış ileri.

tabikide ihtiyaciniz olabilir ama ihtiyaci olan birininde 4000 liraya tedavi olmasi ilginc !! ayrica ben sadece fikrimi soyledim bu kadar abartmaniza gerek yok
demek istedigim benm satıp satmamam sizi ilgilendrimez..insanlar ne şartla o parayı bi araya getirip derdime derman olur diye düşünüyor haberiniz yok tabi..tak diye cıkarıp kimse vermiyor..ki böyle hassas bi konuda..ben yardımlarımı parayla satmıyorum dileyen alabilir özeldende sorup teknigini söyleyebilirim demşştim..cımbızla secmeyin lütfen cümlelerimi..kendi işinizle ilgilenin terbiyesizlige gerek yok..

Ayrıca daha öncede bu topikte çok konuşup birbirimize destek oldugumuz nice arkadaslarımız var..bilen bilir..özeldende yardımcı olmaya çalışıyorum..belli ki siz insanları yargılamak için yorum yapıyorsunuz.ben burda bu sorunu yasayan herkese yardımcı olmak için varım şuanda..para karsılıgı dilatör satmaya kalktım diye para karsılıgı yardım yapıyorsun diyosunuz..

Canım tebrik ederim rabbim yuvanıda güzel bir cocuklada senlendirsin.. Bende cok istiyorum olmasını hatta yazmayı unutmuşum aynı ödevleri eşde yapıyo parmak egzersizlerini eşimede yaptırdım dışardan bir alıcıya bünye ne tepki veriyo diye hoca istedi onuda basardık eşimin iki parmagıda girdi azıcık yandı ama cok degil ben inanki acıyacak kanayacak korkum yok sadece o oraya nası girer ucu bile girmiyo o endişe var.. Ama birinde okudum popo kaldırınca rahat giriyomuş bugün adet oldum artık biter bitmez öyle denicem eşimle nihayetinde cokda heycanlanıyorm tamam iyileşiyorum ama ilk başa dönmekten korkuyorm bir iki tüyo verirmisin durumum bu iyi noktada sayılırm

Canım adetin bitince parmak denemesinden sonra aparatla çalış nasıl girdiğini göreceksin zorlanirsan yaz bana belki ayni şeyleri söyleyip duruyorum ama bence gerçek aparat

/QUOTE]
Kendi parmaklarini ve esinin parmaklarini calistiktan sonra es denemesine gecebilirsiniz tabi oncesinde parmak egzwrsizi yaptiktan sonra penis denemesine gecin sen ustte sirtin esine donuk olsun esin altta olsun elinle penisi tut derin nefes al verirken yavas yavas ilerletmeye calis her nefes veriste biraz daha ilerlet tabi vajinana ve penise bol jel surun oncesinde parmak egzersizi yapin diyorum cunku vajinanin ilerisi de jelle kayganlik saglanmis olsun calisma yapacagin zaman yardimci olabilirim

Siz yendiniz mi bu sorunu coj sevirinirim yardımcı olursanız ben 1bucuk yıldır evliyim artık 2015e kadın olarak girmek istiyorm burdaki kadınların duygusunu okadar iyi anlıyorumki kendimi kasma rahat bırak lafları cok anlamsız gelirdi ama cidden insan kendini kasmayınca rahat oluyo cevrenden duydugun olumsuz olaylarda bilinc altına yerlesiyo korkuyosn. Bide benim eşimin hiç ilişki tecrübesi olmamıs benimde haliyle ortada.. Ben üstteyken gücümü toplayamıyorum dengede duramıyorum en iyi oldugum pozisyon oturur gibi yatma sekli cunkü ben alttayken parmak egzersizlerini kolay yapıyorum üstteyken kendi parmagımı yapamıyorum bile bir et boğumu işimi zorlastırıyo oyüzden altta olmak istiyorm bu seferde eşim kıyamıyo acıtırım sen ittir diyo yaa birtürlü denk getirip sokamadık zaten yorulunca iştahta kalmıyo bu iş hemen ilk dakkalardanda olurmu ön sevişmenin ardından.. ???

Canım adetin bitince parmak denemesinden sonra aparatla çalış nasıl girdiğini göreceksin zorlanirsan yaz bana belki ayni şeyleri söyleyip duruyorum ama bence gerçek aparat
Canım aparat dediğin nedir burda sohbette lafı cok gecıyo ama ilkkez duydum hoca bana parmak egzersizleti uygulatıyo eşle birlikte ödevleri tam yapıyorz iki parmak vs ama üstte dengede duramadıgım için kasıyorum rahat bir pozisyon degil benim için alttayken de olmuyo işte ittiriyorz girmiyo demekki panik yapıyorum artık ne yapacagımı bilmiyorm akışına bırakıncada zaman uzayıp gidiyo bırbucuk yıl oldu artık alllahın izniyle basarmak istiyorz eşiminde hiç tecrübesi yok tüm yükü atıyo üstüme ben salaklık yapsam ben buralarada gelemezdm

Bayılıyorum sizin bu eşimin tecrübesi yok diye hayıflanmalarınız kız Allah iyiliğini versin iyiki twcrubeleri yok bakıre kadın almıslar bizlerde handolsun bakir erkek ne mutlu bizlerde. Birlikte tecrübe edince inan daha zevkli oluyor. Bugunlere gulup gececeksiniz hiç uzulme. Egzersizleri aksatma ve inan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…